icon

Kedy je vhodné plánovať druhé rande?

Včera o 18:39

Ahojte, v nedeľu som mala rande s jedným mužom. Pred rande sme si písali približne týždeň a pol. Rande bolo úžasne, ako z rozprávky. Pekne mi všetko pripravil, vyzdvihol ma, a hneď na začiatku to cele spravil hrou. V jednej aj druhej ruke mal papierik, na ktorom bolo napísané co budeme robiť. Ja som si teda mala vybrať ruku a to co som vybrala, tak to bolo. Sli sme teda do kaviarne, bol neskutočne galantný, otvoril mi dvere ako do podniku, tak aj do auta.. kecali sem stále, preberali sme hlboké témy, ako vnímame vzťahy atd. Potom sme sa sli prejsť do centra mesta, bolo celkom chladno a bez toho, aby som ho o to pýtala, mi hneď dal svoju mikinu okolo pliec. Keď sme sa vrátili z prechádzky, kecali sme v aute a potom ma odviezol domov a na konci mi dal ružu. Bolo to rande ako z rozprávky. Odvtedy si píšeme každý deň, ale pozvanie na druhé rande ešte neprišlo. Kedy je podľa vás vhodná doba ísť znova na rande a mala by som ho pozvať ja alebo on? Nechcem na neho tlačiť, ani byt otravná.. ale rada by som ho znova videla. Keď si píšeme, stále sa na mňa pýta, veľmi sa o mňa zaujíma. Ja som totiž z randenia vyšla, pretože som mala dlhoročný vzťah a keď sme ho ukončili, tak toto bolo moje prvé rande od rozchodu.

Strana
z3
anonym_29e998
Včera o 18:42

Rande ako z rozprávky, ale dosť gýčové. Nie je aj on tak trochu rozprávkar?

anonym_e3fef1
Včera o 18:43

Nevies "nenapadne" v nejakej debate napisat "Toto preberieme ked sa stretnemu, to sa neda cez spravy prebrat"? Potom pockas na reakciu. Mozno sa ani k druhemu rande neschyluje ale namotal ta dobre, mozno nevie ci druhe rande chces

anonym_addf13
Včera o 18:45
@anonym_29e998

@anonym_29e998 A čo ťa štve, že sa nestretla s klasickým bulom ako vačšina žien(možno aj ty 😀 ) čo tam prišiel v teplákoch a čo si tam pred nou rátal drobáky alebo jej dal zaplatiť trápnu kavu samú za seba? 😀

anonym_29e998
Včera o 18:48
@anonym_addf13

@anonym_29e998 A čo ťa štve, že sa nestretla s klasickým bulom ako vačšina žien(možno aj ty 😀 ) čo tam prišiel v teplákoch a čo si tam pred nou rátal drobáky alebo jej dal zaplatiť trápnu kavu samú za seba? 😀

@anonym_addf13 Lístočky, ruža…mne by bolo trápne ak za ňho

domkakvet
Včera o 18:53

@anonym_autor nevolaj ho na dalsie rande, nechaj ho nech sa prejavi on a inak tiez odporucam, aby si bola velmi obozretna.

anonym_19cdb6
Včera o 18:54

druhe uz bude erotika, len ked ma inu, tak preto sa sa neponahla,ci?

anonym_2ea3a1
Včera o 18:56

@anonym_autor uff tak toto by ma od druheho rande odradilo, nic pre mna. Pride mi to na prvom rande strasidelne.
Btw co bolo na druhom papieriku?

baboobchod
Včera o 18:59
@anonym_2ea3a1

@anonym_autor uff tak toto by ma od druheho rande odradilo, nic pre mna. Pride mi to na prvom rande strasidelne.
Btw co bolo na druhom papieriku?

@anonym_2ea3a1 aj mne, to bude nejaký psychoš 🫪 autorka, potom daj vedieť, či sme mali pravdu 🤣

ivik4
Včera o 19:07

Super odpovede k veci a este tak prijemne 🫠🫠
Klasika modry kôň 🙃
Este by som to pozvanie na druhe rande nechala na nom

anonym_2ea3a1
Včera o 19:07
@baboobchod

@anonym_2ea3a1 aj mne, to bude nejaký psychoš 🫪 autorka, potom daj vedieť, či sme mali pravdu 🤣

