icon

Môže sa vám zapáčiť osoba len s peknou tvárou?

17. aug 2026

Je mozne,ze by sa vam zapacila osoba, ktora ma peknu tvar, ale telo nema nic moc? Pripadne ma nadvahu, nejaku inu vadu na krase?

Strana
z3
anonym_8d9a4f
18. aug 2026
@ipsa646

@anonym_8d9a4f A ty si kedy bola v Amerike, že nám ukazuješ takéto parádne fotky?

@ipsa646 foto z internetu. Nemusia byť len z okolia Hronu. Asi si nepochopil prečo som pridala do diskusie foto

anonym_f293cd
18. aug 2026
@anonym_8d9a4f

@anonym_579544

@anonym_8d9a4f ja viem o čom hovoríš, chodila ma domov doučovať AJ jedna baba s nadváhou a na stoličke kde sedela to bol des, raz bola aj na WC a pol dňa som sa nevedela zbabiť toho puchu..
Aj som ďalšie hodiny nechala prepadnúť, lebo som sa nevedela sústrediť..
Nepríjemná skúsenosť..

ipsa646
18. aug 2026
@anonym_8d9a4f

@ipsa646 foto z internetu. Nemusia byť len z okolia Hronu. Asi si nepochopil prečo som pridala do diskusie foto

@anonym_8d9a4f Ja viem. Slepý, hluchý, zamilovaný! Treba ukázať, kam to ľudstvo speje. Ako sa volal ten americký film? Dvojníci...

anonym_8aa056
18. aug 2026
@anonym_60ec28

@anonym_8aa056 na začiatku ťa možno priťahuje aj morbídne obézny, ale keď pomínú endorfíny, zostane len kopatu tuku. Keď si ho videla prvý krát nahého, ako si reagovala? Pre mňa nepredstaviteľné. Mne by sa hnusil.

@anonym_60ec28
Uplne normalne. Mne sa nehnusil, dokonca som to bola ja, kto ho zbalil 🙂

anonym_8d9a4f
18. aug 2026
@anonym_f293cd

@anonym_8d9a4f ja viem o čom hovoríš, chodila ma domov doučovať AJ jedna baba s nadváhou a na stoličke kde sedela to bol des, raz bola aj na WC a pol dňa som sa nevedela zbabiť toho puchu..
Aj som ďalšie hodiny nechala prepadnúť, lebo som sa nevedela sústrediť..
Nepríjemná skúsenosť..

@anonym_f293cd áno je to nechutné a odpudzujúce, napriek tomu že pekná tvárička 🤷‍♀️

Strana
z3