Kedy povedať potenciálnemu priateľovi o deťoch?
Dobrý deň, už je to pol roka čo som odišla od priateľa, otca mojich detí. Cez sviatky, keď boli deti u neho, som sa zaregistrovala na zoznamke. Začala som si tam písať s jedným mužom, vyzerá byť ok, už sme boli spolu aj na káve. Len neviem kedy je ten správny čas povedať mu o deťoch. Bojím sa, že so mnou prišiel kontakt.
Potom sa čudujete keď chlap zataji ze je ženatý. Ved načo by to hovoril, nie? No a nech sa páči, žena zas nepovie ze ma deti.
@anonym_autor pozri ak by bol seriozny tak sa na to aj opyta, ale asi ho to nezaujima. A ty si asi davas riadne pozor na jazyk aby si sa nahodou neprekecla lebo... ozaj preco?
Ale ak obaja hladate len pobavenie tak to je nepodstatna informacia. Co ty vies, mozno aj on ma nejake tajomstvo 😀
@anonym_autor ja som to povedala na 3. rande. Az vtedy, ked ja som si bola ista, ze ho chcem vidiet znova a spoznavat viac a ze stoji za to, aby som mu o sebe povedala viac a neskor ho zoznamila aj s dietatom. Nevidim zmysel v tom hovorit to kazdemu okamzite, alebo este pred prvym stretnutim- preco zdielat velmi osobne informacie s niekym, koho mozno uz v zivote nechces vidiet? A muz tiez uznal, ze to bol dobry krok, ze keby som mu to povedala este predtym ako sme sa stretli alebo hned na prvom rande, tak by mal predsudky a prisiel by o mna 😃 takto ho to prekvapilo, ale neodradilo, lebo tiez uz vedel, ze ma o mna naozaj zaujem.
@anonym_autor ty si sa zaregistrovala na zoznamku, a zabudla si tam napísať najpodstatnejšiu vec, že máš deti? To vážne? A pýtaš sa kedy je ten správny čas mu to povedať? Správny čas bol vtedy, keď si sa registrovala. Si hrozna matka, a viac už radšej ani nepoviem, nepáčilo by sa ti to. 🤨
@anonym_autor ty si sa zaregistrovala na zoznamku, a zabudla si tam napísať najpodstatnejšiu vec, že máš deti? To vážne? A pýtaš sa kedy je ten správny čas mu to povedať? Správny čas bol vtedy, keď si sa registrovala. Si hrozna matka, a viac už radšej ani nepoviem, nepáčilo by sa ti to. 🤨
@anonym_4a8c31 je hrozna matka lebo na zoznamku do profilu neuviedla ze ma deti??? Vies kolko tam chodi pedofilov? Kks ved hadam mu povie ked bude ho chciet spoznavat viac a bude seriozny...Naco hned sa hrat na vazny vztah a kazdemu hned o sebe vyklopit vsetko. Ved ked sa budu stretavat a bude to vaznejsie tak mu povie a on sa potom rozhodne ci ju chce alebo nie. Pripadne mozno na dalsom stretnuti zisti ona aky je debil a posle ho do haja,naco mu vesat na nos vsetko o sebe.
@anonym_4a8c31 je hrozna matka lebo na zoznamku do profilu neuviedla ze ma deti??? Vies kolko tam chodi pedofilov? Kks ved hadam mu povie ked bude ho chciet spoznavat viac a bude seriozny...Naco hned sa hrat na vazny vztah a kazdemu hned o sebe vyklopit vsetko. Ved ked sa budu stretavat a bude to vaznejsie tak mu povie a on sa potom rozhodne ci ju chce alebo nie. Pripadne mozno na dalsom stretnuti zisti ona aky je debil a posle ho do haja,naco mu vesat na nos vsetko o sebe.
@anonym_43a6d3 ale ten chlap s ňou len možno stráca čas, keď nechce ženu s deťmi.
@anonym_43a6d3 a áno, je hrozna matka keď zatajuje svoje vlastné deti.
@anonym_43a6d3 ale ten chlap s ňou len možno stráca čas, keď nechce ženu s deťmi.
@anonym_4a8c31 ved ak on nechce zenu s detmi tak odijde ked mu to povie, marnost ved hadam ma nejake sukromie aby to vesala na profil. Vsak sa len spoznavaju ani ona nevie ci s nim bude chciet byt
Toto musí byť troll. Neverím, že normálna žena by cielene zamlčala svoje deti pre jeden penis. To si taká zúfalá? Informácia o deťoch je úplne základ komunikácie, však celý tvoj život,priority a rozdelenie času sa točí okolo detí. Je fér dať možnosť tvojmu budúcemu mužovi, aby si vybral, či chce patriť do tohto sveta, kde už nebude číslo 1. Je to od teba veľmi zákerné nechať chlapa namotať a potom mu povedať takú zásadnú informáciu. Ak si bola takáto neférová aj v minulom vzťahu, ani sa nečudujem tvojmu ex.
