icon

Mám šancu u tejto ženy?

21. aug 2026

Bavím sa s jednou ženou, ona síce odpisuje vždy, ale sama nikdy prvá nepíše, nedala mi ani tel číslo, keď sa objímame tak sa akoby zmenšuje, ale nikdy nepovedala, že by ma nechcela, aj keď som ju ešte nevolal von, lebo mam pocit, že úplne nema záujem a keďže sme aj bývalí spolužiaci, tak nechcem nejako kaziť atmosféru

Strana
z3
joja101
21. aug 2026

A čo takto sa jej narovinu spýtať? 🙂 Z tohto, čo píšeš, mi ale nepripadá, že by čo i len trochu mala záujem. Na žene vidíš, keď ťa chce.

anonym_d03206
21. aug 2026

A pýtal si si to telefóne cislo?

anonym_df1793
21. aug 2026

to skor vypada, ze asi nic z toho, ale nechce ta urazit odmietnutim, kedze ste spoluziaci. Tak je slusna, odpisuje a dufa, ze pochopis aj sam, ked to nebude mat ziaden progres ... ze chce byt iba kamoska.
ale skus sa odmlcat a mozno jej zacnes chybat.

autor
21. aug 2026
@anonym_d03206

A pýtal si si to telefóne cislo?

@anonym_d03206 áno povedala že nie aby som jej povedal nociach nevolal, síce sa smiala pri tom ale aj tak mi ho nedala

anonym_b8697b
21. aug 2026

riskni to a na rovinu sa jej opýtaj či máš šancu. Lebo takto ťa bude ťahať za nos ešte pekne dlho.

autor
21. aug 2026
@anonym_df1793

to skor vypada, ze asi nic z toho, ale nechce ta urazit odmietnutim, kedze ste spoluziaci. Tak je slusna, odpisuje a dufa, ze pochopis aj sam, ked to nebude mat ziaden progres ... ze chce byt iba kamoska.

@anonym_df1793 ved ja mam tiež ten pocit, lebo sama moc so mnou nechce ísť len ako partia, tak či má zmysel sa vlastne odmietnuť

autor
21. aug 2026
@anonym_df1793

@anonym_df1793 minule som jej mesiac nenapísal prvý a nič ona

anonym_d03206
21. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_d03206 áno povedala že nie aby som jej povedal nociach nevolal, síce sa smiala pri tom ale aj tak mi ho nedala

@anonym_autor jaj tak to je v haji zelenom. Tu si skočil

anonym_df1793
21. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor zmen taktiku. dalej budte kamarati, prestan byt prilis aktivny. ked budete spolu flirtuj trosku s inou. niekedy ked ju vela balis , tak si mysli, ze si otravny. Prestan a zacne jej to chybat ...

anonym_9c48ef
21. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nema zaujem. Bodka. Posun sa dalej, nestracaj cas

szam
21. aug 2026
@anonym_df1793

@anonym_autor zmen taktiku. dalej budte kamarati, prestan byt prilis aktivny. ked budete spolu flirtuj trosku s inou. niekedy ked ju vela balis , tak si mysli, ze si otravny. Prestan a zacne jej to chybat ...

@anonym_df1793 ale prosím vás. Keď žena chce , tak chce. Ak tam nie je žiadna chémia, čo podľa opisu nie je, može mrkať aj na Miss sveta a s ňou to ani nehne.

sissy27
21. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ak ti nedala ani telefónne číslo, tak sorry, ale viac ju neobťažuj.

autor
21. aug 2026
@sissy27

@anonym_autor ak ti nedala ani telefónne číslo, tak sorry, ale viac ju neobťažuj.

@sissy27 ale mam medsenger stale

anonym_df1793
21. aug 2026
@szam

@anonym_df1793 ale prosím vás. Keď žena chce , tak chce. Ak tam nie je žiadna chémia, čo podľa opisu nie je, može mrkať aj na Miss sveta a s ňou to ani nehne.

