icon

Kde ste sa zoznámili so svojou polovičkou?

28. aug 2026

Zdravim, tak som uvažovala že ako sa pár zoznámil. Rozmýšľala som nad zoznamkami že či to má naozaj nejaký význam. Lebo ja som sa tam stretla skôr len s takými čo im ide len o jedno. Alebo takých čo proste konverzácia nikam nesmerovala.
Budem rada ak napíšete kde ste sa vy zoznámili so svojou polovičkou. Nemusí to byť len o zoznamke kľudne aj ak ste sa niekde v kine alebo kde. Zaujíma ma to.

Strana
z2
bielasovicka
28. aug 2026

Ja vo výťahu 😄

earlgrey
28. aug 2026

u mňa v obývačke 😊

danica2711
28. aug 2026

pri športe

dvadsatosem
28. aug 2026

Na jednom menej známom slovenskom diskusnom fóre. Prvá mi napísala ona ale zo začiatku som sa nechytil a trvalo pár mesiacov než sme si začali písať znovu. Potom to nabralo rýchly spád. Prvé stretnutie v čajovni, odtiaľ ku mne domov kvôli ganji lebo som ju namotal že sa zhulime len ganju som mal doma a cestou ešte návšteva datacentra kvôli práci lebo som potreboval poservisovať nejaký server. To datacentrum bolo v takej temnej lokalite bez osvetleného areálu, kde som sa čudoval že sa nezačala báť ale to som ju ešte dobre nepoznal. Nebola tam ešte prísna security a v serverovni si sadla na zem a balila šúlané cigy než som dokončil čo som mal. Za 2 týždne začala bývať u mňa. Bolo to pred niečo vyše 15 rokmi.

sevrin
28. aug 2026
@anonym_8b8858

na pokeci, uz davno

@anonym_8b8858 áno, to muselo byť veľmi dávno 😅

anonym_ba5d9d
28. aug 2026

na pokeci,veru 19 rokov uz🙂

anonym_da9c37
28. aug 2026

V práci, v zahraničí.

dahliaa