Môže sa vám zapáčiť osoba len s peknou tvárou?
Je mozne,ze by sa vam zapacila osoba, ktora ma peknu tvar, ale telo nema nic moc? Pripadne ma nadvahu, nejaku inu vadu na krase?
Jeden z mojich ex mal peknu tvar a obezitu 3. Stupna, nadvahu mozno 70 kil. Hrozne ma pritahoval, ale to nebolo vyzorom. Ak by som ho nepoznala a sudila len podla vzhladu, tak by som s nim nikdy nebola.
Ja mam skoro vzdy taku smolu, ze sa zalubim do muzov, co sa mi fyzicky vobec nepacia. Snad len jeden z mojich 8mich byvalych bol vyzorovo priemerny a nie podprirmerny. Vzdy ma dostane ich povaha, nazory, spravanie a rozum.
@anonym_autor áno ale v takom prípade ma ten človek fyzicky nepriťahuje. Mne sa proste chlap musí páčiť celý, musí tam preskočiť iskra, chémia. Darmo bude mať peknú tvár keď telo ma nebude priťahovať a nebude ma vzrusovat. Muž ma byť muž komplet podľa mojich predstáv.
@anonym_autor nie. Mám rada osobu ako kompaktný celok. Čo z toho keď je pekná tvár a otvorí ústa tak koniec. Alebo pekná tvár a špinavé nechty, zarezané gate, alebo špinavý limec na.bunde od makeupu.
Čo znamená tvár pekná a zvyšok nie? Neviem si to nejak predstaviť. Je pokrivený, hŕbatý, zakrpatený?
@anonym_8d6282 ja poznám 2 baby. Sú tak krásne do tváre, krásne svoje vlasy, zuby, pleť, že môžu fotiť módny editoriál. Aj milé. Pokiaľ sedia na stoličke za stolom ok. Keď sa postavia tam vidíš stehná a zadok mega rozmerov, a ten puch 🙄 Takže nie, len pekná tvár nestačí.
@anonym_588b0a
@marsmykkok
@anonym_8d6282
@tilly
@ipsa646 ja som tuto otazku polozila kvoli rozhovoru dvoch kamosov. Rozoberali medzi sebou,ze zena,co ma krásnu tvar ale nadvahu cca 10kg sa im nepaci, ze radsej skareda tvar ale chude, vysportovane telo. Tak mi prislo kus smutno,ze su taki povrchni.
@anonym_autor ja nerozumiem co je na tom povrchne? ak by to bolo opacne, ze je jedno, ze je 70kg rozkysnutá knedla ale ma peknu tvar a teda ked ju bude trtkat sa bude len pozerat na tvar.. v com by bol rozdiel ? to uz povrchne nie je? ako ked je hnusna jak cert ale ma super telo a tak bude svoju pozornost focusovat prave na to? poviem rovno mne sa tucni ludia hnusia, ci muz ci zena je to extremne nechutne.. tiez som povrchna? sorry ale clovek ta musi pritahovat a hora tuku nie je sexi.
@anonym_autor ja nerozumiem co je na tom povrchne? ak by to bolo opacne, ze je jedno, ze je 70kg rozkysnutá knedla ale ma peknu tvar a teda ked ju bude trtkat sa bude len pozerat na tvar.. v com by bol rozdiel ? to uz povrchne nie je? ako ked je hnusna jak cert ale ma super telo a tak bude svoju pozornost focusovat prave na to? poviem rovno mne sa tucni ludia hnusia, ci muz ci zena je to extremne nechutne.. tiez som povrchna? sorry ale clovek ta musi pritahovat a hora tuku nie je sexi.
@anonym_dc5b0d A ja som si roky budoval ten môj pivný sval. A takto dostať! Poraď aspoň ako sa ho zbaviť, prosím!!!
@anonym_dc5b0d ale zas nebavime sa o extremoch, hora tuku, bavili sa, al ma clovek 10kg nadvahy, co podla mna nie je nic hrozne,
Ano jasne. Ale skor je to o tom co ta osoba vyzaruje. Napr. som mal kolegynu, velmi pekna fitness blondinka, ale vobec nic z nej nevyzarovalo, ale zato jedna dama z HR, obycajna baba s dost nadvahou, z tej sexepíl doslova sršal...
@anonym_autor Podla mňa pre chlapov nie je až tak dôležitá pekná tvár, ako pekná postava.
@anonym_autor a akú povahu má tá osoba? Nie je všetko len o vzhľade. Ak má ten človek strašnú povahu tak aj keby to bol najkrajší na svete je to na nevydržanie... Ja by som sa rozhodla podľa povahy. Ak si rozumiete, na ten vzhľad sa dá trochu privrieť očko.
Jeden z mojich ex mal peknu tvar a obezitu 3. Stupna, nadvahu mozno 70 kil. Hrozne ma pritahoval, ale to nebolo vyzorom. Ak by som ho nepoznala a sudila len podla vzhladu, tak by som s nim nikdy nebola.
Ja mam skoro vzdy taku smolu, ze sa zalubim do muzov, co sa mi fyzicky vobec nepacia. Snad len jeden z mojich 8mich byvalych bol vyzorovo priemerny a nie podprirmerny. Vzdy ma dostane ich povaha, nazory, spravanie a rozum.
@anonym_8aa056 A ešte povedz, že všetci v manželstve šťasne zomreli a asi Ťa rovno požiadam o ruku! Len sa bojím čo na to povie tá moja stíhačka s kosou.
@anonym_8d6282 ja poznám 2 baby. Sú tak krásne do tváre, krásne svoje vlasy, zuby, pleť, že môžu fotiť módny editoriál. Aj milé. Pokiaľ sedia na stoličke za stolom ok. Keď sa postavia tam vidíš stehná a zadok mega rozmerov, a ten puch 🙄 Takže nie, len pekná tvár nestačí.
