icon

Kde stretnúť normálneho muža podľa svojich kritérií?

18. máj 2026

nedavno som mala 40, mam za sebou par nevydarenych vztahov som bezdetna, preto chcem bezdetneho chlapa. Zo zoznamiek mam traumu pretoze par rande co som mala v minulosti ti muzi chceli iba sex nechceli sa viazat mali deti boli uchylaci alebo o mna nemali zaujem. Na diskoteky nechodim ale co si vsimam tak kazdym rokom je to horsie s tym ze akeho muza stretnem bud je to otrasna povaha alebo sa nechce viazat. Poradte je nejaka sanca ze stretnem muza podla svojich kriterii, nejake som skresala alebo svojich standardov sa drzat budem pretoze mam co ponuknut.

Strana
z6
anonym_43e77d
Včera o 17:32

Prepáč, ale keď máš 40 rokov a žiaden ťa nechcel doteraz, tak je chyba v tebe

patrike
Včera o 17:41
@anonym_43e77d

Prepáč, ale keď máš 40 rokov a žiaden ťa nechcel doteraz, tak je chyba v tebe

@anonym_43e77d Spomina "par dlhsich vztahov". To vidim skor na scenar, ked jej nik nebol dost dobry.

anonym_f6bd66
Včera o 18:26
@anonym_1050d3

@anonym_f6bd66 mozno si to nevies predstavit za seba...povedzme si narovinu ze polovica manzelstiev stoji za staru belu..ale tvarime sa ze vsetko klape, dojst do bodu ze uz nemusis naplnat spolocenske predsudky a standardy je oslobodzujuce.

@anonym_1050d3 Ano, vela manželstiev stojí za staru belu, ale rovnako aj veľa funguje. Dajme tomu že je to tak 50:50. Ale v prípade osamelého života nejakej starej dievky to nefunguje, povedzme si na rovinu tak v 99 percent prípadov 😀

anonym_9d82d5
Včera o 18:47
@anonym_dc2d88

@kocuris skusena a pred menopauzou , ine ma nenapada (pekna, bohata ,keby bola tak tu nie je )

@anonym_dc2d88 ty by si sa divil. Ja mám partiu kamarátiek, kde sú všetky 4 dievčatá krásne a mladé. Všetky majú vysokú školu a to nie nejakú súkromnú ale normálne náročné odbory. Dve pracujú v IT oblasti v dobrých firmách a 3 zo 4 sú slobodné. Zaujímajú sa o ne, buď starší ženáči alebo mladí chalani, ktorí sú odveci v ich veku.

robertkarl
Včera o 19:18

@anonym_autor Isto nie – nemusí to byť o tom, že nevieš komunikovať verbálne alebo neverbálne. Problém môže byť úplne inde. Nepoznám ťa, takže nechcem súdiť.
Ale myslím si, že na Slovensku veľa „normálnych“ mužov má rodiny, a tí ostatní často bojujú s rôznymi návykmi – alkohol, cigarety a niekedy aj niečo viac.
Je aj veľa mužov, ktorí majú podobný problém ako ty. Veľkú rolu zohráva aj výchova.
Skús sa zamyslieť, kde vidíš u seba ten problém, a skús ho riešiť.
Ak to nepôjde, možno má zmysel hľadať partnerku aj mimo Slovenska.

anonym_beec1e
Dnes o 02:05
@anonym_b83cc1

@sisska96 A presne kvôli takýmto predsudkom sa ženy vrhajú do neperspektívnych vzťahov s rôznymi blbečkami. Aby len náhodou nezostali samé a bezdetné. A potom sú zničené, predčasne zostarnuté a narobia si kopu zbytočných problémov. Vieš čo ? Ja mám 45 rokov, som slobodná a bezdetná a môj život je perfektný, lebo môžem robiť, čo len chcem. Som finančne nezávislá, nepotrebujem sa na niekoho nasilu lepiť. Mám plno energie a ľudia mi hádajú tak max. 35 rokov. A mimochodom, "stará dievka" je v dnešnej modernej dobe už archaizmus.

