icon

Mám šancu u tejto ženy?

21. aug 2026

Bavím sa s jednou ženou, ona síce odpisuje vždy, ale sama nikdy prvá nepíše, nedala mi ani tel číslo, keď sa objímame tak sa akoby zmenšuje, ale nikdy nepovedala, že by ma nechcela, aj keď som ju ešte nevolal von, lebo mam pocit, že úplne nema záujem a keďže sme aj bývalí spolužiaci, tak nechcem nejako kaziť atmosféru

Strana
z3
patrike
23. aug 2026
@podvody

@earlgrey ludia lúbia preháňať, skôr myslené obrazne lebo už sa stalo že som kolegyňu volal na jarmok do Trnavy, a ona sa sťažovala na mňa že ju otravujem. Bol som napomenutý. A v terajšej robote síce napomenuli iba Davida (kamoš čo mi prebral babu čo sa mi páčila) ale neskôr spomenuli aj mňa, že my dvaja obťažujeme ženy. My sa snimi iba slušne kamarátime. Nerobíme také že by sme ju placli po zadku, alebo že hele kote máš dobrou prdílku a také čo v amerických filmoch považujú za harašment. Proste ženy sú také že ak sa s nimi baví muž čo nieje príťažlivý tak ju hned porád znásilňuje. A raz som sa v autobuse cestou do roboty rozprával s jednou slečnou, a jej strýko bol môj kolega a na druhý deň sa mi vyhrážal že mám jej dať pokoj. Pritom sme sa len slušne rozprávali, jemu už bohviečo narozprávala.

@podvody Problem je v tom, ze to, co ty chapes ako neskodny rozhovor alebo pozvanie, tym zenam pripada ako slizacko uchylne obtazovanie. To je aj dovod, preco sa ti nedari pri baleni. Zrejme to ako autista ani nedokazes pochopit, co sa deje a co by si mal robit inac alebo akym temam sa pri rozhovore vyhnut.

podvody
23. aug 2026
@patrike

@podvody Problem je v tom, ze to, co ty chapes ako neskodny rozhovor alebo pozvanie, tym zenam pripada ako slizacko uchylne obtazovanie. To je aj dovod, preco sa ti nedari pri baleni. Zrejme to ako autista ani nedokazes pochopit, co sa deje a co by si mal robit inac alebo akym temam sa pri rozhovore vyhnut.

@patrike Toto ma práveže najviac zaujíma. Napríklad ty, alebo muži ostatní sa vyjadrite. Normálne bežný rozhovor. Žiadne také reči že hele kote pjekná prdílka a také. Právež úplne neškodné bežné veci. Žiadne urážanie ani nič podobné. Ja ani to objatie si nedovolím ako autor témy. Ale ostatné je väčšinou ako autor píše.

patrike
23. aug 2026
@podvody

@patrike Toto ma práveže najviac zaujíma. Napríklad ty, alebo muži ostatní sa vyjadrite. Normálne bežný rozhovor. Žiadne také reči že hele kote pjekná prdílka a také. Právež úplne neškodné bežné veci. Žiadne urážanie ani nič podobné. Ja ani to objatie si nedovolím ako autor témy. Ale ostatné je väčšinou ako autor píše.

@podvody Zrejme nechapes ani uvodnu fazu, ked povies hoc len pozdrav a z neverbalnych signalov si mas odvodit, ze nema zaujem bavit sa. Ak potom zacnes napriek tomu debatu, zase nechapes jej mlcanie alebo jednoslovne odpovede ako nezaujem.

earlgrey
23. aug 2026
@podvody

Dig a ešte mi Peťo hovorí že papačka je akurát pre mňa. Rekú daj snú pokoj more. Nieje môj typ. Ale u nej by som mal možno šancu.

@podvody aká je papačka?

podvody
23. aug 2026
@earlgrey

@podvody aká je papačka?

@earlgrey takáto, ona osobne:

https://www.youtube.com/watch?v=eHhW4ouwnn8

Včera na koncerte ma 2x chytila za zadok a 1x za gule. Ona sexuálne obťažuje mužov a zaujímavé že ak to robí žena, nikomu to nevadí. Kamaráti ju potom odohnali.

anonym_f66bca
23. aug 2026

@anonym_autor toto snáď nemá konca 🤦🏻‍♀️ koľko diskusií ešte založíš? čudujem sa, koľko ľudí na teba reaguje a hrá s tebou tú nechutnú hru. Môže ti aj tisíc ľudí napísať, čo máš ešte skúsiť, aby si ju získal. Aj tak to bude zbytočné. Jednoducho ťa nechce! uháňaš ju už dva roky, aj Gašparka si jej ukázal a nič! kedy to už pochopíš? veď ty ju doslova obťažuješ!

earlgrey
23. aug 2026
@podvody

Včera na koncerte ma 2x chytila za zadok a 1x za gule. Ona sexuálne obťažuje mužov a zaujímavé že ak to robí žena, nikomu to nevadí. Kamaráti ju potom odohnali.

@podvody 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

sevrin
23. aug 2026
@podvody

@podvody ano presne v takýchto vodách by si mal loviť 😂

A toto je presne prototyp ženy, ktorým sa normálni muži oblúkom vyhýbajú. A určite nebudem ďaleko od pravdy, keď poviem, že teba ženy vnímajú tak ako tú tzv. Papačku. Proste nikomu sa nepáči keď sa okolo neho motá nejaký neatraktívny humanoid asociálneho výzoru. Tam sa drž papačky, hodíte sa k sebe, aj štýl obliekania máte rovnaký.

earlgrey
23. aug 2026
@sevrin

@podvody ano presne v takýchto vodách by si mal loviť 😂

A toto je presne prototyp ženy, ktorým sa normálni muži oblúkom vyhýbajú. A určite nebudem ďaleko od pravdy, keď poviem, že teba ženy vnímajú tak ako tú tzv. Papačku. Proste nikomu sa nepáči keď sa okolo neho motá nejaký neatraktívny humanoid asociálneho výzoru. Tam sa drž papačky, hodíte sa k sebe, aj štýl obliekania máte rovnaký.

@sevrin nebuď až taký zlý 😁

Strana
z3