Kde sa zoznámiť s novými mužmi?
Ahojte, už rok som single a nejak sa mi nedarí nájsť novú známost. Myslím si, že je to tým, že sa nemám kde stretnúť s novými mužmi. Ja ako taká mám svoj život dobre zorganizovaný, mám prácu, ktorá má baví, len je tam prevažne ženský kolektív, kamarátky, mám roky tie isté, aktívne cvičím, chodím do posilňovne a na skupinové tréningy ale tam sú tiež prevažne ženy. Vo fitku ma oslovil len raz jeden starší tréner, ktorý by mi mohol byť otcom s prepáčením.. Neviem, či sa mám spoliehať, že nejak to príde, pretože sa snažím chodiť medzi ľudí, ak je nejaká zaujímavá akcia tak sa snažím nahovoriť kamošky a ideme. V lete som chodila dosť von a nikde nikto. Ak som sa mi aj niekto prihovoril vždy taký smalltak a nič z toho.. Zoznamku skúšať nechcem, lebo nechcem padnúť do siete nejakému ktorý by si len užil.. Síce mám "len" 25 ale už som z toho nervózna, že 26 ťuká za rohom a ja furt nič... Už som uvažovala, či aj prácu nezmením.. aby som bola v inom prostredí. Požiadavky na mužov mám také bežné, čiže niesom nejaká náročná princezná, ale dole sa ťahať tiež nenechám.
@mischy00 a ja nehovorim ze mne nepisu muzi ale to su taki o ktorych vacsina zien nema zaujem. A ja hladam niekoho aspon seberovneho, nieze ja ho budem musiet davat dokopy a bude mi viac na obtiaz
@anonym_autor aki muzi su ti, o ktorych nema vacsina zaujem? Podla coho to vies rozoznat?
@anonym_autor ak chceš niekoho spoznať, musíš sa prehrabat aj pre tebe nepoužitelnymi kúskami.
Tak ako ty si môžeš vyberať, lebo sa cítiš " výnimočná" , tak aj mnoho mužov co majú co ponúknuť, si tiež, rovnako vyberajú. Si ešte naozaj mladá, ak chceš rovnako mladého a vyspeleho muza, to budeš mať ťažké 🙂.
Veľa vzťahov sa vyvíja akosi postupne, až rokmi zistíš, ci to bol dobrý alebo zlý výber. Určite nie hneď 😉
@bennn fakt? Dcera sa zoznamila cez zoznamku, zlaty mily chalan ...naoko.... po roku sme až zistili, že je alkoholik, sukničkár a ešte mal navyše aj psychické problémy... este že sme na to včas prišli a nestihol jej komplet zničiť život.... dobrý herec no...
@iriska13 ja som si našla na zoznamke,veď tiež som mala veľa randenia kým prišiel on.To tak nefunguje že jedno rande nevyjde tak ostatným nedám na zoznamke šancu.Ja som hľadala 5 rokov Veď kto hľadá nájde.Som s mojím 10 rokov a máme 8 ročnú dcéru.Veď nech skúsi aj zoznamku.
@iriska13 ja som si našla na zoznamke,veď tiež som mala veľa randenia kým prišiel on.To tak nefunguje že jedno rande nevyjde tak ostatným nedám na zoznamke šancu.Ja som hľadala 5 rokov Veď kto hľadá nájde.Som s mojím 10 rokov a máme 8 ročnú dcéru.Veď nech skúsi aj zoznamku.
@gabrielabydzo nebol prvy, hold neviem či má smolu dievča, že pritahuje samých buranov, popri tom je slušná, pracovitá, milá k ľuďom, nepije, nefajčí, neflaka sa, pekna je....jednoducho nema šťastie 🥺
Ja som to síce riešila pred 10rokmi, ale mala som viaceré pozit skúsenosti so zoznamkou, konkrétne s pokecom, aj keď viem, že to všetci zatracuju. Proste vela rozhovorov som mala rozbehnutých a vždy niekto potom z toho davu vyčnieval, mali sme si o com písať dlhšie (aj viac týždňov) a nebola nuda ale boli zaujímaví, normalní, aj morálne, intelektuálne v poriadku, neboli uchylaci, nešlo im iba o sex, hľadali seriózny vzťah. Asi s 5mi som mala aj rande, s jedným aj vzťah a jeden ostal ako kamarát a teraz naše deti chodia do jednej škôlky 🙂 takže by som skúsila zoznamku s tým, že by som rátala, že z 20tich rozhovorov ťa osloví možno jeden, a z 10tich s ktorým pôjdeš na rande budeš mat 1 vzťah.
