icon

Majú slušní muži ešte šancu získať partnerku?

Včera o 06:03

Snažim sa chodit na zoznamky, oslovovať na ulici pisat ženám na instagram a nič, keď aj nejáku dostanem von, tak povie že, už viac nemá záujem su ženy ozaj v dnešnej dobe tak vyberavé a slušneho dobrého muža už nechcu

la_dolce_vita
Včera o 06:05

Niekde bude pes zakopany ako sa hovori..

anonym_ee150e
Včera o 06:08

@anonym_autor a tebe je jedno akú ženu budeš mať? Hlavne že je? Tebe stačí že má dve ruky, dve nohy, jednu hlavu a už si ochotný ju brať za partnerku? Príťažlivosť, nepríťažlivosť, chémia, povaha, vyžarovanie, všetko si ochotný u každej neriešiť a berieš hocičo?

anonym_1ec262
Včera o 06:10

@anonym_autor vieš koho ženy nechcú? Uplakaného zufalca. Hádaj do ktorej kategórie patríš 😉

anonym_c5fd90
Včera o 06:11
@la_dolce_vita

Niekde bude pes zakopany ako sa hovori..

@la_dolce_vita je veľa slušných mužov ale keď raz nie sú z jednej strany sympatie tak s tým neurobíš nič. Nemôžeš donútiť žiadnu ženu aby si sa jej páčil. Vôbec nejde o to že si slušný a dobrý. Ja poznám takých ale vzťah by som si s nimi predstaviť nevedela, bolo by to nasilu. Mám manžela , je slušný a dobrý len s tým rozdielom, že on ma naozaj zaujal a padli sme si do oka.

A spoznala som v minulosti tiež muža s ktorým sme boli pár krát von. Naozaj bol slušný,toaký normálny muž ale absolútne tam nebolo nič z mojej strany aby som nejak po ňom túžila a to sme boli viac krát vonku a nič. Ja som mu úprimne vysvetlila že jednoducho to z mojej strany nepôjde a nevedel to pochopiť nijak 🤷

anonym_b649c3
Včera o 06:53

@anonym_autor ženy často idú po chémii, charizme, prvých dojmoch a mnohé po peniazoch, zabezpečení. Muž bez jedného z toho nemá veľa šancí ich za krátky čas niečím zaujať.

anonym_ee150e
Včera o 07:08
@anonym_b649c3

@anonym_autor ženy často idú po chémii, charizme, prvých dojmoch a mnohé po peniazoch, zabezpečení. Muž bez jedného z toho nemá veľa šancí ich za krátky čas niečím zaujať.

@anonym_b649c3 a myslíš, že muži idú po charaktere? Muži tiež idú po chémii, charizme, kráse. Pochybujem, že tento náš mladý slušný muž bude akceptovať škaredú, nudnú, zakomplexovanú nemastnú-neslanú ženu.

anonym_b649c3
Včera o 07:18
@anonym_ee150e

@anonym_b649c3 a myslíš, že muži idú po charaktere? Muži tiež idú po chémii, charizme, kráse. Pochybujem, že tento náš mladý slušný muž bude akceptovať škaredú, nudnú, zakomplexovanú nemastnú-neslanú ženu.

@anonym_ee150e muži väčšinou nejdú po peniazoch, zabezpečení, ani spoločensko-kariérnom postavení. Iste, nejaké sympatie či antipatie, vnímanie krásy má každý individuálne, tie sa nedajú odignorovať. Ale šance na dlhodobejšie spoznávanie sa už veľmi nedávajú ani muži, ani ženy. Všetci chcú všetko naj pre seba a ihneď. Aj preto bude v budúcnosti manželstvo, partnerstvo a najmä rodina - deti, na ústupe, demografické ktivky už to ukazujú. Západný svet bude starnúť, vymierať a nahradia nás iné kultúry.

sona96
Včera o 07:23

@anonym_autor Ja nechápem túto "slušný, dobrý muž" mantru. Nie je to náhodou absolútne minimum a základný štandard, že si slušný a dobrý človek? Kde by sme boli, keby sa každý uspokojil s tým, že je to slušný človek. Ja si nemyslím, že ženám ide iba o peniaze, ako sa to hovorí. Môj partner, samozrejme okrem toho, že je to dobrý a slušný človek je veľmi múdry - scitany a rozhľadený, vtipný, empatický, máme spoločné záľuby a svetonazory a samozrejme ma aj pritahuje. Podľa tohto si ženy vyberajú. Takže okrem toho, že máš dobré srdiečko, menej sa ľutovať a začať venovať viac času vzdelávaniu, kultúre, rozvíjaniu konickov a športu- to je magnet na ženy.

