icon

Kde hľadať zodpovedných mužov na dlhodobý vzťah?

31. máj 2026

Dobrý večer,
Kde sú ty správni chlapi?
Taký, čo pracujú, chcú svoju rodinu, manželstvo, deti, dom, záhradku.
Taký, čo vedia robiť aj na záhrade aj v domácnosti.
Taký, co si vedia po sebe upratať a neočakávajú mama hotel.
Taký, čo nežijú so svojou priateľkou len na divoko a k ničomu sa ďalej nemajú.
Taký, čo sa nenechajú vydržiavat od svojej priatelky.
Taký, čo vedia prijať zodpovednosť.
Taký, čo neočakávajú financie 50 na 50 a v tehotenstve partnerky už vôbec nie.
Taký...
Taký...
Chápeme.

Mám na dnešnú dobu obrovské nároky od chlapov?
Existuju ešte taký normálny?
Kde ich mam hľadať?

Strana
z4
anonym_1d7802
31. máj 2026

a kde sa nachadzaju take zeny co si takeho chlapa zasluzia? zeny co sa vedia postarat , su vdacne a starostlive..take iste ako si opisala ty chlapov ...

anonym_fc2e23
31. máj 2026
@anonym_1d7802

a kde sa nachadzaju take zeny co si takeho chlapa zasluzia? zeny co sa vedia postarat , su vdacne a starostlive..take iste ako si opisala ty chlapov ...

@anonym_1d7802 góóól

anonym_097ce0
31. máj 2026

ti, taki, normalni ...
takych je vela, len ich nechces vidiet.
a co ponukas ty?
Sama nechces vydrziavat, ale nevadi ti byt vydrziavana
"Taký, čo sa nenechajú vydržiavat od svojej priatelky.
Taký, čo neočakávajú financie 50 na 50"

autor
31. máj 2026
@anonym_1d7802

@anonym_1d7802 to som napríklad ja, ale samozrejme tiež mam svoje nedostatky.

A mate odpoveď aj na moju otázku?
Chcem reálne vedieť kde sa dajú nájsť.

tato_
31. máj 2026

Ved toto je uplny standard, to je asi skor recnicka otazka, na margo niecoho co nevyslo?

marianarem
31. máj 2026

@anonym_autor Tak u mna doma je jeden taky, ale nedam 🙂 Nasla som ho v praci, jedneho dna k nam nastupil.

autor
31. máj 2026
@anonym_097ce0

ti, taki, normalni ...
takych je vela, len ich nechces vidiet.
a co ponukas ty?
Sama nechces vydrziavat, ale nevadi ti byt vydrziavana
"Taký, čo sa nenechajú vydržiavat od svojej priatelky.
Taký, čo neočakávajú financie 50 na 50"

@anonym_097ce0 ja nemám problém prispieť svojou výplatou do rodinného rozpočtu. Ale to aby som platila priateľovi za paušál, naftu, oblečenie, a ďalšie veci. To teda nie.

autor
31. máj 2026
@tato_

Ved toto je uplny standard, to je asi skor recnicka otazka, na margo niecoho co nevyslo?

@tato_ pre veľa chlapov toto štandard vôbec nie je, či už z vlastnej skúsenosti alebo zo skúseností mojich kamošiek a okolia.
Preto chcem vedieť, kde zmizli ti normálni?

beata_k
31. máj 2026

Dlho si vahala, nuz ostalo, co ostalo...zvysok.

autor
31. máj 2026
@marianarem

@anonym_autor Tak u mna doma je jeden taky, ale nedam 🙂 Nasla som ho v praci, jedneho dna k nam nastupil.

@marianarem šťastná to žena, prajem všetko len to dobré.

anonym_fc2e23
31. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_1d7802 to som napríklad ja, ale samozrejme tiež mam svoje nedostatky.

A mate odpoveď aj na moju otázku?
Chcem reálne vedieť kde sa dajú nájsť.

@anonym_autor je ich habadej
Ale možno nemajú pripekne oči
Nemajú tehličky
A čo ten divný nos o plesine v mladom veku nehovoriac
Ale áno sú aj fešáci ale neprejdes ty sitom lebo zabudla si na slovo- láska
A verme neverme chlapi po tom túžia

belllinka
31. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_097ce0 ja nemám problém prispieť svojou výplatou do rodinného rozpočtu. Ale to aby som platila priateľovi za paušál, naftu, oblečenie, a ďalšie veci. To teda nie.

@anonym_autor veď mu nemusíš platiť, ale prečo nie výdavky 50:50? Ale o domácnosť chceš aby ste sa starali 50:50.

autor
31. máj 2026
@beata_k

Dlho si vahala, nuz ostalo, co ostalo...zvysok.

@beata_k v dnešnej dobe sa ešte taký vychovávajú? Alebo už ani to sa nerobí?

beata_k
31. máj 2026
@anonym_autor

@beata_k v dnešnej dobe sa ešte taký vychovávajú? Alebo už ani to sa nerobí?

