icon

Kde stretnúť normálneho muža podľa svojich kritérií?

18. máj 2026

nedavno som mala 40, mam za sebou par nevydarenych vztahov som bezdetna, preto chcem bezdetneho chlapa. Zo zoznamiek mam traumu pretoze par rande co som mala v minulosti ti muzi chceli iba sex nechceli sa viazat mali deti boli uchylaci alebo o mna nemali zaujem. Na diskoteky nechodim ale co si vsimam tak kazdym rokom je to horsie s tym ze akeho muza stretnem bud je to otrasna povaha alebo sa nechce viazat. Poradte je nejaka sanca ze stretnem muza podla svojich kriterii, nejake som skresala alebo svojich standardov sa drzat budem pretoze mam co ponuknut.

andrejka2424
Včera o 08:59
@anonym_autor

zaujimave ze hejtov je tu 350 ale normalnej odpovede kde takeho chlapa najdem....nikde .... mali by ste sa nad sebou zamysliet....

@anonym_autor 100 bodov za tvoje myšlienkové pochody 😂

mischy00
Včera o 09:01
@andrejka2424

@anonym_autor 100 bodov za tvoje myšlienkové pochody 😂

@andrejka2424 no kde by ho našla....vsak pri manželke doma 😀

anonym_abdfa5
Včera o 09:02
@mischy00

@andrejka2424 no kde by ho našla....vsak pri manželke doma 😀

@mischy00 Akurát som išla napísať, nech ho uchmatne nejakej manželke ale potom čítam ďalej, že nechce s deťmi, tak to asi ťažko 😁

princkrason
Včera o 09:09
@earlgrey

@princkrason alebo plnými vajciami 🤣

@earlgrey myslis hadam na tie vajcia v chladnicke, nie? 😕😉🙂

earlgrey
Včera o 09:12
@princkrason

@earlgrey myslis hadam na tie vajcia v chladnicke, nie? 😕😉🙂

@princkrason Áno, tie, ktoré sú potrebné na pečené buchty 😁

princkrason
Včera o 09:15
@earlgrey

@anonym_f56b7f Presne, to akokebyže ja napíšem, že mám dieru medzi nohami a to by malo mužov ohúriť 🤣 mňa aj dosť rozosmeje ako tu čítam v diskusiach, že som štíhla a blá blá blá...ja napr. štíhla nie som, som ricatá, cickatá a aj pneumatiku na bruchu mám, a nikdy som problém s mužmi nemala. Muži si radšej vyberú normálnu ženu, ktorá má hlavne zmysel pre humor, je usmievavá, niečo vyžaruje, má charizmu, ako len ženu, ktorá je štíhla 🤣

@earlgrey draha a teraz mas letnu pneu , ci este zimnu? 😎

earlgrey
Včera o 09:21
@princkrason

@earlgrey draha a teraz mas letnu pneu , ci este zimnu? 😎

@princkrason celoročnú 🤣

princkrason
Včera o 09:30
@anonym_autor

zaujimave ze hejtov je tu 350 ale normalnej odpovede kde takeho chlapa najdem....nikde .... mali by ste sa nad sebou zamysliet....

@anonym_autor „Moja však sa Ti tu núkam a nič, žiadna odozva od Teba."

princkrason
Včera o 09:59
@earlgrey

@princkrason celoročnú 🤣

@earlgrey taku vyjazdenú? však to sa musi šmýkať jedna radosŤ🙂

anonym_1038f6
Včera o 10:10

Na tvojom mieste sa zameriam na rozvedených, vdovcov s dospelými detmi.
Lebo stari mladenci su takmer vždy podivín o ktorých ziadna zena nezakopla, s vadami.Pre niečo ostali sami.
Keby boli takí super, davno ich nejaká chmatne.
Po 40-tke je veľmi ťažké sa prisposobovat, hlavne pre starych mládencov ktorí nikdy nemali vážny vztah.A u vás ty stará dievka a on stary mladenec, o to tazsie🙂Kopec z nich je egoistov, užívali si a v 40-tke sa zobudia, žeby sa možno nejaká zena hodila.Poznam troch a všetci su to čudaci, ziju sami pre seba a ťažko si niekoho pustaju do svojho priestoru.
Jeden sa teraz rozišiel, teda baba ho nechala, lebo on si stále žil aj vo vztahu ako slobodný mladenec, bez kompromisov a vsetko sa muselo točiť okolo neho, hobby a baba bola na poslednom mieste
Ďalší narieka x-rokov aké su zeny harpie
Osobne by som nechcela chlapa ktorý je po 40-tke slobodný, bezdetný.
Na tvojim mieste si hľadám partnera na voľne chvile, na vsetko pekne, kino, divadlo, vylety, dovolenky, sem tam prespavacky ale doma by som uz chlapa v tvojom veku nechcela.
A vždy lepšie s mackami ako zit s egoistom, manipulátorom, alkoholikom, gemblerom atd.alebo spolubyvajucim pre ktorého ako zena uz nič neznamenam ale ako gazdina ešte poslúžim

