Moja šanca na vzťah vo veku 38 rokov?
caute. zaujimalo by aku by som mal sancu u vas.38 rokov, vysoky som 165cm mam 91 kilo, ale nebyteram tucny. mam presedivele vlasy, na pravej strane viac. som 7 rokov sam, cize k okamzitemu odberu 🙂. viem varit, a mam rad motorky. Mam tri krasne deticky , ucnovsku skolu ako autoelektrikar. momentalne pracujem na zivnost.
@anonym_autor ano fotku, tucny nie si
@anonym_79e0fa ja viem. ale nedari sa mi. chcel by som dlhodoby vztah nie take ako doteraz.
tak je to ze? nema vyznam to skusat?
@anonym_autor no s aktualnymi parametrami by si si mohol najst jedine nejaku malu gulku. Ale ak na sebe zamakas a nieco so svojou postavou urobis, tvoje sance sa zvysia. Aj ked vyska naozaj nehra v tvoj prospech. Treba mozno celkovo zmenit styl oblecenia, upravit vlasy, atd..
@anonym_fc2fe6 To nieje prepocet vypocet. Ak si do zivota pustis niekoho cudzieho tak to proste musi mat zmysel ze ten zivot bude potom lepsi a krajsi a nie zavesit si na krk chodiacu grecku tragediu. To nieje o matematike ale o posunuti sa vpred a nie zatazit sa balvanom
@martinmmartin ale dlhodobé vzťahy niesu peřicko
Tak isto aj ľudia raz majú problémy,potom nemajú,nie stále sú zdraví,nie stále sú rovnakí,nie stále majú tie isté okolnosti atd atď atď
A mať vzťah len aby bolo lepšie a stále len lepšie,to neexistuje
@anonym_79e0fa ja viem. ale nedari sa mi. chcel by som dlhodoby vztah nie take ako doteraz.
@anonym_autor viem je to problem aj u muzov aj u zien. Urcite sancu mas, este trochu stastia potrebujes . Len maj oci otvorene. 😉
@anonym_autor viem je to problem aj u muzov aj u zien. Urcite sancu mas, este trochu stastia potrebujes . Len maj oci otvorene. 😉
@anonym_79e0fa dakujem.
@anonym_autor to čo vidím na fotke ale nie je 165cm a 91 kg. To teda je určite omnoho menej, minimálne 15 kg si mal menej na tej foto.
Vek je v pohode. Vyska uz nie, 165 cm na chlapa je naozaj velmi malo. Mozno keby som mala 150 cm. Aspon 176-178 cm. Toto je naozaj malo. 91 kg je naopak vela. Mam rada chlapov, co vyzeraju muzni, ako chlapi, ale nie su tucni. Najhorsi je prave maly a gulaty. Co mi vsak vadi, ze mas 3 deti. Teda na 3 deti vyzivne, o 3 deti sa staras, toto je pre mna blocking point. A potom - zaverom, ze ja by som chcela chlapa s aspon strednou skolou. Ucnovku si neviem predstavit. Nie je to o peniazoch, viem, ze si dokazes zarobit ako zivnostnik dost, ale je to o takom inom nastaveni. Ale to bude asi tym, ze ja sa pohybujem v inej skupine ludi. Momentalne ako 34 rocna zena s VS, na mng pozicii, 170 cm, 54 kg, bezdetna, by som o teba nemala zaujem.
@anonym_d67c43 čo snáď môže za to, že je taký nízky? 🙄 že to je na chlapa málo🙏 schudnúť dokáže, ale už nevyrastie, nemyslíš? To akokeby žena merala len 150 a povieš na ňu, že to je málo, mala by mať aspoň 160.🙄
@martinmmartin ale dlhodobé vzťahy niesu peřicko
Tak isto aj ľudia raz majú problémy,potom nemajú,nie stále sú zdraví,nie stále sú rovnakí,nie stále majú tie isté okolnosti atd atď atď
A mať vzťah len aby bolo lepšie a stále len lepšie,to neexistuje
@anonym_fc2fe6 na zaciatku vztahu , ked sa preklapas z nevztahu do vztahu s cudzim clovekom tak je toto velmi silny faktor a pres to vlak nepojede.
Vek je v pohode. Vyska uz nie, 165 cm na chlapa je naozaj velmi malo. Mozno keby som mala 150 cm. Aspon 176-178 cm. Toto je naozaj malo. 91 kg je naopak vela. Mam rada chlapov, co vyzeraju muzni, ako chlapi, ale nie su tucni. Najhorsi je prave maly a gulaty. Co mi vsak vadi, ze mas 3 deti. Teda na 3 deti vyzivne, o 3 deti sa staras, toto je pre mna blocking point. A potom - zaverom, ze ja by som chcela chlapa s aspon strednou skolou. Ucnovku si neviem predstavit. Nie je to o peniazoch, viem, ze si dokazes zarobit ako zivnostnik dost, ale je to o takom inom nastaveni. Ale to bude asi tym, ze ja sa pohybujem v inej skupine ludi. Momentalne ako 34 rocna zena s VS, na mng pozicii, 170 cm, 54 kg, bezdetna, by som o teba nemala zaujem.
