Kedy je normálny vek na frajera/frajerku?
Dobrý deň viem že to znie možno hlúpo a detsky ale moji spolužiaci dennodenne jeden po druhom si nachádzajú frajerky ja im trochu závidím a neviem či som ja pozadu alebo oni popredu. Vopred ďakujem za odpovede (prosím nie neslušné a ponižujúce).
Moja dcéra mala prvého skutočného, nie detského frajera v 16, či to je skoro alebo neskoro, ťažko povedať.
Koľko máš rokov?
@anonym_2b79c7 12
Tak podľa mňa máš nejaký ten rok čas, ale čo ja môžem vedieť. Nechaj to plynúť prirodzene, ak niekoho stretneš, kto sa ti bude páčiť a ty jej, skús to, ak nie, príde to neskôr.
Tak podľa mňa máš nejaký ten rok čas, ale čo ja môžem vedieť. Nechaj to plynúť prirodzene, ak niekoho stretneš, kto sa ti bude páčiť a ty jej, skús to, ak nie, príde to neskôr.
@anonym_2b79c7 ok ďakujem
@anonym_2b79c7 12
@silver2013 Je to skoro, neponáhľaj sa. Ja som prvý vzťah, normálny vážny vzťah, ktorý reálne aj dlho vydržal mala v 19
@silver2013 Je to skoro, neponáhľaj sa. Ja som prvý vzťah, normálny vážny vzťah, ktorý reálne aj dlho vydržal mala v 19
@danielad9 ďakujem za odpoveď
Ja som mala prvého frajera v 16, rovno takého skutočného, boli sme spolu 2 roky. Dovtedy som mala smolu, tým, čo sa páčili mne, som sa nepáčila a o tých, čo mali o mňa záujem, som zase nemala záujem ja 😃🙈 je ale fakt, že okolo mňa už mnohí mali nejaké krátke “chodenia” za sebou.
Nič si z toho nerob, raz to príde, nie je sa kam ponáhľať 🙂
@silver2013 čo je skoro čo je neskoro? Netuším
Mám spolužiakov ktorí boli spolu už na strednej a sú spolu stále a už sme 30r preč zo školy a sú aj takí ktorým to nevydržalo, aj taký ktorý si nedávali pozor. Potom sú taký ktorý začali s randením už ako pracujúci.
@silver2013 ako sa správaš doma k rodičom a súrodencom keď si pod tlakom, hádate sa alebo sa správaš pekne a úctivo?
vieš premýšľať ako sa cíti druhý a si ochotný sa mu prispôsobiť, alebo vždy musí byť po tvojom?
vieš si priznať svoje chyby a ospravedlniť sa, alebo sa vyhováraš alebo sa urazíš keď ťa niekto upozorní na chybu?
vieš rozumne hospodáriť s peniazmi, alebo míňaš bezhlavo prípadne si robíš dlhy?
pracuj najprv na svojich vlastnostiach, aby si bol dobrým partnerom a potom zaujmeš niekoho kto je na tom podobne
@anonym_2b79c7 12
@silver2013 Ste deti ponáhľajúce sa z detstva. Vyzeráte, správate sa akože cool, ale mentálne ste nezrelí, tak vyzerajú aj vaše akože vzťahy. Buď sám/sama sebou a neopič sa po simplexnejších spolužiakoch. Väčšinou si týmito pavzťahmi niečo kompenzujú.
Ja som Napr tiež mala obdobie, že niektoré spolužiačky riešili už frajerov a ja som sa tesila domov ako sa budem hrať s bábikami alebo vonku naháňať so susedmi 😀 potom to prirodzene prešlo. Prvého frajera som mala asi v 17 rokoch. Nič nezmeškáš, tak si nad tým nelám určite hlavu
@silver2013 12 je veľmi malo. Nič im nezavid, máš kopu času
@anonym_2b79c7 12
@silver2013 v 12 frajerky? 😁 Prepáč ale to sú kamarátky a na frajerovanie máš kopec času.
