Neúspešné rande: Ako by ste reagovali na urážku?
Ako by ste reagovali na túto situáciu :
po 8 rokoch vzťahu a 2 mesiace pred svadbou ma tehotnú opustil snúbenec kvôli inej žene. Narodil sa mi syn ktorého vychovávam sama , otec je v rodnom liste ale to je tak všetko , len posiela peniaze. Malý má 5 rokov, kedy som sa zas odvážila trošku randiť. S jedným mužom to vyzeralo fajn , prvé rande, druhé rande a na treťom som mu chcela povedať že mám dieťa a teda uvidíme čo ďalej . Lenže on v rámci nejakej diskusie aj s ostatnými jeho kamarátmi povedal že nemá rád feťáčky, alkoholičky , potetované a kurvy s bastardami . No a kurvy s bastardami sú slobodné matky s deťmi a bez rozdielu . Jediné čo som urobila som sa zdvihla a bez slova odišla , na jeho prekvapenie a na prekvapenie všetkých . Kde sa dalo som ho poblokovala. A dnes mi odkázal po nejakom mojom kolegovi že vraj nevie čo sa stalo a že prečo som s ním prestala komunikovať. Tak som povedala kolegovi čo sa stalo a on mu povedal že mám za slobodna dieťa. Z iného telefónu mi potom napísal správu že on to tak nemyslel a tak . Reagovali by ste na to ?
@anonym_autor On má právo na svoj názor, to je v poriadku. Má slobodu prejavu ako aj každý iný človek a môže si hovoriť, čo chce. Keď má teda ale takúto preferenciu, nech si hľadá len slobodné ženy, pričom Ty si mu mala ešte hneď na začiatku povedať, že máš decko s iným chlapom, vyložiť hneď karty na stôl, aby sa obe strany rozhodli, či chcú ďalej v spoznávaní pokračovať. Čiže v tomto kontexte chyba nastala na tvojej strane.
No takto , o svojom synovi nebudem hovoriť na žiadnom rande vopred . nebudem každému vešať na krk svoje súkromie. A myslím že dobre robím , lebo s pár som bola a viac som sa s nimi ani už stretnúť nechcela . Tento muž bol kandidát aj na druhé rande, a na treťom som mu to chcela normálne povedať . No než som sa k tomu dostala tak padli tieto slová od neho. Jednoducho som sa zvihla a odišla , nebudem nikomu vysvetľovať že slobodné matky s deťmi nie sú k.. a ešte majú aj bastardov. Žiadna dráma, žiadna hystéria , len som sa zvihla a odišla. S mužmi s takýmto vyjadrovaním o ženách a ich deťoch ja nemienim už mať žiadne rande a ani mu nič vysvetľovať . Teraz už vie prečo som odišla ale kontaktuje ma stále ďalej cez kolegu , cez iné čísla a ospravedlňuje sa mi za tie slová a chce sa stretnúť. Ak by aj išlo len o slová , pre mňa je dôležitý jeho náhľad na slobodné mamy s deťmi. Necítim sa žiadnou kurvou a môj syn nie je žiadny bastard.
@anonym_autor Decko je súčasť teba a tvojho života, nie tvoje súkromie. Súkromie je komplikovaný vzťah s rodičmi alebo chronické ochorenie. Zatajovanie dieťaťa nádejnému mužovi, ktorý pravdepodobne žiadne deti nemá a cudzie nechce, je vrchol.
@anonym_autor ake tajne sukromie tu stale omielas???? Ved by si mu neukazala fotku dietata, ani jeho meno by si mu nemusela povedat, ani rodne cislo, ani adresu, kde byvate. Nic.
Len skratka fakt, ze mas 5-rocne dieta. A nech sa sam pred prvym rande rozhodne, ci ta vobec chce spoznavat.
To by bolo ovela viac fer ako to, co si urobila teraz.