@baboobchod hej pride mi to take ako keby si to dotycny nastudoval a isiel podla nejakeho navodu z prirucky alebo od AI. Nepride mi to spontanne. To by mi rozblikalo kontrolku.

anonym_48adab
Včera o 19:10

Ja neviem baby, čo sa vám nezdá, veď až na tie lístky mi to príde úplne normálne a tie lístky, no, možno chcel byť kreatívny. Môj chlap sa tiež správa galantne, otvorí mi dvere na aute, odnesie tašku, donesie kvety....len tak, ...je tak vychovaný. Neviem, čo je na Tom zlé? A to sme spolu roky.
Autorka, byť tebou, tak počkám, nech ťa pozve ...daj mu ešte pár dní a uvidíš

anonym_8a2b33
Včera o 19:16

Waw
To musel byt super zážitok
Podľa mňa to necháva v napäti a zrejme na teba to funguje🙂
Veď nechaj to na ňom a nechaj to gradovať 😋

anonym_6296de
Včera o 19:27
@anonym_29e998

@anonym_29e998 jezismaria, niekto tu napise pekny zazitok a zas nejaka traposka na MK v tom musi vidiet nieco zle 🤦‍♀️

anonym_a8e146
Včera o 19:29

No keby chcel ,tak ti už dávno nadhodi,že by si to rád zopakoval alebo niečo podobné

anonym_6b303f
Včera o 19:31

Ak on pripravil prvé rande ja by som ho pozvala na druhé. Ahoj, chcem ísť do kina na film xy, pridáš sa?

personality
Včera o 19:32

Keď toto robí s každou ako naučené číslo, tak si môže vyberať. Zobral von viaceré a teraz skusa druhé kolo druhých rande. Ktorá mu dá, bude jeho žena 🤣

anonym_59187f
Včera o 19:32

Je to síce pekné ako to všetko prebiehalo ale neukaz mu hneď že si sa chytila a čakaj či pozvanie príde z jeho strany

anonym_2062c2
Včera o 19:40

Ak vedel že si dlho nerandila a vysla si s toho bud opatrná aby to nevyužil a nebol to daky cvok na poľovačke nejaké mi to príde celé na efekt a moc prespekulovane na chlapa

dodosimak
Včera o 19:47

Každá žena, ktorú som kedy stretol by ma za takéto divadlo poslala kaďelahšie, ak by rovno nepožiadala o zákaz približovania :D Divné, divné...

anonym_382de2
Včera o 20:19

Ahoj, môže to byť všelijaký chlap. Ako vieš, že aj na druhom lístku nebolo napísané to isté? Teda kaviareň. Nechal ťa vybrať, ale mohol manipulovať s tým ako to dopadne. Hm? Ja teda neviem, ale chýba mi v tom spontánnosť a snaha spoznávať ťa ďalej. Tj. pozvánka na druhé rande. Asi sa na tohto pána zatiaľ veľmi nefixuj. Nech sa ešte prejaví, ale buď radšej opatrná.

anonym_24e4e0
Včera o 20:21

@anonym_autor chlap ma dobijat a rad sa citi ako chlap - takze by som ho nechala ci sa vyjadri sam a pozve ta .. nepozyvala by som ho a ani netlacila nanho ... to ci to bolo gycove alebo nie- nevsimaj si to- ty mas na co spomynat a to je hlavne ...hlavne mu neskoc na druhom ci tretom na panacika... nechaj ho nech sa snazi

anonym_ac8fc4
Včera o 20:27

@anonym_autor nevola sa náhodou Ľubomír? Môj exmanžel....tiež mi na prvom rande pripravil niečo podobné 😅

anonym_3fe06d
Včera o 22:19
@anonym_29e998

@anonym_addf13 Lístočky, ruža…mne by bolo trápne ak za ňho

@anonym_29e998 Neznasam taketo pateticke sr...y.

anonym_3fe06d
Včera o 22:21
@anonym_2ea3a1

@baboobchod hej pride mi to take ako keby si to dotycny nastudoval a isiel podla nejakeho navodu z prirucky alebo od AI. Nepride mi to spontanne. To by mi rozblikalo kontrolku.

