Mám kamarátkam hľadať partnera, keď sama nemám?
Ahojte, Mám 35 rokov a viacero nezadaných kamarátok. Mám im pomáhať hľadať niekoho, keď aj ja som nezadaná? Zaujíma ma váš názor a občas rozmýšľam, či im mám aktívne pomáhať hľadať partnera, zoznamovať ich s niekým a podobne čo ako dobrá kamoška by som mala. Na druhej strane, aj ja som stále nezadaná. Robili by ste to vy? Alebo by ste sa najprv sústredili samy na seba?
Mám na faceboku kontakty asi na 70 chlapov, vrátane niektorých, ktorí si ma neskôr zablokovali. Premýšľam, či by som aspoň tým najlepším kamarátkam, ktoré sa so mnou normálne rozprávajú a sú nezadané, nemohla odporučiť, alebo dať kontakt na niekoho, s kým to mne nevyšlo. Viackrát sa ma chlapi na rande dokonca pýtali, či nemám nejakú nezadanú kamarátku, prípadne chudšiu kamarátku.
@anonym_autor ako že toto ale dosť svedčí o charaktere takýto druh chlapca by si asi kamarátke posunúť nechcela... Podľa mňa je super nápad navzájom sa zoznamovať ale nie s chlapcami zo zoznamky ktorých si videla dva krát alebo raz alebo takýmito expertmi čo ťa na prvom rande pýta chudšiu kamarátku...to je aké netaktne 🙈🤦...skôr takých s ktorými nebola chémia ale cítiš sa s nimi dobre a sú milí a kamarátsky a naozaj povahové vlastnosti dobre len jednoducho nie si jeho typ a on tvoj a ostali ste kamoši a ste viac v kontakte že uslz ste sa pár krát stretli prípadne aj so skupinou tak takého by som odporučila prípadne zobrala kamošku na nejakú spoločnú akciu...viete že v Japonsku je populárne randiť v skupine...teda ak sa mladý spoznávajú chodia na rôzne akcie (rande sa to nedá nazvať) kde sa stretu tak že sú tam aj nejaký kamoši...nemusí byť veľká skupina stačia 4-5 a niečo podniknúť a tak sa mladý trochu spoznajú v takej nezáväznej pohodička ...v čase zoznamiek je toto podľa mňa ešte viac prirodzene ako tie rande na slepo že ideš s niekým niekam sama aj keď len do kaviarne koho som nikdy nevidela..scary... Ako za mňa a to neznamená že som sa nikdy nestretla s ľuďmi takto ale vždy to bolo skôr v kamaratskej rovine na začiatok nikdy som to nevedela vybrať ako nejaké rande...a tak som to aj druhej strane vždy zdelovala aby to aj on tak bral a aj tak za mňa to bolo divné... A stretla som sa aj tak že v skupine...to bolo lepšie (žiadne orgie iba normálne stretnutie nových mladych ľudí čo sa predtým nepoznali..)
Mám na faceboku kontakty asi na 70 chlapov, vrátane niektorých, ktorí si ma neskôr zablokovali. Premýšľam, či by som aspoň tým najlepším kamarátkam, ktoré sa so mnou normálne rozprávajú a sú nezadané, nemohla odporučiť, alebo dať kontakt na niekoho, s kým to mne nevyšlo. Viackrát sa ma chlapi na rande dokonca pýtali, či nemám nejakú nezadanú kamarátku, prípadne chudšiu kamarátku.
@anonym_autor a ty by si bola v poriadku,keby počúvaš od kamarátok aký je ten chlap úžasný, ktorý teba odmietol alebo ponosy čo za blba si im to ponúkla?
Nevraviac o Tom že máš 75kg, tak problém bude inde ako v postave pokiaľ by nemáš 140cm. Cize buď kamarátky nemáš rada, keď im chces také niečo podsunut alebo si troll
@anonym_autor máme v rodine 2 nezadaných mládencov v tvojom veku 🫣, tiež si nejako nemôžu nájsť kocky na normálny vzťah.
Fotku postavy dať nemôžem, lebo mám 75 kilo a to by mi ani nikto nepísal. A všetky kontakty sú fajn chalani a pekní. Ja som veľká extrovertka, takže mám rada ľudí okolo seba a kamošky.
@anonym_autor určite sa nájdu chlapi, čo neriešia váhu ženy. Aspoň na týždeň to vyskúšaj, daj tam foto celej postavy a uvidíš 👍.

@anonym_autor si robíš prdel? Povedz,že áno.Inak si o tebe budem myslieť,že ti šibe.