icon

Môže laxný prístup naznačovať nezáujem muža pri zoznamovaní?

Dnes o 11:51

Ahojte, skúste mi toto normálne zhodnotiť, lebo mne to hovorí, že muž nemá záujem, ale on tvrdí opak. Stretávam sa s jedným mužom - iba stretávam, spoznávanie, nič medzi nami nebolo. Voláme spolu 1-2x denne, aj si napíšeme. Len neviem s tým stretávaním je to divné. Inak je slobodný, žije sám, nemá deti, ani priateľku.

Dnes je štvrtok, videli sme sa minulý týždeň vo štvrtok. Zvykli sme sa predtým 2-3x do týždňa. V sobotu som mu volala, že idem niekde, či sa mu nepridá, že nie, že sa mu dnes nechce. V pondelok som išla do lekárne neďaleko jeho bytu, pýtala som sa, či nejde tým smerom, že by sme sa stretli a dali kávu, že nie v ten deň nemôže. V utorok som sa ho len medzi rečou pýtala, že aké má plány po práci, že je pekne, povedal, že ide s mamou na cintorín a potom jej pôjde pomôcť s nákupom. Včera mi zase volal on, že teraz ide niekde, či nemám cestu tam, že by sme sa stretli. Ja som nemohla bola som dlho v práci. Vravela som mu, že dnes (štvrtok) mám voľno, že ho rada cez deň uvidím, podvečer mám cvičenie o 17.00. Volali sme si ráno, pýtala som sa, či zájdeme na obed, že nie, že on si ide variť. Volal mi aj teraz, že práve sa mu dorábajú zemiaky, že o pol druhej to bude hotové, naje sa a že by sme sa mohli vidieť o 15.00.
Už som mu povedala, že ja o 13,30 odchádzam z domu, idem si po svojom, vybavovať svoje veci a keď chce, nech mi zavolá, či budem niekde v teréne a budem mať čas.

Každý normálny človek by povedal, že tento muž nemá záujem.
Aj ja to tak cítim, vidím. On stále tvrdí, ako záujem má a záleží mu na mne.
Ale veď je to celé divné nie? V minulosti, keď muž chcel byť so mnou, tak dokázal prejsť pol Slovenska kvôli mne, na hodinu a pol. A on toto? A to sme v jednom meste?
Zaradila som spiatočku. Stretli ste sa s takýmto prístupom?

fifenkoo
Dnes o 11:52

nema zaujem, len proste ludia maju problem povedať pravdu do očí tak to radšej nehavaju tak nejako odzniet. move on

autor
Dnes o 11:54
@fifenkoo

nema zaujem, len proste ludia maju problem povedať pravdu do očí tak to radšej nehavaju tak nejako odzniet. move on

@fifenkoo no ved to mi je jasne. Ale preco mi stale vola on? Ja mu za cely tyzden zavolam max 1x. Zvysok mi stale vola on. A naozaj niekolkokrat denne. Tak potom preco, naco? Na co je toto dobre?

kocuris
Dnes o 11:58

@anonym_autor dobre si spravila. Nestretol. Chlap keď chce nema problém 300 kilometrov za babou a nazad na otočku. Divný je.

romi0310
Dnes o 12:00

@anonym_autor preco si ty ta iniciativna? Ty za neho pretancujes parket a cudujes sa, ze ten chlap stratí zaujem. Muza vzdy bude priťahovať žena, ktora sa neda lahko chytiť. To priťahuje len slabochov a mimonov. Ktori sa nechajú viest potom po cely cas. Zeny si neuvedomujú, ako si znižujú svoju hodnotu, ked chlapa naháňajú. Toľkokrát ho uháňať a vymýšľať za neho plány... Preco? Vsak on nemusí absolútne nic a este potom dostane aj sex. Vsak nech sa snaží, nech vymýšľa, nech organizuje. Moj manžel nase prve rande tak hrotil, snazil sa, a bolo to take pekne. Ja som nemusela nic, iba som sadla do auta a nechala sa viest. On zaujem moze mat, ale kedze ty vsetko hrotis a robis kroky aj za neho, tak moze strácať zaujem. Alebo len proste nie ste kompatibilní a jemu lichoti a dvíha ego to, ze za nim beháš, lietaš a cíti sa ako frajer. Su muži, ktori ziadne zene nedajú vela, mozno aj on je z tych a takého fakt nechceš. Maj svoje nároky, bud náročná. Ked je žena skromná, dostane aj takého chlapa. A ver mi, ze chlap nepotrebuje byt velkopodnikatel, aby sa snazil a dvoril zene

anonym_de53d4
Dnes o 12:01

Mohla by si hlavne upresnit vek, to hovorime o 20tnikoch ci 40tnikoch?