@anonym_8d9a4f akoze smrdia, lebo su tucne?
bohuzial je najviac nepritazlive nizke sebavedomie -- a to nemyslim v zlom. poznam zeny dost pri tele, ale svoje kila nosia s takou laskou, ako moze nejedina modelka zavidiet. vyzaruje z nich pozitivny vibe a chcete s nimi travit cas. rovnako nemali ani nikdy nudzu o partnerov napriek hranici s obezitou
no poznam aj zeny s mieeernou nadvahdou, z ktorych ide energia typu "nenavidim sa a nechem sa prijat".
takze samozrejme, ludom sa pacia rozne postavy, rozne tela, ale uz len to, ze pises tento prispevok, tak z teba krici ten druhy typ. a kym sa nezacnes pacit sama sebe, tak sa nebudes pacit ani inym ludom. je to fakt citit
@anonym_abc9e6 no len niektoré ženy majú veľmi prehnane sebavedomie a keď sa vyzlečie tak chlapa prejde chuť, takže všetko s mierou
@ipsa646 ty hladas partnerku?
@anonym_579544 Z chuti som sa zasmial. V starobinci som najmladší a tak to vyzerá, že ma tu už balí druhá babka. Len ako jej slušne povedať že je to nebezpečné, lebo za chvíľu zomrie ako tá prvá. Myslím že tak do roka, lebo tá moja stíhačka (zubatá s kosou) je asi žiarlivá a ja sa pritom sám a dobrovoľne chemicky kastrujem, aby som dlhšie žil. To je ale irónia osudu. Okrem toho som na mladé, len sa mi nedarí.
@anonym_579544 Z chuti som sa zasmial. V starobinci som najmladší a tak to vyzerá, že ma tu už balí druhá babka. Len ako jej slušne povedať že je to nebezpečné, lebo za chvíľu zomrie ako tá prvá. Myslím že tak do roka, lebo tá moja stíhačka (zubatá s kosou) je asi žiarlivá a ja sa pritom sám a dobrovoľne chemicky kastrujem, aby som dlhšie žil. To je ale irónia osudu. Okrem toho som na mladé, len sa mi nedarí.
@ipsa646 tak pytal si sa, kde to najst, som myslela, ze hladas. Babky musis odhanat, naco by ti bola babka?😄
@anonym_8aa056 A ešte povedz, že všetci v manželstve šťasne zomreli a asi Ťa rovno požiadam o ruku! Len sa bojím čo na to povie tá moja stíhačka s kosou.
@ipsa646
A akú priateľku hľadáš? Veď v starobinci sú aj ženy ktoré tam pracujú.Z toho sa nedá vybrať?🙂
@ipsa646
A akú priateľku hľadáš? Veď v starobinci sú aj ženy ktoré tam pracujú.Z toho sa nedá vybrať?🙂
@anonym_4cb427 Čo by si povedala na toto. Zjavím sa potichšie vo dverách a každá na mňa: "Ježiši!" Tak mám novú prezývku. Medzi zamestankyňami je jedna rozvedená s priateľom a 4 deťmi, tej pripomínam otca. Len asi čoskoro odtiaľto utečie. Inak jej musím spmenúť tú moju stíhačku. Urobiť toľko sirôt, to by som nezniesol!
@anonym_8aa056 na začiatku ťa možno priťahuje aj morbídne obézny, ale keď pomínú endorfíny, zostane len kopatu tuku. Keď si ho videla prvý krát nahého, ako si reagovala? Pre mňa nepredstaviteľné. Mne by sa hnusil.
Chlapi sú skor na prsia a na zadky a stačí im jedno z toho, tá tvár hoci aj krásna je pre chlapa málo.
Ale mnohých aj tá veľká riť vie očariť.. a tiež dekolt, lebo 10kg nadváhy nie je žiadna tragédia ak je to uložené na správnych miestach..
Chlapi sú skor na prsia a na zadky a stačí im jedno z toho, tá tvár hoci aj krásna je pre chlapa málo.
Ale mnohých aj tá veľká riť vie očariť.. a tiež dekolt, lebo 10kg nadváhy nie je žiadna tragédia ak je to uložené na správnych miestach..
@anonym_f293cd Správny postreh! Len je problém je ju po svadbe preniesť cez prah domu. Ale keď je všetko tak, ako sa patrí, je to paráda. Ak ešte vie dobre variť, tak budú pekne dvaja bacuľatí!
Ja som mala 6 kg nadváhy asi rok a pri mojej výške 160cm som vyzerala guľato..
Tvár, vlasy, zuby mám OK, ale ako som schudla tak cítim normálne viac záujmu od mužov všade, aj sa obliekam inak, neschovávam brucho, aj som taká sebavedomejšia, spokojnešia.. ale aj krivky mi viac vyskočili..
Tvár mám stále rovnakú a rozdiel to fakt je..
@anonym_8d9a4f akoze smrdia, lebo su tucne?
@anonym_579544 samozrejme že smrdia. Mala som takú kolegyňu a aj koncipientka u notárky keď sa postavila zo stoličky, skoro som sa 🤮🤮🤮
@anonym_579544 na tom sadle, záhyboch a zadnici musí mať zapareniny. A tie veruže nevoňajú vábne 🤢🤮🤢
@anonym_8d9a4f A ty si kedy bola v Amerike, že nám ukazuješ takéto parádne fotky?

@ipsa646 ja som si to pozrela, si fakt velmi odhodlany, huzevnaty bojovnik, velmi ti fandim 🍀🍀🍀🍀
@anonym_autor Ďakujem a prepáč, niekedy uletím.