icon

Návod na zoznámenie sa

unbeholfen
17. dec 2025

Chcem uspieť tak chcem dodržať všetky vaše rady. t.j. nevyškieram sa, netlačím na pílu že dám väčší interval… Spoznal som upratovačku v McDonaldse a páči sa mi. Vždy keď tam idem tak má službu a vždy si s nou trochu pokecám. Už sme sa takto stretli približne 5x. Kedy je vhodné zaútočiť? Akože vypýtať kontakt, alebo navrhnúť stretnutie mimo jej pracoviska? Ako mám postupovať? Čo jej mám povedať? Kolkokrát sa musím ešte takto stretnúť a prehodiť small talk, kým už bude vhodná doba že netlačím na pílu? Podrobne mi napíšte všetko lebo ja sa nevyznám. Vždy som to robil nesprávne.

unbeholfen
autor
17. dec 2025
@anonym_4ba3e8

@unbeholfen no vidis, tak teda nic. Len uz orosim ta neries s nou ani to small talk.

@anonym_4ba3e8 jasne idem skúšať inde. Keď nechce, tak nechce, sú aj iné ženy…

unbeholfen
autor
17. dec 2025
@stellarstar

Ak tam pôjdeš najbližšie opýtaj sa ju či s tebou nejde.
Ps kde v GA je mäki?

@stellarstar tam nieje, toto je mekáč pri Tescu Lamač.

sevrin
17. dec 2025
@unbeholfen

@sevrin na seba lebo nikoho nemám.

@unbeholfen však už som sa vydesil, že ty vieš byť štedrý aj k niekomu inému ako len k sebe.

sevrin
17. dec 2025
@anonym_def0fa

@unbeholfen Ty inak tak casto chodis do mekaca? 5 krat ani za rok tam nejdeme. Ale ako kazdy nech chodi ako casto len chce. Len zo zaujimavosti sa pytam.

@anonym_def0fa neboj sa, nechodí tam tak často, len keď má peniaze. Za 2-3 dni ich rozfláka a opäť sa bude sťažovať v téme o chudobe.

januska12323
17. dec 2025
@unbeholfen

@anonym_188572 ja viem, ja som neni žgrloš veď len teraz na posedenie som minul 17,30 čo ini majú na 3 dni… Ja som velkorysý keď mám z čoho…

@unbeholfen čo si za to kúpil?

unbeholfen
autor
17. dec 2025
@januska12323

@unbeholfen čo si za to kúpil?

@januska12323 2x hamburger, velkú colu, čokoládovu kocku, horúcu čokoládu so šlahačkou… Na kolko dní by som si z toho mohol variť z Lidlu že? Ale tak neodolal som.

anonym_56afdb
17. dec 2025
@unbeholfen

@januska12323 2x hamburger, velkú colu, čokoládovu kocku, horúcu čokoládu so šlahačkou… Na kolko dní by som si z toho mohol variť z Lidlu že? Ale tak neodolal som.

@unbeholfen ono to laka, ale potrebujes aj schudnut a budes mat vacsiu sancu na rande

huxy
17. dec 2025
@anonym_6273fd

@unbeholfen zájdi do nemocnice na personálne a opýtaj sa, či nepotrebujú sanitára. Mal by si pravidelný príjem aj viac možností na zoznámenie.

@anonym_6273fd prepáč, ale dnes sanitára nemôže robiť len tak hocikto.

unbeholfen
autor
17. dec 2025
@huxy

@huxy máš peknú náušnicu.
@anonym_6273fd tam treba nejaký zdravotnícky kurz, ale dá sa urobiť, možnosti furt nejaké su.

anonym_6273fd
17. dec 2025
@huxy

@huxy zájdi do nemocnice antolská v BA a pozri si toho róma s reťazou na krku čo tam robí sanitára

huxy
17. dec 2025
@anonym_6273fd

@huxy zájdi do nemocnice antolská v BA a pozri si toho róma s reťazou na krku čo tam robí sanitára

