icon

Kde nájsť normálneho muža po 35-tke?

lanka999
28. sep 2025

Ahojte poradte kde je mozne v urcitom veku, po 35tke, spoznat normalneho muza. Je pravdou ze som 2 mesiace po rozchode z neskutocne toxickeho vztahu, ale urcite sama ostat nechcem. Zoznamky nepripadaju v uvahu, tam vypisovali len uchylaci, zenaci, kurevnici, kamosky mam davno zadane, vydate.... Co stretavam single chlapov, su bud alkoholici alebo nepracujuci alebo radi striedaju zeny.... Ja vazne neviem, dik za postrehy

anonym_8a3f69
28. sep 2025

Sice sa tak strasne branis zoznamkam, popri tych uchylakoch a zenacoch tam naozaj byvaju stale aj normalni a nezadani. Z mojho okolia tak poznam niekolko pripadov pred 40, ktori sa spoznali prave na zoznamkach. Ale ako chces.... (Ja s muzom tiez, hoc mal "len" 32 toho casu)

anonym_1c5229
28. sep 2025

Zoznamka je za mňa najlepšia

terezia74
29. sep 2025

@lanka999 z vlastnej skúsenosti poradím, nehľadaj, čo si ťa má nájsť, si ťa nájde. Inak si z pocitu osamelosti pritiahneš do života zase debila
Zoznamky resp iba pokec poznám 🙂 bola som tam roky, v prestávkami a normálneho chlapa tam nestretneš
Ja som rok sama a fakt mi je dobre, po tých nevydarených vzťahoch mi muž nechýba

anonym_619a6d
29. sep 2025

2 mesiace po toxickom rozchode? Ja som nechcela nikoho ani vidieť, rok som si dala pokoj. Rýchlo rýchlo treba hľadať len aby nejaky bol že? To musíš byť riadne zúfalá.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_285
Odpoveď bola odstránená
acce
Odpoveď bola odstránená
anonym_05d8bf
29. sep 2025
@anonym_4bbf94

chlapa po 35tke a ku tomu normálneho už ani nenájdeš.
zaspala si dobu.

@anonym_4bbf94 super chlapa som našla po 40. sme spolu roky

anonym_05d8bf
29. sep 2025

@lanka999 pridám sa k názorom, že dva mesiace po odchode z toxckého vzťahu ešte nie si ani náhodou pripravená na ďalší vzťah. Jedine opäť pritiahnuť nejakého blba. Daj tomu čas, mužov priťahujú vyrovnané ženy, spokojné samé so sebou, nie tie, z ktorých kričí, že sa chcú zúfalo s niekým zoznámiť. A potom nehľadaj po baroch a diskotékach, skús medzi turistami, medzi priaznivcami kolektívnych športov, na výstavách, koncertoch a pod.

anonym_05d8bf
29. sep 2025
@anonym_9b844b

@lanka999 všetci normálni sú ženatí čiže jedine nejakej prebrať 😉

@anonym_9b844b niektorí aj rozvedení, ak si manželka našla iného napr.

earlgrey
29. sep 2025

Ja mám 38 rokov a akurát som dnes písala s jedným mužom (rodinný príslušník) a pochválila som sa, akú sviečkovú som spravila. Pochválil aj on a nato som mu napísala, že šťastný to bude muž, za ktorého sa vydám a vieš, čo mi on odpísal?
Že či mi nie je dobre takto slobodnej, či si chcem nejakého ch*ja na krk zavesiť 🤣 a má pravdu...muži v mojom veku a po 40tke sú takí, akými ich nazval on sám 🤣

anonym_05d8bf
29. sep 2025
@earlgrey

Ja mám 38 rokov a akurát som dnes písala s jedným mužom (rodinný príslušník) a pochválila som sa, akú sviečkovú som spravila. Pochválil aj on a nato som mu napísala, že šťastný to bude muž, za ktorého sa vydám a vieš, čo mi on odpísal?
Že či mi nie je dobre takto slobodnej, či si chcem nejakého ch*ja na krk zavesiť 🤣 a má pravdu...muži v mojom veku a po 40tke sú takí, akými ich nazval on sám 🤣

@earlgrey to je tovj názor, že muži v tvojom veku a po 40. sú takí, ja mám inú skúsenosť a určite nie som jediná. V roidne môjho muža sú dve ženy, ktoré stretli toho pravého až na prahu 40. Neviem presne, koľko rokov mali ich muži, ale určite viac, ako 35 a sú to obidvaja inteligentní, vzdelaní, zábavní muži. Myslím, že obidve sú s nimi šťastné, obe manželství trvajú viac ako desať rokov a ani jedna z tých žien nie je nejaká zúfalka, ktorá by sa musela muža držať len preto, aby si udržala určitý štandard. Možno máš inú skúsenosť, tiež som stretla zopár takých, ktorých som s radosťou vrátila do obehu, ale to neznamená, že sú takí všetci

earlgrey
29. sep 2025
@anonym_05d8bf

@earlgrey to je tovj názor, že muži v tvojom veku a po 40. sú takí, ja mám inú skúsenosť a určite nie som jediná. V roidne môjho muža sú dve ženy, ktoré stretli toho pravého až na prahu 40. Neviem presne, koľko rokov mali ich muži, ale určite viac, ako 35 a sú to obidvaja inteligentní, vzdelaní, zábavní muži. Myslím, že obidve sú s nimi šťastné, obe manželství trvajú viac ako desať rokov a ani jedna z tých žien nie je nejaká zúfalka, ktorá by sa musela muža držať len preto, aby si udržala určitý štandard. Možno máš inú skúsenosť, tiež som stretla zopár takých, ktorých som s radosťou vrátila do obehu, ale to neznamená, že sú takí všetci

