Moja šanca na vzťah vo veku 38 rokov?
caute. zaujimalo by aku by som mal sancu u vas.38 rokov, vysoky som 165cm mam 91 kilo, ale nebyteram tucny. mam presedivele vlasy, na pravej strane viac. som 7 rokov sam, cize k okamzitemu odberu 🙂. viem varit, a mam rad motorky. Mam tri krasne deticky , ucnovsku skolu ako autoelektrikar. momentalne pracujem na zivnost.
@anonym_autor absultne netusim, preco si sem napisal. Ved Ty nemas problem zbalit zenu. Sam pises o viacerych vztahoch, tak co riesis.
Vek dobry, postava tiez, nikto Ta na vahu davat nebude. Vyska to je indivindy, vela zien je nizkych. Povolanie s remeslom super. Toto ani AI nenahradi. 3 deti? To je jedine je take odstrasujuce. Ale, nejaka, co vie, ze vlastne mat nebude a chcela by naplnit svoje materske potreby ...
@katkazatka 3 deti nie su pre mňa red fleg .. praveže ja som si hladala muža, s deťmi, to že ma 3 bola výzva na kolko som aj ja deti mala 🫢🤣 ako ten fim tvoje moje naše 😀 ale tu skor ide o postavu o výšku, proste by som potrebovala muža, ktorí by bol odo mna vyšší, možno by som inak vnímala, keby som o 10cm nižsia od autora.. cize pre mna je red fleg výška.. a podla fotky, vaha a výska mu robia svaly nie, že je tučný, ale ani to nie postava na mužoch, ktorá by sa mi páčila ... to pivné bruško mi vobrc nevadí.. 🤣🤣😃
@anonym_34e506 kde tam vidis pivne brusko???? Dufam ze mas na bruchu tehlicky a tuk pod 5% 🙈
@anonym_autor paci sa mi, ze si vtipny, ale u mna by si sancu nemal, nakolko mas tri deti.
@katkazatka ale ako čitam, pán má 3 deti s dvoma ženami, to už red fleg je, proste nevydrží vo vzťahu, a v tomto prípade to asi chýb jeho žien nebude ..
@anonym_34e506 zaujimava dedukcia..a podla coho sudis,ze to nebola chyba tych zien?? Ta druha mu kludne mohla zahybat s panom, co si ho berie...
Nemozes rubat velmi vysoko, najma tri deti a vyzivne na ne su problem.
Pre teba nejaku tiez rozvedenu / rozidenu s detmi, na krasu a postavu naroky mat nemozes.
Ak Ti neperie pradlo mamicka, tak sa este raz ozenis, mozno aj otcom stanes. Hladaj nizsiu rozvedenu s detmi, slobodnej by 3 deti asi vadili.
toho som sa obaval. ze problem bude vo vsetkych veciach ktore som spomenul. aj tu aj v zovote stale to iste.
Pre teba nejaku tiez rozvedenu / rozidenu s detmi, na krasu a postavu naroky mat nemozes.
@patrike vyzivne neplatim. v oboch pripadoch je to vyriesene.
@anonym_autor
Ako to čítam, si plodný a aktívny, takže chceš tretiu ženu a štvrté dieťa – s tromi ženami. 😄
@anonym_autor v zahranici sa bezne zenia aj rozmnozuju rozny ludia s telesnymi vadami a ich partneri su " normalny". Napriklad zenu liliput po 40tke si vzal starsi fesak s obrovkym domom. Fakt vyzeral seriozne. To u nas nehrozi. Len tu je asi taka mentalita ze staci krasa a peniaze a to ostatne netreba. Potom sa pride na to ze to nestacilo a potom pridu rozvody a staznosti....aj tu su rady typu, bud krasny sthly vysportovany prachaty inac nemas sancu ako poskodeny kus s troma detmi 😒 to su teda hodnoty
@anonym_79e0fa inak, to som všimla aj ja. A je to pre obe pohlavia. Na SR sa totiž takmer každý rozhoduje podľa tabuliek. Keď vybocujes, nie so hodny.
@patrike Prečo nemôže mať autor naroky na postavu a krásu?
na foto máš asi tak 85 kg. MAX.
@anonym_af7668 no presne, toto čo je na foto nemôže mať ani zďaleka 165 cm a 91 kg. Ja mám 165 cm a 75 kg a mám nadváhu a vidno aj brušisko aj proste tučnotu. Neexistuje 91 kg. Veď pri výške 165 cm je to naviac možno aj 27 kg. A kde sú, tých 27 kg?
@anonym_311dbf Naroky mat moze, akurat sa potom zrazia s realitou.
@patrike Prečo máš ten názor?
@patrike Prečo máš ten názor?
@anonym_311dbf Odpozorovane z okolia, kazdy ma nejaku svoju ligu, v ramci ktorej moze hrat. Na vybocenie a ulovenie niecoho z vyssej ligy musi niecim dorovnat ine nedostatky. Tento je maly, tucny, ma ucnovku a tri deti. To by chcelo tak milion na ucte a penis pod kolena.
Tam je celkom iný problém, keď s výškou 165cm mal už viacero známosti, tak výška nie je hlavný problém, skôr bude problém v nejakej povahovej črte, keď už dva vzťahy s deťmi sa mu rozpadli, dá sa povedať, že nezvláda prekonať problémy, ktoré sú v dlhšom vzťahu. A to sa môže stať aj v ďalšom vzťahu, že nastane nejaký problém, tak zase ísť ďalej? A nejaké problémy iste budú + s predošlými ex a ich deťmi.
