Kedy je vhodné plánovať druhé rande?
Ahojte, v nedeľu som mala rande s jedným mužom. Pred rande sme si písali približne týždeň a pol. Rande bolo úžasne, ako z rozprávky. Pekne mi všetko pripravil, vyzdvihol ma, a hneď na začiatku to cele spravil hrou. V jednej aj druhej ruke mal papierik, na ktorom bolo napísané co budeme robiť. Ja som si teda mala vybrať ruku a to co som vybrala, tak to bolo. Sli sme teda do kaviarne, bol neskutočne galantný, otvoril mi dvere ako do podniku, tak aj do auta.. kecali sem stále, preberali sme hlboké témy, ako vnímame vzťahy atd. Potom sme sa sli prejsť do centra mesta, bolo celkom chladno a bez toho, aby som ho o to pýtala, mi hneď dal svoju mikinu okolo pliec. Keď sme sa vrátili z prechádzky, kecali sme v aute a potom ma odviezol domov a na konci mi dal ružu. Bolo to rande ako z rozprávky. Odvtedy si píšeme každý deň, ale pozvanie na druhé rande ešte neprišlo. Kedy je podľa vás vhodná doba ísť znova na rande a mala by som ho pozvať ja alebo on? Nechcem na neho tlačiť, ani byt otravná.. ale rada by som ho znova videla. Keď si píšeme, stále sa na mňa pýta, veľmi sa o mňa zaujíma. Ja som totiž z randenia vyšla, pretože som mala dlhoročný vzťah a keď sme ho ukončili, tak toto bolo moje prvé rande od rozchodu.
Ako chlap ti vravim, pan je herec a profi oblbovac. Ma vas rozrobenych viac, ta sluzobka na druhy koniec SK je mozno aj sluzobka, ale tam si da dalsie rande. Este aj nebude tlacit na sex, nebude ako ini nadrzanci, lebo dobre vie, ako sa mu pomaly sama ponuknes.
Davaj si velky pozor.
Ahoj.Nemam z neho dobrý pocit.Nechal ta zámerne skvarit v neistote, aby si nad nim rozmýšľala.Prvy znak narcizmu.Teatralne rande, gestá, darček, lovebombing, druhy znak narcizmu.
Si vhodná obet, dlhodobo bez vztahu, viac zraniteľná
Pred rande si píšete DENNE vyše tyzdna a po rande od nedele ti nemohol napísať, že bude pracovne mimo?Cize po rande zrazu denná komunikácia zmizla, prečo asi?!
Dnes vo štvrtok ti povie túto trapnu výhovorku, štyri dni po rande?Asi už máš svoj názor na tohto typka
Ahoj.Nemam z neho dobrý pocit.Nechal ta zámerne skvarit v neistote, aby si nad nim rozmýšľala.Prvy znak narcizmu.Teatralne rande, gestá, darček, lovebombing, druhy znak narcizmu.
Si vhodná obet, dlhodobo bez vztahu, viac zraniteľná
Pred rande si píšete DENNE vyše tyzdna a po rande od nedele ti nemohol napísať, že bude pracovne mimo?Cize po rande zrazu denná komunikácia zmizla, prečo asi?!
Dnes vo štvrtok ti povie túto trapnu výhovorku, štyri dni po rande?Asi už máš svoj názor na tohto typka
@anonym_b6e1ea vedela by si definovať aj opak? Čo by mal muž spraviť, aby nebol toto, čo opisuješ, ak má o konkrétnu ženu záujem? Nebavíme sa o tomto konkrétnom mužovi, ale predstav si iného, ako by sa mal zachovať?
@anonym_2062c2 A to je presne ten problém o ktorom píšem. Keby taká anketa je v 80-90 rokoch, tiež by bol rovnaký výsledok? Keď ešte neboli soc. siete kde sa opačné pohlavia podporovali v tom aký je muž a aj opačne aká je žena.
Nechcem teraz zhadzovať ženy ani mužov. Len toto je ženské fórum, kde dennodenne preberáte svojich mužov, partnerov, sklamania v nich a podobne. Takže je pochopiteľné, že latka je nastavená na to, že muž je automaticky rovnaký ako všetci o ktorých píšete a s akým máte skúsenosti.
