Má muž s nízkym platom šancu na vzťah?
Zarabam v Bratislave 900 eur v čistom, robim čističa, mam pocit, že ženám už nezaleži ja charaktere, ale len kolko muž zarába, ktorá ma chce presvedčiť že to tak nieje a ďá mi šanču ?
Charakter nezaplati ucty. Aj 2 tis v cistom nie je vela, ale lepsie ako 900eur. S 900eur nenajdes asi nikoho, to kazda radsej zostane sama. S 2 tis eur najdes nejaku skromnejsiu. Tie narocne chcu viac, az ich nachyta staroba a potom ich zasiahne druhy koniec palice, ze chudobnych muzov a stare skarede nikto nechce...
@anonym_autor 900 eur v čistom je v dnešnej dobe naozaj veľmi málo kdekoľvek na SK, tobôž v BA či inom väčšom meste. Mňa by si nepresvedčil, že ma v budúcnosti dokážeš uživiť (napr. na MD) alebo že môžeme mať čo i len jedno dieťa, lebo aj to treba živiť a nie je to málo peňazí - dieťa vychovať. Takže tu nejde o to, že ženy sú chamtavé, tu ide o to, že ty zarobíš mimoriadne málo. Skús s tým niečo urobiť. Zmeniť prácu, zvýšiť kvalifikáciu, ísť prípadne do zahraničia, možno v AT za tú istú prácu dostaneš 4x viac. Rozhodne áno, je to biedne nízky zárobok.
ako s ahces v ba postarat o zenu a pripadne deti z 900? sorry - nejde o to,ze zena by chcela milionara..ale muza co sa ie postarat ... namiesto fnukania si po veceroch sprav skolu a hladaj lepsiu pracu
Môj zarába 1000 a v pohode. Absolútne to neriešim. Peniaze sú spoločné a spolu zarábame dosť na to, aby sme boli spokojní.
Môj zarába 1000 a v pohode. Absolútne to neriešim. Peniaze sú spoločné a spolu zarábame dosť na to, aby sme boli spokojní.
@anonym_bb26e5 v BA?
@anonym_bb26e5 v BA?
@anonym_1d02f4 ... Nie
Nehnevaj sa,ale niekde musí byť u teba problém,keď v BA zarobíš len 900 eur v čistom,to pracuješ 7 dní v týždni 12 hodín denne? Ak áno,si hlupák,ak nie,tak si asi neschopný,ak si single a nedokážeš si popri robote nájsť ešte nejakú brigádu,aby si svoje príjmy zvýšil..Neviem,koľko máš rokov a či si ešte chceš založiť rodinu,ale ak áno,z takého platu nedokážeš tú rodinu uživiť,a to je to,čo ženy na nízkom plate odrádza..Okrem toho,to každej hneď na prvom rande rozprávaš,koľko zarobíš? Alebo hneď pri prvej káve rozdelíš účet na polovicu a tak ťa odhalia?
@anonym_1d02f4 ... Nie
@anonym_bb26e5 vidis a to je ten rozdiel .. v ba je vsetko ovela drahsie.. najom, cestovanie, ist obcas von na kavu ci zabavit sa ... je tam tolko prilezitosti na pracu a on ma 900 a je spokojny - to normalne nieje
Vy ste ake hnusne. Preco by vo vztahu mal vzdy chlap zarabat viac. Vzdy sa mozu vymenit a moze byt na rodicaku muz. Akebo moze ist zena po materskej do prace.
Ako z toho vyzijes keď aj v blbom puchove ide nájom od 500e?
@anonym_autor chýba info aký máš vek. Je rozdiel či zarába 900€ v čistom 19-ročný chalan alebo 40-ročný muž. Obaja by sa mali snažiť zarobiť viac ale u mladého chalana je ešte pochopiteľné, že nemáš hneď po škole kvalifikáciu robiť za 2000€ v čistom. Ani za 1500. Ak je muž zamestnaný 20 rokov a stále zarobí tak málo, tak vtedy je to už pre ženu, ktorá si chce s mužom založiť rodinu nedostačujúce. Ja si hladám ako mladá prácu a nečakám, že zarobím na začiatok úžasne, ale nevadí, budem robiť všetko preto, aby bol ten príjem o 5 rokov výrazne vyšší. Ak by som nevidela u chlapa ani snahu zarobiť viac, tak by som ho nechcela. Tu nejde ani o samotné peniaze ale ten prístup, tá nesnaživosť sa mať lepšie.
Mam dost skusenosti s muzmi roznych kategorii a napisem narovinu, ze radsej by som bola s 900e pohodovym chalanom ako 3tisicovym kktom (ktori nakoniec dokazu byt aj viac zgrlavi..)
@anonym_autor ako muž by si nemal v prvom rade ty byť spokojný, že zarábas minimálnu mzdu...