@anonym_b83cc1 Porozprávame sa, keď budeš mať 70 a nikoho okolo, kto by ti pomohol.Teraz si plná energie a zdravá, keď budeš ma dôchodku a nenájde sa nikto, kto by ti doniesol lieky, tak vtedy uvidíme.

pr85
Dnes o 02:16
@anonym_a81c59

@mischy00 mne sa postastilo cez krestansku zoznamku 😄. A to som este nebola vo veku kedy by som mala panikarit, ale zabijala som cas so samymi vykvetmi, moznosti na zoznamenie som velmi nemala, tak som to riskla 😁

@anonym_a81c59 A ako to dopadlo? Ja som si našiel ženu cez kresťanskú zoznamku Zoznamko.

citronove_koliesko
Dnes o 04:21
@anonym_beec1e

@anonym_b83cc1 Porozprávame sa, keď budeš mať 70 a nikoho okolo, kto by ti pomohol.Teraz si plná energie a zdravá, keď budeš ma dôchodku a nenájde sa nikto, kto by ti doniesol lieky, tak vtedy uvidíme.

@anonym_beec1e takze radsej byt s niekym nevyhovujucim lebo co ked v 70tke mi nebude mat kto doniest lieky 😃 ok, tak toto uz je naozaj argument na to urychlene si najst hocijakeho chlapa len nech je.

nlk
Dnes o 04:30
@anonym_beec1e

@anonym_beec1e v 70 môžeš mať muža dávno pod zemou a decká rozlezene kade tade po svete (alebo aj žiadne). A tie lieky ti bude nosiť tá istá opatrovateľka čo aj tej starej dievke

tykat
Dnes o 06:13
@anonym_beec1e

@anonym_beec1e baba ktora ma v 40 samostatne byvanie, bezdetna moze v 70tke ten byt predat za peniaze ist do paradneho domova dochodcov.

mischy00
Dnes o 06:22

Žiadny extrém nieje dobrý....ani žiť sebecky sam pre seba a ani žiť v zlom a nešťastnom vzťahu. Su predsa aj normálne vzťahy, len vekom treba jednoducho znížiť tie kritériá a nezit v iluzii, ze ake som ja terno.

Zabezpečený a vzdelaný muz, o toho je u žien bitka, ten si môže vyberať. Ale Zabezpečena a vzdelana žena, tam az taka bitka nieje, muži majú iné kritériá na ženy ( jedine nejaký prizivnik a takého zas taka žena nechce). Tak bud musi byt žena extrémne krásna ze muz je z nej hotový alebo mat šarm, proste nieco co ho pritahuje. Byt bez hypotéky a xy hobby a kamarátov to nebude 🙂. Plus stroskotene vzťahy ( v hlave muza ide koľko kolikov mala v sebe pred ním).

anonym_a81c59
Dnes o 07:06
@pr85

@anonym_a81c59 A ako to dopadlo? Ja som si našiel ženu cez kresťanskú zoznamku Zoznamko.

@pr85 po 11. mesiacoch bola svadba 😁. A sme spolu 23 rokov.
Aj my sme sa cez to zoznamko

patrike
Dnes o 07:19
@anonym_9d82d5

@anonym_dc2d88 ty by si sa divil. Ja mám partiu kamarátiek, kde sú všetky 4 dievčatá krásne a mladé. Všetky majú vysokú školu a to nie nejakú súkromnú ale normálne náročné odbory. Dve pracujú v IT oblasti v dobrých firmách a 3 zo 4 sú slobodné. Zaujímajú sa o ne, buď starší ženáči alebo mladí chalani, ktorí sú odveci v ich veku.

@anonym_9d82d5 Aha. Cize v IT firme stale plnej chlapov nic.
Mne sa pacia tie opisy zien bez partnera, bud ony same alebo ty ako kamoska spomeniete veci ako "maju VS", "pracuju v IT firme". Toto chlapov nezaujima a nechapu to ako plus.

patrike
Dnes o 07:21
@pr85

@pr85 Vysledky sa dostavili presne take, ako sa dalo ocakavat. Zenu sice mas, ale uspokojivy sexualny zivot nie.

jogy1984
Dnes o 07:36
@anonym_9d82d5

@anonym_9d82d5 tu stále ženy píšu ake majú úžasné vzdelanie a prestížnu prácu aj tak majú problém zoznámiť. Ale kariéra a vzdelanie má pre muža často nulovú výpovednú hodnotu. Fakt žena môže byť prezidentkou Zemegule a každý týždeň vyhrať nobelovu cenu . Ale to jej nepomôže ku vzťahu .
Alfou a omegou vždy bude ako dobre si budú rozumieť a nie oslnivá kariéra.

anonym_1050d3
Dnes o 08:04
@anonym_f6bd66

@anonym_1050d3 Ano, vela manželstiev stojí za staru belu, ale rovnako aj veľa funguje. Dajme tomu že je to tak 50:50. Ale v prípade osamelého života nejakej starej dievky to nefunguje, povedzme si na rovinu tak v 99 percent prípadov 😀

