icon

Mám šancu u tejto ženy?

21. aug 2026

Bavím sa s jednou ženou, ona síce odpisuje vždy, ale sama nikdy prvá nepíše, nedala mi ani tel číslo, keď sa objímame tak sa akoby zmenšuje, ale nikdy nepovedala, že by ma nechcela, aj keď som ju ešte nevolal von, lebo mam pocit, že úplne nema záujem a keďže sme aj bývalí spolužiaci, tak nechcem nejako kaziť atmosféru

autor
21. aug 2026
@patrike

@anonym_autor Pytas sa totiz ako autista. Mas verbalne (nedam cislo) aj neverbalne (objatie mi je neprijemne) signaly a riesis "spravny postup". Spravny postup je dat jej pokoj a zamysliet sa nad sebou.

@patrike tak ale prečo nepovie že ma nechce vidieť teda

januska12323
21. aug 2026

Nechaj ju na pokoji. Ona už nevie ako ťa odmietnuť aby si sa neurazil.

patrike
21. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Jasny autista.

bielasovicka
21. aug 2026

@anonym_autor mal si už 18?

autor
21. aug 2026
@bielasovicka

@anonym_autor mal si už 18?

bielasovicka
21. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor fakt? Tak potom by si už mohol chápať ze ta táto žena nechce.

patrike
21. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Preco sa potom spravas ako 13 rocny nadrzany autista ?

anonym_68779c
21. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor lebo nie každý človek je dostatočne asertívny na to, aby priamo odmietol nápadníka, obzvlášť ak sú súčasťou jednej partie.. nechce ublížiť, pokaziť kamarátstvo, atmosféru alebo je jednoducho people pleaser, ktorý nevie povedať nie… z časti si zároveň možno trošku užíva pozornosť, ale sám píšeš, že keď si sa mesiac neozval, tak ona nič, čiže jej to asi vyhovovalo… ku tomu odmietnutie hlbšieho kontaktu, žiadne zdielanie osobných informacii a reč tela… tudy cesta naozaj nevedie, mrzí ma to

sevrin
21. aug 2026

@anonym_autor "keď sa objímame tak sa akoby zmenšuje"

Ona sa nezmenšuje, to tebe sa zväčšuje.

anonym_5102c4
21. aug 2026

Zmensuje miesto vystrenia sa k tebe
Jasný znak odmietania
Nechaj ju tak

anonym_ee4041
21. aug 2026

@anonym_autor

anonym_f22042
21. aug 2026

Však všetko je úplne jasné, zo slušnosti ti napíše, nedala ti číslo lebo nechce, a nechce sa s tebou stretávať ani sama, načo sa pýtaš túto otázku, si u nej bez šance, ona chúďatko nevie ako to to povedať, aby nebola za zlú, a ty ju moc otravuješ

podvody
21. aug 2026

@anonym_autor nie, nemáš šancu. Velaročná osobná skúsenosť.

earlgrey
22. aug 2026

Poznám jedného takého ťuťka, darmo mu poviem, nech mi dá pokoj, nech sa ma nedotýka a neviem čo ešte, to akokeby som hádzala hrach na stenu. On pri každej príležitosti sa na mňa vrhne, v obchode, na ulici a dokonca aj keď som s mojím mužom 🤦‍♀️ Veľakrát mu bolo povedané, že mi je to nepríjemné a nič, on si ide svoje. Keď ho vidím v meste, v obchode, snažím sa ísť inou cestou, len aby mi dal pokoj. A to chlap má cez 40 rokov, darmo, raz keď to v hlave nemáš v poriadku, tak nemáš a aj jasné slová nepochopíš.

patrike
22. aug 2026
@earlgrey

Poznám jedného takého ťuťka, darmo mu poviem, nech mi dá pokoj, nech sa ma nedotýka a neviem čo ešte, to akokeby som hádzala hrach na stenu. On pri každej príležitosti sa na mňa vrhne, v obchode, na ulici a dokonca aj keď som s mojím mužom 🤦‍♀️ Veľakrát mu bolo povedané, že mi je to nepríjemné a nič, on si ide svoje. Keď ho vidím v meste, v obchode, snažím sa ísť inou cestou, len aby mi dal pokoj. A to chlap má cez 40 rokov, darmo, raz keď to v hlave nemáš v poriadku, tak nemáš a aj jasné slová nepochopíš.

@earlgrey Nebabri sa s nim a daj to na policiu, mozno samotne predvolanie ho vystrasi.

viestta
22. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nevadi jej stretavat ta, ale nechce ta za frajera. Ty to potrebujes hadam na papieri napisane? To si taky krepy, ze si to doteraz nepochopil?

earlgrey
22. aug 2026
@patrike

@earlgrey Nebabri sa s nim a daj to na policiu, mozno samotne predvolanie ho vystrasi.