@anonym_6273fd no tak fakt netuším, či má alebo nemá nejaké vzdelanie v odbore sanitár. Ale už v nemocniciach požadujú aj na toto povolanie vzdelanie. Kolegyňa si dorábala školu, začínala ako pomocný pracovník v zdravotníctve, musela sa zaviazať, že do 2 rokov získa potrebné vzdelanie, inak by ju prepustili. Tak neviem či nemocnica v Ba má iné podmienky 🤷🏼‍♀️

anonym_6273fd
17. dec 2025
@huxy

@anonym_6273fd no tak fakt netuším, či má alebo nemá nejaké vzdelanie v odbore sanitár. Ale už v nemocniciach požadujú aj na toto povolanie vzdelanie. Kolegyňa si dorábala školu, začínala ako pomocný pracovník v zdravotníctve, musela sa zaviazať, že do 2 rokov získa potrebné vzdelanie, inak by ju prepustili. Tak neviem či nemocnica v Ba má iné podmienky 🤷🏼‍♀️

@huxy aj tu im stačí len učňovka bez maturity https://www.profesia.sk/praca/snop-bratislava-n...

unbeholfen
autor
17. dec 2025

Keďže nejde o výrobu ani logistiku možno to nie je na výkony že sú dané kvóty kolko treba urobiť za aký čas… Predpokladám. A keď ani kurz netreba tak paráda. Posielam životopis. Potom dám vedieť jak to dopadlo.

unbeholfen
autor
17. dec 2025

Sakra toto snáď neni pravda! Nedá sa to potiahnúť vyššie aby som klikol na odoslať. Tak toto sa mi ešte nestalo. MK ide scrollovať v pohode a na profesii to nejde scrollovať aby som si to posunul nižššie k tlačidlu poslat. Musím nainštalovať iný prehliadač.

unbeholfen
autor
17. dec 2025

Kokoooos musel som operu stiahnut len kvoli tomu aby som mohol scrollnut na spodok stranky… Jaka haluz ze clovek musi kombinovat neviemkolko prehliadacov aby mohol surfovat

unbeholfen
autor
17. dec 2025

Prúser ludia potrebujem alternatívny kontakt. Lebo cezboperu mi pýta oberovací kód ten do mailu nedorazil.

unbeholfen
autor
17. dec 2025

Prosím vás vyziahnite mi odtial mail priamo na personalistku alebo číslo. Keď aj kliknem na to ze poslat mail tak ma zase presmeruje na prihlasenie a potom zamrzne a operou ma nepusti chce kod ktory nedostanem.

huxy
17. dec 2025
@anonym_6273fd

@huxy aj tu im stačí len učňovka bez maturity https://www.profesia.sk/praca/snop-bratislava-n...

@anonym_6273fd ale neverím ze bez potrebného vzdelania (asi sa nekončí maturitou, ale skúškou, ale musí to byť v odbore) je to na pozíciu sanitár, skôr ppz-čo je pred lomítkom 🤷🏼‍♀️

anonym_6273fd
17. dec 2025
@huxy

@anonym_6273fd ale neverím ze bez potrebného vzdelania (asi sa nekončí maturitou, ale skúškou, ale musí to byť v odbore) je to na pozíciu sanitár, skôr ppz-čo je pred lomítkom 🤷🏼‍♀️

@huxy je to tak, aj tu bez zdravotníckeho vzdelania aj bez maturity stačí doplniť do dvoch rokov.
https://www.profesia.sk/praca/nemocnica-malacky...

anonym_6273fd
17. dec 2025
@unbeholfen

Prosím vás vyziahnite mi odtial mail priamo na personalistku alebo číslo. Keď aj kliknem na to ze poslat mail tak ma zase presmeruje na prihlasenie a potom zamrzne a operou ma nepusti chce kod ktory nedostanem.

huxy
17. dec 2025
@anonym_6273fd

@huxy je to tak, aj tu bez zdravotníckeho vzdelania aj bez maturity stačí doplniť do dvoch rokov.
https://www.profesia.sk/praca/nemocnica-malacky...