Kazdopadne. Mna presvedcia najma skutky, nie recicky. Takze zbytocne by mi niekto denne vyvolaval, co by ma dost otravovalo ak nebyvate 500km od seba, nemate obaja prace manazera zemegule a 5 deti z predosleho manzelstva, ze neviete co skor a ten cas na stretnutie nemate.

Navyse chlap, ktory tiez hlada vaznu znamost, potencialnu partnerku na zivot do buducna a jednoducho sa mu zena ZAPACILA, tak s nou byt proste chce.

A ak chlap sa nevie zobrat a sadnut s Tebou na menucko lebo on si radsej doma uvari zemiacik, alebo dnes "sa mu nechce", nevidim dovod aby som sa nanho nejako namotavala, ak hladam do buducnosti perspektivny vztah.

anonym_f8943b
Dnes o 12:21

Ty nemas prioritu jeho a ani on teba... neviem ako dlho sa len stretavate a nic nebolo, mozno mu s toho aj vyjde, ze ho natahujes zbytocne a ze sa mu to neoplati... 2-3 stretka tyzdenne, kazdodenne telefonaty a nie ste par? Jemu s toho vychadza, ze zbytocna strata casu s tebou...

motylik2559
Dnes o 12:24

@anonym_autor Mna tam odradilo, kolko stretnuti si mu zrejme v priebehu zopar dni navrhla ty. Si moc iniciativna a nedala si mu priestor nech sa on realizuje. Mozno keby si ani nebola iniciatorka, tak este skor zistis,ze on by stretko ani nenavrhol, tazko povedat. Nepaci sa mi jeho spravanie vobec, ked len cez tel.ti kvaka ako ma zaujem. Keby mal, tak to vyzera inak a chcel by ta vidiet aj keby na hodinku, ked ste v jednom meste. Asi to radsej usekni uplne a pockaj na takeho, za ktoreho budu hovorit skutky a nie prazdne reci🙂

autor
@romi0310

@anonym_autor preco si ty ta iniciativna? Ty za neho pretancujes parket a cudujes sa, ze ten chlap stratí zaujem. Muza vzdy bude priťahovať žena, ktora sa neda lahko chytiť. To priťahuje len slabochov a mimonov. Ktori sa nechajú viest potom po cely cas. Zeny si neuvedomujú, ako si znižujú svoju hodnotu, ked chlapa naháňajú. Toľkokrát ho uháňať a vymýšľať za neho plány... Preco? Vsak on nemusí absolútne nic a este potom dostane aj sex. Vsak nech sa snaží, nech vymýšľa, nech organizuje. Moj manžel nase prve rande tak hrotil, snazil sa, a bolo to take pekne. Ja som nemusela nic, iba som sadla do auta a nechala sa viest. On zaujem moze mat, ale kedze ty vsetko hrotis a robis kroky aj za neho, tak moze strácať zaujem. Alebo len proste nie ste kompatibilní a jemu lichoti a dvíha ego to, ze za nim beháš, lietaš a cíti sa ako frajer. Su muži, ktori ziadne zene nedajú vela, mozno aj on je z tych a takého fakt nechceš. Maj svoje nároky, bud náročná. Ked je žena skromná, dostane aj takého chlapa. A ver mi, ze chlap nepotrebuje byt velkopodnikatel, aby sa snazil a dvoril zene

@romi0310 ja som mu volala iba v sobotu. Inak vzdy vola on. Ak mi volal, medzi recou som sa opytala, aky ma dnes program. Vcera keby som velmi chcela, tak odidem z prace a dorobim si to doma, ale ... dnes keby som velmi bola na nom zavisla, tak ho cakam do 15.00 a tisko sucham nozkami, pripadne zrusim cvicenie o 17.00. Ale nezrusim. Mam tiez svoj program a aktivity.