Ale napr moja sestra našla manžela tak, že kým išla na vecko od počítača (chatovala už dlhé mesiace) , tak som na tych 5 minút sadla na jej miesto ja, začala som novy rozhovor s jedným typom a potom keď sa ona vrátila, tak si už písali oni spolu a sú manželia. Proste nikdy nevieš.
Inak manžela som stretla v reálnom živote. V kúpeľoch. Išla som si zatancovať a pozval ma do tanca. Možno sa zdôveruj kamoškam, nech rozhodia siete, možno niekto v ich blízkosti, známosti hľadá partnerku.
@anonym_e818b9 no tak ja som tiez nasiel , na pokeci ale jaksik po 6r to skoncilo, a teraz som v situacii ze ani ten pokec neexistuje
Ahoj za mňa Facebook zoznamka nie je zlá 🙂 stretla som tam svojho manžela, mal tam jasne napísané že hľadá vážny vzťah, že je veriaci a vyšší odo mňa, čo boli moje kritériá 😁🤣 rovno mi napísal že na vypisovanie moc nie je, že či sa nechcem stretnúť…súhlasila som, potom som ešte chvíľku otáľala, ale nakoniec sme sa stretli a padli si do oka 🙂 podľa mna Tinder je neseriózny, ľudia tam hľadajú skôr jednorazovky…
@mischy00 a ja nehovorim ze mne nepisu muzi ale to su taki o ktorych vacsina zien nema zaujem. A ja hladam niekoho aspon seberovneho, nieze ja ho budem musiet davat dokopy a bude mi viac na obtiaz
@anonym_autor pises, ze nie si narocna ale v skutocnosti si. Hladas Pana dokonaleho a ak nieto ma zaujem o teba, tak sancu nedas, lebo je "pod tvoju uroven". Mam taku jednu kamaratku. Kocka, vzdelana so skvelou pracou. Ma cez 40 a stale je sama. Zaujemcov mala kopec, ale proste sance nedavala, lebo nikto nedosahoval jej uroven
@anonym_autor pises, ze nie si narocna ale v skutocnosti si. Hladas Pana dokonaleho a ak nieto ma zaujem o teba, tak sancu nedas, lebo je "pod tvoju uroven". Mam taku jednu kamaratku. Kocka, vzdelana so skvelou pracou. Ma cez 40 a stale je sama. Zaujemcov mala kopec, ale proste sance nedavala, lebo nikto nedosahoval jej uroven
@modra_kolobezka nemyslím si, že je to môj prípad. Len sa nenechám ťahať dole. A o ufňukancov, mužov pomaly bez práce, ktorí sa len sťažujú aké sú ženy alebo také tie jednoduché typy s ktorými sa nedá poriadne komunikovať fakt nie. Alebo ešte nevyrovnaní z rozchodu, ktorí ti spomínajú a preklínajú tú ex, že aj tebe už chýba. A to ja ani nepozerám na vzhľad.
@modra_kolobezka A popravde ja nepozerám ani na financie, som z dosť dobre zabezpečenej rodiny, že mám aj vlastný byt takže jediné čím ma môže muž ohúriť je svojím správaním... A aj skrz tie financie sa na mňa lepili vypočítaví muži, ktorí mali väčši záujem o biznis mojich rodičov ako mňa 😉
@modra_kolobezka A popravde ja nepozerám ani na financie, som z dosť dobre zabezpečenej rodiny, že mám aj vlastný byt takže jediné čím ma môže muž ohúriť je svojím správaním... A aj skrz tie financie sa na mňa lepili vypočítaví muži, ktorí mali väčši záujem o biznis mojich rodičov ako mňa 😉
@anonym_autor Chodíš povonku nie? Tak oslov chalana v obchodnom dome, na ulici. Je to tak ľahké... ... zistíš aké to je reagovať v takej situácií... ako to potom rozvíjať či ukončiť, či sa neozvať... ... Zoznamka je najlepšia možnosť. Komerčná, ale Tinder neodporúčam, ten nerieši hranice štátov. Badoo skôr. Myslím, že máš príliš veľké nároky na muža ako väčšina žien v západnej európe. Síce píšeš, že nepozeráš na vzhľad, ale niekto kto naozaj chce milovať niekoho, a nemal tú možnosť, nebude superhrdina z filmu bez "slabých"stránok, bez problémov a iba ti hruď nastavovať na oporu. Možno tie vzťahy nevychádzajú práve preto, že partnera nevnímate s rešpektom a láskou, ale ako niekoho kto má sa správať podľa vašich predstáv, plniť úlohy podľa vašich predstáv a tráviť voľný čas podľa vašich predstáv. Preto dnes je v rozvinutých štátoch Severnej Ameriky a Európy toľko single ľudí, vek matky pri prvom dieťati je cez 30 a stúpa. Aj kvôli peniazom a rozmachu tuporuských populistov, ktorí ničia ekonomiku štátov. Chlap toho od ženy veľa nechce. Žena ale chce veľa od chlapa. A že chlapi nie sú ženy si niektoré ženy ani neuvedomujú.