anonym_dc2d88
Včera o 10:12
@anonym_1038f6

Na tvojom mieste sa zameriam na rozvedených, vdovcov s dospelými detmi.
Lebo stari mladenci su takmer vždy podivín o ktorých ziadna zena nezakopla, s vadami.Pre niečo ostali sami.
Keby boli takí super, davno ich nejaká chmatne.
Po 40-tke je veľmi ťažké sa prisposobovat, hlavne pre starych mládencov ktorí nikdy nemali vážny vztah.A u vás ty stará dievka a on stary mladenec, o to tazsie🙂Kopec z nich je egoistov, užívali si a v 40-tke sa zobudia, žeby sa možno nejaká zena hodila.Poznam troch a všetci su to čudaci, ziju sami pre seba a ťažko si niekoho pustaju do svojho priestoru.
Jeden sa teraz rozišiel, teda baba ho nechala, lebo on si stále žil aj vo vztahu ako slobodný mladenec, bez kompromisov a vsetko sa muselo točiť okolo neho, hobby a baba bola na poslednom mieste
Ďalší narieka x-rokov aké su zeny harpie
Osobne by som nechcela chlapa ktorý je po 40-tke slobodný, bezdetný.
Na tvojim mieste si hľadám partnera na voľne chvile, na vsetko pekne, kino, divadlo, vylety, dovolenky, sem tam prespavacky ale doma by som uz chlapa v tvojom veku nechcela.
A vždy lepšie s mackami ako zit s egoistom, manipulátorom, alkoholikom, gemblerom atd.alebo spolubyvajucim pre ktorého ako zena uz nič neznamenam ale ako gazdina ešte poslúžim

@anonym_1038f6 čo je zle na slobodnom 40+? vies ze aj Jagr je slobodny 50+? bez deti a ma penazi?

katkazatka
Včera o 10:28
@patrike

@earlgrey Mne sa pacia len stihle, ale presne chapem, kam mieris. Vychrtla neuroticka nie, to su tie typy v kostymceku z korporatu, vecne sa za niecim zenu a nahanaju vlastny chvost. Doma zobkaju lexauriny a zapijaju vinkom.

@patrike toto je tiež dobre skreslený pohľad. Prečo si myslíš, že chde sú neurotické a žeru lexauriny?😁 V práci sa chováš inak a to, že máš kostymcek a musíš reprezentovať firmu, tiež nemá nič spoločné s povahovými črtami. To ako keby si povedal, že každá tučná má také depresie zo svojou vzhľadu, že sa musí doma zas opäť prežierať. Alebo je kliše, že kazda tučná je srandistka a pohodačka. Väčšinou sú to zakomplexované klbka nervov. Predstav si, že som štíhla, atraktívna, so zmyslom pre humor a domáci typ, Viem si urobiť srandu aj so seba a v práci sa chovám profesionálne. Tieto skatulkovania stihlych ludi su vtipne. Ale povedat nieco na tlsteho je hriech.

patrike
Včera o 10:45
@katkazatka

@patrike toto je tiež dobre skreslený pohľad. Prečo si myslíš, že chde sú neurotické a žeru lexauriny?😁 V práci sa chováš inak a to, že máš kostymcek a musíš reprezentovať firmu, tiež nemá nič spoločné s povahovými črtami. To ako keby si povedal, že každá tučná má také depresie zo svojou vzhľadu, že sa musí doma zas opäť prežierať. Alebo je kliše, že kazda tučná je srandistka a pohodačka. Väčšinou sú to zakomplexované klbka nervov. Predstav si, že som štíhla, atraktívna, so zmyslom pre humor a domáci typ, Viem si urobiť srandu aj so seba a v práci sa chovám profesionálne. Tieto skatulkovania stihlych ludi su vtipne. Ale povedat nieco na tlsteho je hriech.

