icon

Kde stretnúť normálneho muža podľa svojich kritérií?

18. máj 2026

nedavno som mala 40, mam za sebou par nevydarenych vztahov som bezdetna, preto chcem bezdetneho chlapa. Zo zoznamiek mam traumu pretoze par rande co som mala v minulosti ti muzi chceli iba sex nechceli sa viazat mali deti boli uchylaci alebo o mna nemali zaujem. Na diskoteky nechodim ale co si vsimam tak kazdym rokom je to horsie s tym ze akeho muza stretnem bud je to otrasna povaha alebo sa nechce viazat. Poradte je nejaka sanca ze stretnem muza podla svojich kriterii, nejake som skresala alebo svojich standardov sa drzat budem pretoze mam co ponuknut.

Strana
z7
anonym_1050d3
20. máj 2026
@anonym_3b0c8b

@anonym_1050d3 Je kazdeho pravo si vybrat svoj zivot. Ak je niekomu lepsie samemu, tak preco by sa mal trapit v spoluziti s niekym inym. Ludi na svete je dost, nemusi mat kazdy deti a zit v dvojici (u nas 22%). Obaja, aj single clovek, aj ten vo vztahu su normalni ludia, nic zvlastne, ani vynimocne.
https://www.slsp.sk/sk/aktuality/2019/2/19/poce...
V Európskej únii rastie počet tzv. single domácností, kde ľudia žijú sami a bez detí. Kým v roku 2010 bola v krajinách EÚ len takmer tretina domácností s jednou osobou, rokmi sa ich počet navýšil o 2,4 % na 34 % v roku 2017. Napríklad Litva je príkladom krajiny, kde počet single domácností raketovo rastie. V roku 2010 ich bolo 25 %, v roku 2017 už vyše 35 %. Slovensko si drží jednu z najnižších pozícií, len 22 % z domácností tvoria single ľudia bez detí. Najviac single domácností je v Lotyšsku (43 %) ako aj Dánsku (44 %) či vo Švédsku (51 %).

@anonym_3b0c8b to som prekvapena ze u nas az 22%, to je dost.

anonym_333e40
20. máj 2026
@sisska96

@anonym_333e40 aspoň má nový dom 😂

@sisska96 No nech má, už staviame náš spoločný a muž hovorí, že to len trénoval stavbu 😀...ja som zase odišla z bytu....a skončili sme u rodičov jak socky....preto sme začinali od nuly...chcem len povedať že ani peniaze ani titul niesú dôležité ale skutočna láska a rešpektovanie jeden druhého...k tým titulom, všetci sme titulovaní ej môj ex a aj aj môj muž takže to u nás nehralo žiadnu rolu.

sisska96
20. máj 2026
@anonym_333e40

@sisska96 No nech má, už staviame náš spoločný a muž hovorí, že to len trénoval stavbu 😀...ja som zase odišla z bytu....a skončili sme u rodičov jak socky....preto sme začinali od nuly...chcem len povedať že ani peniaze ani titul niesú dôležité ale skutočna láska a rešpektovanie jeden druhého...k tým titulom, všetci sme titulovaní ej môj ex a aj aj môj muž takže to u nás nehralo žiadnu rolu.

@anonym_333e40 Môj bývali švagor je tiež Dr a podvádzal ženu. Takže to že niekto ma vysoké vzdelanie, neznamená že je dobrý človek

anonym_a958b8
20. máj 2026
@anonym_b83cc1

Nuž čo ti poviem... ja som po dlhom čase spoznala muža, ktorý sa mi páči, je vtipný, inšpiratívny, vyšportovaný, samostatný, slušný, šikovný, pracujúci, no chémia neskutočná, keď som pri ňom... lenže je gay 😢

@anonym_b83cc1 ten už má svojho chlapca :D

anonym_1050d3
20. máj 2026
@patrike

@anonym_1050d3 Prirodu a evoluciu nezaujimaju diplomy a kariera. Deti a rodinu si nekupis za diplom, ani za ten super plat. Nezaplni to ani prazdnotu.