@anonym_f6bd66 ja fandim zenam ktore sa nepoddali spolocenskym ocakavaniam. Isli za karierou nieco vybudovali su nezavisle, nevydali sa za polotrulka a nenarobili si s nim deti, nestali sa otrokom jeho nalad. To ze nestrettli tohom praveho...to sa moze stat kazdej aj tym vydatym ked sa spätne pozru dozadu. Nepaci sa mi vyraz stata dievka a nechapem preco ma niekto potrebu byt sarkasticky na niekoho koho ani nepozna.

anonym_333e40
Dnes o 08:06

Môj muž odišiel.od pani Docentky ....ja mam síce len Mgr ale o titul tu nešlo....muz chcel dieťaťa a ona cestovať ...no v 39 sa zbalil a odišiel z domu ktorý postavil a naš syn ma 5 rokov a pani docentka je sama v novom dome aj so svojimi diplomami.

patrike
Dnes o 08:07
@jogy1984

@anonym_9d82d5 tu stále ženy píšu ake majú úžasné vzdelanie a prestížnu prácu aj tak majú problém zoznámiť. Ale kariéra a vzdelanie má pre muža často nulovú výpovednú hodnotu. Fakt žena môže byť prezidentkou Zemegule a každý týždeň vyhrať nobelovu cenu . Ale to jej nepomôže ku vzťahu .
Alfou a omegou vždy bude ako dobre si budú rozumieť a nie oslnivá kariéra.

@jogy1984 Potom to ma este dalsiu suvislost. Taka slusne zarabajuca nie je zlatokopka, ale pri partnerovi s vyrazne nizsim prijmom sa citi divne. Podvedome rube podobnu alebo vyssiu ligu, cim si vyber zuzuje.
Ak sa dostala na nejake miesto a urobila karieru, nieco pre to musela spravit, snazit sa. Preto opat odmieta muzov, ktorych oznacuje za "malo ambicioznych". Dalsie zuzenie vyberu. Taka bude nosom ohrnat nad sice vnutorne spokojnym, vyrovnanym a slusne zarabajucim radovym programatorom. Jej bude vadit, preco sa netaha na manazera. Nie kvoli peniazom to ona chce, ale aby mal "ambicie".
To su typy, ktore vecne zmieta nejaky vnutorny nepokoj a po 40-ke ich pochyti napad "urobim si dalsiu VS". Ak je muz spokojny v praci, v dalsom studiu nevidi zmysel, zase ale.

patrike
Dnes o 08:09
@anonym_1050d3

@anonym_f6bd66 ja fandim zenam ktore sa nepoddali spolocenskym ocakavaniam. Isli za karierou nieco vybudovali su nezavisle, nevydali sa za polotrulka a nenarobili si s nim deti, nestali sa otrokom jeho nalad. To ze nestrettli tohom praveho...to sa moze stat kazdej aj tym vydatym ked sa spätne pozru dozadu. Nepaci sa mi vyraz stata dievka a nechapem preco ma niekto potrebu byt sarkasticky na niekoho koho ani nepozna.

@anonym_1050d3 Prirodu a evoluciu nezaujimaju diplomy a kariera. Deti a rodinu si nekupis za diplom, ani za ten super plat. Nezaplni to ani prazdnotu.

patrike
Dnes o 08:11
@anonym_333e40

Môj muž odišiel.od pani Docentky ....ja mam síce len Mgr ale o titul tu nešlo....muz chcel dieťaťa a ona cestovať ...no v 39 sa zbalil a odišiel z domu ktorý postavil a naš syn ma 5 rokov a pani docentka je sama v novom dome aj so svojimi diplomami.

@anonym_333e40 Asi tak. Nic proti vzdelanym a pracujucim zenam, len ked to prezenu, vysledky sa logicky dostavia.

anonym_3b0c8b
Dnes o 08:17
@anonym_1050d3

@anonym_1050d3 Je kazdeho pravo si vybrat svoj zivot. Ak je niekomu lepsie samemu, tak preco by sa mal trapit v spoluziti s niekym inym. Ludi na svete je dost, nemusi mat kazdy deti a zit v dvojici (u nas 22%). Obaja, aj single clovek, aj ten vo vztahu su normalni ludia, nic zvlastne, ani vynimocne.
https://www.slsp.sk/sk/aktuality/2019/2/19/poce...
V Európskej únii rastie počet tzv. single domácností, kde ľudia žijú sami a bez detí. Kým v roku 2010 bola v krajinách EÚ len takmer tretina domácností s jednou osobou, rokmi sa ich počet navýšil o 2,4 % na 34 % v roku 2017. Napríklad Litva je príkladom krajiny, kde počet single domácností raketovo rastie. V roku 2010 ich bolo 25 %, v roku 2017 už vyše 35 %. Slovensko si drží jednu z najnižších pozícií, len 22 % z domácností tvoria single ľudia bez detí. Najviac single domácností je v Lotyšsku (43 %) ako aj Dánsku (44 %) či vo Švédsku (51 %).

anonym_3b0c8b
Dnes o 08:25
@tykat

@anonym_beec1e baba ktora ma v 40 samostatne byvanie, bezdetna moze v 70tke ten byt predat za peniaze ist do paradneho domova dochodcov.