@anonym_311dbf Odpozorovane z okolia, kazdy ma nejaku svoju ligu, v ramci ktorej moze hrat. Na vybocenie a ulovenie niecoho z vyssej ligy musi niecim dorovnat ine nedostatky. Tento je maly, tucny, ma ucnovku a tri deti. To by chcelo tak milion na ucte a penis pod kolena.
@patrike Autor je síce nižší, podľa foto tučný nie je.Ta učňovka mu môže zabezpecovat vyšší príjem, než VŠ.Deti nie sú strašiakom pre zeny, ktoré vlastné nemajú a rady by ich mali.Okrem toho, keď sleduješ svoje okolie,neraz vidieť páry, kde muž nie je žiaden model, ale pár žije spolu roky šťastne, lebo je láskavý, empatický starostlivý.Cize pozorovanie a škatuľkovanie môže smerovať k nesprávnemu Ešte jedna poznamocka, ktorá hovorí o tom, že ako málo poznáš ženy.Penis po kolená je skôr mínus, než plus.To o tom, že čím väčší, tým lepší je len mýtus
prečo neplatíš výživné? posledné dieťa ani nevidíš podľa toho čo si písal, ale čo tie dve?
prečo neplatíš výživné? posledné dieťa ani nevidíš podľa toho čo si písal, ale čo tie dve?
@anonym_f49e9c maju striedavku, pisal.
@anonym_autor To ma zaujalo. Tie zeny nic nepytaju ?
@patrike mame striedavu starostlivost. 2 tyzdne su deti u mna dva u nej, alebo syn byva tu a dcera s maminiou. a mala dcerka niesom ani na liste otcovstva ale priznavam sa k nej. aj som jej kupoval aj prispieval, ale teraz bude mat noveho otca a ten si to nezela.
@patrike Autor je síce nižší, podľa foto tučný nie je.Ta učňovka mu môže zabezpecovat vyšší príjem, než VŠ.Deti nie sú strašiakom pre zeny, ktoré vlastné nemajú a rady by ich mali.Okrem toho, keď sleduješ svoje okolie,neraz vidieť páry, kde muž nie je žiaden model, ale pár žije spolu roky šťastne, lebo je láskavý, empatický starostlivý.Cize pozorovanie a škatuľkovanie môže smerovať k nesprávnemu Ešte jedna poznamocka, ktorá hovorí o tom, že ako málo poznáš ženy.Penis po kolená je skôr mínus, než plus.To o tom, že čím väčší, tým lepší je len mýtus
@anonym_311dbf dakujem, zarabam tak akurat, vlastne mam to nastavene ze kolko chcem zarobit, tolko pracujem. netaham ziadnu hypoteku a byt je moj. kazde dieta ma vlastnu izbu u mna.
Pán na fotke má viac ako 170 cm určite. Tipujem 178-181 cm.
@billy_jean tazko. fotka je z chorvatka pred rokom a pol, fotila ma dcera , kedze cvicim sa casto vazim a 5 rokov mam vahu 87 - 91 kilo teraz,
@anonym_311dbf dakujem, zarabam tak akurat, vlastne mam to nastavene ze kolko chcem zarobit, tolko pracujem. netaham ziadnu hypoteku a byt je moj. kazde dieta ma vlastnu izbu u mna.
@anonym_autor Hlavne sa nevzdávaj a nepočúvaj "múdre,, rady.Ked už pripustíme, že existuje niečo pre vzťah ako porovnávanie plusov a mínusov,tak máš tých plusov dosť,len si viac ver.
@anonym_autor Hlavne sa nevzdávaj a nepočúvaj "múdre,, rady.Ked už pripustíme, že existuje niečo pre vzťah ako porovnávanie plusov a mínusov,tak máš tých plusov dosť,len si viac ver.
@anonym_311dbf dakujem. len vsetci dookola mi vravia ake to mam zlozite, a najhorsie ze asi maju pravdu. este nedavno sme tu z tohoto profilu pisali s mojou expriatelkou ohladom dcerky a o dva mesiace sa ide vydavat za ineho.
@anonym_311dbf dakujem. len vsetci dookola mi vravia ake to mam zlozite, a najhorsie ze asi maju pravdu. este nedavno sme tu z tohoto profilu pisali s mojou expriatelkou ohladom dcerky a o dva mesiace sa ide vydavat za ineho.
@anonym_autor Nik nevravel, že život je jednoduchý.Slabych zlomí, silných urobí ešte silnejšími.Nie je to fráza, je to prežité.
Teba mam bloknuteho, takze si sa voľakedy musel spravat ako anonymný debil. Takze nie, nenajdes si nikoho. Aspon dufam, teba neprajem ziadnej..
Teba mam bloknuteho, takze si sa voľakedy musel spravat ako anonymný debil. Takze nie, nenajdes si nikoho. Aspon dufam, teba neprajem ziadnej..
@anonym_7246b1 a nepamätáš si, koho si si blokla? Kto to môže byť?
@anonym_7246b1 a nepamätáš si, koho si si blokla? Kto to môže byť?
@anonym_d67c43 neviem, nejaky anonym. Blokujem mizogynnych kretenov, ktori urazaju zeny

@katkazatka ale ako čitam, pán má 3 deti s dvoma ženami, to už red fleg je, proste nevydrží vo vzťahu, a v tomto prípade to asi chýb jeho žien nebude ..