anonym_b649c3
Včera o 07:30
@sona96

@anonym_autor Ja nechápem túto "slušný, dobrý muž" mantru. Nie je to náhodou absolútne minimum a základný štandard, že si slušný a dobrý človek? Kde by sme boli, keby sa každý uspokojil s tým, že je to slušný človek. Ja si nemyslím, že ženám ide iba o peniaze, ako sa to hovorí. Môj partner, samozrejme okrem toho, že je to dobrý a slušný človek je veľmi múdry - scitany a rozhľadený, vtipný, empatický, máme spoločné záľuby a svetonazory a samozrejme ma aj pritahuje. Podľa tohto si ženy vyberajú. Takže okrem toho, že máš dobré srdiečko, menej sa ľutovať a začať venovať viac času vzdelávaniu, kultúre, rozvíjaniu konickov a športu- to je magnet na ženy.

@sona96 slušnosť a dobro v človeku nie sú samozrejmosti, aj keď rozumiem ako to myslíš, že sú základom. A partnerove koníčky či šport sú pre mnohé ženy skôr repelentom ako magnetom. Problém je hlavne nájsť kompatibilného partnera. Mnohí na hľadanie nemajú čas a po sklamaniach už ani vôľu, zvykli si na svoje stereotypy, pohodlie.

anonym_95df11
Včera o 08:03

Ci slusni maju? Ale maju, len to dlhsie trva. Zeny su pasivne, cakaju, kto pride, kto sa im ponukne, zabavi, urobi na prvy dojem,... nasledne sa pozera na peniaze, ci a kolko zaplatis. To ze takto casto naletia na potemkinovu dedinu a narcisom, je druha vec a ich problem.
Plati evolucia, kto ju zaujme, ten ma vztah. Rovnako plati evolucia aj z druhej strany, kazda palica ma dva konce. O stare zeny nebude je zaujem. Len dnes sa zeny presviedcaju, ake su s botoxom kocky, ako nestarnu, tak ze sa nemaju kam ponahlat. Botox nevyriesi, ze musis chodit o palici,... nevyriesi vysoky tlak, krcove zily, cukrovku,...
Takze sa musis vediet ponuknut a prezentovat, ide o status. Ci si vysoky, tucny, tintitko, alebo sportovy, ako sa obliekas, kde byvas,...Ci si introvert, alebo extrovert, zabavny, ci nudny,.. Vysky a inteligenciu neovplyvnis, postavu spravis sportom, spontannost a komunikacia sa da naucit. Zvysok je byt v pravom case na pravom mieste.
Vyssie sance u zeny s dietatom/detmi, co si uz nabila hubu a naletela na pozlatko.

a0
Včera o 08:07

Byť slušný a dobrý človek je snáď morálny základ. Očividne ti chýba aj niečo iné, napríklad charizma, iskra alebo naopak si príliš dotieravý, nevieš kedy dosť, príliš najlepší vo všetkom (to si často ľudia na sebe ani neuvedomujú),… ak ťa proste odmieta veľká skupina žien, nebude chyba v ženách.

anonym_ee150e
Včera o 08:11
@anonym_b649c3

@anonym_ee150e muži väčšinou nejdú po peniazoch, zabezpečení, ani spoločensko-kariérnom postavení. Iste, nejaké sympatie či antipatie, vnímanie krásy má každý individuálne, tie sa nedajú odignorovať. Ale šance na dlhodobejšie spoznávanie sa už veľmi nedávajú ani muži, ani ženy. Všetci chcú všetko naj pre seba a ihneď. Aj preto bude v budúcnosti manželstvo, partnerstvo a najmä rodina - deti, na ústupe, demografické ktivky už to ukazujú. Západný svet bude starnúť, vymierať a nahradia nás iné kultúry.

