icon

Mám sa s ním stretnúť?

17. dec 2025

Ahojte.. skôr než začnem písať ma prosím nesúdte za toto.. dostala som sa do situácie, z ktorej mám už trošku výčitky svedomia.. Začal mi na sociálnych sieťach písať jeden chlap a píšeme si mesiac, ja sociálne siete neberiem vážne, mám tam 3 fotky dokopy, pozerám tam viac menej profily ktoré robia obsah o cvičení, pretože je to môj koníček.. Zoznamovať s ľudmi sa preferujem osobne, avšak už 3 týždne si píšem s jedným chlapom a chce prísť za mnou na víkend do Prahy.. On býva v Bratislave, čo je celkom ďaleko a preto som ho nejak nebrala vážne.. Včera mi navrhol, že by prišiel ďalší víkend za mnou do Prahy, že si dáme rande, a ja mám z toho troška divný pocit, pretože ja tým, že ho nepoznám, ho beriem ako kamoša na písanie a vlastne neviem ani ako naživo vyzerá z fotiek nevyzerá zle ale nie je vyslovene môj typ. Celý problém mám v tom, že tým, že sem príde na víkend a ide tak ďaleko, tak že je to také "záväzné" a on do toho dosť investuje a to vo mne vyvoláva tlak.. Trošku som cúvla, pretože on má stále rečim že si nehladá kamarátku ale ženu do života a podobne, čo ho chápem.. Rozmýšlam, že s ním pôjdem niekam si sadnúť, ale čo ak sa mi nebude páčiť, tak sa budem cítiť blbo, že sem kvôli mne išiel... Rozpráva a komunikuje sa mi s ním príjemne aj keď voláme.. Nikdy som takéto niečo jednoducho neriešila.. Cítim sa ako pubertiačka :D

anonym_276fc8
17. dec 2025

Ved sa stretni, ale narovinu povedz. "Mam cas v sobotu od 14 do 16, mozme zbehnut do kaviarne, ale zvysok vikendu este neviem, prislubila som sa inde". A uz uvidis ci sa budes chciet stretnut opat.

bolarazjedna
17. dec 2025

Praha je krásna a je tam co robit/pozerať, aj keby ze sa rande nevydari, takže aj keď tam cestuje a ubytuje sa za peniaze, tak môže predsa si tu prahu užiť aj sam. A v lepšom prípade s tebou. Obzvlášť počas sviatkov.

bystrozraky
17. dec 2025

@anonym_autor Napíš mu, že si veľmi priberčivá 🙂, preto ak chce, mal by ísť do Prahy kvôli niečomu inému a rande s tebou je len tak, keď už tam bude. Potom sa nebudeš cítiť zle, ak by sa ti nepáčil. Good luck 🙂

anonym_f42385
18. dec 2025

ved on chce ist, ty si ho nevolala. tak nemaj vycitky, kazdopadne vsak bud opatrna, zda sa mi ze je to manipulator

lentakyterapeut
18. dec 2025

Nemas mat preco vycitky pokial jasne napises hranice a pravidla. Ak si hlada zenu 🙄🙄🙄 ale je skaredy a este ty nehladas tak jasne pravidla. Stejne bude chciet pravidla aj cas ohnut.

vikafial
18. dec 2025

Podľa mňa to vyskúšaj, keď je ochotný za tebou ísť, tak to je len dobre. Veď presne ako tu je už napísané, Praha je krásna, takže budete mať kde ísť a zase jeden víkend to vydržíš aj keď sa ti nebude páčiť a možno práve naopak sa do neho zahľadíš

anonym_fce0d3
18. dec 2025
@anonym_f42385

ved on chce ist, ty si ho nevolala. tak nemaj vycitky, kazdopadne vsak bud opatrna, zda sa mi ze je to manipulator

@anonym_f42385 Manipulátor??? A to už prečo?