@anonym_d67c43 bud si ista že ani on o teba 😂akoze prepac napisat někomu že 165 cm je málo, ako by mohl výšku ovplyvnit 🫣 dobrého moc nebývá, remeslo má v dnesnej dobe zlaté dno, často zalito zarobia viac ako "mng". 😉
@anonym_d67c43 a 34 r bezdetna, sama... To už si za zenitom, devka stara
Mne by nevadilo, že máš deti, tiež mám partnera s 3 deťmi, mne by vadila výška s pomerom vahy .. vyšší chlap aj keď ma to bruško vyzera aspoň mužne, ale ty si s prepáčením taka malá gúľa .. a to nie je vôbec príťažlivé... ak sa od žien očakáva, keď chce byť viac sexi a príťazliva musi cvičiť a schudnuť, tak sa to môže očakávať aj od mužov
@anonym_34e506 ale zenam s takymto vahovym pomerom sa tu radi, ze sa maju mat rady take ake su, ze su krasne aj s kilami navyse.😀 A muz by ju mal akceptovat taku aka je. Priznajme si, ze obezita na zene je este nepritazlivejsia ako na muzovil. A este 3 deti u chlapa je red flag. Naopak u zeny ma byt chlap rad, ze sa moze starat o jej 3 deti. 😀
Takze chlapik urcite najde nejaku zenu. Len ma zaujima, ze ma 38 rokov, z toho 7 rokov je sam. To kedy stihol 3 deti???
@anonym_autor to čo vidím na fotke ale nie je 165cm a 91 kg. To teda je určite omnoho menej, minimálne 15 kg si mal menej na tej foto.
@anonym_286132 vazim sa skoro kazdy den
No chlape, nezavidim ti..v dnesnej dobe najst partnera, mam tu kde co precitane a teda ludia maju naroky riadne. Chce to kus stastia a hladat, nevzdavat sa....podla fotky vyzeras dobre, tvar sice nevidno. Pre mna by z toho, co si popisal bola prekazka vyska, ale to je moj problem, ze sa citim hlupo pri chlapovi, co je odo mna nizsi. Nie je to tvoja chyba a su zeny, co im to neprekaza. Problem by mohli byt este deti, v pripade, ze tvoja buduca partnerka by chcela vlastne..ci to financne zvladnete. A tak isto by zaujimal dovod preco ste sa rozisli s predchadzajucou zenou a ci sa detom pravidelne venujes a staras sa o nich (samozrejme aj financne).
@anonym_34e506 ale zenam s takymto vahovym pomerom sa tu radi, ze sa maju mat rady take ake su, ze su krasne aj s kilami navyse.😀 A muz by ju mal akceptovat taku aka je. Priznajme si, ze obezita na zene je este nepritazlivejsia ako na muzovil. A este 3 deti u chlapa je red flag. Naopak u zeny ma byt chlap rad, ze sa moze starat o jej 3 deti. 😀
Takze chlapik urcite najde nejaku zenu. Len ma zaujima, ze ma 38 rokov, z toho 7 rokov je sam. To kedy stihol 3 deti???
@katkazatka Timko a Nati su z mojeho manzelstva, mala Saška je z moho predposledneho, nevydareneho vztahu.
@katkazatka Timko a Nati su z mojeho manzelstva, mala Saška je z moho predposledneho, nevydareneho vztahu.
@anonym_autor to si stihol do 30-tky 3 deti? To znamena, ze su este male. To si vela rodicovskej zodpovednosti nepobral. Mna by toto odradilo. Kade chodis, deti robis a potom adios zeny...starajte sa samy.
@anonym_fc2fe6 na zaciatku vztahu , ked sa preklapas z nevztahu do vztahu s cudzim clovekom tak je toto velmi silny faktor a pres to vlak nepojede.
@martinmmartin ale ako cez čo vlak nejde?ze si človek ráta, že čo mi prinesie ten druhý? ale ved to rátam s niečím co ani neviem ci bude alebo nebude
Ako sa vie dopredu aký bude ten vzťah a ako sa bude vyvíjať
Nejako to nechápem, prepáč 🫣
@anonym_autor ty si také výškovo malé pivo 🫣, ale určite sú aj nízke ženy, čo im tvoja výška nebude vadiť. Vieš ako sa hovorí, nikdy nie je dobré to, čo sa samo núka 😏. Ak máš s niekým byť, láska si ťa nájde sama 👍. Veľa šťastia ti prajem 😍.
