Neúspešné rande: Ako by ste reagovali na urážku?
Ako by ste reagovali na túto situáciu :
po 8 rokoch vzťahu a 2 mesiace pred svadbou ma tehotnú opustil snúbenec kvôli inej žene. Narodil sa mi syn ktorého vychovávam sama , otec je v rodnom liste ale to je tak všetko , len posiela peniaze. Malý má 5 rokov, kedy som sa zas odvážila trošku randiť. S jedným mužom to vyzeralo fajn , prvé rande, druhé rande a na treťom som mu chcela povedať že mám dieťa a teda uvidíme čo ďalej . Lenže on v rámci nejakej diskusie aj s ostatnými jeho kamarátmi povedal že nemá rád feťáčky, alkoholičky , potetované a kurvy s bastardami . No a kurvy s bastardami sú slobodné matky s deťmi a bez rozdielu . Jediné čo som urobila som sa zdvihla a bez slova odišla , na jeho prekvapenie a na prekvapenie všetkých . Kde sa dalo som ho poblokovala. A dnes mi odkázal po nejakom mojom kolegovi že vraj nevie čo sa stalo a že prečo som s ním prestala komunikovať. Tak som povedala kolegovi čo sa stalo a on mu povedal že mám za slobodna dieťa. Z iného telefónu mi potom napísal správu že on to tak nemyslel a tak . Reagovali by ste na to ?
Toto je krásna ukážka ľudského charakteru. Dramaticke nadavanie na niekoho koho nepozná, len preto, ze on ma nejaky nazor. Ukazuje to nedostatok empatie, neschopnost pochopit okolnosti a vlastnú neistotu. Chalan moze byt v buducnosti v pohode ak si uvedomi, ze to robi a bude to riesit, ak nie, nebude v pohode a zivot s nim bude velmi náročný.
A ano súhlasím aj s tym, ze skutocnost, ze mas dieta mal vediet skor, najneskôr po prvom rande.
@777januska777 Oznacit zeny s detmi ako "ku*vy s bastardami" je podla teba nazor? Ok, no...hej, hej, chalan hude isto v pohode😏🙄
Každá z nás by zareagovala inak, to je normálna vec. V takom šoku neviem. Súhlasím s babami že o dieťati by som povedala hneď vopred ze mam dieťa, a že vtedy a vtedy mám stráženie tak môžem ísť von, nech viem že či to môže ďalej pokračovať. To že je hnusný a sprosto sa vyjadruje je stopka jak hrom. Takže kašľať na neho.
@anonym_autor absolútne nie, je to primitívny chudák. Ale nabudúce svoje dieťa komunikuj hneď.
Pošli ho niekomu do p... som muž, ale toto povedať na rande...? Pfuha... Chybný výrobok... pusť do obehu
@777januska777 Oznacit zeny s detmi ako "ku*vy s bastardami" je podla teba nazor? Ok, no...hej, hej, chalan hude isto v pohode😏🙄
@luccys precitaj si to este raz. Chalana nepoznam a to ze je blbec teraz neznamená, ze bude celý zivot.
@luccys precitaj si to este raz. Chalana nepoznam a to ze je blbec teraz neznamená, ze bude celý zivot.
@777januska777 Byt blbcom je nieco uplne ine.
No takto , o svojom synovi nebudem hovoriť na žiadnom rande vopred . nebudem každému vešať na krk svoje súkromie. A myslím že dobre robím , lebo s pár som bola a viac som sa s nimi ani už stretnúť nechcela . Tento muž bol kandidát aj na druhé rande, a na treťom som mu to chcela normálne povedať . No než som sa k tomu dostala tak padli tieto slová od neho. Jednoducho som sa zvihla a odišla , nebudem nikomu vysvetľovať že slobodné matky s deťmi nie sú k.. a ešte majú aj bastardov. Žiadna dráma, žiadna hystéria , len som sa zvihla a odišla. S mužmi s takýmto vyjadrovaním o ženách a ich deťoch ja nemienim už mať žiadne rande a ani mu nič vysvetľovať . Teraz už vie prečo som odišla ale kontaktuje ma stále ďalej cez kolegu , cez iné čísla a ospravedlňuje sa mi za tie slová a chce sa stretnúť. Ak by aj išlo len o slová , pre mňa je dôležitý jeho náhľad na slobodné mamy s deťmi. Necítim sa žiadnou kurvou a môj syn nie je žiadny bastard.
@777januska777 Toto nie je blbosť, to je osobnostná vada. V tomto prípade je možno lepšie, že mu autorka nepovedala o dieťati, lebo by asi tento svoj hulvátsky postoj dokázal nejaký čas maskovať - takto na plnú hubu prezradil, ako zmýšľa.
