Kde ste sa zoznámili so svojou polovičkou?
Zdravim, tak som uvažovala že ako sa pár zoznámil. Rozmýšľala som nad zoznamkami že či to má naozaj nejaký význam. Lebo ja som sa tam stretla skôr len s takými čo im ide len o jedno. Alebo takých čo proste konverzácia nikam nesmerovala.
Budem rada ak napíšete kde ste sa vy zoznámili so svojou polovičkou. Nemusí to byť len o zoznamke kľudne aj ak ste sa niekde v kine alebo kde. Zaujíma ma to.
Tak obycajne. Na diskoteke. Ocitli sme sa pri sebe pri bare (ja so spoluziackami a on s kamaratmi) a odvtedy sme sa od seba nepohli. 🙈 Velkakrat som si uz v zivote povedala, ze cert mi bol dlzny tej nahody, ze sme sa dali vtedy do reci, ale bolo nam to zjavne sudene. 😂 a sme tu na tomto svete navzajom pre seba uz 25 rokov. 😀❤ a napriek malym nezhodam ho lubim ako kona. ❤😍
Tak obycajne. Na diskoteke. Ocitli sme sa pri sebe pri bare (ja so spoluziackami a on s kamaratmi) a odvtedy sme sa od seba nepohli. 🙈 Velkakrat som si uz v zivote povedala, ze cert mi bol dlzny tej nahody, ze sme sa dali vtedy do reci, ale bolo nam to zjavne sudene. 😂 a sme tu na tomto svete navzajom pre seba uz 25 rokov. 😀❤ a napriek malym nezhodam ho lubim ako kona. ❤😍
@reklamka tak to je krásne
dnes je to otrasne, nie su normalne miesta na zoznamenie. kamoska sa rozviedla a mala problem, aby niekoho spoznala, po 40 uz na diskoteky clovek nechodi a priestoru na stretnutie novych ludi az tak vela nie je.
@lealikk no presne navyše ja moc na diskoteky nie som
Ja so svojím "po za školu" sme spolu skoro 20 rokov ,vždy si robíme srandu že mohli sme radšej do školy chodiť 😁
Ale teraz by som si nevedela predstaviť že kde ísť aby bol niekto normálny .
@anonym_autor cez spoločných známych. Povedala by som, že nás k sebe “dohodili”. Vedeli že sme rovnaké typy a od života chceme to isté. Bola to aj pravda. Prvý frajer, prvá frajerka a 2r na to sme sa stali manželmi. Bolo fajn, že sme mali spoločných známych, lebo som vedela, že ma nejde len opiť sladkými rečami ale realita je úplne inde.
V bare,boli sme uzatvorena spolocnost,muz a kamarati davali stedre sprepitne,tak sme tahali do 3tej rana.Bar sa zatvaral o 11 vecer.
na pokeci..a sme spolu 20 rokov..teraz je to podľa mňa už úplne inde, ako to bolo kedysi..
V práci sme sa zoznámili, sme spolu viac ako 30 rokov.
V práci,spoločná partia,spolocní znami..a nakoniec zoznamka
Cez kamosku, boli spolubyvajuci, par krat ho vzala von..no a uz bolo vymalovane 😂
na pokeci, uz davno
Bola som na strednej prvacka a chodil s mojou kamarátkou na vlaku do školy
Obaja sme sa hanbili jeden druhého, a doteraz si pamätám, ako som ráno utekala na stanicu ju čaka, len za to, aby som ho mohla minútu vidieť.
On išiel pred nami, a potom spomaloval a kamoška celá natesena, ze on urcite zastavuje aby ma videl a aby sa mi prihovoril.
Ked som mu to vravela o niekolko rokov, tak sa smial, ze nie, len si pripaloval cigaretu🙈😅
Sme spolu od mojich 16, jeho 19, uz pomaly 10r, zobratí a s jedným dieťaťom.
Zoznamiť a dať sa dokopy sú dve rozdielne veci. My sme sa mužom dali dokopy na obyčajnej dedinskej zábave aj sa v ten deň dali dokopy.
Prvé stretnutie našich bolo také že otec ako chlapec kočíkoval mamu ktorá bola vtedy ešte bábätko. Dokopy sa dali omnoho neskôr ,otec sa ženil až po 30ke
V našom obľúbenom bare. Pri stole s ním sedel môj spolužiak, tak som sa pristavila pozdraviť ho. A potom nás pozvali k stolu a už sme sa od seba nepohli. Vypýtal si moje číslo a od toho dna sme spolu.
S manželom v bare, kde som brigádovala počas školy. S predošlými partnermi - boli sme partia báb a stretli sme partiu chalanov a ešte jeden bol kamarátov kamarát a nejak sme skončili na káve 🙂.
A za posledné roky sa mi von pri rôznych aktivitách prihovorilo veľa mužov za účelom spoznania sa, ale ostalo to len pri poprianí pekného dňa 😅
Doučoval ma na maturitu cudzí jazyk.
@anonym_autor v práci, obaja sme boli zadaní ale rozišli sme a dali my dvaja dokopy. Najlepšia vec čo sa mi v živote stala🙂
badoo
zoznamky- či to má naozaj nejaký význam, im ide len o jedno, konverzácia nikam nesmerovala - je to tak, na zoznamkách prevažuje balast - buď záujem o krátkodobú zábavu, alebo nevinné zahýbanie zadaných, odhadujem zo staršej skúsenosti, že tieto 2 kategórie tvoria 90%. Ale predsa tam prídu aj takí, ktorí hľadajú partnera, takže celkom to nejde zavrhnúť. Podľa mojej skúsenosti sú top zoznamovacie miesta škola, kurz, vlak, autobus, turistika, zamestnanie a dohadzovači kamaráti.
@anonym_autor oslovil ma na sociálnej sieti (spoločný známy ma mal medzi priateľmi) a hneď sme po pár dňoch išli spolu lyžovať 🤷 Šťastná náhoda.
V nemocnici
na facebooku som pisal prispevok o pestovani hlivy ustricovej a jedna zena mi napisala ze sa chce prist pozriet na pestovanie, Prisla no a o 8 a pol mesiaca sa nam narodila dcera. Tak jednoznacne Sa pochvalit svojimi uspechmi.
V krčme 🤦♀️ 😀. Bola som dlhšie sama a kamoska má zavolala pokecať. Potom prišlo že pozná fajn chlapa ale pracuje v zahraničí a v podstate by išlo len o sex. Tak ho zavolala. Sme spolu cez 2 roky a čo deň rodim 😀.
@anonym_autor týchto tém je tu už tak miliarda. Áno, zoznamka môže vyjsť, mám v okolí 4 páry ktoré sú spolu vďaka zoznamke.

dnes je to otrasne, nie su normalne miesta na zoznamenie. kamoska sa rozviedla a mala problem, aby niekoho spoznala, po 40 uz na diskoteky clovek nechodi a priestoru na stretnutie novych ludi az tak vela nie je.