icon

Môže sa vám zapáčiť osoba len s peknou tvárou?

17. aug 2026

Je mozne,ze by sa vam zapacila osoba, ktora ma peknu tvar, ale telo nema nic moc? Pripadne ma nadvahu, nejaku inu vadu na krase?

Strana
z3
anonym_77c8f1
17. aug 2026

Keďže ani ja nie som miss world tak akceptujem drobne nedostatky na druhych

autor
17. aug 2026
@anonym_77c8f1

Keďže ani ja nie som miss world tak akceptujem drobne nedostatky na druhych

@anonym_77c8f1 a bol by to pre teba drobny nedostatok,ze tvar krasna,ale zvysok nie?

anonym_abc9e6
17. aug 2026

bohuzial je najviac nepritazlive nizke sebavedomie -- a to nemyslim v zlom. poznam zeny dost pri tele, ale svoje kila nosia s takou laskou, ako moze nejedina modelka zavidiet. vyzaruje z nich pozitivny vibe a chcete s nimi travit cas. rovnako nemali ani nikdy nudzu o partnerov napriek hranici s obezitou

no poznam aj zeny s mieeernou nadvahdou, z ktorych ide energia typu "nenavidim sa a nechem sa prijat".

takze samozrejme, ludom sa pacia rozne postavy, rozne tela, ale uz len to, ze pises tento prispevok, tak z teba krici ten druhy typ. a kym sa nezacnes pacit sama sebe, tak sa nebudes pacit ani inym ludom. je to fakt citit

anonym_cec04b
17. aug 2026

A Ty hladas partnera s bodovacim dotaznikom? Takto to predsa nefunguje... Tak Ty musis vediet, co je pre Teba dolezite a ako celkovo clovek posobi. Asi Ta celkovo nepritahuje, ked riesis taketo blbe hypotezy a este na mk...

anonym_f12b56
17. aug 2026

Paci sa, to je take prvoplanove. Pozriem a idem dalej. Ak myslis, ze by to mohlo byt aj viac ako esteticky zazitok z pohladu, tak exterier je len cast toho co treba vnimat. Lebo ako sa hovori Co z pekneho hrnca, ked je prazdny?

anonym_8c7d9f
17. aug 2026

Kolki ludia sa zamiluju do vyslovene skaredeho partnera a preziju aj cely zivot spolu. Pritazlivost nie je len o telesnej schranke. Humor, spolocne zaujmy, porozumenie....

anonym_2a35a2
17. aug 2026

@anonym_autor jasné že áno. Každý má iné váhové koeficienty na kritériá telesnej sympatie. A čaro osobnosti po lepšom spoznaní sa ich môže úplne relativizovať. Poobzeraj sa po šťastných pároch okolo seba, aké sú niekedy "nesúrodé".

anonym_d0de16
17. aug 2026

Moja babka ovorievali,že stačí ak je chlap o chlp krajší od čerta
Nikdy nebol pre mňa dôležitý výzor, skôr charizma a iné voľným okom neviditeľné vlastnosti, vybrala som si podľa toho a žijem v šťastnom manželstve desiatky rokov

autor
17. aug 2026
@anonym_abc9e6

bohuzial je najviac nepritazlive nizke sebavedomie -- a to nemyslim v zlom. poznam zeny dost pri tele, ale svoje kila nosia s takou laskou, ako moze nejedina modelka zavidiet. vyzaruje z nich pozitivny vibe a chcete s nimi travit cas. rovnako nemali ani nikdy nudzu o partnerov napriek hranici s obezitou

no poznam aj zeny s mieeernou nadvahdou, z ktorych ide energia typu "nenavidim sa a nechem sa prijat".

takze samozrejme, ludom sa pacia rozne postavy, rozne tela, ale uz len to, ze pises tento prispevok, tak z teba krici ten druhy typ. a kym sa nezacnes pacit sama sebe, tak sa nebudes pacit ani inym ludom. je to fakt citit

@anonym_abc9e6 áno, ja poznam tie take zeny, ktore su pri tele a nudzu o muzov nemaju, ja sa toti nepytam kvoli sebe ale kvoli jednej debate, co mali dvaja moji kamosi medzi sebou.

autor
17. aug 2026
@anonym_d0de16

Moja babka ovorievali,že stačí ak je chlap o chlp krajší od čerta
Nikdy nebol pre mňa dôležitý výzor, skôr charizma a iné voľným okom neviditeľné vlastnosti, vybrala som si podľa toho a žijem v šťastnom manželstve desiatky rokov

@anonym_d0de16 tak o chlp krajsi od certa je hadam kazdy 😂ano,charizma je na nezaplatenie 👍som rada,ze si si dobre vybrala

autor
17. aug 2026
@anonym_2a35a2

@anonym_autor jasné že áno. Každý má iné váhové koeficienty na kritériá telesnej sympatie. A čaro osobnosti po lepšom spoznaní sa ich môže úplne relativizovať. Poobzeraj sa po šťastných pároch okolo seba, aké sú niekedy "nesúrodé".