@anonym_b649c3 no keď čítaš občas diskusie tu na koni, tak dnešní muži už nie sú ochotní ženu zabezpečovať, pekne krásne všetko na polovicu, ak chce žena ísť na materskú, má si na ňu sama našetriť, veď si pozri niektoré názory, postoje a myšlienky.
Staré formy manželstva vymierajú, dnes sa uprednostňujú rôzne kamarátstva s výhodami, takže je to pomiešané všetko. A hľadanie toho správneho partnera je sťažené. Byť slušným nie je záruka toho, že si niekto niekoho nájde do života. Ja poznám aj kopec žien, ktoré sú slušné a sú single. Ale aj mužov, ktorí sú slušní a charakterní a sú single.

anonym_95df11
Včera o 08:30
@anonym_ee150e

@anonym_b649c3 no keď čítaš občas diskusie tu na koni, tak dnešní muži už nie sú ochotní ženu zabezpečovať, pekne krásne všetko na polovicu, ak chce žena ísť na materskú, má si na ňu sama našetriť, veď si pozri niektoré názory, postoje a myšlienky.
Staré formy manželstva vymierajú, dnes sa uprednostňujú rôzne kamarátstva s výhodami, takže je to pomiešané všetko. A hľadanie toho správneho partnera je sťažené. Byť slušným nie je záruka toho, že si niekto niekoho nájde do života. Ja poznám aj kopec žien, ktoré sú slušné a sú single. Ale aj mužov, ktorí sú slušní a charakterní a sú single.

@anonym_ee150e "no keď čítaš občas diskusie tu na koni, tak dnešní muži už nie sú ochotní ženu zabezpečovať, pekne krásne všetko na polovicu, ak chce žena ísť na materskú, má si na ňu sama našetriť, veď si pozri niektoré názory, postoje a myšlienky.
Staré formy manželstva vymierajú"
Tu si pekne povedala, preco to nefunguje. Ake zabezpecovanie? Nikdy v historii nebolo, ze zena lezala doma, na Maldivach a on ju zabezpecoval.
Dvaja normalni sa daju dokopy, najskor si odlozia, zozenu byvanie, spravia rezervy, potom zena zostane 6 rokov doma s 2 detmi. Mozu sa prestriedat, nech muz vie o com to je starat sa sam o deti. Ziju z jedneho platu, docasne sa uskromnia. Ale nie mat velke oci, 20 rokov doma, z jedneho jeho platu kabelky, kadernik, manikura, pedikura, dovolenky, sporenie, hypoteka,... Ked to nedostane, tak je chlap neschopny a lakomy debil. To ze ona nerobi 10-20r je podla nej normalne, lebo ked rodi, nebude predsa robit.
Velke oci a lenivost, to je ten problem. A hlupost, ak si diebvcina mysli, ze nezostarne a ze sa potom to spravanie neotoci proti nej. Ach tie kecy, ze vymreli gentlmeni a ako zeny v tych krasnych minulych casoch nepracovali. pozri si film o slovenskej dedine, tam keby si nerobila, nedostanes nazrat a hlad by ta naucil sa obracat okolo domu a na poli.
Nastastie su aj normalne a kto hlada, ten najde. Tym s velkymi ocami co zostanu single, nech si to single uziju a na vsetko platenie a vsetky zivotne problemy zostanu same.

anonym_ee150e
Včera o 08:52
@anonym_95df11

@anonym_ee150e "no keď čítaš občas diskusie tu na koni, tak dnešní muži už nie sú ochotní ženu zabezpečovať, pekne krásne všetko na polovicu, ak chce žena ísť na materskú, má si na ňu sama našetriť, veď si pozri niektoré názory, postoje a myšlienky.
Staré formy manželstva vymierajú"
Tu si pekne povedala, preco to nefunguje. Ake zabezpecovanie? Nikdy v historii nebolo, ze zena lezala doma, na Maldivach a on ju zabezpecoval.
Dvaja normalni sa daju dokopy, najskor si odlozia, zozenu byvanie, spravia rezervy, potom zena zostane 6 rokov doma s 2 detmi. Mozu sa prestriedat, nech muz vie o com to je starat sa sam o deti. Ziju z jedneho platu, docasne sa uskromnia. Ale nie mat velke oci, 20 rokov doma, z jedneho jeho platu kabelky, kadernik, manikura, pedikura, dovolenky, sporenie, hypoteka,... Ked to nedostane, tak je chlap neschopny a lakomy debil. To ze ona nerobi 10-20r je podla nej normalne, lebo ked rodi, nebude predsa robit.
Velke oci a lenivost, to je ten problem. A hlupost, ak si diebvcina mysli, ze nezostarne a ze sa potom to spravanie neotoci proti nej. Ach tie kecy, ze vymreli gentlmeni a ako zeny v tych krasnych minulych casoch nepracovali. pozri si film o slovenskej dedine, tam keby si nerobila, nedostanes nazrat a hlad by ta naucil sa obracat okolo domu a na poli.
Nastastie su aj normalne a kto hlada, ten najde. Tym s velkymi ocami co zostanu single, nech si to single uziju a na vsetko platenie a vsetky zivotne problemy zostanu same.