@katkazatka Neber to tak vazne, nepisem vseobecne.

sisska96
Včera o 11:09

@anonym_autor Čo máš ponuknúť ? 😂

anonym_dc2d88
Včera o 11:11
@sisska96

@anonym_autor Čo máš ponuknúť ? 😂

@sisska96 vsak je chuda, a chapi po nej 50+ slintaju a ma VS, byt bez hypo a hormonalne zmeny uz jej klopu na dvere, no neber to...

anonym_98f14c
Včera o 11:22
@anonym_b83cc1

Nuž čo ti poviem... ja som po dlhom čase spoznala muža, ktorý sa mi páči, je vtipný, inšpiratívny, vyšportovaný, samostatný, slušný, šikovný, pracujúci, no chémia neskutočná, keď som pri ňom... lenže je gay 😢

@anonym_b83cc1 Doslova som v tej istej situacii momentalne, a ja som uplne donho 😁 Nuz co, beriem to tak, ze ked existuje on, existuje aj taky isty, co je na zeny.

anonym_f56b7f
Včera o 12:00
@earlgrey

@anonym_f56b7f Presne, to akokebyže ja napíšem, že mám dieru medzi nohami a to by malo mužov ohúriť 🤣 mňa aj dosť rozosmeje ako tu čítam v diskusiach, že som štíhla a blá blá blá...ja napr. štíhla nie som, som ricatá, cickatá a aj pneumatiku na bruchu mám, a nikdy som problém s mužmi nemala. Muži si radšej vyberú normálnu ženu, ktorá má hlavne zmysel pre humor, je usmievavá, niečo vyžaruje, má charizmu, ako len ženu, ktorá je štíhla 🤣

@earlgrey

Pozrime sa na to objektivne...

Ak si precitas uplne prvy prispevok autorky tak vsetky tieto temy su obvykle na jedno kopyto.

Uchylaci, nenormalni, suknickari, neschopni, stari, prilis mladi, malo zarabajuci, neambiciozni.....nuz, dalo by sa pokracovat.

Nikde v prispevku nespomina, ze hlada slusneho muza ktory by ju mal rad, bol jej oporou, aby spolu travili cas. Proste veci ktore do vztahu patria.

Ak si pozries predosle temy alebo budes sledovat nove temy ktore budu riesit tuto tematiku tak si vsimnes, ze vsetky temy maju jedno spolocne......tieto zeny nehladaju partnera ci lasku, ale spolubyvajuceho ktory je ekonomicky vyhodny.

Vsade sa len riesi, kto co vlastni, ake ma auto, kolko zaraba atd. a ja preto vzdy budem tvrdit, ze toto su transakcne vztahy. Tu lasku nehladaj, toto su partnerstva ktore sa zakladaju z rozumu, city tu velmi rolu nehraju. Akonahle sa naskytne cosi lepsie tak nasleduje rozchod ci rozvod.

Prosim ta, autorka nespomina ani rodinu, ci deti, ci vobec vie navarit, aka je gazdina.

Hladat moze kolko chce, ale pre muza na urovni ktory pravdepodobne tuzi aj po rodine z biologickeho hladiska 40-ka ani nedava zmysel.

Ano, znie to mozno drsne, ale nezakryvajme si oci pred realitou. Vacsina muzov uprednostni vitalnu 30-ku pred nejakou 40-rocnou knedlou alebo ako ty sama spominas, nejaku milu, schopnu, usmievavu baculku ktora je do koca aj do voza.

anonym_dc2d88
Včera o 12:03
@anonym_f56b7f

@earlgrey

Ak si precitas uplne prvy prispevok autorky tak vsetky tieto temy su obvykle na jedno kopyto.

Uchylaci, nenormalni, suknickari, neschopni, stari, prilis mladi, malo zarabajuci, neambiciozni.....nuz, dalo by sa pokracovat.

Nikde v prispevku nespomina, ze hlada slusneho muza ktory by ju mal rad, bol jej oporou, aby spolu travili cas. Proste veci ktore do vztahu patria.

Ak si pozries predosle temy alebo budes sledovat nove temy ktore budu riesit tuto tematiku tak si vsimnes, ze vsetky temy maju jedno spolocne......tieto zeny nehladaju partnera ci lasku, ale spolubyvajuceho ktory je ekonomicky vyhodny.

Vsade sa len riesi, kto co vlastni, ake ma auto, kolko zaraba atd. a ja preto vzdy budem tvrdit, ze toto su transakcne vztahy. Tu lasku nehladaj, toto su partnerstva ktore sa zakladaju z rozumu, city tu velmi rolu nehraju. Akonahle sa naskytne cosi lepsie tak nasleduje rozchod ci rozvod.

