icon

Má muž s nízkym platom šancu na vzťah?

7. sep 2026

Zarabam v Bratislave 900 eur v čistom, robim čističa, mam pocit, že ženám už nezaleži ja charaktere, ale len kolko muž zarába, ktorá ma chce presvedčiť že to tak nieje a ďá mi šanču ?

Strana
z3
anonym_49b599
Včera o 04:11

@anonym_autor skus rozpísať aký máš majetok, teda ci nejaký. Lebo ak si náhodou zdedil 3izbak a platíš len 200eur poplatky, tak potom na tom niesi zle. Keď niekto zarába 2tis a tisícku dá na hypo, lebo nič nezdedil, tak je na tom tak isto, možno aj horsie

anonym_49b599
Včera o 04:18
@fadama

@lenja1 naozaj si myslíš že môže mať vlastné bývanie a ešte bez hypo 😱😱

@fadama prečo by nemohol mať? Môj muž zdedil 3izbak v BA aj v dobrej lokalite. Od 23 býval sam, teda kým som sa mu tam nepristahovala

anonym_49b599
Včera o 04:24

@anonym_autor ináč, nechápem ako sa tu všetci len pozeráte na peniaze a to ako je super v BA, pozrite si bežné profesie, ako sekretárka, asistentka, ľudia v obchodoch,atď. Žiadne 3 tisícov platy tu niesu, ani 2 nieje bežné. V BA je takisto veľa pozícii kde ľudia zarábajú 1200, či sú to muži, alebo ženy. Je fakt ze ženy to majú ľahšie. Co myslite koľko zarábajú tie učiteľky v skolke co vám každé ráno berú deti? Ti ľudia na pumpe keď idete tankovať atď

fadama
Včera o 05:01
@anonym_49b599

@fadama prečo by nemohol mať? Môj muž zdedil 3izbak v BA aj v dobrej lokalite. Od 23 býval sam, teda kým som sa mu tam nepristahovala

@anonym_49b599 dediť môžeš, je to ok. Ale ak by autor mal už sa s tym pochváli!

anonym_ad2495
Včera o 07:30

@anonym_autor moj brat zaraba ako ty a svagrina advokatka cca 4 tis. Maju deti. Zivot je pestry,nie ciernobiely.kazdy ma svoj vlastny pribeh

proste_zuza
Včera o 10:09
@anonym_78c92a

@proste_zuza naozaj? Matematika ZŠ. Počítaj úver, alebo nájom, strava, dieťa, zubár...Ešte aj do banky po pôžičku pobežíš 🙄

@anonym_78c92a viem dobre pocitat. Mnozstvo penazi vobec nieje dolezitych. Ak si rozumieme a podporujeme, to je to posledne na com zalezi. Nieje to celozivtne cislo, kludne sa to casom moze zmenit, ina praca, prilezitost. A okrem toho co sa tyka mna, viem zabezpecit dvoch bez problemov

anonym_a1fbfc
Včera o 10:30

Mna len napadlo,ze sme detom platili okuliare jednej dcere 560 druhej stali 225.Ked chces rodinu tak s 900 eurovou vyplatou to nedas.

anonym_78c92a
Včera o 11:19
@anonym_a1fbfc

Mna len napadlo,ze sme detom platili okuliare jednej dcere 560 druhej stali 225.Ked chces rodinu tak s 900 eurovou vyplatou to nedas.