@anonym_05d8bf Samozrejme, že nie všetci...mal to byť aj trocha vtip 😉 najdú sa aj výnimky...

simona_racz
29. sep 2025

Ja aj na futbal chodím medzi fanúšikov 🤘🤟😁 kde je asi 300 chlapv na 10 žien 😂

Ale toto je pravda: ,,Co stretavam single chlapov, su bud alkoholici alebo nepracujuci” @ hlavne tí nezamestnaní.

acce
Odpoveď bola odstránená
lanka999
autor
30. sep 2025

zacinam verit na zazracne pravidlo ze ked si neodchytis normalneho kym mas 20-30 rokov, potom je to strasne tazke....Takto mi to stale babka vravievala teraz zistujem ze mala pravdu. Po 30tke som mala 2 vztahy ale jedno horsie ako druhe VAZNE, jeden chalan bol taka podrz taska, ten musel mat chudak dajaky problem ktory som na zaciatku naozaj nevidela, keby ste ho postavili bidaka do kuta stal by tam dozajtra cakal na povel, nemal ziadne nazor, len kukal bol ticho, nic nerozpraval, po 4 mesiacich ma to prestalo bavit, noa ten druhy bol narcisticky psychopat, ale povedala som si ze ma to nepolozi, po 2 tyzdnoch revania som si povedala dost dievca zivot nekonci, ale prave zacina....

simona_racz
30. sep 2025

Keby si nebola z východu, mala by som pre teba kamoša jedného, ten neni ani to ani to, nič z toho čo si hovorila. Ale on je zase nezamestnaný a to ti tiež vadí že? Inák slušný nebije sa, nealkoholizuje, nefajčiar, ukecaný, akčný že ide na výlet, na zábavu, taký pohoďák. A je západniar. To máš ďaleko.

anonym_36aa01
30. sep 2025

@lanka999 ja som si na zoznamke našla môjho manžela, vtedy mal 29, ja som bola ani nie mesiac po rozchode a dokonca som sa ešte nestihla rozviesť... Nehanbím sa za to 😄 väčšinou tam stretneš psychopatov, ženatých ale nájdu sa aj normálni muži

lanka999
autor
2. okt 2025
@simona_racz

Keby si nebola z východu, mala by som pre teba kamoša jedného, ten neni ani to ani to, nič z toho čo si hovorila. Ale on je zase nezamestnaný a to ti tiež vadí že? Inák slušný nebije sa, nealkoholizuje, nefajčiar, ukecaný, akčný že ide na výlet, na zábavu, taký pohoďák. A je západniar. To máš ďaleko.

@simona_racz zapad nie to zbytocne ja som z vychodu

lanka999
autor
2. okt 2025
@anonym_36aa01

@lanka999 ja som si na zoznamke našla môjho manžela, vtedy mal 29, ja som bola ani nie mesiac po rozchode a dokonca som sa ešte nestihla rozviesť... Nehanbím sa za to 😄 väčšinou tam stretneš psychopatov, ženatých ale nájdu sa aj normálni muži

@anonym_36aa01 ja som zasadne proti zoznamkam skusala som v minulosti noa tam som mala len same negativne skusenosti, fakt na toto ma viac nikto nenahovori

majo1983
5. okt 2025

@lanka999 škoda že si až z Prešova 🥴

piece
14. okt 2025
@svetlonos

@piece
chlap po 35 normalny nezafany na diskotéke, nemyslis vazne 😂

@svetlonos prečo? Niekedy môže motyka vystreliť :D :D :D

svetlonos
15. okt 2025
@piece

@piece
veeelmi zriedka 🙂

brontofuz
21. okt 2025
@piece

Musíš chodiť do barov, prípadne na diskotéky a možno aj tam sa ti pritrafí nejaký normálny chlap, aj keď isto to bude ťažké

@piece tam nechodím

lanka999
autor
21. okt 2025
@piece

@piece na klasickej diskoteke cosi, mozno skor niekde na zabave, ale treba verit 🙂

piece
21. okt 2025
@lanka999

@piece na klasickej diskoteke cosi, mozno skor niekde na zabave, ale treba verit 🙂

@lanka999 alebo tak, zle som sa vyjadrila ale tak zábavy ešte stále sú, tak treba skúšať a presne ako si napísala, hlavne veriť! 🙂

unbeholfen
9. nov 2025

@lanka999 tu, napíš mi.

anonym_fce42e
9. nov 2025

Brat ma 35 a nema sa kde zoznamit. Ziadne bary, diskoteky, nechodi na taketo "zoznamovacie" miesta, v praci stretava dookola rovnakych chlapov, nie je typ co by zacal v obchode balit predavacku a tam kde zije sa este neobjavila ziadna nezadana susedka:D tiez vychod

unbeholfen
9. nov 2025

Východ? Tak nič. Jedine že by niekde blízko trate kde zastavujú rýchliky.

lanka999
autor
10. nov 2025
@anonym_fce42e

Brat ma 35 a nema sa kde zoznamit. Ziadne bary, diskoteky, nechodi na taketo "zoznamovacie" miesta, v praci stretava dookola rovnakych chlapov, nie je typ co by zacal v obchode balit predavacku a tam kde zije sa este neobjavila ziadna nezadana susedka:D tiez vychod

@anonym_fce42e nech mi napise :D