Moja šanca na vzťah vo veku 38 rokov?
caute. zaujimalo by aku by som mal sancu u vas.38 rokov, vysoky som 165cm mam 91 kilo, ale nebyteram tucny. mam presedivele vlasy, na pravej strane viac. som 7 rokov sam, cize k okamzitemu odberu 🙂. viem varit, a mam rad motorky. Mam tri krasne deticky , ucnovsku skolu ako autoelektrikar. momentalne pracujem na zivnost.
@anonym_d67c43 neviem, nejaky anonym. Blokujem mizogynnych kretenov, ktori urazaju zeny
@anonym_7246b1 tak už asi viem, kto to je... a žiadna ex tu nepísala, píše tu od začiatku on.
@anonym_34e506 kde tam vidis pivne brusko???? Dufam ze mas na bruchu tehlicky a tuk pod 5% 🙈
@anonym_a5f16d zas neprehanaj s tukom pod 5% 🤣 doučím ťa niečo o zdravom stravovaní ? 🤣 tehličky😀 tie mám
@anonym_a5f16d zas neprehanaj s tukom pod 5% 🤣 doučím ťa niečo o zdravom stravovaní ? 🤣 tehličky😀 tie mám
@anonym_34e506 ale no ved sa hned neurazaj a daj fotecku, nech si ta tiež omrkneme a posudime..

@anonym_7246b1 a nepamätáš si, koho si si blokla? Kto to môže byť?
@anonym_d67c43 co ak moja ex zablokovala ju? kedze mne vypisuje toto (Skrytý komentár od zablokovaného používateľa)