anonym_3f4059

@anonym_autor mne to príde v pohode.. veď nie kazdy musi mat cas, sama vidiš, že ani ty ten čas nemáš vzdy

zabka79
Dnes o 12:36

@anonym_autor podla mna to je taky typ muza. Ten 300 km nepojde za ziadnou. Nevie ako sa to robi asi moc skusenosti s randenim nema.

luccys
Dnes o 12:39

Podla mna je to 40+ typek, ktory by mozno aj chcel, ale nejak si zvykol na single zivot a stare navyky nepustia.

anonym_baf246
Dnes o 12:42
@zabka79

@anonym_autor podla mna to je taky typ muza. Ten 300 km nepojde za ziadnou. Nevie ako sa to robi asi moc skusenosti s randenim nema.

@zabka79 tiež si myslím, že je to taký typ človeka. Taký nemastny, nesláný. Tak vyvoláva, lebo to nie je žiadna námaha a tak udržiava aspoň náznak niečo a ty sa chytiš ( možno) a on sa bude viesť. Myslím, že takéto čudo bude aj vo vzťahu, ty urobiš, prinesieš, vybavíš, predostrieš a on sa rozhodne či na.to momentálne má náladu. Ale asi skôr naladu mat nebude, len na svoje veci, mamku a pokoj a ty až keď nič iné nebude na práci. 😵‍💫

tykat
Dnes o 12:45
@anonym_autor

@fifenkoo no ved to mi je jasne. Ale preco mi stale vola on? Ja mu za cely tyzden zavolam max 1x. Zvysok mi stale vola on. A naozaj niekolkokrat denne. Tak potom preco, naco? Na co je toto dobre?

@anonym_autor lebo mu to takto staci. Su ludia ktori nepotrebuju taky intenzivny kontakt s partnerom, a prave preto aj zostali sami lebo im to takto vyhovuje. A bud beries to co je alebo nie. Toto sa nezmeni. Aj keby si ho na nejaky cas (kym bude svadba, deti...) dotlacila do toho co chces, skor ci neskor sa to vrati naspat do tohto vlazneho modu.

patrike
Dnes o 12:46

Volat si 1 - 2 x denne v tejto faze ? WTF ? Naco a preco ?
Vy sa proste navzajom minate, obaja razite system "nebudem rusit aktivitu XY len kvoli stretku". Nehadzal by som flintu do zita definitivne, nie kazdy vztah zacina ako v romantickom filme.
Este je tu druha moznost, ze si jedna z tych, ktore razia teoriu o spoznavani, nie je v tom ziadna vasen, na sex pristanes po pol roku a jeho nejake tanceky prestali bavit uz teraz a pomaly radi spiatocku. Skusil ta pobozkat ? Aka bola tvoja reakcia ?

enmery
Dnes o 12:56

Je jedno, čo trepe, skutky hovoria jasne. Nestrácaj s ním čas. Nech si sedí doma pri mame.

zabka79
Dnes o 12:59
@anonym_baf246

@zabka79 tiež si myslím, že je to taký typ človeka. Taký nemastny, nesláný. Tak vyvoláva, lebo to nie je žiadna námaha a tak udržiava aspoň náznak niečo a ty sa chytiš ( možno) a on sa bude viesť. Myslím, že takéto čudo bude aj vo vzťahu, ty urobiš, prinesieš, vybavíš, predostrieš a on sa rozhodne či na.to momentálne má náladu. Ale asi skôr naladu mat nebude, len na svoje veci, mamku a pokoj a ty až keď nič iné nebude na práci. 😵‍💫

@anonym_baf246 napisala si to uplne presne. Ty vsetko urob ponukni a ja sa rozhodnem. Cely zivot ho bude treba tahat.

jaskolka
Dnes o 13:01

Mne to príde,že obaja chcete síce "vzťah"ale zároveň chcete mať svoje pohodlie, udržať všetky svoje doterajšie zvyky aj spôsob života. Ani jeden nechcete meniť svoje plány,keď sa ten druhý ozve,a akosi sa neviete či nechcete zhodnúť na niečom spoločnom. Ty máš svoje cvičenie, on si varí zemiaky...a tak to bude stále dokola. Nevidím v tom nejakú perspektívu,skôr o pár týždňov vás to omrzí a prestanú aj tie telefonáty.