@anonym_autor informacia ze mas deti ma byt v tvojom profile na zoznamke. Jednak nebudes musiet rozmyslat nad tym ako a kedy to muzovi oznamis, a po druhe, hned vyselektujes muzov pre ktorych je dieta prekazkou
Ale zase kľud 🙂 ja som to tiež v profile na zoznamke nemala uvedené, lebo akože pardon. Síce som to povedala ešte pred stretnutím, ale až v čase, keď som si bola istá, že ten muž sa fakt zaujíma o mňa aká som. Že si máme čo povedať a že sa stretnúť chceme. Nemala som potrebu na neho hneď vybafnut, že ahoj, volám sa Xy, mám 32 a jedno dieťa. On mal priestor rozmyslieť si, či sa so mnou stretnúť napriek tomu chce. A zoznámila som ich, až keď som si bola istá, že s ním chcem fungovať dlhodobo. Vzal to úplne v pohode.
Autorka, neviem ako často ste sa už stretli, lebo viem že s deťmi ak o nich nevie, tak je to ťažké. Ale asi by som mu najbližšie vravela, že je tu niečo o čom nevie a vysvetlila, že si mu to nepovedala, pretože si si nebola istá, či z toho bude. Ak je normálny, pochopí to. A za mňa je to možno aj lepšie, pretože v mojom okolí mám aj prípad, kedy bol muž so ženou kvôli dieťaťu (on svoje mať nemohol a otcom byť chcel....paradoxne ).
Toto musí byť troll. Neverím, že normálna žena by cielene zamlčala svoje deti pre jeden penis. To si taká zúfalá? Informácia o deťoch je úplne základ komunikácie, však celý tvoj život,priority a rozdelenie času sa točí okolo detí. Je fér dať možnosť tvojmu budúcemu mužovi, aby si vybral, či chce patriť do tohto sveta, kde už nebude číslo 1. Je to od teba veľmi zákerné nechať chlapa namotať a potom mu povedať takú zásadnú informáciu. Ak si bola takáto neférová aj v minulom vzťahu, ani sa nečudujem tvojmu ex.
@mameha7 Ja poznám jednu, čo svojich 5 detí nechala u ich otca, resp. súd mu ich prisúdil. Odsťahovala sa do iného mesta, našla si frajera, a ten hrrr, hneď dieťa. Ona sa mu priznala iba s 3 deťmi :D Nakoniec to dieťa spolu naozaj majú, a on žije v domnení, že je to jej štvrté.
Vobec sa nebudem cudovat, ak sa ta ten priatel opyta otazku " co si my este zatajila". Ale mozes argumentovat, ze sa nepytal... ale toto je zasadna vec, o ktorej sa informuje na zaciatku 😎
Hmmmm. Osobne by som to nespravila ani by som to nechcela zazit.
Teraz ked mu to aj povies. Uz mozno je "zalubeny". A bud ta berie aj s dietatom alebo nie. Ci by si mu to povedala skor alebo neskor.
U mna skor je to o tom ze si to zatajila. A moze mu ist v hlave-co vsetko si mu este nepovedala.... teda medzi tie dolezitejsie info....
Ja sama mám dieťa a neviem si predstaviť nepovedať to človeku s ktorým sa stretnem príde mi to fér aby to ten človek vedel,sama som zvedavá ako zareaguje keď mu to povieš lebo ak ste v kontakte 2 mesiace tak zrejme také niečo nečaká
@mameha7 Zamlčala,manipulátorka, klamárka, nacistického osobnosť. Keď niekto klame na začiatku, bude v tomto duchu pokračovať stále. Od jedného ledva odišla a jediné, čo ju trápi je hneď nový chlap. Nielen chlapi sú poškodené kusy, aj ženy.
Už včera bolo neskoro. Deti sú veľmi zásadná informácia. Chápem, že pre mnohých môžu byť aj červená čiara. Chlap to má právo vedieť čo najskôr.
Mala si mu to povedať hneď .Hádam sa nebojis že prídeš o chlapa kvôli deťom.Moje deti sú pre mňa najviac na svete a nikto nieje dôležitejší než oni nedokazala by som ich zatajiť.Ak ťa ten chlap chce bude ťa chcieť aj s deťmi,ak nie tak mu daj zbohom
@anonym_autor davno to mal vediet. ak s tebou prerusi kontakt kvoli detom, tak ho predsa nechces. ved deti su tvoja sucast. som aj prekvapeny, ze ako si to mohla tak dlho tajit. ved sa s detmi hadam stretavas casto, ci? ... alebo s nim tak malo ...?
@anonym_autor Ja by som hneď pri písaní. Bud ma chce s deťmi, ale čau...
@januska12323 neklamem. Klamala by som, keby sa na deti pýtal a ja by som zatajila
@anonym_autor Klames mu. Za ten cas si uz mala vela prilezitosti. To sa nebavite o tom,co robite,kam idete? Mne keby chlap zatajil deti,velmi by ma nahneval. To je najpodstatnejsia informacia o tebe.
🙂
A na jeho deti si sa ty pýtala? Nakoniec ste možno na tom rovnako a on má až tri 🤣
Fuuu... Mal to vedieť hneď, čiže akonáhle si sa mu predstavovala na tej zoznamke. Teraz sa nebudeš môcť čudovať, ak preruší s tebou akýkoľvek kontakt. Ja svoje dieťa považujem za tu najdôležitejšiu "info" z môjho života. Hneď po mene by to bola druhá "vec", ktorú napíšem.

Ja som bola trochu mrcha, ja som povedala az ked bol zalubeny a chodili sme spolu uz nejaky cas. Zda sa, ze mu to nevadilo sme spolu doteraz uz 15 rokov
@anonym_43a6d3 a potom ze zeny nie sú vychcane mrchy