Návod na zoznámenie sa
Chcem uspieť tak chcem dodržať všetky vaše rady. t.j. nevyškieram sa, netlačím na pílu že dám väčší interval… Spoznal som upratovačku v McDonaldse a páči sa mi. Vždy keď tam idem tak má službu a vždy si s nou trochu pokecám. Už sme sa takto stretli približne 5x. Kedy je vhodné zaútočiť? Akože vypýtať kontakt, alebo navrhnúť stretnutie mimo jej pracoviska? Ako mám postupovať? Čo jej mám povedať? Kolkokrát sa musím ešte takto stretnúť a prehodiť small talk, kým už bude vhodná doba že netlačím na pílu? Podrobne mi napíšte všetko lebo ja sa nevyznám. Vždy som to robil nesprávne.
Keď už nemôžem mať frajerku, tak aspoň dobre najem.
Keď si raz niekto nedá povedať… Tak to dopadne presne takto:
@unbeholfen mne je už ozaj trápne aj za teba.
@unbeholfen mne je už ozaj trápne aj za teba.
@lenkasarka slabá pevná vôla. Akože ja by som aj rád niečo uvaril a v Lidli lacno zohnal suroviny, len to akosi nevychádza, keď idem okolo fastfoodu tak neviem proste odolať. Inák klobásu aj s rožkami som zabudol v chladničke v práci.
Dobre ránko ludze mojo 😉 dnes mám poobednú šichtu tak som sa poriadne vyspal podľa svojho režimu (som typ sova) a teraz jem v ázijskom bistre ostrokyslú polievku ako raňajkoobed.
No a chcem vám povedať že som sa opäť presvedčil že randenie nieje o miestach ale o luďoch. Vravel som vám tú kolegyňu lde sevrin spomenul že sa asi že ju budem baliť tak si našla prvého čo bol na rane. Kolega s ktorým ona randí je o 15 rokov mladší od nej, je obézny ako ja, sprava sa úplne detsky ako ja, a zobral ju na pivo a do mekáča. A predsa ho má rada. Tak potom o čom to je? Ale hlavne že mne ste povedali že rande nie v mekáči. Ja mám pocit že na toto neexistuje globálne pravidlo.
Podla mojich zistení a štatistík platí skôr toto:
- Ak sa žene muž páči, tak môžu randiť aj v kanáli a bude dobre.
- Ak sa muž žene nepáči, tak žiadne miesto nebude na rande idealne.
Proste obecne platí že žene sa musí muž páčiť. A na ničom inom nezáleží. To mi potvrdzuje aj tie ostatné veci ako domáce násilie atď. Ak ju muž priťahuje môže byť alkoholik, nezamestnaný, gembler, násilnik, môže ju zmlátiť opakovane… Ak muž ženu nepriťahuje tak môže byť hocijako dobrý, úspešný, milý, stále bude iba kamarát.
Dobre ránko ludze mojo 😉 dnes mám poobednú šichtu tak som sa poriadne vyspal podľa svojho režimu (som typ sova) a teraz jem v ázijskom bistre ostrokyslú polievku ako raňajkoobed.
No a chcem vám povedať že som sa opäť presvedčil že randenie nieje o miestach ale o luďoch. Vravel som vám tú kolegyňu lde sevrin spomenul že sa asi že ju budem baliť tak si našla prvého čo bol na rane. Kolega s ktorým ona randí je o 15 rokov mladší od nej, je obézny ako ja, sprava sa úplne detsky ako ja, a zobral ju na pivo a do mekáča. A predsa ho má rada. Tak potom o čom to je? Ale hlavne že mne ste povedali že rande nie v mekáči. Ja mám pocit že na toto neexistuje globálne pravidlo.
Podla mojich zistení a štatistík platí skôr toto:
- Ak sa žene muž páči, tak môžu randiť aj v kanáli a bude dobre.
- Ak sa muž žene nepáči, tak žiadne miesto nebude na rande idealne.
Proste obecne platí že žene sa musí muž páčiť. A na ničom inom nezáleží. To mi potvrdzuje aj tie ostatné veci ako domáce násilie atď. Ak ju muž priťahuje môže byť alkoholik, nezamestnaný, gembler, násilnik, môže ju zmlátiť opakovane… Ak muž ženu nepriťahuje tak môže byť hocijako dobrý, úspešný, milý, stále bude iba kamarát.
@unbeholfen 😂😂😂
Muži a Ženy sú ako 2 štáty kde jeden chce napadnúť ten druhý. Štát č.1 vyhlási vojnu štátu č.2 tak štát č.1 má dve možnosti: Buď sa vzdá alebo pôjde do vojny a prehrá… Čo je z toho lepšie?
Chalanom hovorievali že ak budete sedieť v krčme tak si ženu nenájdete. Treba byť aktívny. Zoznamovať sa. Lenže ten kto nieje aktívny tak sa k žene nedostane, ten kto je aktívny bude stále odmietany ženami lebo nieje príťažlivý pre ne a taktiež nebude mať. Tak čo je lepšie?
Alebo ďalší príklad: Sú dvaja kamaráti, jeden chodí na ryby, ale nikdy nič nechytí, druhý sa vyvaluje na gauči a kašle na to. Výsledok? Rybu nemá ani jeden!
Ďalší príklad: Idú introvert a extrovert na diskotéku. Inteovert si kúpi kofolu a sadne si k stolu a začne sa hrať na mobile, okolie ho nezaujíma. Extrovert tam obletuje baby, jedna ho odmietne, ide za ďalšou, aj tá ho odmietne, ide za treťou tá ho pošle kade ľahšie… Po diskotéke idú domov obaja bez frajerky. Tak ktorý dopadol lepšie?

12:57
Však nech povie ona… Uvidí sa ako ona rada trávi voľný cas.
Dnes o 13:06
Keď som sa jej spýtal či by si našla čas, tak už išli všemožné výhovorky
zaujímavé,za 9 minút si sem stihol napísať,osloviť ju a reportovať,že nemala záujem....to sedíš v mekáči a píšeš na koňa?
A striehneš pri tom na upratovačku??
Nie,ty vôbec netlačíš na pílu
@rozculena 😂😂😂 a to ti garantujem, že toto je len špička ľadovca, čo je on ešte schopný.