@patrike kazdy si vyberie svoj smer.

anonym_3b0c8b
20. máj 2026
@anonym_4196b2

Prečo by bol normálny chlap v 40 slobodný? Rozvedený beriem ale vtedy je vo väčšine prípadov aj s dieťaťom (deťmi).

@anonym_4196b2 Asi preberal tak isto ako priemerna 40rocna slobodna zena. Neponukali to, co "ponukal" on a nesplnali jeho standardy. 🙂

anonym_14e19b
20. máj 2026
@anonym_3b0c8b

@anonym_4196b2 Asi preberal tak isto ako priemerna 40rocna slobodna zena. Neponukali to, co "ponukal" on a nesplnali jeho standardy. 🙂

@anonym_3b0c8b Povedzme si úprimne , že okrem tých preberavých je množstvo nepoužiteľných na vzťah, kde to stroskotá vždy aj keď náhodou nejakým omylom vo vzťahu sú. Samozrejme že nie kvôli nim.

anonym_9d82d5
20. máj 2026
@patrike

@anonym_9d82d5 Aha. Cize v IT firme stale plnej chlapov nic.
Mne sa pacia tie opisy zien bez partnera, bud ony same alebo ty ako kamoska spomeniete veci ako "maju VS", "pracuju v IT firme". Toto chlapov nezaujima a nechapu to ako plus.

@patrike ja ti poviem tak, mne sa okolie čuduje prečo som sama. Som vyšportovana, pekna s dlhymi vlasmi (toto pekna tu určite niekoho vytoči ale budis) a mám nápadníkov. Väčšina mužov, s ktorými sa spoznám alebo prídem do kontaktu tak buď sa začnú predo mnou zhadzovať, čo je odpudivé a netúžim po tom niekomu dvíhať sebavedomie. Nedajbože sa ťa muž snaží ponižovať.. Alebo sú to takí frajírkovia, ktorí berú ženy ako trofeje a o to nemám tiež záujem. Ďalšia kategória sú ženatí muži, často veľmi úspešní, ktorí ponúkajú finančné benetify. Ani neviete aké to je časté ale ja sa nedokážem odovzdať len tak niekomu a príde mi to celé nechutné, to, že naňho doma čaká žena.. Samozrejme, málokto to aj prizná, že má záväzok a tvária sa jak teliatka keď sa to spýtam. Ďalšia skupina, muži, ktorí sú emocionálne napojení na ex ale nepriznajú to. Takto som randila s mužom, 4 mesiace a klamal mi, že je slobodný 2 roky a pravda bola 2 mesiace.. A môžeme pokračovať :D Ja by som mohla napísať knihu, ale myslím, že by mi mnohí aj neuverili.

anonym_dc2d88
20. máj 2026
@anonym_9d82d5

@patrike ja ti poviem tak, mne sa okolie čuduje prečo som sama. Som vyšportovana, pekna s dlhymi vlasmi (toto pekna tu určite niekoho vytoči ale budis) a mám nápadníkov. Väčšina mužov, s ktorými sa spoznám alebo prídem do kontaktu tak buď sa začnú predo mnou zhadzovať, čo je odpudivé a netúžim po tom niekomu dvíhať sebavedomie. Nedajbože sa ťa muž snaží ponižovať.. Alebo sú to takí frajírkovia, ktorí berú ženy ako trofeje a o to nemám tiež záujem. Ďalšia kategória sú ženatí muži, často veľmi úspešní, ktorí ponúkajú finančné benetify. Ani neviete aké to je časté ale ja sa nedokážem odovzdať len tak niekomu a príde mi to celé nechutné, to, že naňho doma čaká žena.. Samozrejme, málokto to aj prizná, že má záväzok a tvária sa jak teliatka keď sa to spýtam. Ďalšia skupina, muži, ktorí sú emocionálne napojení na ex ale nepriznajú to. Takto som randila s mužom, 4 mesiace a klamal mi, že je slobodný 2 roky a pravda bola 2 mesiace.. A môžeme pokračovať :D Ja by som mohla napísať knihu, ale myslím, že by mi mnohí aj neuverili.