@anonym_2a35a2 ano, pary na uliciach su casto rozne, alw vela sa tak vyzorovo k sebe hodí

ipsa646
17. aug 2026

Ak chceš vyslovene pekných, otvor si nejaký módny alebo erotický časopis, alebo navštevuj len fitká. Možno sa ti nakoniec niekto zapáči, len mu nedovoľ otvoriť ústa a príliš veľa rozprávať.
Človek sa dokáže nevýslovne zmeniť. Ak si staršia, možno si pamätáš na riaditeľa SIS v parlamente a potom po prílete zo zahraničia. Ak by si ho videla zo zadu, nepovedala by si, že je to jeden a ten istý človek. Preto sa aj manželia v tých najšťastnejších manželstvách veľmi dopĺňajú a niekedy až tak, že sa typovo podobajú.
Takže prestaň špekulovať a ži naplno, lebo dopadneš ako ja.
Veľa zdravia a šťastia, lebo budeš toľko vyberať, až preberieš!

autor
17. aug 2026
@anonym_8c7d9f

Kolki ludia sa zamiluju do vyslovene skaredeho partnera a preziju aj cely zivot spolu. Pritazlivost nie je len o telesnej schranke. Humor, spolocne zaujmy, porozumenie....

@anonym_8c7d9f ja som mala raz priatela,ktoreho ked som videla po prvy raz a este sme sa nepoznali, povedala som,ze s tym by som nikdy nic nemala,a nakoniec ma tak ocaril,ze to bola velka laska, hoci sa mi uplne nepacil, ale zapacila sa mi jeho osobnost

anonym_d0de16
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_d0de16 tak o chlp krajsi od certa je hadam kazdy 😂ano,charizma je na nezaplatenie 👍som rada,ze si si dobre vybrala

@anonym_autor tak konkrétne mal 25r, 115kg, 180cm, skoro komplet plešatý, bradatý, fúzatý, okuliarnatý. Ale charizma a humor fantastický

autor
17. aug 2026
@anonym_d0de16

@anonym_autor tak konkrétne mal 25r, 115kg, 180cm, skoro komplet plešatý, bradatý, fúzatý, okuliarnatý. Ale charizma a humor fantastický

@anonym_d0de16 to je tvoj manzel teraz, ano?🙂

tilly
17. aug 2026

Ak v ňom bude iskra a bude medzi nami tá správna chémia, môže vyzerať ako quasimodo a zamilujem sa.
Ale ak tam tá iskra nebude, môže byť aj princ krasoň, so mnou to nepohne.

anonym_d0de16
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_d0de16 to je tvoj manzel teraz, ano?🙂

@anonym_autor áno je môj manžel len už má viac nez o 20kg menej

anonym_8d6282
17. aug 2026

Čo znamená tvár pekná a zvyšok nie? Neviem si to nejak predstaviť. Je pokrivený, hŕbatý, zakrpatený?

marsmykkok
17. aug 2026

@anonym_autor Nadváhou myslíš čo? Proste ak má niekto 5 kíl naviac neriešim, ale ak 50kíl a je zrelý na extrémne premeny určite by ma nezaujal.

marsmykkok
17. aug 2026

Celkovo čo sa týka mužov a žien ja nemám proste nejakú konkrétnu predstavu kto je pekný, je to proste kombinácia celkového výzoru, charizmy, oblečenia, účesu, proste ako jeden celok. Nemám to tak že napríklad pekná žena je za mňa chudá alebo vyšportovaná alebo krv a mlieko, je to proste kombinácia všetkého, rovnako aj s farbou vlasov, výškou a tak. A s mužmi to mám podobne.