@anonym_autor ty si také výškovo malé pivo 🫣, ale určite sú aj nízke ženy, čo im tvoja výška nebude vadiť. Vieš ako sa hovorí, nikdy nie je dobré to, čo sa samo núka 😏. Ak máš s niekým byť, láska si ťa nájde sama 👍. Veľa šťastia ti prajem 😍.
@anonym_0a29a6 dakujem.
Ja som krpata, mne by vyska neprekazala, ale tri deti s dvomi zenami asi hej. Aj ked zavisi od toho ake mate vztahy a ako sa viete dohodnut na logistike.
Ja som krpata, mne by vyska neprekazala, ale tri deti s dvomi zenami asi hej. Aj ked zavisi od toho ake mate vztahy a ako sa viete dohodnut na logistike.
@deedol s exmanzelkou mame striedavku, obaja robime na zivnost a takto sa to da, a matka Sašky sa ide vydavat, a jej buduci nechce aby sme sa stretali s dcerou.
@anonym_fc2fe6 Tak to by si sa čudovala, mnoho žien tu na koníku je to prvé čo ich zaujíma.
@katkazatka lebo samé majú zvyčajne toooľko čo ponúknuť 😀
@anonym_d67c43 a 34 r bezdetna, sama... To už si za zenitom, devka stara
@anonym_ac001e kde píšem, že som sama? Píšem, že bezdetná.
vedela by som prekúsnuť výšku, kg, aj vzdelanie. Problém by bol 3! deti. Čo je moc - to je veľa.
Známy sa s takýmto počtom detí dal dokopy s jednou pani. On deti, ona deti a ešte aj spoločné deti. Hrôza.
na foto máš asi tak 85 kg. MAX.
Rad by som ta utesil ... Sam mam 182, vysportovany a aj tak ti niektore (a nic moc nevyzerali) zahlasia, ze pod 190 cm (aby bol o 10-15cm vyssi ako ona) to pre nu neprichadza do uvahy. :D Tak som sa potom na nich smial, ako viseli 2 roky na zoznamke, boli tam zavesene skoro kazdy den a nepochopili, ze preco nic ... Ak na vysokych 190 cm (aj o 5-10 rokov starsich) stoja sory mladych bab, tak 45-50 rocna, na ktorej vidno v tvari uz vek si neskrtne a este dokonca zadala, ze rozpatie od 5-10 rokov mladsieho po jej vek. Len im to este nedoslo.
@anonym_d67c43 moj muz nema vs, ja mam dve a? Klape nam to a je v iks veciach šikovnejší ako ja, vie sa obracať. Ale na rozdiel od autora ma 190+ a 90 kg, športová postava. S tym vzdelaním si to chcela dotuknut, ale nemusela si. Dnes ma vs kazdy s dierou v zadku. A to ze si na mng pozicii? dnes je dnes a zajtra si kludne na ulici, ani nevies ako. A chalanisko ma aspon remeslo, elektrikárov je stale malo. Trochu pokory by to chcelo. Vies kolko dnes zarobí taky elektrikar? Viac ako nejaky priemerný právnik. Tieto porovnávacky so vzdelaním neznasam. Tym viac, ked to hodnotí clovek s vs - ten skor by mal mat nadhľad.
Pre mňa by bol problem tvoja výška, keďže som o dost vyššia od teba.Inac sa mi pacia muzi čo su ozaj muzi, aj s kilami navyše, a nie tie tintitka, že keď zafúka spadnú😁
Red flag by boli tvoje 3 deti, ktoré máš s dvomi roznymi zenami.Robiš deti kade tade, zenu asi ani pomaly nepoznáš/tvoj druhy vztah/Zrejme nebudes rodinne založený človek.
@katkazatka 3 deti nie su pre mňa red fleg .. praveže ja som si hladala muža, s deťmi, to že ma 3 bola výzva na kolko som aj ja deti mala 🫢🤣 ako ten fim tvoje moje naše 😀 ale tu skor ide o postavu o výšku, proste by som potrebovala muža, ktorí by bol odo mna vyšší, možno by som inak vnímala, keby som o 10cm nižsia od autora.. cize pre mna je red fleg výška.. a podla fotky, vaha a výska mu robia svaly nie, že je tučný, ale ani to nie postava na mužoch, ktorá by sa mi páčila ... to pivné bruško mi vobrc nevadí.. 🤣🤣😃

@anonym_79e0fa myslis fotku? ta je z minuleho leta, tento rok som nebola pri mori
@anonym_autor ano fotku, tucny nie si