@anonym_9d82d5 a ako sa vraví proste si takých vyberas sa mi nechce veriť že normálneho si nevšimla

patrike
20. máj 2026
@anonym_9d82d5

@anonym_9d82d5 Podla popisu si naozaj pekna, ale posobis dojmom "tato trofej mi este chyba do zbierky". Vhodni muzi asi maju pocit "na tuto krasku nemam" a nenaberu odvahu.

anonym_0228cd
20. máj 2026
@patrike

@anonym_9d82d5 Podla popisu si naozaj pekna, ale posobis dojmom "tato trofej mi este chyba do zbierky". Vhodni muzi asi maju pocit "na tuto krasku nemam" a nenaberu odvahu.

@patrike "na tuto krasku nemam" toto alebo nieco podobne mi povedal teraz uz manzel, ze tak som na neho (a vraj aj na inych) posobila. Predtym nez sme sa dali dokopy. Nedosiahnutelne, nedostupne.
Pricom som sa nikdy nepovazovala za vyslovene peknu, alebo nejak extra zaujimavu. Len som tym chcela potvrdit, ze ano, aj takto mozu zeny posobit na muzov, hoci si to same ani neuvedomuju.

anonym_9d82d5
20. máj 2026
@patrike

@patrike a vies mi povedat cim sa takato zena prejavuje a ako to pripadne odstranit, pretoze ja som praveze dost mila, vesela a je ma vsade vela. Ak ma niekto oslovil, vzdy som milo komunikovala. 🙂 a co sa tyka muzov praveze davam sancu aj pupkacom aj nizsim co sa mi mnohe kamosky cuduju. Ale ja hladam fakt najma fajn cloveka 🙂

anonym_f6bd66
20. máj 2026
@anonym_1050d3

@anonym_f6bd66 ja fandim zenam ktore sa nepoddali spolocenskym ocakavaniam. Isli za karierou nieco vybudovali su nezavisle, nevydali sa za polotrulka a nenarobili si s nim deti, nestali sa otrokom jeho nalad. To ze nestrettli tohom praveho...to sa moze stat kazdej aj tym vydatym ked sa spätne pozru dozadu. Nepaci sa mi vyraz stata dievka a nechapem preco ma niekto potrebu byt sarkasticky na niekoho koho ani nepozna.

@anonym_1050d3 To že sa ti nepáči výraz stará dievka, je váš problém. Netreba byť politicky korektný, lebo sa to strašne niekoho dotýka. Rovnako pomaly o tlstom človeku nemôžete hovoriť škaredo, lebo sa ho to strašne dotkne. A k tomu vašemu adorovaniu starých dievok. To akože každá z nich vybudovala top karieru a je super nezávisla? To hadam nie, to máte z nejakého life-styloveho časopisu? 😀 Mnohe z nich su akurát tak smutné neštastné osobky pracujuce v obyčajných robotach, ťahajúce všetko samé , zatial čo tie štastné vydaté sa vedia spolahnuť aj na muža (aj finančne, aj s inou pomocou).

anonym_9d82d5
20. máj 2026
@anonym_f6bd66

@anonym_1050d3 To že sa ti nepáči výraz stará dievka, je váš problém. Netreba byť politicky korektný, lebo sa to strašne niekoho dotýka. Rovnako pomaly o tlstom človeku nemôžete hovoriť škaredo, lebo sa ho to strašne dotkne. A k tomu vašemu adorovaniu starých dievok. To akože každá z nich vybudovala top karieru a je super nezávisla? To hadam nie, to máte z nejakého life-styloveho časopisu? 😀 Mnohe z nich su akurát tak smutné neštastné osobky pracujuce v obyčajných robotach, ťahajúce všetko samé , zatial čo tie štastné vydaté sa vedia spolahnuť aj na muža (aj finančne, aj s inou pomocou).