@anonym_autor Chodíš povonku nie? Tak oslov chalana v obchodnom dome, na ulici. Je to tak ľahké... ... zistíš aké to je reagovať v takej situácií... ako to potom rozvíjať či ukončiť, či sa neozvať... ... Zoznamka je najlepšia možnosť. Komerčná, ale Tinder neodporúčam, ten nerieši hranice štátov. Badoo skôr. Myslím, že máš príliš veľké nároky na muža ako väčšina žien v západnej európe. Síce píšeš, že nepozeráš na vzhľad, ale niekto kto naozaj chce milovať niekoho, a nemal tú možnosť, nebude superhrdina z filmu bez "slabých"stránok, bez problémov a iba ti hruď nastavovať na oporu. Možno tie vzťahy nevychádzajú práve preto, že partnera nevnímate s rešpektom a láskou, ale ako niekoho kto má sa správať podľa vašich predstáv, plniť úlohy podľa vašich predstáv a tráviť voľný čas podľa vašich predstáv. Preto dnes je v rozvinutých štátoch Severnej Ameriky a Európy toľko single ľudí, vek matky pri prvom dieťati je cez 30 a stúpa. Aj kvôli peniazom a rozmachu tuporuských populistov, ktorí ničia ekonomiku štátov. Chlap toho od ženy veľa nechce. Žena ale chce veľa od chlapa. A že chlapi nie sú ženy si niektoré ženy ani neuvedomujú.
@anonym_877534 dalsi faktor okrem spomenutych je fakt, ze je strasne moderne riesit slobodu…ako keby clovek vztahom, manzelstvom stracal slobodu..pytam sa co je sloboda? Trtkacka s kade kym? Neviem…manzelstvom slobodu, rodicovstvon identitu a podobne sracky…ludia maju presne to na co su nastaveni, velke gulove..
@anonym_877534 takto predtym som byvala 2 roky v Prahe a tam neviem cim to je som mala ovela viac napadnikov a vhodnych muzov a priatela som si tam aj nasla. Len pred rokom sme sa prestahovali sem do Bratislavy odkial aj som a tu je to nejak problem. Tu co som zatial nejak prisla do kontaktu tak to same nehladam vztah a to ma ani chlap nepoznal a ja naozau nikoho presviedcat nebudem alebo to co som spomenula vyssie
@anonym_877534 ja urcite muza oslovovat nebudem, je to pod moju uroven
@anonym_877534 ja urcite muza oslovovat nebudem, je to pod moju uroven
@anonym_autor a tu je odpoveď prečo nemáš... “Je to pod moju úroveň” … nič nieje pod úroveň lebo “účel svätí prostriedky” toto si prosím zapamätať a navždy!
Inák, ja čo si všímam nezadané ženy (ktoré by aj chceli mať vzťah), som si skoro pri každej všimla presne toto. Proste tvrdohlavosť. Pritom u tých zadaných (ani nemusím chodiť ďaleko) rovno v rodine sú že muž s učňovkou, a žena s vysokou školou. Muž robí v Nemecku kamionistu, a zarobí 3x viac ako jeho “vzdelaná” partnerka sediaca na úrade. Strýko čo chodí s kolotočármi a má ženskú čo robí v rakúsku a zarobí viac a stabilne. Kolkokrát bolo že žena ťahala kým muž bol dole. Raz je hore on, raz ona, a spolupracujú. Nerieši prkotiny typu úroveň a bla bla. Dali sa dokopy lebo si rozumeli, a vychádzajú si, a majú stabilnejšie vzťahy ako tie zatrpknuté tvrdohlávky, čo sa držia tých pravidiel že muž má byť zabávač, aktér, všetko a žena čo? Tá nič nemusí?
Ja som na festivale prišla k týpkovi a začala som s ním kecať. A čo teraz? Vôbec takéto neriešim. Chcem tak spravím, nič ma nedrží. Kamoške sa páčil chalan, a ona tam začala tieto reči “ale to je blbé” … “ja sa hanbím” … a je že: drží ti niekto pištol pri hlave? Čo ti bráni? … drgla som do nej, smerom k tomu chalanovi, on sa otočil, ja že heeej kamoška sa s tebou chce porozprávať. Ja som papula ja sa nebojím.