anonym_fea279
Dnes o 13:14

Ja by som stopla vyvolávanie 2x denne, ktorému vôbec nerozumiem a radšej povedala, že sa porozprávame, keď sa stretneme... sú týždne a týždne, pred tým to fungovalo 2-3x do týždňa, teraz nejak nevyšlo, z toho si to aj ty 2x zrušila, stane sa... sledovala by som ako to pôjde ďalej

patrike
Dnes o 13:34
@jaskolka

Mne to príde,že obaja chcete síce "vzťah"ale zároveň chcete mať svoje pohodlie, udržať všetky svoje doterajšie zvyky aj spôsob života. Ani jeden nechcete meniť svoje plány,keď sa ten druhý ozve,a akosi sa neviete či nechcete zhodnúť na niečom spoločnom. Ty máš svoje cvičenie, on si varí zemiaky...a tak to bude stále dokola. Nevidím v tom nejakú perspektívu,skôr o pár týždňov vás to omrzí a prestanú aj tie telefonáty.

@jaskolka Vidim to rovnako.

anonym_8ec12a
Dnes o 14:39

No takto: keby som mu povedala, že som blízko jeho domu a on mi zadre, že sa mu varia zemiaky a naje sa doma, tak cuuus....už by som nezdvihala mobil, a keď tak len: nemám čas
On uprednostňuje seba pred tebou

jeennyv
Dnes o 14:49

@autorka kasli na neho, sa mu ani neozvi, chlap ked chce zenu, ide urobi vsetko, ostatne su vyhovorky…ja som mala tiez taky nevztah, ze on pre mna nic, ale ja aby som za nim sla xy km..dovi, skoda stracat cas

anonym_1f338a
Dnes o 15:23

No mne pridete obaja taki, ze mate svoj zivot, aktivity a nechcete vynalozit usilie na seba navzajom. Ty ides cvicit a vybavovat, co je ok, ale nemienis to menit kvoli nemu. On zas ide s mamou na cintorin a nakup, tiez to nezmeni len kvoli tebe. Podla mna to je rovnaka uroven. Ja som si tak vsimla, ze mladsi ludia su v randeni taki flexibilnejsi, z minuty na minutu zmenia rezim svojho dna, ale cim je clovek starsi, tym ma vacsi problem nieco menit. Alebo je to aj povahou, ja nemam problem si rychlo preorganizovat den a som velmi flexibilna, mojmu muzovi musis dat ziadost na zmenu rezimu mesiac dopredu 😂 Ak chces s nim dalej pokracovat, vykasli sa na nejake telefonaty a rychlostretka za behu, ale dohadujte sa tyzden dopredu. A skoncila by som s tym "som blizko tvojho domu, nechces ist na kavu?"

petrao2
Dnes o 16:52
@anonym_autor

@anonym_autor ale ved ta zrušil presne toľkokrát ako ty jeho tak nechápem
Nemáte žiadnu snahu ani jeden tak neviem co cakas

zmrzlinka8
Dnes o 17:04

@anonym_autor nie je šetrný alebo priam lakomý? Nemá nejaký finančný problém, že ťa nemôže pozvať niekam sadnúť? Len tak mi napadlo

anonym_baf246
Dnes o 18:11

@anonym_autor " varím zemiaky" 🤣🤣🤣 Uf, ... tak to má dostalo. 🤣🤣. No nič, hlavne ho nezdržuj, bo prípalené zemiaky sú katastrofa. 🤣🤣

anonym_04b01e
Dnes o 18:45

Toto fakt nemá budúcnosť, asi večne single a mňa by tie jeho telefonáty skôr otravovali, načo?

luccys
Dnes o 19:09
@anonym_04b01e

Toto fakt nemá budúcnosť, asi večne single a mňa by tie jeho telefonáty skôr otravovali, načo?

@anonym_04b01e Ja nenavidim telefonovanie, takze toto by velmi rychlo skoncilo😃

kabyko
Dnes o 22:55

Potom prečo si toľko žien nemôže nájsť partnera 😃 ved chlap musí prejsť aj 300km denne ak chce ženu. Žena nemusí predsa nič. 😃 najlepšie ani ústami pohnúť. Fakt sa nečudujem ako ženy chcú toľko rovnoprávnosti ale chlap ma pomaly do nebies pre kráľovnú skákať. 😃 nečudo ze chlapy seru na nejaké randenie. Nestojí im to za tu snahu.