Nerozhodny chlap
Ahojte ,
Pisem si s jednym chlapom, par rokov starsi odomna, aj sme sa stretli. No neviem ani na com som. Je prijemny , pekny , je s nim sranda, avsak ma take fazy, ze raz pise casto , zaujima sa o mna , avsak potom aj 4-5 hodin neodpise. Napisal mi, ze som pekna , prijemna, v pohode baba. Neinicioval vsak dalsie stretko.. Rozmyslam , ze mu napisem, ze takto pookracovat nechcem, ze je to take nemastne , neslane, ze nechcem byt v neistote. Cakali by ste , kym nezavola na dalsie stretko alebo by ste to nechali tak ?
@anonym_autor a načo mu chceš písať ? Nechaj to tak , obráť list . Pozornosť obráť na seba.
kedy ste mali stretko? ako neodpisat 4-5 hodin je uplne normalne za mna. ja ze 4-5 dni. som zena ale tiez nevypisujem vkuse. vsak asi aj normalne funguje nie len visi na mobile.
kedy ste mali stretko? ako neodpisat 4-5 hodin je uplne normalne za mna. ja ze 4-5 dni. som zena ale tiez nevypisujem vkuse. vsak asi aj normalne funguje nie len visi na mobile.
@pralinka25 stretko sme mali cca tyzden dozadu
Videli ste sa raz, spoznávate sa, 4-5 hodín neodpísať je úplne normálne, veď má aj svoj život hádam a ty by si mala tiež... stiahni sa trochu, nebuď taká hrrr do toho, neinvestuj do toho toľko energie, nečakaj na každé pípnutie mobilu, boli sviatky, ľudia zvyknú byť rozlietaní po návštevách alebo si užívajú kľud, je normálne že ťa medzitým nezavolal na rande... nebola by som vo veľkom očakávaní, ale ani by som ho zatiaľ úplne neodpísala, normálne sa venuj svojmu životu a uvidíš ako to bude pokračovať, ak to upadne, tak to upadne, nemusíte si nič veľké vysvetľovať...
@anonym_autor nevolal sa Martin? 😂😂 s takým som sa aj ja stretávala 4 mesiace a stále sme boli na tom istom tak som to skončila
@anonym_autor nevolal sa Martin? 😂😂 s takým som sa aj ja stretávala 4 mesiace a stále sme boli na tom istom tak som to skončila
@anonym_1d810b nie nie je to Martin 😅
Určite mu nič nepíš, tempo je pomalé a nič z toho nebude, keby má záujem tak je aktívnejší
nič by som mu nepísala. možno oslovuje viac žien a potom si vyberie.
nič by som mu nepísala. možno oslovuje viac žien a potom si vyberie.
@anonym_bf8101 tiez si to myslis, ze ma nahodene na viac stran
4-5 hodín môže znamenať že je v robote trebárs a ak sám nepovie stretnime sa znova tak to neries asi viac nechce
A kde ste sa spoznali?
Odíď! Keď neodpíše 4-5 hodín, ktovie akých neľudských zvrhlostí by bol schopný sa dopustiť vo vzťahu!
A kde ste sa spoznali?
@anonym_bbd572 napisal mi na messenger. Je to rodina mojho znameho. Lenze znamy povedal len to , ze je to noormalny chlap a nech sama pridem na to a on mi nic nebude dopredu hovorit nech spoznam ja aky je
Ja by som ešte počkala týždeň, to už budú 2 týždne od stretka a keby ani nespomenul nic o dalsom stretnutí, tak by som sa na neho vykaslala
Ja by som ešte počkala týždeň, to už budú 2 týždne od stretka a keby ani nespomenul nic o dalsom stretnutí, tak by som sa na neho vykaslala
@anonym_bbd572 aj som rozmyslala ze pockam maximalne este tyzden a potom , ak sa to nepohne , tak sa na to vybodnem.
@anonym_autor to nie je nerozhodnost ale nezaujem. Ked niekto zaujem ma pise ako blazon. Aj 200 sprav za vecer. Ked nema nepise a necha to tak. Ty to vidis len tomu nechces verit.
@anonym_autor a co keby si iniciovala stretko ty? On možno rovnako čaká, že ty navrhnes ďalšie stretnutie....
@anonym_autor napíš mne, ja sa budem stretávať bez problémov a písať si môžme aj nonstop…
@anonym_1d810b ozvi sa mne, somnou nemusíš čakať 4 mesice. Ja budem ochotnejší spolupracovať.

Nechala by som to tak. Asi nebudeš jediná, ktorej píše, ani číslo 1.
Btw nepisat 4-5 hodin je úplne v poriadku.