@anonym_f6bd66 nie vsetky. Nie vsetky su stastne vydate a nie vsetky sa mozu spolahnut. Mama ma partiu kamosiek. Niektore maju skvelych muzov, ktori ich tahaju hore, maju zivot pozlatko. Ine su same a tahaju si vsrtko same a ine su “stastne” vydate a maju oddelene ucty, muz musi mat stale navarene upratane a este ani o peniaze sa nedeli. Je to individualne.

anonym_f6bd66
20. máj 2026
@anonym_9d82d5

@anonym_f6bd66 nie vsetky. Nie vsetky su stastne vydate a nie vsetky sa mozu spolahnut. Mama ma partiu kamosiek. Niektore maju skvelych muzov, ktori ich tahaju hore, maju zivot pozlatko. Ine su same a tahaju si vsrtko same a ine su “stastne” vydate a maju oddelene ucty, muz musi mat stale navarene upratane a este ani o peniaze sa nedeli. Je to individualne.

@anonym_9d82d5 Veď som písal, že štastné vydaté. Nie neštastné. Na tie platí to čo ste písala.

anonym_dc2d88
20. máj 2026

a co ma new autorka temy? už dlho neprispela, sa jej nejaky fesi ozval? ved nech sa nam pochvali 🎉

patrike
20. máj 2026
@anonym_9d82d5

@patrike a vies mi povedat cim sa takato zena prejavuje a ako to pripadne odstranit, pretoze ja som praveze dost mila, vesela a je ma vsade vela. Ak ma niekto oslovil, vzdy som milo komunikovala. 🙂 a co sa tyka muzov praveze davam sancu aj pupkacom aj nizsim co sa mi mnohe kamosky cuduju. Ale ja hladam fakt najma fajn cloveka 🙂

@anonym_9d82d5 To je tazko, to by som ta musel chvilu nazivo pozorovat ...

anonym_b83cc1
20. máj 2026
@anonym_a958b8

@anonym_b83cc1 ten už má svojho chlapca :D

@anonym_a958b8 Pokiaľ viem, tak zatiaľ nemá - býva sám 😉 Ale chodia k nemu na návštevu samí mladí chlapci, to je pravda. A on sa s celou takou partiou chodieva v sobotu baviť ktoviekam - do nejakých gay klubov 😔

anonym_f56b7f
20. máj 2026
@anonym_9d82d5

@anonym_9d82d5 na to by ti vedeli zrejme najlepsie odpovedat ti, ktori s tebou prichadzaju do kontaktu.

Clovek sam seba obvykle vnima inak nez ta v skutocnosti vnima tvoje okolie. Ja si pamatam prihodu, ked som cez spolocneho znameho stretol babu ktora so mnou kedysi chodila na skolu ( ina trieda nez ja ) a ked sa jej pytal, ze odkial ma pozna tak povedala, ze zo strednej skoly......ze vraj som bol strasne zabavny v skole.

V zivote by ma nenapadlo, ze dievca ktore ani nebolo mojou spoluziackou malo o mne taku mienku. Ja som bol praveze podla nazoru svojich spoluziakov skor utiahnuty a tichy typ cize moje najblizsie okolie ma vnimalo uplne opacne.

Niekto ma o sebe vysoku mienku, iny je zas prilis sebakriticky. Castokrat su ludia ktori su na seba prilis prisni vnimani okolim praveze pozitivne pricom tomu vobec neveria.

Sudit ludi bez toho aby clovek chodil v ich topankach, ze su automaticky vadni pretoze nesplnaju akesi normy ktore od nich spolocnost ocakava je proste nonsens. Ked vsetci skocia do studne, skocis aj ty? Zrejme nie....

Som sam, som single a som s tym v pohode. Nesplnam naroky na vhodneho partnera tak preco by som sa mal trapit dvorenim zene ked ma s velkou pravdepodobnostou caka neuspech? Vnimam realitu dnesnej doby, ze ludia maju vysoke naroky ktore proste nesplnam cize logicky dava zmysel tuto hru nehrat.