@patrike Aaale, čo polícia vyrieši? nič...

anonym_da0f81
22. aug 2026

Načo čakáš ????zavolaj ju niekam a čím skôr kým ti ju niekto nevyfukne

sevrin
23. aug 2026
@earlgrey

@earlgrey to musí byť krutá irónia osudu, že si to napísala rovno pod príspevkom toho @podvody lebo toto on zvykne robiť, boli prípady, ze ženy na neho aj políciu volali, v prvom momente som si myslel že to o ňom píšeš 😂😂😂

podvody
23. aug 2026
@sevrin

@earlgrey to musí byť krutá irónia osudu, že si to napísala rovno pod príspevkom toho @podvody lebo toto on zvykne robiť, boli prípady, ze ženy na neho aj políciu volali, v prvom momente som si myslel že to o ňom píšeš 😂😂😂

@sevrin ja by som nikdy také nespravil že žena čo má muža. Ja si obvykle zistím čo je zadaná, a keď mi povie že jej mám dať pokoj, tak jej dám pokoj. Idem skúšať ďalšiu, veď žien je veľa. Nech si nemyslí že sa okolo nej krúti svet. Nechce tak nechce, bude chcieť iná. Len preberajú a preberajú a nikto im neni dobrí.

earlgrey
23. aug 2026
@sevrin

@sevrin čosi 😁

earlgrey
23. aug 2026
@podvody

@sevrin ja by som nikdy také nespravil že žena čo má muža. Ja si obvykle zistím čo je zadaná, a keď mi povie že jej mám dať pokoj, tak jej dám pokoj. Idem skúšať ďalšiu, veď žien je veľa. Nech si nemyslí že sa okolo nej krúti svet. Nechce tak nechce, bude chcieť iná. Len preberajú a preberajú a nikto im neni dobrí.

@podvody Vážne na teba políciu volali? 🤔

sevrin
23. aug 2026
@podvody

@podvody ktorá iná bude chcieť? Za posledných 20 rokov bola aspoň jedna? 🤭

podvody
23. aug 2026
@earlgrey

@podvody Vážne na teba políciu volali? 🤔

@earlgrey ludia lúbia preháňať, skôr myslené obrazne lebo už sa stalo že som kolegyňu volal na jarmok do Trnavy, a ona sa sťažovala na mňa že ju otravujem. Bol som napomenutý. A v terajšej robote síce napomenuli iba Davida (kamoš čo mi prebral babu čo sa mi páčila) ale neskôr spomenuli aj mňa, že my dvaja obťažujeme ženy. My sa snimi iba slušne kamarátime. Nerobíme také že by sme ju placli po zadku, alebo že hele kote máš dobrou prdílku a také čo v amerických filmoch považujú za harašment. Proste ženy sú také že ak sa s nimi baví muž čo nieje príťažlivý tak ju hned porád znásilňuje. A raz som sa v autobuse cestou do roboty rozprával s jednou slečnou, a jej strýko bol môj kolega a na druhý deň sa mi vyhrážal že mám jej dať pokoj. Pritom sme sa len slušne rozprávali, jemu už bohviečo narozprávala.

podvody
23. aug 2026
@sevrin

@podvody ktorá iná bude chcieť? Za posledných 20 rokov bola aspoň jedna? 🤭

@sevrin bola však Heňa zo Samsungu.

sevrin
23. aug 2026
@podvody

@sevrin bola však Heňa zo Samsungu.

@podvody áno spomínam si, kedysi si o nej písal, ale nebola to tá cez ktorej rozkrok prešiel celý Samsung? To by sa asi nemalo počítať takéto niečo. No ale čo tebe ostáva, počítať musíš aby si mal aspoň niečo.

podvody
23. aug 2026
@anonym_ee4041

@anonym_autor

@anonym_ee4041 a keď je zalúbená, lebo Davidovi napísala prvá, mne len odpisovala. Sním sa chcela prechádzať, aj keď on povedal že ide MHD-kou, ona že nechoď lebo sa chcela s ním prechádzať. Ja keď ju volám, tak sa vyhovára.

podvody
23. aug 2026
@sevrin

@podvody áno spomínam si, kedysi si o nej písal, ale nebola to tá cez ktorej rozkrok prešiel celý Samsung? To by sa asi nemalo počítať takéto niečo. No ale čo tebe ostáva, počítať musíš aby si mal aspoň niečo.

@sevrin presne tak 😉

podvody
23. aug 2026
@szam

@anonym_df1793 ale prosím vás. Keď žena chce , tak chce. Ak tam nie je žiadna chémia, čo podľa opisu nie je, može mrkať aj na Miss sveta a s ňou to ani nehne.

@szam preesne taaak. Tlieskam. Velice dobre si to povedala.

podvody
23. aug 2026

Dig a ešte mi Peťo hovorí že papačka je akurát pre mňa. Rekú daj snú pokoj more. Nieje môj typ. Ale u nej by som mal možno šancu.