Koľko rokov by ste mi tipli?
Koľko rokov by ste typli?

19
@jozefdurka 22
@jozefdurka fyzicky 28, mentálne 12, keď máš potrebu zavesiť svoju fotografiu na ženské fórum a toto riešiť. Keby to urobil môj syn, tak by som sa sama seba pýtala, kde som urobila vo výchove chybu
@jozefdurka 🤦🏻♀️
@jozefdurka 27 výzorom, 14 rozumovo, v živote by som sa takto neponižovala
@martul zas aké ponižovanie? V dnešnej dobe kde sa každý vycapuje na istagram a fb? Nepreháňaj. Chalanisko sa hlada. A možno len jeho bývalá si robí srandu
A nepýtal sa ci je pekný, ani sexi ani nijak si nepotreboval hladkať ego. Možno mu niekto povedal ze vyzerá ako zasran a má 32. Možno ma 18 a teší sa že vyzerá staršie...
@jozefdurka dozvieme sa koľko máš rokov?!
A skuste teda uhadnut tuto osobku. ale tipujte s i nie s Y
@anonym_1c71aa 11,5
@anonym_1c71aa 32
@martul zas aké ponižovanie? V dnešnej dobe kde sa každý vycapuje na istagram a fb? Nepreháňaj. Chalanisko sa hlada. A možno len jeho bývalá si robí srandu
A nepýtal sa ci je pekný, ani sexi ani nijak si nepotreboval hladkať ego. Možno mu niekto povedal ze vyzerá ako zasran a má 32. Možno ma 18 a teší sa že vyzerá staršie...
@simona20201309 nie, vôbec sa každý nevycapuje na sociálne siete
Obleč sa
Jaaaj, no tak sa opýtal. Zabite ho. Ale, že pár rokov dozadu sa hromadne pridávali fotky na stenu s touto otázkou a bolo to v stovkách, jak sliepky, jedna za druhou.To už neva, to bola zábava ale z toho urobíme blbca.
@jozefdurka Umy sa, očeš sa, obleč sa, nehrb sa, choď si zacvičiť a užívaj mládi. 😉
Aj sa dozvieme spravnu odpoved ? 🙂))
@simona20201309 no nie, vôbec sa každý nevycapuje na internet... píšeš podľa seba?
Napísala som svoj názor, za mňa je to ponižovanie samého seba, vypacovať sa na mamičkovské fórum polonahý a robiť si anketu o veku
ty 23 a dievca s filtrom sa hodnotit neda
Ty 20
@anonym_1c71aa pod 18. Tipujem 15
@simona20201309 no nie, vôbec sa každý nevycapuje na internet... píšeš podľa seba?
Napísala som svoj názor, za mňa je to ponižovanie samého seba, vypacovať sa na mamičkovské fórum polonahý a robiť si anketu o veku
@martul
panebože čo riešiš 🤣 veď nech si každý robí čo chce.
vek okolo 25
@jozefdurka 20
28. Celkom fesak 😅
20, ešte vyzeráš ako puberťák :D
Aj sa dozvieme spravnu odpoved ? 🙂))
20 az 25 max.
@jozefdurka a čo ťa vedie k tomu, aby si sem dával svoju fotku? Dnes nemáte vyučovanie?
@jozefdurka ok hneď máme lepší deň 😂
@jozefdurka cca 17,18,20.....ťažko tipovať vek chalanovi.....napíšeš nám koľko teda máš,a prečo si sa na to pýtal práve na mamičkovskon fóre??

Odporucam ti navstivit kadernika, aby ti spravil nejaky moderny uces, ktory ti bude pasovat, ked uz sa chces zoznamovat. (Predpokladam, ze to je ucelom takehoto fotenia).