No takto , o svojom synovi nebudem hovoriť na žiadnom rande vopred . nebudem každému vešať na krk svoje súkromie. A myslím že dobre robím , lebo s pár som bola a viac som sa s nimi ani už stretnúť nechcela . Tento muž bol kandidát aj na druhé rande, a na treťom som mu to chcela normálne povedať . No než som sa k tomu dostala tak padli tieto slová od neho. Jednoducho som sa zvihla a odišla , nebudem nikomu vysvetľovať že slobodné matky s deťmi nie sú k.. a ešte majú aj bastardov. Žiadna dráma, žiadna hystéria , len som sa zvihla a odišla. S mužmi s takýmto vyjadrovaním o ženách a ich deťoch ja nemienim už mať žiadne rande a ani mu nič vysvetľovať . Teraz už vie prečo som odišla ale kontaktuje ma stále ďalej cez kolegu , cez iné čísla a ospravedlňuje sa mi za tie slová a chce sa stretnúť. Ak by aj išlo len o slová , pre mňa je dôležitý jeho náhľad na slobodné mamy s deťmi. Necítim sa žiadnou kurvou a môj syn nie je žiadny bastard.
@anonym_autor Ee. Blokuj. Je to čistý kkt. Máš pravdu. Že máš dieťa je tvoja vec. Aj to kedy to povieš nápadníkovi. Teraz sa ti vyfarbil sám. Smeti sa vyniesli samé.
@anonym_autor To že on je vulgárny debil, to je fakt. Ale že si mala dieťa bez svadby a tvoje dieťa je nemanželské, to je tiež fakt.
@anonym_autor To že on je vulgárny debil, to je fakt. Ale že si mala dieťa bez svadby a tvoje dieťa je nemanželské, to je tiež fakt.
@anonym_de43db mať dieťa mimo manželstva je znakom toho že žena je kurva ?
@anonym_de43db čítal si to celé? Hlavne to, ako k tomu dieťaťu prišla? Lebo ja áno.
@anonym_de43db po 8 rokoch ju opustil snúbenec tehotnú... Kapišto?
@anonym_de43db mať dieťa mimo manželstva je znakom toho že žena je kurva ?
@anonym_autor Podľa niektorých ľudí áno. Spí s kdekým bez toho, aby mali veci na poriadku. U nás sa tomu povedalo, že ju nabuchal. Nič pekné.
@anonym_de43db po 8 rokoch ju opustil snúbenec tehotnú... Kapišto?
@kocuris To vie autorka. To vieme my. Neznámy človek to nevie. Jemu sa to môže tak javiť ako to povedal.
Áno mimo manželstva sa narodí tisíce detí. Ale pre to ešte nie sú bastardi. Boha mu naraz tam, neurážaj! Je nemanželské, a? Je menej než iné? Je to také isté dieťa ako akékoľvek iné. Koľko ľudí by zlatom vyvážili, keby mohli mať... tisíce eur za ivf platia... Fakt je, že snúbenec po 8 rokoch odišiel je nefér. Nápadník to skončil skôr ako začal... aj by chcel pokračovať. Ja by som mu šancu nedal.
Áno mimo manželstva sa narodí tisíce detí. Ale pre to ešte nie sú bastardi. Boha mu naraz tam, neurážaj! Je nemanželské, a? Je menej než iné? Je to také isté dieťa ako akékoľvek iné. Koľko ľudí by zlatom vyvážili, keby mohli mať... tisíce eur za ivf platia... Fakt je, že snúbenec po 8 rokoch odišiel je nefér. Nápadník to skončil skôr ako začal... aj by chcel pokračovať. Ja by som mu šancu nedal.
@kocuris Bastard = nemanželské dieťa. Ja ale také pomenovania nepoužívam. Ak poviem, že má nemanželské dieťa, nie je to urážka. To je fakt. Lebo má.
@anonym_autor pýtala si sa, či máš reagovať na jeho správy. Načo tá otázka, keď teraz píšeš, že " nemienim už mať žiadne rande a ani mu nič vysvetľovať "?
@anonym_de43db áno, má. A? Bastard je pes, pouličná zmes. Nie dieťa. Si kus kkta. Keď to nepoužívam, tak to tu nepíš.
@kocuris Ja som to slovo na adresu žiadneho dieťaťa nikdy nepoužila. Že je bastard expresívne pomenovanie nemanželského dieťaťa, to ja za to nemôžem, že ty to nevieš.
@anonym_autor pýtala si sa, či máš reagovať na jeho správy. Načo tá otázka, keď teraz píšeš, že " nemienim už mať žiadne rande a ani mu nič vysvetľovať "?
@monro ja som o svojej reakcii vedela že reagovať už nebudem , skôr ma zaujímali reakcie aj iných žien či by reagovali a tieto slová prehliadli a išli by na ďalšie.
@kocuris Ja som to slovo na adresu žiadneho dieťaťa nikdy nepoužila. Že je bastard expresívne pomenovanie nemanželského dieťaťa, to ja za to nemôžem, že ty to nevieš.