@elviku11 alebo stačilo rozobrať tú otázku predtým, než išli von. "Vieš si predstaviť vzťah so ženou, ktorá má dieťa?" Čisto vrámci iných otázok. A hneď by videla, že zbytočne strácajú čas obaja a nemusela by ani to svoje "súkromie" hovoriť (aj keď pre mňa je to úplne divné nepovedať). A keď už teda si chráni súkromie, načo to potom po kolegovi odkazovala 🤷♀️ Stačilo povedať, že sa jej nepáčilo jeho správanie.
Lenže milé dámy akosi vám ušlo že on sa chce stretnúť a opakovane ma o to žiada a vyhľadáva ma . Takže po dvoch kávach a jednom zákusku , a ani nie 30 minúť tretieho stretnutia kde vyslovil tú svoju vetu , a napriek tomu ako som ho vraj " strašne oklamala " podľa niektorých z vás a " kupoval mačku vo vreci " , tak teraz vie pravdu a mal by ma ihneď nechať zhnusený tým že mám to decko a že som mu to nevysypala ihneď. Lenže on naopak zintezívnil snahu o kontakt a už je to dosť na nervy lezúce. Takže keď to tak zoberiem , boli to asi tri hodiny času čo som s ním bola a utratil na mňa asi 15 eur tak naozaj som mu spôsobila ťažkú traumu tým mojim tajomstvom . Jednoducho to posral a som celkom rada že to takto posral , lebo sám sa vyradil z hry .
Ja neviem čo ešte riešite ? Z mojej strany je konečná .
Lenže milé dámy akosi vám ušlo že on sa chce stretnúť a opakovane ma o to žiada a vyhľadáva ma . Takže po dvoch kávach a jednom zákusku , a ani nie 30 minúť tretieho stretnutia kde vyslovil tú svoju vetu , a napriek tomu ako som ho vraj " strašne oklamala " podľa niektorých z vás a " kupoval mačku vo vreci " , tak teraz vie pravdu a mal by ma ihneď nechať zhnusený tým že mám to decko a že som mu to nevysypala ihneď. Lenže on naopak zintezívnil snahu o kontakt a už je to dosť na nervy lezúce. Takže keď to tak zoberiem , boli to asi tri hodiny času čo som s ním bola a utratil na mňa asi 15 eur tak naozaj som mu spôsobila ťažkú traumu tým mojim tajomstvom . Jednoducho to posral a som celkom rada že to takto posral , lebo sám sa vyradil z hry .
@anonym_autor posrala si to v prvom rade ty, tým ze si zatajila svoje dieťa. Takto to vyzerá ze sa zaňho hanbis. No pekne.
@anonym_autor posrala si to v prvom rade ty, tým ze si zatajila svoje dieťa. Takto to vyzerá ze sa zaňho hanbis. No pekne.
@anonym_1c413e neposrala , nemala som čo . Ale nemám možno potrebu o ňom rozprávať s hocikým .
@anonym_autor ,
možno Ti na prípadnom nasledujúcom stretnutí chce oznámiť, že "kurvy s bastardami" už teda vyškrtol zo svojho zoznamu.
Keby moju dcéru (nemá nijakú známosť, ani dieťa) akýkoľvek muž urazil tým, že ju nazve "kurvou s bastardom" tak by som mu to slovo vrazil naspäť do papule a vykopal mu dušu z brucha!
Po zlej skúsenosti som na prvom rande nepovedala, že mám dieťa z dovodu, že keby bol debil uchránim dieťa pred problémami..
Akýkoľvek detail, kam chodí do školy, krúžky tým nemusím rozoberať, počkám až čo sa z dotyčného vykľuje..

Hlavne mu nic nepis… obmota si ta potom nejakym sposobom (tieto typy to vedia) a nakoniec s nim skocis na dalsie rande ani nebudes vediet ako. Vzdy, ked ta chyti myslienka nieco mu napisat (aj keby len ho poslat doriti), spomen si na svojho syna, ktoreho tiez nepriamo nazval bastardom. Ja by som s takym chlapom, ktory ma slovnik ako tankista, byt nemohla🤢🤮… Jedna vec mat nejake zasady, druha vec sa spravat a vyjadrovat ako posledny zebracky hulvat.