icon

Kde stretnúť normálneho muža podľa svojich kritérií?

18. máj 2026

nedavno som mala 40, mam za sebou par nevydarenych vztahov som bezdetna, preto chcem bezdetneho chlapa. Zo zoznamiek mam traumu pretoze par rande co som mala v minulosti ti muzi chceli iba sex nechceli sa viazat mali deti boli uchylaci alebo o mna nemali zaujem. Na diskoteky nechodim ale co si vsimam tak kazdym rokom je to horsie s tym ze akeho muza stretnem bud je to otrasna povaha alebo sa nechce viazat. Poradte je nejaka sanca ze stretnem muza podla svojich kriterii, nejake som skresala alebo svojich standardov sa drzat budem pretoze mam co ponuknut.

Strana
z7
anonym_1050d3
Dnes o 10:37
@anonym_3b0c8b

@anonym_1050d3 Je kazdeho pravo si vybrat svoj zivot. Ak je niekomu lepsie samemu, tak preco by sa mal trapit v spoluziti s niekym inym. Ludi na svete je dost, nemusi mat kazdy deti a zit v dvojici (u nas 22%). Obaja, aj single clovek, aj ten vo vztahu su normalni ludia, nic zvlastne, ani vynimocne.
https://www.slsp.sk/sk/aktuality/2019/2/19/poce...
V Európskej únii rastie počet tzv. single domácností, kde ľudia žijú sami a bez detí. Kým v roku 2010 bola v krajinách EÚ len takmer tretina domácností s jednou osobou, rokmi sa ich počet navýšil o 2,4 % na 34 % v roku 2017. Napríklad Litva je príkladom krajiny, kde počet single domácností raketovo rastie. V roku 2010 ich bolo 25 %, v roku 2017 už vyše 35 %. Slovensko si drží jednu z najnižších pozícií, len 22 % z domácností tvoria single ľudia bez detí. Najviac single domácností je v Lotyšsku (43 %) ako aj Dánsku (44 %) či vo Švédsku (51 %).

@anonym_3b0c8b to som prekvapena ze u nas az 22%, to je dost.

anonym_333e40
Dnes o 10:50
@sisska96

@anonym_333e40 aspoň má nový dom 😂

@sisska96 No nech má, už staviame náš spoločný a muž hovorí, že to len trénoval stavbu 😀...ja som zase odišla z bytu....a skončili sme u rodičov jak socky....preto sme začinali od nuly...chcem len povedať že ani peniaze ani titul niesú dôležité ale skutočna láska a rešpektovanie jeden druhého...k tým titulom, všetci sme titulovaní ej môj ex a aj aj môj muž takže to u nás nehralo žiadnu rolu.

sisska96
Dnes o 11:24
@anonym_333e40

@sisska96 No nech má, už staviame náš spoločný a muž hovorí, že to len trénoval stavbu 😀...ja som zase odišla z bytu....a skončili sme u rodičov jak socky....preto sme začinali od nuly...chcem len povedať že ani peniaze ani titul niesú dôležité ale skutočna láska a rešpektovanie jeden druhého...k tým titulom, všetci sme titulovaní ej môj ex a aj aj môj muž takže to u nás nehralo žiadnu rolu.

@anonym_333e40 Môj bývali švagor je tiež Dr a podvádzal ženu. Takže to že niekto ma vysoké vzdelanie, neznamená že je dobrý človek

anonym_a958b8
Dnes o 11:32
@anonym_b83cc1

Nuž čo ti poviem... ja som po dlhom čase spoznala muža, ktorý sa mi páči, je vtipný, inšpiratívny, vyšportovaný, samostatný, slušný, šikovný, pracujúci, no chémia neskutočná, keď som pri ňom... lenže je gay 😢

@anonym_b83cc1 ten už má svojho chlapca :D

anonym_1050d3
Dnes o 11:55
@patrike

@anonym_1050d3 Prirodu a evoluciu nezaujimaju diplomy a kariera. Deti a rodinu si nekupis za diplom, ani za ten super plat. Nezaplni to ani prazdnotu.

@patrike kazdy si vyberie svoj smer.

anonym_3b0c8b
Dnes o 12:03
@anonym_4196b2

Prečo by bol normálny chlap v 40 slobodný? Rozvedený beriem ale vtedy je vo väčšine prípadov aj s dieťaťom (deťmi).

@anonym_4196b2 Asi preberal tak isto ako priemerna 40rocna slobodna zena. Neponukali to, co "ponukal" on a nesplnali jeho standardy. 🙂

anonym_14e19b
Dnes o 12:05
@anonym_3b0c8b

@anonym_4196b2 Asi preberal tak isto ako priemerna 40rocna slobodna zena. Neponukali to, co "ponukal" on a nesplnali jeho standardy. 🙂

@anonym_3b0c8b Povedzme si úprimne , že okrem tých preberavých je množstvo nepoužiteľných na vzťah, kde to stroskotá vždy aj keď náhodou nejakým omylom vo vzťahu sú. Samozrejme že nie kvôli nim.

Strana
z7