icon

Je možné, aby mal viac ako sto žien?

Dnes o 15:37

Čaute,. Asi týždeň si píšem s jedným chalanom na facebooku a chcela som si ho pridať do priateľov, lebo som nevidela všetko, čo tam má, a prišiel mi celkom zaujímavý . Tak som mu poslala žiadosť a on ju normálne prijal. No a keď bol v práci, tak som samozrejme prešla celý jeho profil a poviem vám, že má tam fakt pekné dovolenky, prírodu, turistiku, výlety... proste skoro samá turistika. ALE!!! Na fotkách je prakticky vždy so ženami. Ale iba niektoré sa tam opakujú, Tak som samozrejme začala byť zvedavá a pozrela som aj jeho priateľov a kto mu tam lajkuje fotky. Z nejakých 150 priateľov bolo asi iba 20 chlapov a zvyšok ženy. A nie hocijaké.. väčšinou také vyšportované turistky, pevné zadky, lýtka, bruchá jak z reklamy a všetko približne v našom veku. Tak som sa ho teda opýtala, či je medzi nimi aj nejaká jeho známosť. A on že vraj mám byť konkrétnejšia, čo myslím pod známosťou....Tak som už rovno povedala, že myslím vzťah a sex . No a skoro som sa poskladala na mieste, keď mi odpísal, že skoro všetky. A tie, čo vraj nie, tak na tie má aspoň zálusk. Tak som sa ho potom úplne priamo spýtala, že teda aký má zámer so mnou. A on mi na to pošle kopu smajlíkov a potom , že veď ja som mu napísala prvá, tak ja mám vedieť, čo s ním chcem...

Akože HALÓÓÓ? Ja sa ho normálne opýtam, čo chce on odo mňa, a on to otočí na mňa. Tak teraz fakt neviem, či sa mám smiať, utekať , alebo si dať popcorn a sledovať, kam toto celé smeruje. Čo si o takom chlapovi myslíte???

crazy_cat_lady
•
Dnes o 15:39

Ze ta chce len ako dalsi zasun, no co asi?

secret_a
•
Dnes o 15:41

@anonym_autor myslim si,ze s nim stracas cas

hederamonstera
•
Dnes o 15:43

Vazne ti musia druhi ludia na toto odpovedat?

anonym_e990fb
•
Dnes o 15:43

budes 151 dalsia

sticker
autor
•
Dnes o 15:45

ale mohol mať ozaj toľko krásnych prevažne báb? Mám tomu veriť?

crazy_cat_lady
•
Dnes o 15:48

Nie je to jedno, ci mal, alebo nemal? V tomto vidis nejaky potencial?

pe_mi
•
Dnes o 15:48
@anonym_autor

@anonym_autor akože niekto je každý víkend vonku a vždy zasunie , či do tej /toho istého neviem, ale už to máš len za mesiac 4ks , 8ks , keď stihne aj v piatok, aj v sobotu 😁😁

danica2711
•
Dnes o 15:57

@anonym_autor keď chceš byť stoprvá, tak len s kondómom, bohvie, či niečo nepozbieral cestou

patrike
•
Dnes o 16:00

Co sa ti nepaci ? Jedna uprimne, na rovinu. Aj ty si si ho pre nieco vybrala, ak je vseobecne atraktivny, nebude mat problem najst zenu na sex. Nic vazne tam necakaj, ked ta pritahuje, budes dalsia v zbierke.

anonym_8f6852
•
Dnes o 16:00
@anonym_autor

@anonym_autor vsak si to spocitaj. Ak kazdu mal len tyzden, tak stovku stihol za menej ako 2 roky. Myslis si, ze s kazdou sa vlacil mesiace? Zasunul par krat a isiel hladat iny model. Niekde zasunul po par tyzdnoch, niekde po par dnoch a to este mohol mat simultanne viac zasuviek, ktore striedal podla toho ako baby mali cas, chut a menzes.

anonym_a4999a
•
Dnes o 16:04

Toto ti treba ku šťastiu?

patrike
•
Dnes o 16:08
@anonym_8f6852

@anonym_autor vsak si to spocitaj. Ak kazdu mal len tyzden, tak stovku stihol za menej ako 2 roky. Myslis si, ze s kazdou sa vlacil mesiace? Zasunul par krat a isiel hladat iny model. Niekde zasunul po par tyzdnoch, niekde po par dnoch a to este mohol mat simultanne viac zasuviek, ktore striedal podla toho ako baby mali cas, chut a menzes.