Vobec nejde o vek,ide o zrelosť.A nemyslím tym,ze zena má prsia a je fyzicky vyspelá,zrelosť je v hlave.Ale písem o skutocnom vzťahu muža a zeny,nie o vztahu detí.
Určite nie na ZŠ, ja by som to svojej dcére nedovolila
@silver2013 môj syn mal prvú babu v 14, boli spolu 3 mesiace, ďalšiu mal v 16, boli spolu rok.. netreba sa ponáhľať.
Po 15tke…
@silver2013 15 až 16 je najbežnejšie. Tak máš ešte cca 3 roky aby si bol v norme.
@silver2013 dcéra má 14 a frajera ešte nemala. Trošku ju to asi trápi, ale nejak zásadne snáď nie. Ja som mala prvého vážneho priateľa až v 21. Druhého v 22 a toho som si potom vzala aj za muža. Dovtedy nič, bola som skôr taká sivá myška, dobrá akurát tak na opísanie úloh. Tiež som si myslela, že som nejaká vadná alebo čo. Držím ti palce, aby si sa tým netrápil viac ako je bežné. Si ešte veľmi mladý.
Dievčatá zrejú skôr tak ony už v 14-15 riešia také že mať frajera, kým chalanov v tomto veku zaujímajú herné konzoly, počítače, tuningové autá a kadečo podobné.
12 rokov a co chceš rovno aj sexovať. Haló minimálne do 15 času dosť neviem co je toto za domu ty brdo .. spolužiakom hrabe a ich rodičom tiež snáď by mali vedieť co sa deje okolo ich deti
@silver2013 ja som mala prveho priatela v 31. neskoro... a? lepsie nez sa dat dokopy s nejakym debilom, len aby som s niekym bola.
@anonym_2b79c7 12
@silver2013 prosím ťa, v 12 rokoch si užívaj život s kamarátkami , to sú také "vzťahy" že dovidenia. Načo ti je frajer, prosím ťa? Veď na to nemáte ešte ani mozog dovyvinuty. A chlapci v tom veku isto hľadajú dievčatá na vzťahy, ako si dievčatá predstavujú, isto, hádam tomu neveríš 😀. Tie sociálne siete pre detičky už mali byť dávno zakázané.
Ja som mala prvého v 19-tich. Úprimne dovtedy ma nejako chlapci nezaujímali. Kamošov som mala od detstva, ale nevnímala som ich tak inak
@silver2013 veď v tvojom veku sa nemáš kam ponáhľať, určite to príde aj k tebe hoci neskôr.
12? 🤣v tom veku som riešila omaľovánky nie frajera. Aspoň 8 rokov máš času a času. Ešte sa so vzťahmi natrapis v živote až až. Tiež niekto si nájde partnera ani nevie ako a niekto sa môže snažiť roky a nič. Ešte máš kopu času sa s týmto zaoberať čo robia druhý no čo tam po nich
Ďakujem za všetky seriózne odpovede (tie toxic a hejty som ignoroval takže ak ma autory/ky chceli uraziť tak smola) pekný večer
Moj syn ma 11. A zatial je to v stadiu -paci sa mi táto... a pod.
Ale ziadne "vztahy".
Ja som mala prvy vztah ako 16-ročná. a je to uz vyše 12rokov moj manzel.
Ďakujem za všetky seriózne odpovede (tie toxic a hejty som ignoroval takže ak ma autory/ky chceli uraziť tak smola) pekný večer
@silver2013 a čo je hejt? Keď ti niekto povie, že si decko a tie akože vzťahy sú smiešne? To je holý fakt.
@silver2013 a čo je hejt? Keď ti niekto povie, že si decko a tie akože vzťahy sú smiešne? To je holý fakt.
@lauricka váš coment som nemyslel ale bola tu pasívna agresia v niektorých.👍

Moja dcéra mala prvého skutočného, nie detského frajera v 16, či to je skoro alebo neskoro, ťažko povedať.
Koľko máš rokov?