@anonym_95df11 myslela som zabezpečiť počas materskej dovolenky, keď sa príjem rodiny logicky zníži. Vtedy sa v niektorých zobudí muž z minulého storočia, ktorý si myslí, že keď len on zarába, tak on bude rozhodovať o všetkom a žena má šúchať nohami a poslúchať.
Ide o to, že ideálne je, ak sa stretnú dvaja normálni, tak ide všetko. Len stretnúť tých dvoch normálnych je umenie.

anonym_203da1
Včera o 09:10

@anonym_autor ty nie si len dobry a slusny, ale aj najivny (ked sem pises). A najivita moze byt prekazka, lebo je to ista forma hluposti. Ukaz svoju inteligenciu...

anonym_ee150e
Včera o 09:28
@anonym_203da1

@anonym_autor ty nie si len dobry a slusny, ale aj najivny (ked sem pises). A najivita moze byt prekazka, lebo je to ista forma hluposti. Ukaz svoju inteligenciu...

@anonym_203da1 naivný, nie najivný, nič v zlom, aby si vedela nabudúce.

anonym_db8043
Včera o 09:34

Slušný človek by mal byť snáď každý z nás. Ak by nebol dobrý, tak by som o neho ani nezakopla. Ale okrem toho sa mi musí fyzicky páčiť, musí ma priťahovať, voňať mi, musí mi byť príjemný jeho dotyk, jeho pohľad, jeho bozk. Okrem toho si musíme rozumieť povahovo, mať rovnaký/podobný zmysel pre humor, nastavené podobne ciele a hodnoty a mali by sme byť z veľmi podobnej sociálnej bunky ( +/- na rovnakej životnej úrovni). Pre mňa muž musí byť vzdelaný, múdry, starší, vyšší a charizmatický.

anonym_95df11
Včera o 09:38
@anonym_ee150e

@anonym_95df11 myslela som zabezpečiť počas materskej dovolenky, keď sa príjem rodiny logicky zníži. Vtedy sa v niektorých zobudí muž z minulého storočia, ktorý si myslí, že keď len on zarába, tak on bude rozhodovať o všetkom a žena má šúchať nohami a poslúchať.
Ide o to, že ideálne je, ak sa stretnú dvaja normálni, tak ide všetko. Len stretnúť tých dvoch normálnych je umenie.

@anonym_ee150e Ono v rozpravkach (Drozdia brada, pysna princezna,...) je, ze pysnu princeznu ocari zahradnik, ci zobrak a nauci ju skromnosti, milovat aj inych, nielen seba a nebyt sebecka. V realite pysna princezna sa nezmeni , je sebecka, vychcana a vypocitava .A ked bude stara a skareda, kazdy normalny chlap sa na nu moze potom vysr.t, lebo okrem vzhladu nikdy nemala, co ponuknut.

anonym_ee150e
Včera o 09:45
@anonym_95df11

@anonym_ee150e Ono v rozpravkach (Drozdia brada, pysna princezna,...) je, ze pysnu princeznu ocari zahradnik, ci zobrak a nauci ju skromnosti, milovat aj inych, nielen seba a nebyt sebecka. V realite pysna princezna sa nezmeni , je sebecka, vychcana a vypocitava .A ked bude stara a skareda, kazdy normalny chlap sa na nu moze potom vysr.t, lebo okrem vzhladu nikdy nemala, co ponuknut.

