icon

Mám to brať ako koniec komunikácie?

3. júl 2026

Ahojte, minulý týždeň som sa zoznámila s chalanom cez zoznamku. Cez víkend prišiel za mnou /je z iného mesta/ a boli sme spolu. Potom sme sa mali stretnúť v pondelok, ale mne nebolo dobre a tak som sa mu tri hodiny pred stretnutím ospravedlnila, že ma to mrzí, že si to vynahradíme. Na druhý deň sme si písali - ale bolo to menej. V stredu mi napísal, že na mňa myslí. Ja som mu napísala, že škoda, že nie sme z jedného mesta, aké by to bolo ľahšie. A od vtedy nič. Na správu už neodpovedal, neodpísal. Ja nechcem byť dotieravá, ak nenapísal, asi už nemá záujem. Možno stretol niekoho iného. Každopádne, zo zoznamky sa odhlásil.
Príde mi to také zvláštne, akési neukončené. Čo myslíte?

Strana
z2
autor
Včera o 13:24
@rozculena

@anonym_autor zrušil alebo ťa zablokoval?

@rozculena zrušil, teda podľa infa, ktoré mám tvrdí, že mu tieto hackol účet...

romanovic
Včera o 19:46
@anonym_autor

@anonym_fe0501 ja som sa nevyhovorila na chorobu, bola som veľmi unavená a ubolená - mala som svoje dni. Ale preto si zrušil aj profil na sociálnej sieti aj účet na messengeri? Veď sme si potom ešte normálne písali. Také zvláštne mi to prijde.

@anonym_autor zrusil? Nemohol ta iba zablokovat? Vidim to tak, ze si domyslel, a je jedno, ze nespravne, ze nemas zaujem, tak blok.

Strana
z2