A ak je medzi nimi jeden alebo dvaja normál, tak nemajú šancu a môžu sa snažiť akokoľvek, automaticky padajú do mlynčeka kde sú všetci pokope.
Čo si myslíš, ako sa má potom muž o niečo snažiť, aby si získal ženu.
Mne osobne by bolo jedno, či mala vzťah pred 10r alebo pred rokom, ak to medzi nami klape a na prvom rande to bolo fajn, prečo by som mal hneď len využívať situáciu, že žena nemala vzťah 10r.
To teraz podľa tvojej teórie, ak žena nemala dlhšie vzťah, tak každé jedno rande bude o tom istom, tým pádom je tá žena stratená, lebo automaticky to muž využíva?
@anonym_98f70c psychopat rozmýšľa inak. Nie takto ako píšeš. A zameriavajú sa na ženy ktoré boli dlho samé alebo sú po vzťahu a netušia čo ich čaká a chcú s niekým žiť. Normálny chlap má šancu nech normálne komunikuje hovoria za neho skutky nie teatrálne gestá časom sa vždy ukáže kto je kto a nič zle žena neurobí ak bude opatrná a bude postupovať pomaly. Ak je chlap ok ukáže sa to a nebude mu to vadiť..
Čo je na tom divné? Moze mat bocne umysly, to je fakt.. ale napriklad moj muz mi na prve rande doniesol kvety a dokonca aj bonbonieru 😀 isli sme do galerie na vystavu, kaviaren, vecera v meste.. ano, aj dvere mi vsade otvoril 😀 a bolo to pred par rokmi dozadu, nemame 60+ 😀
@anonym_autor pozvanie na druhé rande príde aj prestrieda tak asi 5 báb ešte po tebe a potom sa ti ozve keď tak.
@anonym_autor a možno nie je manipulátor, ani psychopat, ani narcis, a ani ten váš spoločný kamarát. Ale iba muž čo sa snažil zaujať na prvom rande. Iné ti tu povedia svoj názor a práve ťa zmanipulovali natoľko, že o tom mužovi začínaš pochybovať. Bolo ti toto treba, zmeniť ten pocit nadšenia z rande na pochybnosti?
@anonym_98f70c keby mala sama autorka taký skvelý pocit z toho rande a z neho, tak by tu ťažko o tom zakladala tému
Čo je na tom divné? Moze mat bocne umysly, to je fakt.. ale napriklad moj muz mi na prve rande doniesol kvety a dokonca aj bonbonieru 😀 isli sme do galerie na vystavu, kaviaren, vecera v meste.. ano, aj dvere mi vsade otvoril 😀 a bolo to pred par rokmi dozadu, nemame 60+ 😀
@cakanka22 no ale podľa toho, čo sa tu píše, by si si na neho mala dať bacha, lebo je narcis a manipulátor 😂 😂
@anonym_98f70c keby mala sama autorka taký skvelý pocit z toho rande a z neho, tak by tu ťažko o tom zakladala tému
@huxy veď tu sa témy zakladajú kadejaké. Minule tu jedna písala a chválila sa, že ju pretiahla známa osobnosť a akým pekným gestom sa rozišli, že sa jej to páčilo keď ju za to pozval na večeru. Takže aj pozitívne témy sú.
@huxy veď tu sa témy zakladajú kadejaké. Minule tu jedna písala a chválila sa, že ju pretiahla známa osobnosť a akým pekným gestom sa rozišli, že sa jej to páčilo keď ju za to pozval na večeru. Takže aj pozitívne témy sú.
@anonym_98f70c ja mám z autorky pocit, že určité pochybosti má a preto sem píše.
@anonym_98f70c ja mám z autorky pocit, že určité pochybosti má a preto sem píše.
@huxy asi si to len nevie vysvetliť a prišlo jej to divné, alebo len chce obraz toho, čo sa udialo, keďže nebola dlho na rande a nemala dlho vzťah. No tu dostala dobrý obraz toho muža 😂
@anonym_98f70c asi preto s ním cakam druhe dieta 😀😀 lebo ma zmanipuloval 😀
@cakanka22 no tak to ti gratulujem 😂 😂 😂 keď máš takého "manipulátora" doma 😂
@huxy asi si to len nevie vysvetliť a prišlo jej to divné, alebo len chce obraz toho, čo sa udialo, keďže nebola dlho na rande a nemala dlho vzťah. No tu dostala dobrý obraz toho muža 😂
@anonym_98f70c tak ale keď sa tu zakladá nejaká téma, musí očakávať rôzne názory a postoje, keďže sme všetci rôzni a inak všetko vnímame.
