icon

Kde nájsť normálneho muža po 35-tke?

lanka999
28. sep 2025

Ahojte poradte kde je mozne v urcitom veku, po 35tke, spoznat normalneho muza. Je pravdou ze som 2 mesiace po rozchode z neskutocne toxickeho vztahu, ale urcite sama ostat nechcem. Zoznamky nepripadaju v uvahu, tam vypisovali len uchylaci, zenaci, kurevnici, kamosky mam davno zadane, vydate.... Co stretavam single chlapov, su bud alkoholici alebo nepracujuci alebo radi striedaju zeny.... Ja vazne neviem, dik za postrehy

Strana
z3
anonym_4bbf94
28. sep 2025

chlapa po 35tke a ku tomu normálneho už ani nenájdeš.
zaspala si dobu.

zmrzlinka2021
28. sep 2025

@lanka999
Čiže chces hľadať nového partnera, lebo máš strach nemať muža?

Nie je lepšie sa vôbec dostať z toho čo si prežila s ex?

lanka999
autor
28. sep 2025
@zmrzlinka2021

@lanka999
Čiže chces hľadať nového partnera, lebo máš strach nemať muža?

Nie je lepšie sa vôbec dostať z toho čo si prežila s ex?

@zmrzlinka2021 ved ja nehovorim ze hned ale casom....

zmrzlinka2021
28. sep 2025
@anonym_4bbf94

zaspala si dobu.

@anonym_4bbf94 nie je pravda. Poznám manželské páry, ktoré sa dali dokopy tesne pred 40.

lanka999
autor
28. sep 2025
@anonym_4bbf94

zaspala si dobu.

@anonym_4bbf94 hejtovat si chod na iny status na blbe komentare nikoho nezaujimaju 🙂

lanka999
autor
28. sep 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_4bbf94 nie je pravda. Poznám manželské páry, ktoré sa dali dokopy tesne pred 40.

@zmrzlinka2021 kde sa spoznali

kaktusik007
28. sep 2025

@lanka999 fuu, dva mesiace si prec z toxickeho vztahu a riesis ze nemas vztah? akoze vazne? - nic proti, ale nauc sa zit sama so sebou, nauc sa mat sa rada a zabudni na chlapa. Potrebujes sa z toho dostat, nie skocit do dalsieho vztahu.

zmrzlinka2021
28. sep 2025
@lanka999

@lanka999 väčšinou organizované výlety, spoločné záujmy, na oslavach

zmrzlinka2021
28. sep 2025
@lanka999

@lanka999 ale upozorňujem!!!

Pre skvelých mužov je najodpudzujucejsie keď žena zúfalo hľadá vzťah, tzv vydajchtivist. Skôr uprednostňujú spontánnosť. Ak to bude klapať ako kamaráti, potom môžeme začať aj chodiť

piece
28. sep 2025

Musíš chodiť do barov, prípadne na diskotéky a možno aj tam sa ti pritrafí nejaký normálny chlap, aj keď isto to bude ťažké

lanka999
autor
28. sep 2025
@piece

Musíš chodiť do barov, prípadne na diskotéky a možno aj tam sa ti pritrafí nejaký normálny chlap, aj keď isto to bude ťažké

@piece diskoteky noa normalny chlap, to mi nejako nejde dohromady :D

anonym_77d0d6
28. sep 2025
@lanka999

@lanka999 fitko, masaz..

enmery
28. sep 2025

Nepočúvaj, ze normálneho nenájdeš. Mnoho aj mladých hľadí sa berie a žijú nešťastné životy. Neodsudzuj miesta, zoznamka nie, disko nie toto nie...to tiež nezáleží od miesta.
A hlavne, daj sa dokopy, lebo s veľkou pravdepodobnosťou si zase nájdeš niečo toxické.

zmrzlinka2021
28. sep 2025
@piece

@piece
35 ročný cap na dizdine 😂😂😂 ... Ani bicykel

vilma7
28. sep 2025
@lanka999

@lanka999 tak ja som spoznala cez net...10.rokov dozadu. Tiez tam bolo všetko možné ale aj úplne slušný chlap sa sem tam našiel.

lanka999
autor
28. sep 2025
@vilma7

@lanka999 tak ja som spoznala cez net...10.rokov dozadu. Tiez tam bolo všetko možné ale aj úplne slušný chlap sa sem tam našiel.

@vilma7 to si mala stastie 🙂

lanka999
autor
28. sep 2025
@enmery

Nepočúvaj, ze normálneho nenájdeš. Mnoho aj mladých hľadí sa berie a žijú nešťastné životy. Neodsudzuj miesta, zoznamka nie, disko nie toto nie...to tiež nezáleží od miesta.
A hlavne, daj sa dokopy, lebo s veľkou pravdepodobnosťou si zase nájdeš niečo toxické.