anonym_0f3580
18. dec 2025

Ja by som si s nim najskor radsej zavolala cez videohovor. V dnesnej dobe si len vypisovat mi pride cudne. Zavolate si, spoznate sa zas o cosi viac. On uvidi kto si, ty uvidis kto je on. To ti vela napovie.

thereisabear
18. dec 2025

Takto by som mu to predtým narovinu povedala a uvidíš, ako zareaguje.

spongebob1
18. dec 2025

@anonym_autor Kde bude dotycny spat? Ak u teba, tak si chce uzit sex a zadarmo prespat.
Ak v hotely, tak daj tomu sancu. Ma zaujem. A vobec neries, ci sa mu budes pacit alebo nie. Mozno po hodke zistis, ze nieeeeee.

autor
18. dec 2025
@spongebob1

@anonym_autor Kde bude dotycny spat? Ak u teba, tak si chce uzit sex a zadarmo prespat.
Ak v hotely, tak daj tomu sancu. Ma zaujem. A vobec neries, ci sa mu budes pacit alebo nie. Mozno po hodke zistis, ze nieeeeee.

@spongebob1 objedna si hotel

anonym_72957e
18. dec 2025

@anonym_autor Praha nie je Ulanbatar, ani Honolulu, aby si sa citila blbo. On si chce urcite spravit vylet do Prahy, do krasneho mesta a zide sa mu taka kavicka s niekym, koho tam akoze aspon trocha pozna a spozna aj osobne. Robis z toho vedu, asi si uz dlho sama a moc riesis. Uvolni sa a chodte normalne pokecat.

sisska96
18. dec 2025

Buď rada že príde za tebou. V dnešnej dobe je trend aby žena trepala za mužom

ninusa221
18. dec 2025

Zavolajte si cez face time a uvidíš ho aspoň 😀

judit47
18. dec 2025

Od leta si pisete, volate…ale ty ho mas ako penpal. On o tom vie? Vie, ze nehladas frajera a mas ho za kamosa na pisanie?

Alebo ti lichoti, ze ti pise, vola dava pozornost a ty ho namotavas a chudak chalan chce urobit dalsi krok prist za tebou 4.5 hodiny a v skutocnosti ty sama nevies ci chces alebo nie?

Bud ferova voci sebe aj jemu-napis mu na rovinu-ak si to uz neurobila-ze ho mas len za kamosa na volne chvile.

Lebo teda ja nepoznam ziadnych ,,kamosov,, kde jeden by nechcel viac, ktori by si pisali volavali atd., ked sa predtym nepoznali..

autor
18. dec 2025
@judit47

Od leta si pisete, volate…ale ty ho mas ako penpal. On o tom vie? Vie, ze nehladas frajera a mas ho za kamosa na pisanie?

Alebo ti lichoti, ze ti pise, vola dava pozornost a ty ho namotavas a chudak chalan chce urobit dalsi krok prist za tebou 4.5 hodiny a v skutocnosti ty sama nevies ci chces alebo nie?

Bud ferova voci sebe aj jemu-napis mu na rovinu-ak si to uz neurobila-ze ho mas len za kamosa na volne chvile.

Lebo teda ja nepoznam ziadnych ,,kamosov,, kde jeden by nechcel viac, ktori by si pisali volavali atd., ked sa predtym nepoznali..

@judit47 piseme si mesiac a ked som mu povedala ze ja ho beriem ako kamosa lebo sa nepozname a nikdy som ho nevidela tak sa len nahneval😂 lenze ja neovplyvnim ci preskoci osobne iskra alebo co a neviem aky je osobne. Ja hladam tiez vztah ale taky kde preskoci iskra

sevrin
Včera o 00:17

Ach tie vaše iskry.

Keď chce prísť, tak príde, stretnete sa na 2-3 hodiny, potom si pôjdete každý svojou cestou, aby sa vám to rozležalo v hlavách.
Buď to vyjde alebo nie. Možno sa zaľúbiš, možno nie. Možno sa zaľúbi on a ty nie a potom ťa po nociach bude bombardovať esemeskami ako si mu zničila život 😃