@anonym_95df11 áno, rozprávky sú fajn, aj v tej o Popoluške skromná dievčinka sa ocitla na bále, kde sa do nej princ zamiloval. Pritom to bola prešpekulovaná čarodejnica, ktorá sa pomocou čarovných síl votrela princovi do priazne, omotala si ho okolo prsta a votrela sa mu do života😉

anonym_95df11
Včera o 09:56
@anonym_ee150e

@anonym_95df11 áno, rozprávky sú fajn, aj v tej o Popoluške skromná dievčinka sa ocitla na bále, kde sa do nej princ zamiloval. Pritom to bola prešpekulovaná čarodejnica, ktorá sa pomocou čarovných síl votrela princovi do priazne, omotala si ho okolo prsta a votrela sa mu do života😉

@anonym_ee150e Zlatokopka, co si nevsimala ostatnych "sedlakov" v dedine a namierila si to za princom na zamok, aby uz nemusela pracovat. :D

tritium
Včera o 09:57

Veď sa pozri nato trochu s nadhľadom, táto stránka je toho nádherným príkladom. Dve z troch sa nechá napustiť od nímanda ktorý to hrá na najväčšieho čáva a pritom nemá ani hovno v živote nič nedosiahol a nevie sa postarať ani sám o seba. Toho dobrého a slušného si všimnú až potom keď zbadajú že sú finančne v pi.i, samozrejme s deckom na krku. Takže jednoducho, jeb sa na ne a začni makať na sebe.

anonym_95df11
Včera o 09:58
@tritium

Veď sa pozri nato trochu s nadhľadom, táto stránka je toho nádherným príkladom. Dve z troch sa nechá napustiť od nímanda ktorý to hrá na najväčšieho čáva a pritom nemá ani hovno v živote nič nedosiahol a nevie sa postarať ani sám o seba. Toho dobrého a slušného si všimnú až potom keď zbadajú že sú finančne v pi.i, samozrejme s deckom na krku. Takže jednoducho, jeb sa na ne a začni makať na sebe.

@tritium No vidis. ten caavo bol v pravom case na pravom mieste a vedel spravne suchorit cudzim perim (spravne kecy a stare bavo na pozicku). 🙂

anonym_95df11
Včera o 10:05
@anonym_ee150e

@anonym_ee150e

sticker
anonym_95df11
Včera o 10:08

Problem je, ze ked je zena mlada a pekna, casto sa tvari na normalnych muzov. Bud ma budes zivit, alebo si najdem ineho a ty mi mozes fukat praskovy cukor do prdele. Potom po 40-50tke zostarne a pride ... A ten chlap jej povie. pamatas si to, ako si hovorila to o tom praskovom cukre? Tak dnes si ho tam nafukaj sama ...

anonym_d6d42f
Včera o 10:18
@anonym_ee150e

@anonym_autor a tebe je jedno akú ženu budeš mať? Hlavne že je? Tebe stačí že má dve ruky, dve nohy, jednu hlavu a už si ochotný ju brať za partnerku? Príťažlivosť, nepríťažlivosť, chémia, povaha, vyžarovanie, všetko si ochotný u každej neriešiť a berieš hocičo?

@anonym_ee150e urcite nejde zrovna o dve RUKY a jednu HLAVU... 🙂 🙂

anonym_ee150e
Včera o 11:14
@anonym_d6d42f

@anonym_ee150e urcite nejde zrovna o dve RUKY a jednu HLAVU... 🙂 🙂

@anonym_d6d42f ty nedokážeš chápať v širších súvislostiach? To fakt treba všetko písať polopatisticky?

podvody
Včera o 18:27

@anonym_autor nie nechcú. Takí sú len kamaráti. Tí čo im dobre ublížia, zlomia im srdce, badboyi to ženy chcú. Taký má aj 20 žien. Predchvílou som čítal tému kde ženská povedala že dnes nemá čas, tak on už mal v posteli inú. Hneď na prvom rande ju dostal do postele, ona sa do neho tak zalúbila že sa k nemu aj nasťahovala. Chcel by som mať jeho charizmu. My ťuťmáci o tom nemôžme ani snívať.

podvody
Včera o 18:29

@anonym_autor toto si dobre zapamätaj:
Slušný muž = iba kamarát
Zlý muž = vzťah, láska, sex

Ale to musíš mať v sebe. Hrať sa to nedá. To buď si taký alebo nie.

0silvia0
Autor odpoveď zmazal