Prosim ta, autorka nespomina ani rodinu, ci deti, ci vobec vie navarit, aka je gazdina.

Hladat moze kolko chce, ale pre muza na urovni ktory pravdepodobne tuzi aj po rodine z biologickeho hladiska 40-ka ani nedava zmysel.

Ano, znie to mozno drsne, ale nezakryvajme si oci pred realitou. Vacsina muzov uprednostni vitalnu 30-ku pred nejakou 40-rocnou knedlou alebo ako ty sama spominas, nejaku milu, schopnu, usmievavu baculku ktora je do koca aj do voza.

@anonym_f56b7f autorka temy nie je knedla aj do fitka chodi , ci?

anonym_f56b7f
Včera o 12:06
@anonym_autor

@anonym_autor

😄

Kde najdes takeho chlapa? Ten sa radsej skryje. Viac stastia budes mat pri hladani macky s takymi narokmi 🤣🤣🤣.

kocuris
Včera o 12:07

@anonym_autor mňa by zaujímali dve veci: 1. skresané kritériá na muža a 2. tvoje štandardy. Neviem, čo si mám pod tým predstaviť. A ani čo si predstaviť pod pojmom "mám čo ponúknuť ". To je čo? Si pekná, alebo bohatá, alebo oboje?

anonym_dc2d88
Včera o 12:10
@kocuris

@anonym_autor mňa by zaujímali dve veci: 1. skresané kritériá na muža a 2. tvoje štandardy. Neviem, čo si mám pod tým predstaviť. A ani čo si predstaviť pod pojmom "mám čo ponúknuť ". To je čo? Si pekná, alebo bohatá, alebo oboje?

@kocuris skusena a pred menopauzou , ine ma nenapada (pekna, bohata ,keby bola tak tu nie je )

patrike
Včera o 12:10
@anonym_f56b7f

@earlgrey

@anonym_f56b7f Nesuhlasim s tou castou, kde pises o transakcii. Zena s nejakym aspon priemernym prijmom a bez dlzoby na nehnutelnosti nema dovod hladat sponzora a prachaca. Mnohe z nich spominaju az nadpriemerne prijmy a netru biedu.

mischy00
Autor odpoveď zmazal
tomasba_40
Včera o 12:19

@anonym_autor Skús rôzne turistické skupiny, napr. na FB. Pridáš sa k partičkám čo chodia a možno sa pošťastí. 🙂

bu_bu_bubak
Autor odpoveď zmazal
mimi2018
Včera o 13:55
@sisska96

@anonym_f86edc No neviem nechcela by som byť 40 ročná stará dievka

@sisska96 nato sa môžeš vykašľať co hovoria iní ľudia, môže ti to byť totálne ukradnuté. Lepšie byť sama ako s chlapom, čo by ťa týral keď nie fyzicky tak psychicky. Jasne sú aj výnimky ale tí sú už dávno obsadení. Bud fakt sama a užívaj si každú minútu slobody to je naj.

anonym_f6bd66
Včera o 14:35

V tejto diskusii sa asi pripúštajú len dva druhy fungovania: osamelá stará dievka (chlap) s mačkou alebo polo-fungujúci vzťah s niekym nasilu. Ani jedno a ani druhé, nie je dobré.

patrike
Včera o 14:46
@mimi2018

@sisska96 nato sa môžeš vykašľať co hovoria iní ľudia, môže ti to byť totálne ukradnuté. Lepšie byť sama ako s chlapom, čo by ťa týral keď nie fyzicky tak psychicky. Jasne sú aj výnimky ale tí sú už dávno obsadení. Bud fakt sama a užívaj si každú minútu slobody to je naj.

@mimi2018 Netusim, ake mas traumy, ale su aj pohodove vztahy a nie len cierno - biele : "spokojna osamela" versus tyran.

anonym_1050d3
Včera o 16:35
@anonym_f6bd66

@anonym_b83cc1 Keď vidím ako to strašne potrebuješ zdôraznovať a ako sa sama seba snažíš presvedčiť, tak ti neverím ani jedno slovo 😀

@anonym_f6bd66 mozno si to nevies predstavit za seba...povedzme si narovinu ze polovica manzelstiev stoji za staru belu..ale tvarime sa ze vsetko klape, dojst do bodu ze uz nemusis naplnat spolocenske predsudky a standardy je oslobodzujuce.

lightworker
Včera o 16:37

@anonym_autor čo vyžarujes, to priťahujes.. easy
zmeň seba a potom uvidíš ako sa zmení všetko ostatné 💓