Moja šanca na vzťah vo veku 38 rokov?
caute. zaujimalo by aku by som mal sancu u vas.38 rokov, vysoky som 165cm mam 91 kilo, ale nebyteram tucny. mam presedivele vlasy, na pravej strane viac. som 7 rokov sam, cize k okamzitemu odberu 🙂. viem varit, a mam rad motorky. Mam tri krasne deticky , ucnovsku skolu ako autoelektrikar. momentalne pracujem na zivnost.
@anonym_autor Co pozitivne dokazes priniest do zivota partnerky? Nieco co si nedokaze obstarat sama lepsie
a bude hrda na to ze to nasla
@martinmmartin sak samozrejme lasku. mas zaujem?
@anonym_autor to je prazdny kec- konkretne skus
@anonym_autor v tvojich ociach mozno tucny nevyzeras, ale pri takej vyske a vahe tucny si
No kamo, ak nevyzeras ako Henry Cavill,... aj s jeho prijmom, tak tu si na zlej adrese ... Ale ked si si raz nasiel (3 deti), tak aj druhy to zvladnes. Taky autoelektrikar dnes nie je vobec zle remeslo,...
No kamo, ak nevyzeras ako Henry Cavill,... aj s jeho prijmom, tak tu si na zlej adrese ... Ale ked si si raz nasiel (3 deti), tak aj druhy to zvladnes. Taky autoelektrikar dnes nie je vobec zle remeslo,...
@anonym_a3ba9f nepoznam ho, ja viem. dakujem
@anonym_autor Co pozitivne dokazes priniest do zivota partnerky? Nieco co si nedokaze obstarat sama lepsie
@martinmmartin tieto výpočty prepocty nepochopim
Som žena ale nikdy som sa tak nepozerala na chlapa co mi prinesie do života co neviem si obstarať ja
Ved to nieje obchod🤔
@anonym_autor ma pobavilo že sa pýtaš chlapa či má záujem😀
Máš šancu tak ako každý iný chlap. Ak máš čo ponúknuť. Vieš ako sa hovorí ....na každú dieru sa nájde záplata. A pomer výška/váha tučny si. Ale určite sa nájde žena, ktorej to vadiť nebude. Ved aj mnoho žien je tučných.
Som žena ale nikdy som sa tak nepozerala na chlapa co mi prinesie do života co neviem si obstarať ja
Ved to nieje obchod🤔
@anonym_fc2fe6 Tak to by si sa čudovala, mnoho žien tu na koníku je to prvé čo ich zaujíma.
@anonym_fc2fe6 Tak to by si sa čudovala, mnoho žien tu na koníku je to prvé čo ich zaujíma.
@katkazatka ale to potom aj na čo sme my ženy chlapom?😅v dnešnej dobe asi na vôbec nič?
To je také 😅
Ak zo vzťahov bude len obchod,tak už vzťahy ani nebudú potrebné
Vek je v pohode. Vyska uz nie, 165 cm na chlapa je naozaj velmi malo. Mozno keby som mala 150 cm. Aspon 176-178 cm. Toto je naozaj malo. 91 kg je naopak vela. Mam rada chlapov, co vyzeraju muzni, ako chlapi, ale nie su tucni. Najhorsi je prave maly a gulaty. Co mi vsak vadi, ze mas 3 deti. Teda na 3 deti vyzivne, o 3 deti sa staras, toto je pre mna blocking point. A potom - zaverom, ze ja by som chcela chlapa s aspon strednou skolou. Ucnovku si neviem predstavit. Nie je to o peniazoch, viem, ze si dokazes zarobit ako zivnostnik dost, ale je to o takom inom nastaveni. Ale to bude asi tym, ze ja sa pohybujem v inej skupine ludi. Momentalne ako 34 rocna zena s VS, na mng pozicii, 170 cm, 54 kg, bezdetna, by som o teba nemala zaujem.
@katkazatka ale to potom aj na čo sme my ženy chlapom?😅v dnešnej dobe asi na vôbec nič?
To je také 😅
Ak zo vzťahov bude len obchod,tak už vzťahy ani nebudú potrebné
@anonym_fc2fe6 tak určite chlapom na niečo sme😁 Ale pozri si bežné diskusie aké požiadavky majú ženy na chlapa. Niekedy až prestrelené. A hlavná otázka je, čo z takého vzťahu budú mať ony.
@anonym_autor treba sa na seba pozrieť sebakriticky, tá váha je na tvoju výšku naozaj moc. Hlavné je ale asi otvorene priznať prečo máš tri deti a kde je ich matka a druhá vec, prečo si 7 rokov sám. Ale nie tým štýlom, že som sám lebo ma nikto nechce. Normálne sa pozrieť na seba okom druhých a priznať si, čo je zle. Musíš sa ale zmieriť s tým, že máloktorá žena bude chcieť doma tvoje 3 deti, plus tá, čo to aj prijme bude prichádzať o tvoj príjem, ktorý ide na výživné, takže aby nakoniec neťahala domácnosť prevažne ona.