@szam 🙂

sissy27
21. aug 2026
@anonym_autor

@sissy27 ale mam medsenger stale

@anonym_autor prosím ťa, prestaň ju otravovať. Nechce byť s tebou v kontakte, síce bola milá a vykrútila sa z toho tak nejak okľukou, ale nechce. A fakt nechápem, pri akej príležitosti ju objímaš a hlavne prečo, keď jej to je evidentne nepríjemné. Hrozné.

maca1984
21. aug 2026

Nedala ti tč, odpisuje keď píšeš ty- je slušná, odpovie, sama ti nenapíše .
Sama s tebou nie, len v klube ďalších.
Klopeš na zlé dvere .

autor
21. aug 2026
@sissy27

@anonym_autor prosím ťa, prestaň ju otravovať. Nechce byť s tebou v kontakte, síce bola milá a vykrútila sa z toho tak nejak okľukou, ale nechce. A fakt nechápem, pri akej príležitosti ju objímaš a hlavne prečo, keď jej to je evidentne nepríjemné. Hrozné.

@sissy27 tak vždy keď sa stretneme, nikdy sa nesťažovala

ibrunova
21. aug 2026

Čo znamená, že sa zmenšuje?

sissy27
21. aug 2026
@anonym_autor

@sissy27 tak vždy keď sa stretneme, nikdy sa nesťažovala

@anonym_autor ty si naozaj taký hlúpy alebo sa len takým robíš?? Ak ti žena ODMIETNE dať telefónne číslo, tak to je jasný nezáujem. Keď ju objímaš, tak sám cítiš, že "sa zmenšuje" - v preklade snaží sa z toho dostať. NIKDY ti nenapíše prvá. Čo viac ti treba?? Táto ťa nechce, nemáš šancu, hotovo, vybavené, dosnívané, zhasnuté, NEOTRAVUJ JU.

autor
21. aug 2026
@ibrunova

@ibrunova akoby sa schúliť

sissy27
21. aug 2026
@ibrunova

@ibrunova snaží sa z toho objatia dostať von, neopätuje ho, cúva, odťahuje sa, aby sa dotýkali čo najmenšou plochou tiel...

autor
21. aug 2026
@sissy27

@anonym_autor ty si naozaj taký hlúpy alebo sa len takým robíš?? Ak ti žena ODMIETNE dať telefónne číslo, tak to je jasný nezáujem. Keď ju objímaš, tak sám cítiš, že "sa zmenšuje" - v preklade snaží sa z toho dostať. NIKDY ti nenapíše prvá. Čo viac ti treba?? Táto ťa nechce, nemáš šancu, hotovo, vybavené, dosnívané, zhasnuté, NEOTRAVUJ JU.

@sissy27 ale vravela ze všetkým ide len o jedno a nikto nechce vážny vzťah a ja chcem vážny vzťah tak možno si to rozmysli keď zvolíme správny postup na ňu

autor
21. aug 2026
@sissy27

@ibrunova snaží sa z toho objatia dostať von, neopätuje ho, cúva, odťahuje sa, aby sa dotýkali čo najmenšou plochou tiel...

@sissy27 ale keď ideme von a dá si nejaký drink tak sa neodtahuje potom

sissy27
21. aug 2026
@anonym_autor

@sissy27 ale vravela ze všetkým ide len o jedno a nikto nechce vážny vzťah a ja chcem vážny vzťah tak možno si to rozmysli keď zvolíme správny postup na ňu

@anonym_autor ale nechce vztah s tebou, preboha...a sex už vôbec nie.

anonym_fdf5eb
21. aug 2026

Nemyslím,že máš šancu.ale však skús.u mňa tiež jeden nemal šancu a sme spolu už 10 rokov

autor
21. aug 2026

@anonym_autor ešte som zabudol ze ani kde býva ani lokalitu v BA a vždy len na mieste sme sa mohli stretnúť

anonym_2b5287
21. aug 2026

@anonym_autor ty sa na nu vrhas a objimas ju zakazdym ked sa stretnete? Panenko skakava!
Daj jej pokoj, ona ta nechce. Bodka. Tu nepomoze ani odvar z korena mandragory, ani popol z chlpov netopiera. Nechce ta za frajera, partnera, milenca... Proste ta nechce.

patrike
21. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor To si ty "nepodareny podvodny unbeholfen" ?

autor
21. aug 2026
@patrike

@anonym_autor To si ty "nepodareny podvodny unbeholfen" ?

@patrike toho neviem kto je

patrike
21. aug 2026
@anonym_autor

@patrike toho neviem kto je

@anonym_autor Pytas sa totiz ako autista. Mas verbalne (nedam cislo) aj neverbalne (objatie mi je neprijemne) signaly a riesis "spravny postup". Spravny postup je dat jej pokoj a zamysliet sa nad sebou.

Strana
z3