icon

Moja šanca na vzťah vo veku 38 rokov?

Dnes o 09:26

caute. zaujimalo by aku by som mal sancu u vas.38 rokov, vysoky som 165cm mam 91 kilo, ale nebyteram tucny. mam presedivele vlasy, na pravej strane viac. som 7 rokov sam, cize k okamzitemu odberu 🙂. viem varit, a mam rad motorky. Mam tri krasne deticky , ucnovsku skolu ako autoelektrikar. momentalne pracujem na zivnost.

anonym_34e506
Dnes o 12:07

@katkazatka ale ako čitam, pán má 3 deti s dvoma ženami, to už red fleg je, proste nevydrží vo vzťahu, a v tomto prípade to asi chýb jeho žien nebude ..

anonym_637503
Dnes o 12:07

@anonym_autor absultne netusim, preco si sem napisal. Ved Ty nemas problem zbalit zenu. Sam pises o viacerych vztahoch, tak co riesis.
Vek dobry, postava tiez, nikto Ta na vahu davat nebude. Vyska to je indivindy, vela zien je nizkych. Povolanie s remeslom super. Toto ani AI nenahradi. 3 deti? To je jedine je take odstrasujuce. Ale, nejaka, co vie, ze vlastne mat nebude a chcela by naplnit svoje materske potreby ...

anonym_a5f16d
Dnes o 12:11
@anonym_34e506

@katkazatka 3 deti nie su pre mňa red fleg .. praveže ja som si hladala muža, s deťmi, to že ma 3 bola výzva na kolko som aj ja deti mala 🫢🤣 ako ten fim tvoje moje naše 😀 ale tu skor ide o postavu o výšku, proste by som potrebovala muža, ktorí by bol odo mna vyšší, možno by som inak vnímala, keby som o 10cm nižsia od autora.. cize pre mna je red fleg výška.. a podla fotky, vaha a výska mu robia svaly nie, že je tučný, ale ani to nie postava na mužoch, ktorá by sa mi páčila ... to pivné bruško mi vobrc nevadí.. 🤣🤣😃

@anonym_34e506 kde tam vidis pivne brusko???? Dufam ze mas na bruchu tehlicky a tuk pod 5% 🙈

domkakvet
Dnes o 12:12

@anonym_autor paci sa mi, ze si vtipny, ale u mna by si sancu nemal, nakolko mas tri deti.

anonym_a5f16d
Dnes o 12:13
@anonym_34e506

@katkazatka ale ako čitam, pán má 3 deti s dvoma ženami, to už red fleg je, proste nevydrží vo vzťahu, a v tomto prípade to asi chýb jeho žien nebude ..

@anonym_34e506 zaujimava dedukcia..a podla coho sudis,ze to nebola chyba tych zien?? Ta druha mu kludne mohla zahybat s panom, co si ho berie...

patrike
Dnes o 12:15

Nemozes rubat velmi vysoko, najma tri deti a vyzivne na ne su problem.
Pre teba nejaku tiez rozvedenu / rozidenu s detmi, na krasu a postavu naroky mat nemozes.

strelkyna1
Dnes o 12:15

Ak Ti neperie pradlo mamicka, tak sa este raz ozenis, mozno aj otcom stanes. Hladaj nizsiu rozvedenu s detmi, slobodnej by 3 deti asi vadili.

autor
Dnes o 12:17

toho som sa obaval. ze problem bude vo vsetkych veciach ktore som spomenul. aj tu aj v zovote stale to iste.

autor
Dnes o 12:19
@patrike

Pre teba nejaku tiez rozvedenu / rozidenu s detmi, na krasu a postavu naroky mat nemozes.

@patrike vyzivne neplatim. v oboch pripadoch je to vyriesene.

anonym_aedf03
Dnes o 12:26

@anonym_autor
Ako to čítam, si plodný a aktívny, takže chceš tretiu ženu a štvrté dieťa – s tromi ženami. 😄

anonym_190d94
Dnes o 12:51
@anonym_79e0fa

@anonym_autor v zahranici sa bezne zenia aj rozmnozuju rozny ludia s telesnymi vadami a ich partneri su " normalny". Napriklad zenu liliput po 40tke si vzal starsi fesak s obrovkym domom. Fakt vyzeral seriozne. To u nas nehrozi. Len tu je asi taka mentalita ze staci krasa a peniaze a to ostatne netreba. Potom sa pride na to ze to nestacilo a potom pridu rozvody a staznosti....aj tu su rady typu, bud krasny sthly vysportovany prachaty inac nemas sancu ako poskodeny kus s troma detmi 😒 to su teda hodnoty