@anonym_bb26e5 vidis a to je ten rozdiel .. v ba je vsetko ovela drahsie.. najom, cestovanie, ist obcas von na kavu ci zabavit sa ... je tam tolko prilezitosti na pracu a on ma 900 a je spokojny - to normalne nieje
@anonym_1d02f4 ... Aj tak sa na to dá pozerať. 🤷🏻♀️
Tak to nehovor,ze to si nechas pre seba,ale bud gentleman a vsetko plat.
Za taky plat sa podla mna ledva zvladnes postarat sam o seba a aj to by som bola na pochybach. Ak aj ano a byvanie si nezdedil ci nedostal darom, tak s takym prijmom mozes v BA mozno tak byvat stale v detskej izbe u rodicov, alebo sa tlacit so spolubuvajucimi v byte. Ak k najmu pripocitam energie, stravu, oblecenie, drogeriu, benzin alebo inu dopravu.. tak si bez rezervy, bez uspor, a este ta mozno bude musiet zena dotovat, kebyze sa stane nejaka neocakavana situacia... Ja chcem mat v muzovi oporu, nie potencialny problem.
@anonym_autor
Tu nejde o ženy mrchy nenastane ale ako ti už písali. Ťa žena bude na materskej, nedaj Boh dlhšie chorá a potom čo? Z čoho budete žiť?
Si zdravý, bez dg? Čo znamená robím čističa, upratujes budovy? A to si s takým platom spokojný? Stret s realitou nič? Žiť s so ženou a babom v detskej izbe či zdieľaním podnájme žiadna sláva. Ja som mala úver po čase sama, musela som odísť a to som bola sama. Za 900€ máš nájom, čo-to stravu (ak nemáš mama servis) a si v háji.
A dá sa nájsť aj chlap, čo nevyplakava, a je schopný postarať sa aj o rodinu a aj nebyť debil.
Veď predstáv si čo i len minimálny problém u dieťaťa. Kamošku a mala nechcela v škôlké jesť = musela byť doma na predĺženom rodicaku.
Čo ti bráni nájsť inú prácu?
Ja len pre info - môj priateľ zarába 920-950 eur v čistom. Ja zarobím 2500 v čistom a 850 eur mám z prenájmu bytu. Ale... máme už všetko poplatené, bývanie máme svoje, autá máme bez lesingu, žiadne úvery a pôžičky.
Rýchla a jednoduchá odpoveď.
Zabudni.
@fadama @svetlonos oznacila som vas nahodne, lebo pisu tu viaceri, ale zaujimalo by ma kde by mal ist autor pracovat, lebo nie kazdy ma moznost byt vrcholovy manazer a okrem toho potrebujeme aj toho cistica, tak kto by to robil, viem, ze to nemyslite v zlom, ani ja nie, ale zaujima ma ako z toho von, teda co ma autor robit?
@anonym_autor
Tu nejde o ženy mrchy nenastane ale ako ti už písali. Ťa žena bude na materskej, nedaj Boh dlhšie chorá a potom čo? Z čoho budete žiť?
Si zdravý, bez dg? Čo znamená robím čističa, upratujes budovy? A to si s takým platom spokojný? Stret s realitou nič? Žiť s so ženou a babom v detskej izbe či zdieľaním podnájme žiadna sláva. Ja som mala úver po čase sama, musela som odísť a to som bola sama. Za 900€ máš nájom, čo-to stravu (ak nemáš mama servis) a si v háji.
A dá sa nájsť aj chlap, čo nevyplakava, a je schopný postarať sa aj o rodinu a aj nebyť debil.
Veď predstáv si čo i len minimálny problém u dieťaťa. Kamošku a mala nechcela v škôlké jesť = musela byť doma na predĺženom rodicaku.
Čo ti bráni nájsť inú prácu?
@svetlonos Toto je zly argument. Keby bola zena single a sama, a bola dlhodobo chora, tak bude mat peenku a musi mat rezervy. Alebo z coho bude zit, ak dovtedy vsetko preflakala?
Preco je ta ista situacia (dlhodobo chora) vo vztahu zrazu inak posudzovana? Vtedy uz nema pnku, nemusi mat rezervy a na vine je partner, ked im budu chybat peniaze? Rozumni a inteligentni ludia si vytvaraju rezervy na horsie casy. A je jedno, ci su single, alebo s niekym.
@fadama @svetlonos oznacila som vas nahodne, lebo pisu tu viaceri, ale zaujimalo by ma kde by mal ist autor pracovat, lebo nie kazdy ma moznost byt vrcholovy manazer a okrem toho potrebujeme aj toho cistica, tak kto by to robil, viem, ze to nemyslite v zlom, ani ja nie, ale zaujima ma ako z toho von, teda co ma autor robit?
