icon

Kde ste spoznali milenca/milenku?

Včera o 21:02

Kde ste ich spoznali? Kohi to pohoršuje, nemusi sa vyjadrit.
To je otazka len z cistej zvedavosti 🙂

Strana
z2
anonym_392416
Dnes o 09:19
@anonym_951180

Nemala som nikdy milenca, ale prekvapuje ma koľko ľudí bez problémov, hoci anonymne, priznáva, že mimomanželský pomer majú...

@anonym_951180 prekvapuje? Svet sa peleší odkedy je svetom. Vždy sa to dialo. Veda tvrdí, že človek nie je stvorený na monogamiu.

anonym_109ffe
Dnes o 09:30

@anonym_autor v škole, keď dieťa išlo do 1.

anonym_8d08f1
Dnes o 10:26

ked je tu tema ze muz ma milenku, muz je zlocinec a treba ho zavriet na dozivotie, ked pride tema, ze zena ma milenca, zena je kralovna

tiezjedna
Dnes o 13:17
@anonym_8d08f1

ked je tu tema ze muz ma milenku, muz je zlocinec a treba ho zavriet na dozivotie, ked pride tema, ze zena ma milenca, zena je kralovna

@anonym_8d08f1 a nie je? Si zober, že popri práci, domácnosti, deťoch a manželovi stíha ešte milenca! Ktorý chlap by toto dal???😂

beronsche
Dnes o 13:23
@anonym_8d08f1

@anonym_8d08f1 to vôbec nie je pravda..

anonym_1e0ff0
Dnes o 14:29
@anonym_392416

@arek00 možno nerobíš chybu. Jednoducho pôsobíš takým slizkým dojmom, aj je tvoja foto real.

@anonym_392416 bravooooo 👏 presne toto ma napadlo po tej fotke, ani bike by clovek neoprel

katkazatka
Dnes o 14:38
@anonym_c1974e

Prišiel ku mne na kávu aj so svojou ženou 🤷‍♀️

@anonym_1e0ff0 ty kokos...nie je vam zle zo seba? Uplne normalny chalan a normalna foto. Dufam, ze ty si kocka 90-60-90.
Toto keby sem chlap napusal na zenu, tak by ho tu prizabili.

@anonym_c1974e ako si to mohla? Mne by bolo zo seba zle.

obleckodogymu
Dnes o 14:40
@katkazatka

@anonym_1e0ff0 ty kokos...nie je vam zle zo seba? Uplne normalny chalan a normalna foto. Dufam, ze ty si kocka 90-60-90.

@katkazatka prave som to išla napísať...
Normálnemu chlapovi tu budú nakladať akoby boli panie vesmíru, bez chochmesu, bez empatie...🙄

oblecenie99
Dnes o 14:45
@tiezjedna

@anonym_8d08f1 a nie je? Si zober, že popri práci, domácnosti, deťoch a manželovi stíha ešte milenca! Ktorý chlap by toto dal???😂

@tiezjedna Vyprskla som kávu 😅

tiezjedna
Dnes o 14:46
@oblecenie99

@tiezjedna Vyprskla som kávu 😅

@oblecenie99 pardon😂😂😂

anonym_c1974e
Dnes o 14:51
@katkazatka

@katkazatka No keby mal normálnu ženu a nie zatrpknutú harpiu, ktorá nevie nič iné len ho zhadzovať, vrieskať jak drbnutá, urážať ho, vulgárne sa vyjadrovať, odpierať mu sex, pretože panička má dieru medzi nohami len na parádu, tak by si ten chlap nikdy nehľadal inú ženu. A neboj, už je rozvedený, je so mnou, šťastný a spokojný a jeho harpia žena môže doma vrieskať sama na seba v zrkadle.

anonym_392416
Dnes o 15:11
@anonym_1e0ff0

@anonym_392416 bravooooo 👏 presne toto ma napadlo po tej fotke, ani bike by clovek neoprel

@anonym_1e0ff0 dobre, Koleník je len jeden, možno pre inú bude týpek z diskusie fešák a.dobrý chlap. Ja som len napísala ako pôsobí.

anonym_3c8947
Dnes o 15:31

Ja som si nasla v praci.... Teda on si nasiel mna... Bola som este slobodna, on ženatý... Chodil za mnou, dobijal a nejak sa to stalo a vpadli sme do toho... Ten vztah mi vela dal, aj vela vzal.

anonym_313e59
Dnes o 16:06
@anonym_3c8947

Ja som si nasla v praci.... Teda on si nasiel mna... Bola som este slobodna, on ženatý... Chodil za mnou, dobijal a nejak sa to stalo a vpadli sme do toho... Ten vztah mi vela dal, aj vela vzal.

@anonym_3c8947 hrozne čítať.... keby môj manžel dobijal v práci kolegyňu a dvorili jej. Zrejme mal mladý muž málo práce doma. Dúfam že ho manželka kopla do riti.

tiezjedna
Dnes o 16:12
@anonym_3c8947

@anonym_3c8947 k tvojej poslednej vete - každému podľa zásluh👍

lentilka78
Autor odpoveď zmazal
anonym_3c8947
Dnes o 18:12
@tiezjedna

@anonym_3c8947 k tvojej poslednej vete - každému podľa zásluh👍

@tiezjedna aj to je nazor... Ja to nelutujem, aj to bola svojim sposobom skusenost...casom po rokoch lutujem iba ju... Ze sa znizila k pokusu o samovrazdu a vydieranim cez deti, len aby ostal pri rodine... Ci su šťastní si asi mozme domysliet

anonym_313e59
Dnes o 18:14
@lentilka78
Odpoveď bola zmazaná

@lentilka78 A prečo sa nerozviedol? Predpokladám,že tu funguje to klišé- že kvôli deťom. Čo je podľa mňa úplná hlúposť. Alebo mu v tom manželstve nebolo až tak zle.

katkati
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2