@anonym_79e0fa inak, to som všimla aj ja. A je to pre obe pohlavia. Na SR sa totiž takmer každý rozhoduje podľa tabuliek. Keď vybocujes, nie so hodny.

anonym_311dbf
Dnes o 12:57
@patrike

@patrike Prečo nemôže mať autor naroky na postavu a krásu?

anonym_286132
Dnes o 13:24
@anonym_af7668

na foto máš asi tak 85 kg. MAX.

@anonym_af7668 no presne, toto čo je na foto nemôže mať ani zďaleka 165 cm a 91 kg. Ja mám 165 cm a 75 kg a mám nadváhu a vidno aj brušisko aj proste tučnotu. Neexistuje 91 kg. Veď pri výške 165 cm je to naviac možno aj 27 kg. A kde sú, tých 27 kg?

patrike
Dnes o 13:39
@anonym_autor

@patrike vyzivne neplatim. v oboch pripadoch je to vyriesene.

@anonym_autor To ma zaujalo. Tie zeny nic nepytaju ?

patrike
Dnes o 13:39
@anonym_311dbf

@patrike Prečo nemôže mať autor naroky na postavu a krásu?

@anonym_311dbf Naroky mat moze, akurat sa potom zrazia s realitou.

anonym_311dbf
Dnes o 13:41
@patrike

@anonym_311dbf Naroky mat moze, akurat sa potom zrazia s realitou.

@patrike Prečo máš ten názor?

patrike
Dnes o 13:53
@anonym_311dbf

@patrike Prečo máš ten názor?

@anonym_311dbf Odpozorovane z okolia, kazdy ma nejaku svoju ligu, v ramci ktorej moze hrat. Na vybocenie a ulovenie niecoho z vyssej ligy musi niecim dorovnat ine nedostatky. Tento je maly, tucny, ma ucnovku a tri deti. To by chcelo tak milion na ucte a penis pod kolena.

petronelag
Dnes o 14:02

Tam je celkom iný problém, keď s výškou 165cm mal už viacero známosti, tak výška nie je hlavný problém, skôr bude problém v nejakej povahovej črte, keď už dva vzťahy s deťmi sa mu rozpadli, dá sa povedať, že nezvláda prekonať problémy, ktoré sú v dlhšom vzťahu. A to sa môže stať aj v ďalšom vzťahu, že nastane nejaký problém, tak zase ísť ďalej? A nejaké problémy iste budú + s predošlými ex a ich deťmi.

anonym_311dbf
Dnes o 14:04
@patrike

@anonym_311dbf Odpozorovane z okolia, kazdy ma nejaku svoju ligu, v ramci ktorej moze hrat. Na vybocenie a ulovenie niecoho z vyssej ligy musi niecim dorovnat ine nedostatky. Tento je maly, tucny, ma ucnovku a tri deti. To by chcelo tak milion na ucte a penis pod kolena.

@patrike Autor je síce nižší, podľa foto tučný nie je.Ta učňovka mu môže zabezpecovat vyšší príjem, než VŠ.Deti nie sú strašiakom pre zeny, ktoré vlastné nemajú a rady by ich mali.Okrem toho, keď sleduješ svoje okolie,neraz vidieť páry, kde muž nie je žiaden model, ale pár žije spolu roky šťastne, lebo je láskavý, empatický starostlivý.Cize pozorovanie a škatuľkovanie môže smerovať k nesprávnemu Ešte jedna poznamocka, ktorá hovorí o tom, že ako málo poznáš ženy.Penis po kolená je skôr mínus, než plus.To o tom, že čím väčší, tým lepší je len mýtus

anonym_f49e9c
Dnes o 14:41

prečo neplatíš výživné? posledné dieťa ani nevidíš podľa toho čo si písal, ale čo tie dve?

anonym_637503
Dnes o 14:47
@anonym_f49e9c

prečo neplatíš výživné? posledné dieťa ani nevidíš podľa toho čo si písal, ale čo tie dve?