@domkakvet prispejem, v BA je vela pracovnych moznosti. Pekne by zarobil v automobilke, v obchodnych retazcoch alebo kludne v nejakom sklade. Len by teda musel pracovat na zmeny co asi nechce..
@anonym_autor A koľko máš rokov? Máš nejaké svoje bývanie bez hypotéky? Záleží aj od etapy života, keby mám 40 a svoj byt nevadí mi partner čo zarába 900 eur. Ale keby mám 25 a chcem rodinu a nemám nič ani ty tak to nejde logicky, lebo z 900 eur tvojich nezaplatíme hypotéku a neuživíme sa ani na materskej a ani neskôr ked deti budú potrebovať jesť, financovať krúžky a tak...
@domkakvet prispejem, v BA je vela pracovnych moznosti. Pekne by zarobil v automobilke, v obchodnych retazcoch alebo kludne v nejakom sklade. Len by teda musel pracovat na zmeny co asi nechce..
@anonym_d0f1ad jedna vec je, ze mozno nechce, lebo ho ta praca bavi, druha vec je, ze kto by potom robil toho cistica, niekto kto chce byt single, je to taky zacarovany kruh, ale je pravda, ze 900 je malo.
Neboj sa autor. Tá pravá ťa bude chcieť aj s 900 €.Ta správna žena potiahne muža hore a to, že teraz zarábas 900 neznamená, že to tak bude navždy. Tieto trápne názory, že nikto nikoho neuzivi si nevsimaj. Väčšina tu má na krku hypotéku a bez prachov by boli jednoducho bez domova. Vnímajú to cez to
Ahoj, odpoviem ti úprimne a polopate, bez urážky, ale tak, ako to ženy reálne vidia. Problém nie je v tom, že by ženám nezáležalo na charaktere. Problém je v tom, že si pletieš charakter s finančnou realitou. Žena, ktorá hľadá partnera na vážny vzťah a prípadne rodinu, sa nepozerá len na to, či si milý, ale aj na to, či sa dokážeš postarať o seba a o rodinu. Zarábať v Bratislave 900 € v čistom ako čistič a rezignovať na to znamená, že z pohľadu rodinného života nedokážeš utiahnuť ani polovicu základných nákladov (bývanie, strava, účty, nečakané výdavky, dieťa). Ak žene povieš, že ti toto stačí a nechceš nič meniť, nevidí v tebe skromného muža s dobrým charakterom, ale muža, ktorý je buď pohodlný, chýba mu ambícia, alebo sa bojí urobiť v živote zmenu. A to pre ženu nie je bezpečný prístav. Keď napíšeš, že ženám záleží len na tom, koľko muž zarába, hádžeš vinu na ne, aby si nemusel priznať, že s takýmto príjmom sa rodina v hlavnom meste založiť nedá. Dobrý charakter a chlapská zodpovednosť sa predsa prejavujú aj tým, že sa zatneš a snažíš sa pre seba a svoju budúcu rodinu vybojovať lepšie podmienky (rekvalifikácia, lepšia práca, brigáda). Šancu ti žena dá vtedy, keď uvidí, že hoci teraz zarábaš menej, máš plán, makáš na sebe a chceš sa posunúť vyššie. Zatrpknutosť a výhovorky však žiadnu ženu nepritiahnu. Skús namiesto hľadania chýb v ženách investovať energiu do zmeny svojej práce. Držím palce.😎
S takym platom musis mat este brigadu,ak chces zenu na urovni,chces mat byvanie,rodinu. Z dobreho srdca sa nenajes,nezaplatis ucty. Nemusis byt bohac,ale slusnejsi prijem robi aj prijemne prostredie medzi partnermi. Ak nemate peniaze,to su neustale hadky kvoli peniazom.
Veľa mužov nebude mať problém mať vzťah so ženou ktorá zarába 900 e. Ale opačne to tak nefunguje . A ono darmo budú ženy hovoriť ako záleží na charaktere vernosti a podobne ale realnom svete všetky tieto vlastnosti idú na posledné miesto a rozhoduje výhradne finančné zabezpečenie a sociálny status. Zhrniem to : pokiaľ nemáš peniaze nemáš nárok na lásku od ženy . Tak či tak 900 eur je málo či máš frajerku alebo nie . Odporúčam pracuj na sebe investuje do seba pre vlastné dobro . A či potom keď sa objaví nejaká žena bude záležať len na tebe či ju pustiš do života

Zalezi aj na charaktere. Ale z takeho platu chces len frajerku, alebo potencialne manzelku a deti? Lebo z toho ich neuzivis. Tebe to staci? Byvas sam ci s rodicmi? Ja by som na mieste chlapa chcela zarobit viac. Kvoli sebe.