Čas ukáže, mne tiez úprimne rande príde ako vystrihnuté z nejakej príručky mladých svišťov....ale tak pre jednu rande snov, pre druhú nočná mora.
Každopádne za mna mini rada. Rande po týždni písania a ty mu rovno sadnes do auta. S týmto by som ja nesuhlasila, prvé rande by nebolo o žiadnych papierikoch ale presne dohodnuté miesto, čas, verejné miesto a domov by som šla sama...nemusí vedieť kde bývam 🙂
Čas ukáže, mne tiez úprimne rande príde ako vystrihnuté z nejakej príručky mladých svišťov....ale tak pre jednu rande snov, pre druhú nočná mora.
Každopádne za mna mini rada. Rande po týždni písania a ty mu rovno sadnes do auta. S týmto by som ja nesuhlasila, prvé rande by nebolo o žiadnych papierikoch ale presne dohodnuté miesto, čas, verejné miesto a domov by som šla sama...nemusí vedieť kde bývam 🙂
@mischy00 popravde ja osobne tiež už neviem, čo je to rande a ako to teraz chodí a možno by som si predtým naštudoval dáku tú príručku mladých svišťov 😂
@mischy00 popravde ja osobne tiež už neviem, čo je to rande a ako to teraz chodí a možno by som si predtým naštudoval dáku tú príručku mladých svišťov 😂
@anonym_98f70c tu treba použiť len zdravý sedliacky rozum, nic viac....uz som len calala, ze na konci ju požiadal o ruku. Ale to uz samozrejme píšem nadnesene 🙂
@anonym_98f70c tu treba použiť len zdravý sedliacky rozum, nic viac....uz som len calala, ze na konci ju požiadal o ruku. Ale to uz samozrejme píšem nadnesene 🙂
@mischy00 aha, čiže už všetko pripravené, vonku čakala limuzína, svadobné šaty v nej, hostia, večera. Možno to povedal aj rodičom a už čakali že privezie domov nevestu 😂
@mischy00 Kazdy sme ini a nieco ine nam vyhovuje.. ja som na prvom rande sadla muzovi do auta a aj bol u mna doma, ale zase mi pri nom neblikala kontrolka, mala som z neho dobry pocit.. a na druhom sme mali sex 😀😀
Ale hej, keby autorka nemala pochybnosti, nepytala by sa.

@anonym_98f70c nikto nič nikomu nenahovara bohužial je nás asi viac čo nemáme dobre skúsenosti a keď raz v jednej ankete vyšlo že ženy by radšej stretli v lese medveďa než chlapa asi to o chlapoch niečo hovorí
@anonym_2062c2 A to je presne ten problém o ktorom píšem. Keby taká anketa je v 80-90 rokoch, tiež by bol rovnaký výsledok? Keď ešte neboli soc. siete kde sa opačné pohlavia podporovali v tom aký je muž a aj opačne aká je žena.
Nechcem teraz zhadzovať ženy ani mužov. Len toto je ženské fórum, kde dennodenne preberáte svojich mužov, partnerov, sklamania v nich a podobne. Takže je pochopiteľné, že latka je nastavená na to, že muž je automaticky rovnaký ako všetci o ktorých píšete a s akým máte skúsenosti.
A ak je medzi nimi jeden alebo dvaja normál, tak nemajú šancu a môžu sa snažiť akokoľvek, automaticky padajú do mlynčeka kde sú všetci pokope.
Čo si myslíš, ako sa má potom muž o niečo snažiť, aby si získal ženu.
Mne osobne by bolo jedno, či mala vzťah pred 10r alebo pred rokom, ak to medzi nami klape a na prvom rande to bolo fajn, prečo by som mal hneď len využívať situáciu, že žena nemala vzťah 10r.
To teraz podľa tvojej teórie, ak žena nemala dlhšie vzťah, tak každé jedno rande bude o tom istom, tým pádom je tá žena stratená, lebo automaticky to muž využíva?