@anonym_de43db áno. Expresívne vyjadrenie to je... ale tuto na autorkino dieťa a okolnosti sa mi to akosi nehodí. Je to nevhodné a zraňujúce, nemyslíš? Ale hlavne ze sme všetci konzervatívni a katolíci, tlčieme hlavy o kostolné dlažby každú nedeľu. Ale deti iných sú bastardi, baby nabúchané, nie "na poriadku".... Fuck you! Pokrytci! Fujxtajbl. Niekto sa jej zastane? Za mňa, spravila dobre, že sa mu neozýva. Bo je to debil... a vy ostatní tiež, čoto schvaľujete. Pokrytectvo. Fuj!
@anonym_de43db tak dnes sa mladý ľudia neberú a považujú to za prežitok a normálne majú deti a aj ich vychovávajú . Takže tá žena je kurva a rodí bastardy ? Čo je ten chlap potom ?
@anonym_de43db v minulosti sa mnohé nevesty vydávali tehotné , ja som sa vydať chcela po 8 rokoch vzťahu a mne sa ten vzťah javil ako dobrý , to že sa môj expartner bezhlavo zamiloval do 20 ročnej dievčinky ktorá mu šila oblek na svadbu som nijako nedokázala ovplyvniť. Neboli spolu ani 5 mesiacov .
Celé tvoje nastavenie je úplne mimo,zatajovať vlastné dieťa,mňa by zaujímalo,ako sa toto vôbec dá? To si musíš dať sakra pozor pri každom slove,aby si sa nepreriekla,že máš dieťa a ja byť chlapom a žena mi povie až na treťom rande,že má dieťa,tak ju pošlem do kelu,bez ohľadu na to,či s tým mám nejaký problém alebo nemám. Je to proste klamstvo a s klamármi ja nemienim mať nič..Ty sa cítiš ako majsterka sveta,rozhoduješ o tom,čo ten chlap môže a čo nemôže vedieť a napadla ti aj taká alternatíva,že sa možno ty do niekoho zamiluješ počas tých dvoch rande a keď mu na treťom povieš o dieťati,tak ťa pošle do kelu? Možno aj nie preto,že to dieťa máš,ale preto,že si proste klamárka? Btw.k správaniu toho chlapa sa vyjadrovať nebudem,neverím tomu,že na tých dvoch rande bol fantastický,úžasný,dôstojný a distingvovaný a zrazu na ďalšom rande vytiahol takýto slovník,možno by som sa na tvojom mieste zamyslela sama nad sebou,podľa čoho tých chlapov posudzuješ,keď iných odpáliš po prvom rande a toto bol podľa teba materiál na ďalšie rande a toto sa z neho nakoniec vykľulo..
Vyjadrenie chlapa bolo cez ciaru, no zatajovanie sukromia do tej miery, ze potencialnemu partnerovi hned nepoviem, ze mam dieta, je cez ciaru tiez. Nepasujete k sebe, ste inak naladeni.
Celé tvoje nastavenie je úplne mimo,zatajovať vlastné dieťa,mňa by zaujímalo,ako sa toto vôbec dá? To si musíš dať sakra pozor pri každom slove,aby si sa nepreriekla,že máš dieťa a ja byť chlapom a žena mi povie až na treťom rande,že má dieťa,tak ju pošlem do kelu,bez ohľadu na to,či s tým mám nejaký problém alebo nemám. Je to proste klamstvo a s klamármi ja nemienim mať nič..Ty sa cítiš ako majsterka sveta,rozhoduješ o tom,čo ten chlap môže a čo nemôže vedieť a napadla ti aj taká alternatíva,že sa možno ty do niekoho zamiluješ počas tých dvoch rande a keď mu na treťom povieš o dieťati,tak ťa pošle do kelu? Možno aj nie preto,že to dieťa máš,ale preto,že si proste klamárka? Btw.k správaniu toho chlapa sa vyjadrovať nebudem,neverím tomu,že na tých dvoch rande bol fantastický,úžasný,dôstojný a distingvovaný a zrazu na ďalšom rande vytiahol takýto slovník,možno by som sa na tvojom mieste zamyslela sama nad sebou,podľa čoho tých chlapov posudzuješ,keď iných odpáliš po prvom rande a toto bol podľa teba materiál na ďalšie rande a toto sa z neho nakoniec vykľulo..
@lucylaw aké zatajovanie ? nebudem na prvom rande sa otvárať hoci komu a spovedať zo svojho súkromia . Načo ? Pre mňa je to OK na treťom rande , veď by som mu to nepovedala pred oltárom . Aj som sa chytala na treťom teda a uvidí sa čo ďalej ale než som sa k tomu dostala padla táto osudová veta.
@lucylaw nemusíš mi veriť, inak sa muž chová keď je so ženou a inak keď je s tlupou svojich súkmeňovcov .

Tak síce by som s takým človekom ďalej nekomunikovala. Ale teda osobne by som nečakala na neviem koľké rande kým by som priznala dieťa. Rada do budúcna povedať o dieťati ešte pred prvým rande. Vyhnes sa veľa rozpakom a nedorozumeniam neskor