Hazard je na to aby peniaze bral a nie daval. Randenie je dnes to iste. Ucelom dating appiek nie je pomoct ludom najst lasku a partnera. Cely business model je postaveny na principe aby ludia na appke co najdlhsie zotrvali.

anonym_0228cd
21. máj 2026
@anonym_f56b7f

@anonym_9d82d5 na to by ti vedeli zrejme najlepsie odpovedat ti, ktori s tebou prichadzaju do kontaktu.

Clovek sam seba obvykle vnima inak nez ta v skutocnosti vnima tvoje okolie. Ja si pamatam prihodu, ked som cez spolocneho znameho stretol babu ktora so mnou kedysi chodila na skolu ( ina trieda nez ja ) a ked sa jej pytal, ze odkial ma pozna tak povedala, ze zo strednej skoly......ze vraj som bol strasne zabavny v skole.

V zivote by ma nenapadlo, ze dievca ktore ani nebolo mojou spoluziackou malo o mne taku mienku. Ja som bol praveze podla nazoru svojich spoluziakov skor utiahnuty a tichy typ cize moje najblizsie okolie ma vnimalo uplne opacne.

Niekto ma o sebe vysoku mienku, iny je zas prilis sebakriticky. Castokrat su ludia ktori su na seba prilis prisni vnimani okolim praveze pozitivne pricom tomu vobec neveria.

Sudit ludi bez toho aby clovek chodil v ich topankach, ze su automaticky vadni pretoze nesplnaju akesi normy ktore od nich spolocnost ocakava je proste nonsens. Ked vsetci skocia do studne, skocis aj ty? Zrejme nie....

Som sam, som single a som s tym v pohode. Nesplnam naroky na vhodneho partnera tak preco by som sa mal trapit dvorenim zene ked ma s velkou pravdepodobnostou caka neuspech? Vnimam realitu dnesnej doby, ze ludia maju vysoke naroky ktore proste nesplnam cize logicky dava zmysel tuto hru nehrat.

Hazard je na to aby peniaze bral a nie daval. Randenie je dnes to iste. Ucelom dating appiek nie je pomoct ludom najst lasku a partnera. Cely business model je postaveny na principe aby ludia na appke co najdlhsie zotrvali.

@anonym_f56b7f "Nesplnam naroky na vhodneho partnera tak preco by som sa mal trapit dvorenim zene ked ma s velkou pravdepodobnostou caka neuspech? Vnimam realitu dnesnej doby, ze ludia maju vysoke naroky ktore proste nesplnam cize logicky dava zmysel tuto hru nehrat."
To je smutne. Aj clovek, ktory nesplna "naroky" na vhodneho partnera si zasluzi milovat a byt milovany. Nie som za hazard, ale "ked nekupis zreb, urcite nic nevyhras". Bez rizika, ze to nevyjde to nejde. Mozno len treba hladat medzi podobne "naladenymi" zenami. Ja neviem, ale v mojom okoli si nasli partnerov aj zienky s fyzickym handicapom, jedna na vozicku, ina zas s takym handicapom, ze nemoze pracovat.
A niektore pekne a uspesne doteraz hladaju.

autor
21. máj 2026

nemam nove nic konecne so zaujmom citam teraz vase prispevky noa som rada ze utichli dementi s hejtami ktori sa zrejme tak nudia ze jedinou svetlou chvilkou v ich biednom zivote je pekne si do niekoho rypnut 🙂

autor
21. máj 2026

dakujem za uprimne komentare ale som spokojna sama so sebou ale ja verim ze sa niekde v realnom zivote ukaze chlap pre mna ktory bude splnat moje naroky noa samozrejme aj ja tie jeho lebo urcite nechcem chlapa ktory zobere hocico len aby nebol sam 😍

anonym_dc2d88
21. máj 2026
@anonym_autor

dakujem za uprimne komentare ale som spokojna sama so sebou ale ja verim ze sa niekde v realnom zivote ukaze chlap pre mna ktory bude splnat moje naroky noa samozrejme aj ja tie jeho lebo urcite nechcem chlapa ktory zobere hocico len aby nebol sam 😍