@anonym_f49e9c maju striedavku, pisal.

autor
Dnes o 14:50
@patrike

@anonym_autor To ma zaujalo. Tie zeny nic nepytaju ?

@patrike mame striedavu starostlivost. 2 tyzdne su deti u mna dva u nej, alebo syn byva tu a dcera s maminiou. a mala dcerka niesom ani na liste otcovstva ale priznavam sa k nej. aj som jej kupoval aj prispieval, ale teraz bude mat noveho otca a ten si to nezela.

autor
Dnes o 14:55
@anonym_311dbf

@patrike Autor je síce nižší, podľa foto tučný nie je.Ta učňovka mu môže zabezpecovat vyšší príjem, než VŠ.Deti nie sú strašiakom pre zeny, ktoré vlastné nemajú a rady by ich mali.Okrem toho, keď sleduješ svoje okolie,neraz vidieť páry, kde muž nie je žiaden model, ale pár žije spolu roky šťastne, lebo je láskavý, empatický starostlivý.Cize pozorovanie a škatuľkovanie môže smerovať k nesprávnemu Ešte jedna poznamocka, ktorá hovorí o tom, že ako málo poznáš ženy.Penis po kolená je skôr mínus, než plus.To o tom, že čím väčší, tým lepší je len mýtus

@anonym_311dbf dakujem, zarabam tak akurat, vlastne mam to nastavene ze kolko chcem zarobit, tolko pracujem. netaham ziadnu hypoteku a byt je moj. kazde dieta ma vlastnu izbu u mna.

autor
Dnes o 14:59
@billy_jean

Pán na fotke má viac ako 170 cm určite. Tipujem 178-181 cm.

@billy_jean tazko. fotka je z chorvatka pred rokom a pol, fotila ma dcera , kedze cvicim sa casto vazim a 5 rokov mam vahu 87 - 91 kilo teraz,

anonym_311dbf
Dnes o 15:00
@anonym_autor

@anonym_311dbf dakujem, zarabam tak akurat, vlastne mam to nastavene ze kolko chcem zarobit, tolko pracujem. netaham ziadnu hypoteku a byt je moj. kazde dieta ma vlastnu izbu u mna.

@anonym_autor Hlavne sa nevzdávaj a nepočúvaj "múdre,, rady.Ked už pripustíme, že existuje niečo pre vzťah ako porovnávanie plusov a mínusov,tak máš tých plusov dosť,len si viac ver.

autor
Dnes o 15:03
@anonym_311dbf

@anonym_autor Hlavne sa nevzdávaj a nepočúvaj "múdre,, rady.Ked už pripustíme, že existuje niečo pre vzťah ako porovnávanie plusov a mínusov,tak máš tých plusov dosť,len si viac ver.

@anonym_311dbf dakujem. len vsetci dookola mi vravia ake to mam zlozite, a najhorsie ze asi maju pravdu. este nedavno sme tu z tohoto profilu pisali s mojou expriatelkou ohladom dcerky a o dva mesiace sa ide vydavat za ineho.

anonym_311dbf
Dnes o 15:09
@anonym_autor

@anonym_311dbf dakujem. len vsetci dookola mi vravia ake to mam zlozite, a najhorsie ze asi maju pravdu. este nedavno sme tu z tohoto profilu pisali s mojou expriatelkou ohladom dcerky a o dva mesiace sa ide vydavat za ineho.

@anonym_autor Nik nevravel, že život je jednoduchý.Slabych zlomí, silných urobí ešte silnejšími.Nie je to fráza, je to prežité.

anonym_7246b1
Dnes o 15:23

Teba mam bloknuteho, takze si sa voľakedy musel spravat ako anonymný debil. Takze nie, nenajdes si nikoho. Aspon dufam, teba neprajem ziadnej..

anonym_d67c43
Dnes o 15:26
@anonym_7246b1

Teba mam bloknuteho, takze si sa voľakedy musel spravat ako anonymný debil. Takze nie, nenajdes si nikoho. Aspon dufam, teba neprajem ziadnej..

@anonym_7246b1 a nepamätáš si, koho si si blokla? Kto to môže byť?

anonym_7246b1
Dnes o 15:29
@anonym_d67c43

@anonym_7246b1 a nepamätáš si, koho si si blokla? Kto to môže byť?

@anonym_d67c43 neviem, nejaky anonym. Blokujem mizogynnych kretenov, ktori urazaju zeny