@anonym_a1fbfc ááále prosím ťa, tuto @proste_zuza nad tebou v príspevku vie predsa počítať a jej to vychádza 😀😀😀

anonym_ce2cf9
Včera o 11:39
@anonym_1d02f4

@anonym_bb26e5 vidis a to je ten rozdiel .. v ba je vsetko ovela drahsie.. najom, cestovanie, ist obcas von na kavu ci zabavit sa ... je tam tolko prilezitosti na pracu a on ma 900 a je spokojny - to normalne nieje

@anonym_1d02f4 Ja som sice zena,ale zarabam 960e v cistom v BA - v statnej sprave. A ani v sukromnej v tejto sfere nie su platy v BA vyssie,takze sa zas netvarme,aky je to ubohy plat na to,co robi.

anonym_ce2cf9
Včera o 12:16
@anonym_49b599

@anonym_autor ináč, nechápem ako sa tu všetci len pozeráte na peniaze a to ako je super v BA, pozrite si bežné profesie, ako sekretárka, asistentka, ľudia v obchodoch,atď. Žiadne 3 tisícov platy tu niesu, ani 2 nieje bežné. V BA je takisto veľa pozícii kde ľudia zarábajú 1200, či sú to muži, alebo ženy. Je fakt ze ženy to majú ľahšie. Co myslite koľko zarábajú tie učiteľky v skolke co vám každé ráno berú deti? Ti ľudia na pumpe keď idete tankovať atď

@anonym_49b599 Presne,sa tu niektore tvaria,ze v BA je min.mzda 2000e🙈 Ale bez nas by si nic nevybavili,deti by nemali kam dat,ani by tie deti nemali co jest, zili by v spine,aj by si same blokovali nakup, vykladali tovar. Ale nikto by s nami nechcel zit,lebo fuj,tak malo penazi🙄

anonym_f2a484
Včera o 13:04
@anonym_44dbee

Veľa mužov nebude mať problém mať vzťah so ženou ktorá zarába 900 e. Ale opačne to tak nefunguje . A ono darmo budú ženy hovoriť ako záleží na charaktere vernosti a podobne ale realnom svete všetky tieto vlastnosti idú na posledné miesto a rozhoduje výhradne finančné zabezpečenie a sociálny status. Zhrniem to : pokiaľ nemáš peniaze nemáš nárok na lásku od ženy . Tak či tak 900 eur je málo či máš frajerku alebo nie . Odporúčam pracuj na sebe investuje do seba pre vlastné dobro . A či potom keď sa objaví nejaká žena bude záležať len na tebe či ju pustiš do života

@domkakvet
Autor sa neozýva a je málo info. Poviem ti ale za seba príklad. Pokiaľ by som chcela zarobiť namiesto cca 1400 viac, musela by som robiť na smeny alebo zvýšiť si kvalifikáciu. Smeny nehrozia kôli malým deťom. Škola na 2 roky tiež nie, keďže by som reálne bola od 6:30 do 18:00 mimo domu. Ale mohla by som si privyrobyt druhou prácou, na pár hodín.
Pokiaľ je autor sám, môže si zvýšiť kvalifikáciu. Malo by to byť jednoduchšie ako pri troch deťoch. Môže ísť na brigádu. Vychádzam z toho, že je to mladý, zdravý muž.
Mala som spolužiaka, učil sa zle. Zarába viac ako niekto s VŠ ekonomickou. Robí na stavbách.
Ja netvrdím, že bezpodmienečne musí, aké dnes sa dvom s malým dieťaťom žije jednoduchšie, pokiaľ nemusia žiť z ruky do úst. A to vôbec nepíšem o dovolenkách, značkových veciach a drahom životnom štýle. Pokiaľ to vie vykryť žena, je to super keď ona zarobí viac. Možno je ten chlap v iných veciach úplne super. Ale pokiaľ sem muz napíše takýto štýl textu, pôsobí to ufnukane.
A tu zrejme bude aj niečo iné okrem platu.
Ja keď som ostala sama na úver, musela som odísť zarobiť viac a nie plakať do vankúša ako mám málo. A o to tu ide. Nedostanem tam, kde mám málo len preto, lebo aj tu pozíciu treba robiť. On odíde príde druhý. Možno má autor na viac a bolo by to super. Je iné, pokiaľa človek nejaké zdravotné obmedzenia a nejde to inak. Ale pokiaľ nie, prečo neísť ďalej, trebárs aj finančne?

Strana
z3