@anonym_8f6852 Urcite na to ide stylom, ked sa mu same podkladaju, pretoze ma sexu dost a vzdy rozpracovanych viac pripadov. Taky netlaci na pilu, pocka, este vyzera ako citlivy romantik.

anonym_f8017d
•
Dnes o 16:08

Chceš byt iba ďalšia 🏆? Načo, nechápem

patrike
•
Dnes o 16:09
@anonym_a4999a

Toto ti treba ku šťastiu?

@anonym_a4999a Presne takto to funguje, jeden taky super samec vyklati pol okresu a 50 chudakov sem vypisuje, ako zbalit kamosku.

anonym_db4122
•
Dnes o 16:13

Ze si sa postavila do dlhej rady a za tebou budu stat neskor aj dalsie...

anonym_db4122
•
Dnes o 16:15
@patrike

@anonym_a4999a Presne takto to funguje, jeden taky super samec vyklati pol okresu a 50 chudakov sem vypisuje, ako zbalit kamosku.

@patrike ... samec zostane nakoniec iba s jednou a zvysnych 49 tu bude vypisovat, ako dufali, ze ho zmenia a aki su "vsetci" chlapi uji. 🙂

anonym_28b188
•
Dnes o 16:21

pre neho zas ďalšia

anonym_7d823b
•
Dnes o 17:15

Však má pravdu, ty si si ho pridala prvá, ty máš vedieť čo chceš 😀 nepoznáte sa, týždeň si píšete, ty si to iniciovala, nič ti nesľúbil, neviem čo od neho teraz chceš, že ho vypočúvaš a nevieš čo robiť... a ak vyzerá tak, že si ho cudzia žena náhodne pridá, tak asi je to reálne...

patrike
•
Dnes o 17:30
@anonym_db4122

@patrike ... samec zostane nakoniec iba s jednou a zvysnych 49 tu bude vypisovat, ako dufali, ze ho zmenia a aki su "vsetci" chlapi uji. 🙂

@anonym_db4122 Este si zabudla spomenut, ze tych 49 bude mat ponuky od fajn chlapov, ale "nepreskoci iskra" a neomylne skocia na kolik kurevnikovi.

marci9
•
Dnes o 17:36

No veď má pravdu. Keď si mu napísala prvá, tak ty musíš vedieť, čo s ním chceš.

januska12323
•
Dnes o 17:38

Akože haló a ty si s ním chcela svadbu a deti či prečo ťa to tak zaskočilo?

anonym_f8a4e7
•
Dnes o 18:02

Pripravujes interview do nejakeho casopisu?

anonym_c7ec13
•
Dnes o 20:46

Ved sa ta dobre opytal, ked si ho ty poziadala o priatelstvo.

slovakboy
•
Dnes o 21:04

@anonym_autor neverím, že mal 100. Ale 10 - 20 mohol mať. Aj to je dosť. Teraz sa ľahšie ide do postele tak keď je atraktívny, skúša čo sa mu ponúka. Aj si myslíš, že kvôli tebe by dokázal byt verný len tebe, tak skús. Možno sa vybúril a hľadá stálosť. Lebo striedanie ho určite nejako šťastným nerobí. Len mu to hladká ego.

akinom0077
•
Dnes o 21:42

@anonym_autor co otaca na teba? ved ty si napisala prva

anonym_e29dfc
•
Dnes o 21:47
@slovakboy

@anonym_autor neverím, že mal 100. Ale 10 - 20 mohol mať. Aj to je dosť. Teraz sa ľahšie ide do postele tak keď je atraktívny, skúša čo sa mu ponúka. Aj si myslíš, že kvôli tebe by dokázal byt verný len tebe, tak skús. Možno sa vybúril a hľadá stálosť. Lebo striedanie ho určite nejako šťastným nerobí. Len mu to hladká ego.

@slovakboy 10-20 je dost? To nazbieras už v teenagerskom veku alebo už len na nejakom erazme kde žiješ party život. Ak píše o nejakých tridsiatnikoch, tak chlap bez záväzkov ich mal oveľa viac