@anonym_2ea3a1 Good point.

anonym_3517f4
Včera o 22:55

To si napisala na velmi zle forum 😉 Tu sa stretnes skor so zavistou, neprajnostou a s umyslom “kopnut si” nez s radou a nebodaj pochopenim. Kazdopadne ked ma muz taketo spravanie je to asi divny psychopat, ktory ta nepozve na druhe rande hned preto, lebo par dni ma na premyslenie ako ta na tom dalsom okradne, bude ta chciet zviest, alebo rovno zabit- v zmyslani istych tu diskutujucich 😂 Lebo ano je lepsie ked je kreten, ktory vobec nevie co sa slusi a ako sa ma spravat k zene 👍 Precitaj si tu par diskusii ako sa muzi spravaju k svojim zenam a priatelkam, aby si bola v obraze- budes mozno v šoku, ale realita nepusti 👎Mne moj uz manzel, s kt. mam dve deti a niekolkorocne manzelstvo pripravil tiez nezabudnutelne prve rande a otvara mi dvere dodnes okrem ineho 🙂 Takze nechaj kym sa ozve on … a drzim ti palce 🍀

anonym_98f70c
Včera o 23:12

Ako pozerám niekto tu závidí a hádže každého muža do jedného vreca, že je psycho a podobne. Možno si našla toho normálneho, ktorý ti na prvom rande ukázal, že sa vie postarať. Ale ako pozerám, iné ženy by ti dopriali idiota. Keď napíšeš niečo takéto pekné, tak je psychoš, keby napíšeš že prišiel v teplákoch, tiež je psychoš. Ani jeden z nás nebude pre vás ideál. A potom sa čudujete, že je kopec rozvodov alebo že sa doma hádate, lebo normálneho pošlete do kelu a kreténa si vezmete za manžela.

Takže tu čakaj oba odpovede, ktoré budú neprajné.

A nemyslím, že by si sa mala držať toho, že on je muž a on sa musí prejaviť, že chce dobíjať ženu.
Pokojne mu môžeš napísať, veľa mužov je radšej, keď vedia na čom sú a nemusia hrať tie hry, kto prvý napíše a či je skoro alebo neskoro. Predpokladám že už nie ste deti a keď sa ho normálne spýtaš, či si niekedy nedáte druhé rande (bez toho aby si na to rande tlačila, len sa jemne spýtaj) tak ver tomu, že hneď budeš aj ty vedieť na čom si.

Môže mať veľa práce a idú mu dni, jeden za druhým a ty čakáš a on si to ani neuvedomuje. Alebo si možno tiež kladie rovnakú otázku, že kedy ti môže navrhnúť ďalšie rande. A takto budete obaja čakať ako trúbky.

Ste dospelí, normálna komunikácia aj v tomto, hovorte si veci.

anonym_98f70c
Včera o 23:24

@anonym_autor ešte by som dodal a úplne jednoducho, ak vravíš že si pravidelne píšete, tak stačí normálna jednoduchá otázka, niekedy počas konverzácie.

A mimochodom, rande s tebou sa mi veľmi páčilo, zopakujeme si to niekedy, mohli by sme to z toho druhého papieriku 😉

Alebo niečo jednoduché, nenútené ale nie zúfalé 😂

anonym_cf7212
Dnes o 02:27
@anonym_98f70c

@anonym_autor ešte by som dodal a úplne jednoducho, ak vravíš že si pravidelne píšete, tak stačí normálna jednoduchá otázka, niekedy počas konverzácie.

A mimochodom, rande s tebou sa mi veľmi páčilo, zopakujeme si to niekedy, mohli by sme to z toho druhého papieriku 😉

Alebo niečo jednoduché, nenútené ale nie zúfalé 😂

@anonym_98f70c čo je podľa teba už zúfalé. Už v tejto diskusii vidíš, že aj ten jeho štýl prvého rande by niekto bral za psychopatické správanie a niekto by bol nadšený kreativitou. A kde je hranica normálnosti a zúfslosti?

anonym_940e8a
Dnes o 04:35
@anonym_24e4e0

@anonym_autor chlap ma dobijat a rad sa citi ako chlap - takze by som ho nechala ci sa vyjadri sam a pozve ta .. nepozyvala by som ho a ani netlacila nanho ... to ci to bolo gycove alebo nie- nevsimaj si to- ty mas na co spomynat a to je hlavne ...hlavne mu neskoc na druhom ci tretom na panacika... nechaj ho nech sa snazi

@anonym_24e4e0 dobyjat, ked uz

anonym_29e998
Dnes o 05:43

Tie, ktorým sa také niečo páči a podľa nich závidíme a neviem čo ešte, asi pozerajú veľa telenoviel

Strana
z3