anonym_588b0a
17. aug 2026

Nemám nejaké vysnene mužské telo, že takýto musí byt
Jedine aby to bolo v rámci zdravia, žiadny anorektik, žiadna extrémna obezita a ani sypač
A hlavne nie sypač lebo to je najmenej ospravedlnitelne, čo sa týka zásahu do zdravia

autor
17. aug 2026
@ipsa646

Ak chceš vyslovene pekných, otvor si nejaký módny alebo erotický časopis, alebo navštevuj len fitká. Možno sa ti nakoniec niekto zapáči, len mu nedovoľ otvoriť ústa a príliš veľa rozprávať.
Človek sa dokáže nevýslovne zmeniť. Ak si staršia, možno si pamätáš na riaditeľa SIS v parlamente a potom po prílete zo zahraničia. Ak by si ho videla zo zadu, nepovedala by si, že je to jeden a ten istý človek. Preto sa aj manželia v tých najšťastnejších manželstvách veľmi dopĺňajú a niekedy až tak, že sa typovo podobajú.
Takže prestaň špekulovať a ži naplno, lebo dopadneš ako ja.
Veľa zdravia a šťastia, lebo budeš toľko vyberať, až preberieš!

@anonym_588b0a
@marsmykkok
@anonym_8d6282
@tilly
@ipsa646 ja som tuto otazku polozila kvoli rozhovoru dvoch kamosov. Rozoberali medzi sebou,ze zena,co ma krásnu tvar ale nadvahu cca 10kg sa im nepaci, ze radsej skareda tvar ale chude, vysportovane telo. Tak mi prislo kus smutno,ze su taki povrchni.

tilly
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_588b0a
@marsmykkok
@anonym_8d6282
@tilly
@ipsa646 ja som tuto otazku polozila kvoli rozhovoru dvoch kamosov. Rozoberali medzi sebou,ze zena,co ma krásnu tvar ale nadvahu cca 10kg sa im nepaci, ze radsej skareda tvar ale chude, vysportovane telo. Tak mi prislo kus smutno,ze su taki povrchni.

@anonym_autor tak vieš, na hlavu dáš pri sexe vrece, alebo to robíš odzadu 🙊🙊🤣🤣🤣🤣
Ber s nadhľadom 😉

ipsa646
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_588b0a
@marsmykkok
@anonym_8d6282
@tilly

@anonym_autor Nie je slušné počúvať cudzie rozhovory a rozumné sa k tomu priznávať. Ak potrebuješ schudnúť, stačí menej večerať a viac športovať. Ja to nerobím a tak ostanem len pre tú kámošku s kosou!

ipsa646
17. aug 2026
@tilly

Ak v ňom bude iskra a bude medzi nami tá správna chémia, môže vyzerať ako quasimodo a zamilujem sa.
Ale ak tam tá iskra nebude, môže byť aj princ krasoň, so mnou to nepohne.

@tilly Ty hovoríš o iskre. Čo mám hovoriť ja, keď sa dobrovoľne chemicky kastrujem, aby som žil o pár dní dlhšie. Má to vôbec zmysel?
pozri si moje fotky a prečítaj prečo na:
https://www.modrykonik.sk/blog/ipsa646/album/brodil-som-hron-fcjm9n/
a teraz poraď. Mne ani to vrece viagry nepomôže!

anonym_735bbf
17. aug 2026

@anonym_autor dobra sprava je ze s postavou sa da vzdy nieco robit. Za to so skaredou tvarou je to uz tazsie. Takze urcite bud rada. Ja to mam naopak a poviem ti je to nanič

ivicatolic
17. aug 2026

@anonym_autor jasné že môže ..... odtiaľ - potiaľ 😆😭😆

autor
17. aug 2026
@tilly

@anonym_autor tak vieš, na hlavu dáš pri sexe vrece, alebo to robíš odzadu 🙊🙊🤣🤣🤣🤣
Ber s nadhľadom 😉

@tilly presne sa oni na tom zabavali 😃ale namiesto vreca tam figurovala taska z billy.

autor
17. aug 2026
@ipsa646

@anonym_autor Nie je slušné počúvať cudzie rozhovory a rozumné sa k tomu priznávať. Ak potrebuješ schudnúť, stačí menej večerať a viac športovať. Ja to nerobím a tak ostanem len pre tú kámošku s kosou!

@ipsa646 my sme sa bavili spolu, ja som sa pridala az na konci debaty, ked prestali s tymi somarinami

autor
17. aug 2026
@ipsa646

@tilly Ty hovoríš o iskre. Čo mám hovoriť ja, keď sa dobrovoľne chemicky kastrujem, aby som žil o pár dní dlhšie. Má to vôbec zmysel?
pozri si moje fotky a prečítaj prečo na:

a teraz poraď. Mne ani to vrece viagry nepomôže!

@ipsa646 ja som si to pozrela, si fakt velmi odhodlany, huzevnaty bojovnik, velmi ti fandim 🍀🍀🍀🍀

Strana
z3