@tykat Tam si pusti hity od Davida Hasselhofa a uspesny zivot je za nami. 🙂

anonym_4196b2
Dnes o 08:32

Prečo by bol normálny chlap v 40 slobodný? Rozvedený beriem ale vtedy je vo väčšine prípadov aj s dieťaťom (deťmi).

jogy1984
Dnes o 08:44
@anonym_4196b2

Prečo by bol normálny chlap v 40 slobodný? Rozvedený beriem ale vtedy je vo väčšine prípadov aj s dieťaťom (deťmi).

@anonym_4196b2 lebo nevedel nájsť normálnu ženu

anonym_4196b2
Dnes o 08:59
@jogy1984

@jogy1984 nepoznam jedného takého. Zväčša sú normálny ženatí najpozdejsie v tridsiatich. Tí ostatní majú len veľmi vysoké nároky ktoré oni sami nedosahujú a teda sa s takými ženami v priestore ani nestretnu.

anonym_14e19b
Dnes o 09:04
@jogy1984

@jogy1984 Tomuto ja neverím.Možno o sebe má človek mienku,aký je super,ale nemá šťastie na normálnu.Ale keby sa človek opýtal tých nenormálnych, ex a jeho kamarátov a známych, tak sa najskôr ukáže, že ten dôvod prečo je sám musí hĺadať v sebe. To už je druhá vec,nakoĺko je spokojný. Veĺa ĺuďom samota vyhovuje a staromládenecké, odpudivé maniére skôr,či neskôr prídu a ostane nepoužiteĺný aj pre tie vadné kusy. Všetci sú vždy na chybe okrem jeho maličkosti.Iste .

jogy1984
Dnes o 09:14
@anonym_14e19b

@jogy1984 Tomuto ja neverím.Možno o sebe má človek mienku,aký je super,ale nemá šťastie na normálnu.Ale keby sa človek opýtal tých nenormálnych, ex a jeho kamarátov a známych, tak sa najskôr ukáže, že ten dôvod prečo je sám musí hĺadať v sebe. To už je druhá vec,nakoĺko je spokojný. Veĺa ĺuďom samota vyhovuje a staromládenecké, odpudivé maniére skôr,či neskôr prídu a ostane nepoužiteĺný aj pre tie vadné kusy. Všetci sú vždy na chybe okrem jeho maličkosti.Iste .

@anonym_14e19b no neviem . Tu predsa každá druhá píše ako je ťažké nájsť partnera na život . A rovnaké problémy rovnakej miere majú aj muži

anonym_0028a8
Dnes o 09:18
@sisska96

@anonym_f86edc No neviem nechcela by som byť 40 ročná stará dievka

@sisska96 A to je jediná hodnota a definícia 40 ročnej ženy? Či sa vydala alebo nie?

sisska96
Dnes o 09:52
@anonym_333e40

@anonym_333e40 aspoň má nový dom 😂

anonym_14e19b
Dnes o 10:02
@jogy1984

@anonym_14e19b no neviem . Tu predsa každá druhá píše ako je ťažké nájsť partnera na život . A rovnaké problémy rovnakej miere majú aj muži

@jogy1984 Áno,však tu sú všetky kategórie.Slobodné, mladé, staré,rozvedené,vydaté-nešťastne,aj šťastne. Tie,čo to neriešia a sú spokojne vydaté asi nebudú zakladať tému o tom,že si nevedia nikoho nájsť.Píšu tí,ktorým niečo chýba. Ja som vydatá- veĺmi dobre a neškrabem to.Sama by som nechcela žiť a neviem si už predstaviť dnes na niekoho iného si zvykať. Mám onedlho 40 a určite by to bolo ťažšie sa v tomto veku s niekým dať dokopy.Ak by teoreticky k tomu prišlo, bez váhania radšej rozvedeného s veĺkými deťmi-takého,čo žil rodinným źivotom v páre.

Strana
z6