@anonym_autor Robi sa, preco by sa nerobilo?

anonym_3a8e92
31. máj 2026

Ty si nechodila do školy? Toľko hrubiek😵‍💫! Nominatív množného čísla je i,í (takí chlapi). Inak, prečo mu platíš naftu, oblečenie? Keď je obyčajný príživník, rozíď sa s ním a hľadaj ďalej.

anonym_097ce0
31. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor je chore, aby jeden zdravy a zarabajuci clovek prispieval druhemu zdravemu cloveku na hocico ... Ak si ty prispievala chlapovi na naftu,.. prepac, je to hlupost. A chciet to iste po druhom detto.
Vacsinou pisu tie, kde su normalni muzi tie, co ohrnovali roky nad chlapmi nos a dnes su ti chlapi zadani s inymi, alebo ti volni normalni uz ohrnuju nos nad nou.

tato_
31. máj 2026

Napis mi sukromne, tiez riesim podobny problem, ale z opacnej strany.

autor
31. máj 2026
@belllinka

@anonym_autor veď mu nemusíš platiť, ale prečo nie výdavky 50:50? Ale o domácnosť chceš aby ste sa starali 50:50.

@belllinka 50 na 50 tak isto nemám problém ak je výplata podobná tomu druhému. No určite nie vtedy ak je medzi partnermi značný rozdiel vo výplate, kde jeden si co to ušetrí a druhy vôbec. Tak isto nie v tom prípade kde priateľka je tehotná a ma len materskú bez výplaty. To tým chlapom nie je blbé?

autor
31. máj 2026
@beata_k

@anonym_autor Robi sa, preco by sa nerobilo?

@beata_k môžete mi povedať v akej oblasti?

anonym_097ce0
31. máj 2026
@anonym_autor

@belllinka 50 na 50 tak isto nemám problém ak je výplata podobná tomu druhému. No určite nie vtedy ak je medzi partnermi značný rozdiel vo výplate, kde jeden si co to ušetrí a druhy vôbec. Tak isto nie v tom prípade kde priateľka je tehotná a ma len materskú bez výplaty. To tým chlapom nie je blbé?

@anonym_autor vtedy ak je medzi partnermi značný rozdiel vo výplate, kde jeden si co to ušetrí a druhy vôbec.
tak si najdi muza s rovnakym platom a jeden velky problem s rozdielom v plate je vyrieseny. Take riesenie ale zeny nechcu. Chcu, aby on zarabal nasobne viac a ochotne platil viac 🙂

beata_k
31. máj 2026
@anonym_autor

@beata_k môžete mi povedať v akej oblasti?

@anonym_autor Co v akej oblasti? Prisla si neskoro. Dobry material na rodinu je vychytany.

belllinka
31. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak čo splietaš? Takže súhlasíš s tým, že keby si zarábala viac, tak by si mu na tú naftu prispela, áno? 😀

anonym_839cc6
31. máj 2026

Gramatika niečo strašne. Takí chlapi, nominatív množného čísla

autor
31. máj 2026
@belllinka

@anonym_autor tak čo splietaš? Takže súhlasíš s tým, že keby si zarábala viac, tak by si mu na tú naftu prispela, áno? 😀

@belllinka áno, samozrejme. Pretože ja pozerám na rodinu a nie len na seba.

autor
31. máj 2026
@anonym_839cc6

Gramatika niečo strašne. Takí chlapi, nominatív množného čísla

@anonym_839cc6 ďakujem, za odpoveď na moju otázku.

belllinka
31. máj 2026
@anonym_autor

@belllinka áno, samozrejme. Pretože ja pozerám na rodinu a nie len na seba.

@anonym_autor to potom neberies ako vydrziavanie? Ak budes zarabat viac a budes mu platit veci?

anonym_486b0a
31. máj 2026

@anonym_autor existuju.. ale väčšina nie je slobodná a na randiaci trh sa dostávajú tie "vadnejšie" kusy, teda je ich veľa.. ale sú aj normálni muži, ale je ich menej a možno ich aj prehliadas.. dovodov može byť vela 🙂

autor
31. máj 2026
@anonym_097ce0

@anonym_autor vtedy ak je medzi partnermi značný rozdiel vo výplate, kde jeden si co to ušetrí a druhy vôbec.
tak si najdi muza s rovnakym platom a jeden velky problem s rozdielom v plate je vyrieseny. Take riesenie ale zeny nechcu. Chcu, aby on zarabal nasobne viac a ochotne platil viac 🙂

@anonym_097ce0 takže ak chlap bude zarábať podobne ako ja, je tam 100p záruka že bude presne takí ako je podľa mňa štandard chlapa?
Výplata je ten problém?

autor
31. máj 2026
@belllinka

@anonym_autor to potom neberies ako vydrziavanie? Ak budes zarabat viac a budes mu platit veci?

@belllinka píšem o rodinnom rozpočte a spoločných financiách.

autor
31. máj 2026
@anonym_486b0a

@anonym_autor existuju.. ale väčšina nie je slobodná a na randiaci trh sa dostávajú tie "vadnejšie" kusy, teda je ich veľa.. ale sú aj normálni muži, ale je ich menej a možno ich aj prehliadas.. dovodov može byť vela 🙂

@anonym_486b0a kde ich mam hľadať?

Strana
z4