@anonym_autor Ešte raz a pomaly: buď zostaneš sama, alebo si vezmeš hneď prvého, koho stretneš, od zúfalstva. Normálnych je tu dosť, len ich nepriťahuješ, keďže máš VŠ a iné " benefity"

patrike
21. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Hlavny a zakladny problem tvojich narokov je ta bezdetnost. Tym velmi vyrazne osekas pocet kandidatov a este lovis v skupine kde je viac problemistov, nez inde. Inak suhlas, samozrejme si nemas nasilu zavesit na krk niekoho, len aby sa nepovedalo.

anonym_9d82d5
21. máj 2026
@patrike

@anonym_9d82d5 To je tazko, to by som ta musel chvilu nazivo pozorovat ...

@patrike ja si skor myslim, ze moj problem je to, ze aktivne nehladam. Ja ani neviem ako by som to robila. Ja cakam kto sa pritrafi. tak tom spoznala vsetkych partnerov. Napr. Ja som mala 2 roky starsieho partnera, ale to som bola mladsia a tam to klapalo ale casom som si uvedomila, ze mi vekovy rozdiel 23 rokov vadil. Ale keby bol aspoň o par rokov mladsi, by som s nim ostala. Bol to fajn clovek.

anonym_f56b7f
21. máj 2026

23 rokov rozdiel??? Boze, to si absolutne neviem predstavit.

Akoze nepovazujem single zivot za nieco smutne. Som pragmatik. Clovek je tvor prisposobivy takze treba brat sucasnu dobu tak ako je.

V tej lodi nie som sam. Uz to nazyvaju epidemiou single ludi 🤷🏻. Ako sa vravi, mizeria miluje spolocnost.

anonym_9d82d5
21. máj 2026
@anonym_f56b7f

23 rokov rozdiel??? Boze, to si absolutne neviem predstavit.

Akoze nepovazujem single zivot za nieco smutne. Som pragmatik. Clovek je tvor prisposobivy takze treba brat sucasnu dobu tak ako je.

V tej lodi nie som sam. Uz to nazyvaju epidemiou single ludi 🤷🏻. Ako sa vravi, mizeria miluje spolocnost.

@anonym_f56b7f vedel by si si. Bol to pekny, udrziavany chlap, ktory cely zivot sportoval. Bol sikovny podnikatel, inteligentny..🙂

anonym_1050d3
22. máj 2026
@anonym_f6bd66

@anonym_f6bd66 ok vychadzam z predpokladu ze tvoja zena je ta stastne vydata 😉 potom jej gratulujem

anonym_f6bd66
22. máj 2026
@anonym_1050d3

@anonym_f6bd66 ok vychadzam z predpokladu ze tvoja zena je ta stastne vydata 😉 potom jej gratulujem

@anonym_1050d3 Ďakujem, nestažujeme si.

anonym_caa204
23. máj 2026

No neviem ja som sa pred par rokmi uz po 40ke rozisiel s byvalou partnerkou, stale bezdetny, vysportovany, s dobrou karierou a vsetci mi vraveli ako po mne zeny pojdu. A vyberal som si prave zeny priblizne v mojom veku kedze byvala priatelka bola takmer o 10 rokou mladsia. A nestacil som sa cudovat, niekedy som hned po rande dostal aj vypis toho co bolo dobre co bolo zle, co by som mal zmenit. Takmer so vsetkymi zenami nad 35 som sa citil skor ako na pohovore nez na rande, vzdy bolo nieco cim si neboli iste a podobne.

Nakoniec som skoncil s o 17 rokou mladsou partnerkou, medzicasom sme sa aj zobrali a narodil sa nam uzasny syn a ked sa jej pytam cim som si ju zasluzil tak vzdy povie to ona si ma uchmatla kym ostatne len premyslali.

Strana
z7