@anonym_autor treba sa na seba pozrieť sebakriticky, tá váha je na tvoju výšku naozaj moc. Hlavné je ale asi otvorene priznať prečo máš tri deti a kde je ich matka a druhá vec, prečo si 7 rokov sám. Ale nie tým štýlom, že som sám lebo ma nikto nechce. Normálne sa pozrieť na seba okom druhých a priznať si, čo je zle. Musíš sa ale zmieriť s tým, že máloktorá žena bude chcieť doma tvoje 3 deti, plus tá, čo to aj prijme bude prichádzať o tvoj príjem, ktorý ide na výživné, takže aby nakoniec neťahala domácnosť prevažne ona.
@anonym_f49e9c No ak je zena sama 7 rokov, tak preto lebo caka na praveho, tak tu dostane standing ovation. 🙂 Ale ak je muz 7 rokov sam,.... 😝 Ked ma zena 3 deti, tak muz, co by ich nemal rad, nestoji za pokus. Muz s tromi detmi je ale red flag.
Jaj, tento dvojity meter ...
@anonym_autor sancu na vztah mas, aj s tym ako vyzeras. Single zeny vo veku primeranom tvojmu bud maju vlastne deti, ak nemaju, tak by nejake chceli. A ty uz 3 mas. V takom vztahu sa tazko hlada sposob ako to ukocirovat tak, aby sa nikto zo zucastnenych necitil vyuzity a ani ukrivdeny. To tvoje sance na dlhodoby vztah dost obmedzuje.
tak je to ze? nema vyznam to skusat?
Mne by nevadilo, že máš deti, tiež mám partnera s 3 deťmi, mne by vadila výška s pomerom vahy .. vyšší chlap aj keď ma to bruško vyzera aspoň mužne, ale ty si s prepáčením taka malá gúľa .. a to nie je vôbec príťažlivé... ak sa od žien očakáva, keď chce byť viac sexi a príťazliva musi cvičiť a schudnuť, tak sa to môže očakávať aj od mužov
@anonym_autor Ahoj, cení sa tvoja otvorenosť, ale úprimne... z tvojho popisu mám pocit, že si sa za tých 7 rokov samoty trochu opustil a veľa si pre seba nespravil. Píšeš, že si k okamžitému odberu, ale mňa by skôr zaujímalo, čo robíš pre svoj vlastný rozvoj a ako funguješ s deťmi (aké sú staré a koľko im venuješ času)? Ak hľadáš nový vzťah, mala by z teba vyžarovať väčšia energia a snaha so sebou niečo robiť.
@anonym_autor to je prazdny kec- konkretne skus
@martinmmartin zenam chyba zrovna to co sa kupit neda, laska, naklonnost, respekt, opora, humor...
@anonym_autor prečo by to nemalo význam? Minimálne raz si našiel ženu a dokonca s tebou vydržala niekoľko rokov a dala ti tri deti. Prečo myslíš, že sa nenájde vôbec žiadna čo by mala záujem? Mal by si si viac veriť.
@anonym_f49e9c No ak je zena sama 7 rokov, tak preto lebo caka na praveho, tak tu dostane standing ovation. 🙂 Ale ak je muz 7 rokov sam,.... 😝 Ked ma zena 3 deti, tak muz, co by ich nemal rad, nestoji za pokus. Muz s tromi detmi je ale red flag.
Jaj, tento dvojity meter ...
@anonym_a3ba9f neviem aké príspevky čítaš ale zjavne máš komplexy voči ženám. Nie nedostávajú tu dlhodobo nezadané standing ovation, ani im nikto nepíše, že ich musí muž akceptovať s tromi deťmi. Je úplne normálne pýtať sa na dôvody ak je niekto dlho sám. Takisto ak má tri deti je úplne na mieste to zvážiť, či to dotyčný zvládne. Vieš čo to je mať doma tri deti?
@anonym_autor Najhoršie, čo môžeš urobiť, je vzdať to.Partnerku si však radšej hľadaj vo svojom okolí, lebo na nete je každý krásny, úspešný a bohatý
@anonym_autor v zahranici sa bezne zenia aj rozmnozuju rozny ludia s telesnymi vadami a ich partneri su " normalny". Napriklad zenu liliput po 40tke si vzal starsi fesak s obrovkym domom. Fakt vyzeral seriozne. To u nas nehrozi. Len tu je asi taka mentalita ze staci krasa a peniaze a to ostatne netreba. Potom sa pride na to ze to nestacilo a potom pridu rozvody a staznosti....aj tu su rady typu, bud krasny sthly vysportovany prachaty inac nemas sancu ako poskodeny kus s troma detmi 😒 to su teda hodnoty
Ved to nieje obchod🤔
@anonym_fc2fe6 To nieje prepocet vypocet. Ak si do zivota pustis niekoho cudzieho tak to proste musi mat zmysel ze ten zivot bude potom lepsi a krajsi a nie zavesit si na krk chodiacu grecku tragediu. To nieje o matematike ale o posunuti sa vpred a nie zatazit sa balvanom
@anonym_autor teraz sa zmeni retorika 😝
@anonym_autor teraz sa zmeni retorika 😝
@anonym_79e0fa myslis fotku? ta je z minuleho leta, tento rok som nebola pri mori
@anonym_79e0fa myslis fotku? ta je z minuleho leta, tento rok som nebola pri mori
@anonym_autor nebolA si tento rok pri mori? 🙂to je umyselny prispevok od zeny na rozprudenie vasni?
@anonym_autor nebolA si tento rok pri mori? 🙂to je umyselny prispevok od zeny na rozprudenie vasni?
@anonym_a3ba9f nebol. a vidim tam vela preklepov