@enmery zasmiala som sa pretoze sme pred mesiacom boli na diske noa jediny kto nas so sesternicou oslovili boli 19 rocni chalani ktori sa tvarili ze sme nenormalne bohyne :D

lanka999
autor
28. sep 2025
@enmery

@enmery jedine co odsudzujem su zoznamky, miesta nie, pred rokom a pol ked som bola single sme opat s kamaratkou boli na diskoteke, kde ma zobral tancovat na oko sympaticky chalan, pretancovali sme 3 hodiny, pozval na drink, pokecali sme, noa ked sme vysli z taxi, otocil sa bez pozdravu bez slova odisiel prec, potom som ho nasla na fb napisala ani neodpisal, takze naratam na to ake typy tam chodia, za jednym cielom....

enmery
28. sep 2025
@lanka999

@enmery zasmiala som sa pretoze sme pred mesiacom boli na diske noa jediny kto nas so sesternicou oslovili boli 19 rocni chalani ktori sa tvarili ze sme nenormalne bohyne :D

@lanka999 No Slovensko je v tomto za opicami. Ale vo svete existujú diskotéky pre 30+, 40+, 50+. Inak, jedna známa stretla na diske teraz už svojho manžela. Ona tam bola po 100 rokoch, on nie je vôbec diskotékový typ, ale výnimočné išiel. Ona bolo dokonca slobodná mamička, on slobodný 40ročný. Už sú manželia, majú dom a ďalšie dieťa. Netlačí na to, ono to príde na mieste a vtedy, keď to budeš najmenej čakať.

tato_
28. sep 2025

Podla mna sa da najst partner aj pri nakupe v obchode, staci vnimat ludi vokol. Bud prirodzena a komunikativna, chlap si ta najde aj sam

lanka999
autor
28. sep 2025
@zmrzlinka2021

@lanka999 ale upozorňujem!!!

Pre skvelých mužov je najodpudzujucejsie keď žena zúfalo hľadá vzťah, tzv vydajchtivist. Skôr uprednostňujú spontánnosť. Ak to bude klapať ako kamaráti, potom môžeme začať aj chodiť

@zmrzlinka2021 upozornuj si zufalky, ja zufala niesom v tom je ten rozdiel ;)

lanka999
autor
28. sep 2025
@enmery

@lanka999 No Slovensko je v tomto za opicami. Ale vo svete existujú diskotéky pre 30+, 40+, 50+. Inak, jedna známa stretla na diske teraz už svojho manžela. Ona tam bola po 100 rokoch, on nie je vôbec diskotékový typ, ale výnimočné išiel. Ona bolo dokonca slobodná mamička, on slobodný 40ročný. Už sú manželia, majú dom a ďalšie dieťa. Netlačí na to, ono to príde na mieste a vtedy, keď to budeš najmenej čakať.

@enmery neviem ale ja stale tvrdim a tvrdit budem ze je to o stasti....

zmrzlinka2021
28. sep 2025
@lanka999

@zmrzlinka2021 upozornuj si zufalky, ja zufala niesom v tom je ten rozdiel ;)

@lanka999 ja ti len píšem túto informáciu. Nepíšem že ty si zufalka

lanka999
autor
28. sep 2025

ano, to co ste uviedli, sedi to ale na mojich kamaratov ktori sa nasli presne tak ako to popisujete, na oslavach na svadbach, na diskach.... Ja som vazne natrafovala na neperspektivne typy, tak som sa minule zamyslala nad tym, ze cim to bolo...Stav single si ozaj uzivam toho casu, ale nebudem chciet byt vecne sama, len tak premyslam comu sa mam vyhnut alebo co robit, aby sa to nezopakovalo....

lanka999
autor
28. sep 2025
@zmrzlinka2021

@lanka999 ja ti len píšem túto informáciu. Nepíšem že ty si zufalka

anonym_b7560e
28. sep 2025

@lanka999 nasla som v partii kamosov. kamos mal kamosa ...

svetlonos
28. sep 2025
@piece

@piece
chlap po 35 normalny nezafany na diskotéke, nemyslis vazne 😂

hopsas
28. sep 2025

@lanka999 povedz že hľadáš solídneho muža svojim kolegyniam a kamarátkam nech ti niekoho dohodia. Určite takých poznajú. Ja minimálne troch.

anonym_1e7c47
28. sep 2025

@lanka999 speeddating na zivo. Platene zoznamky ako partnernaurovni.
kurzy roznych aktivit, kurz japonciny, alebo sebaobrany, atd.

anonym_9b844b
28. sep 2025

@lanka999 všetci normálni sú ženatí čiže jedine nejakej prebrať 😉

Strana
z3