@anonym_autor a tu je odpoveď prečo nemáš... “Je to pod moju úroveň” … nič nieje pod úroveň lebo “účel svätí prostriedky” toto si prosím zapamätať a navždy!
@simona_racz ja potrebujem dominantneho muza. Ak je muz dominantny a ma zaujem velmi rychlo sa to dozvies. O nerozhodneho alebo hanbliveho ktory nema gule oslovit zenu zaujem nemam.
Inák, ja čo si všímam nezadané ženy (ktoré by aj chceli mať vzťah), som si skoro pri každej všimla presne toto. Proste tvrdohlavosť. Pritom u tých zadaných (ani nemusím chodiť ďaleko) rovno v rodine sú že muž s učňovkou, a žena s vysokou školou. Muž robí v Nemecku kamionistu, a zarobí 3x viac ako jeho “vzdelaná” partnerka sediaca na úrade. Strýko čo chodí s kolotočármi a má ženskú čo robí v rakúsku a zarobí viac a stabilne. Kolkokrát bolo že žena ťahala kým muž bol dole. Raz je hore on, raz ona, a spolupracujú. Nerieši prkotiny typu úroveň a bla bla. Dali sa dokopy lebo si rozumeli, a vychádzajú si, a majú stabilnejšie vzťahy ako tie zatrpknuté tvrdohlávky, čo sa držia tých pravidiel že muž má byť zabávač, aktér, všetko a žena čo? Tá nič nemusí?
Ja som na festivale prišla k týpkovi a začala som s ním kecať. A čo teraz? Vôbec takéto neriešim. Chcem tak spravím, nič ma nedrží. Kamoške sa páčil chalan, a ona tam začala tieto reči “ale to je blbé” … “ja sa hanbím” … a je že: drží ti niekto pištol pri hlave? Čo ti bráni? … drgla som do nej, smerom k tomu chalanovi, on sa otočil, ja že heeej kamoška sa s tebou chce porozprávať. Ja som papula ja sa nebojím.
@simona_racz ty splietas dve veci. Ja som nikdy nemala muza s vysokou skolou a sama ju mam. Je mi jedno co robi pokial zarobi a budeme si rozumiet.
To nieje všetko na teba, len tak všeobecne že som videla už také ženy aj mužov že na jednej strane chceli vzťah ale na druhej také mali nároky že to rovno zabili 😉
Ja by som dominantného nemohla mať lebo by som ho zbila. 😄
@simona_racz ty splietas dve veci. Ja som nikdy nemala muza s vysokou skolou a sama ju mam. Je mi jedno co robi pokial zarobi a budeme si rozumiet.
@anonym_autor ale zaujala ma jedna vec z úvodného príspevku. Ako si povedala že chodíte s partiou na akcie, aj sú nejaké small talky ale nič z toho. No toto mávam často aj ja. Každému je asi blbé niečo riešiť, lebo ak je small talk aj príjemný, vždy je to len small talk, a nemá prečo z toho niečo vzniknúť. Dokonca jedna žena, sa aj nedávno vyjadrila, že ju to už hnevá, že muži si hneď namýšlajú, keď je žena k nim milá. Toto potvrdzujem lebo aha:
Boli sme v meste partia 2 chalani 2 baby, a sadli sme si do vonkajšej reštiky. Bolo málo ludí, tak čašníčka mala čas pokecať, a tiež to bola povahovo milá ukecaná žena. Jeden kamoš sa toho hneď chytil, začal s ňou small talkovať. Ona v pohode s úsmevom. Nedávala nič najavo že by jej to bolo nepríjemné. Ale jakmile prišlo zo strany kamoša na otázky typu, či aj zajtra má službu, či je odtialto, a tak tým smerom,… zrazu (rečou tela) prepla do bojového módu, úsmev hneď zmizol, odpovede vyhýbavé, a zrazu si už stále našla niečo, len aby nemusela pri nás byť. Toto spraví so ženou záujem muža, videla som to na vlastné oči.

@lindous práveže vôbec, v každej skupine je rôzna kategória mužov, keďže su to skupiny pre všetky vekové kategórie. A ozvu sa aj mladý, aj starší....keďže ja neodpisujem, neviem posúdiť každého muža aj z inej stránky. Ale nemyslím si ze je tam len nejaký odpad, keďže su to skupiny, kde sa aktívne ľudia venujú tym činnostiam. A vedia poradiť. Ale oslovujú ma aj reálne, naozaj v tomto neviem kde majú mladé holky problém.