@anonym_6273fd ale veď presne to som písala, stačí poriadne čítať. Kolegyna si musela do 2 rokov dorobiť školu. Pracovala ako sanitárka, ale v zmluve PPZ. Oficialne môze byť sanitár až keď má vzdelanie. Bud

sevrin
17. dec 2025
@unbeholfen

@unbeholfen a čo sa stalo, zase ťa idú z ďalšej firmy po dvoch týždňoch vyhodiť?

anonym_6273fd
17. dec 2025
@huxy

@anonym_6273fd ale veď presne to som písala, stačí poriadne čítať. Kolegyna si musela do 2 rokov dorobiť školu. Pracovala ako sanitárka, ale v zmluve PPZ. Oficialne môze byť sanitár až keď má vzdelanie. Bud

@huxy ano, viem, ale pointa je, že v MA môže dva roky pracovať bez zdravotníckeho vzdelania a v BA túto podmienku ani nemajú

huxy
17. dec 2025
@anonym_6273fd

@huxy ano, viem, ale pointa je, že v MA môže dva roky pracovať bez zdravotníckeho vzdelania a v BA túto podmienku ani nemajú

@anonym_6273fd podmienku písanú nemajú, ale pevne verím, že na pohovore by s tým bol človek oboznámený. No...2 roky, zamestnanec sa zaväzuje, štúdium trvá rok, čiže ak by neštudoval, tak aj skôr sa s ním rozlúčia.

rozculena
17. dec 2025

12:57
Však nech povie ona… Uvidí sa ako ona rada trávi voľný cas.

Dnes o 13:06
Keď som sa jej spýtal či by si našla čas, tak už išli všemožné výhovorky

zaujímavé,za 9 minút si sem stihol napísať,osloviť ju a reportovať,že nemala záujem....to sedíš v mekáči a píšeš na koňa?
A striehneš pri tom na upratovačku??
Nie,ty vôbec netlačíš na pílu

anonym_def0fa
17. dec 2025
@rozculena

zaujímavé,za 9 minút si sem stihol napísať,osloviť ju a reportovať,že nemala záujem....to sedíš v mekáči a píšeš na koňa?

@rozculena Objednal si 2 hamburgery plus celu tu kopu jedla co tu napisal. Sadol si za stol, a ako zul pisal na konik. Odpisali mu zeny oslov ju. Tak s tymi plnymi ustami isiel za pani a pytal sa ju. Po odmietnuti si zase zahryzol do jedla a pisal sem zistenie 😄.

domkakvet
17. dec 2025

@unbeholfen slovo zautocit by som vynechala, ale tak musis citit aj z jej strany nejaky zaujem, cize vtedy, ked padne iskra a mohol by si mat aj nejake zamestnanie.

unbeholfen
autor
17. dec 2025
@rozculena

@rozculena presne tak, tie som písal práve z mekáča…

unbeholfen
autor
17. dec 2025
@anonym_def0fa

@rozculena Objednal si 2 hamburgery plus celu tu kopu jedla co tu napisal. Sadol si za stol, a ako zul pisal na konik. Odpisali mu zeny oslov ju. Tak s tymi plnymi ustami isiel za pani a pytal sa ju. Po odmietnuti si zase zahryzol do jedla a pisal sem zistenie 😄.

@anonym_def0fa presne takto to prebiehalo @rozculena

unbeholfen
autor
17. dec 2025
@sevrin

@unbeholfen a čo sa stalo, zase ťa idú z ďalšej firmy po dvoch týždňoch vyhodiť?

@sevrin do konca januára je kontrakt, tak by už bolo na čase sa poobzerať trošká okolo. A dnes mala ísť vlakom jedna baba ktorej som dal zatiaľ pracovný názov bublinka ale asi má inú šichtu lebo nejakú dobu sme chodili rovnakým vlakom ale dnes nešla.

V robote sa mi páči jedna baba ale kolegovia ju tiež balia. A viac je s jedným kolegom, druhého odmietla vraj, ten ju volal na kávu, s tým prvým už bola vonku a dokonca som ich videl objímať sa a bozkávať sa, ku mne sa nevyjadrovala ale tvrdí že s kolegom sú len kamaráti. To mi je nejaké čudné.

PS: Však mobil mám v kuse u seba tak reportujem obvykle priamo z dejiska. Niektoré informácie sú tu hot news že vy sa dozviete ako prvý skoro ako živý prenos textovou formou.