icon

Nevšedný pokus o nájdenie partnerky s humorom

8. sep 2026

​Som definícia dokonalosti. Keby v slovníku hľadali synonymum k slovu „majstrovské dielo“, nájdu tam moju fotku v plnom rozlíšení. Príroda sa pri mne jednoducho prekonala a povedala si, že zvyšok populácie už môže nechať v priemere.
​Moja charizma: Oslňujúca. Kamkoľvek vojdem, úroveň celej miestnosti okamžite stúpne o 300 %.
​Môj výzor: Absolútny vizuálny strop. Zrkadlo mi každé ráno posiela ďakovný list za to, že sa doňho vôbec pozriem.
​Môj intelekt: Brilantný. Moje myšlienky by mali byť chránené autorským zákonom ako národné dedičstvo.
​Moja aura: Návyková. Som ten najlepší upgrade, aký by tvoj život mohol kedy dostať.
​„Dokonalosť neexistuje.“ — Ľudia, čo ma ešte nestretli.
​Nevyberám si hocikoho, pretože len málokto má kapacitu uniesť toľko výnimočnosti naraz. Ak máš pocit, že tvoja prítomnosť dokáže aspoň z diaľky sekundovať mojej grandióznosti, skús šťastie. Ale nečakaj, že napíšem prvý – umelecké diela sa ľuďom neprihovárajú, na tie sa chodí pozerať

anonym_9c3979
8. sep 2026

Ok.. radsej spi

danica2711
8. sep 2026

ja síce na humor reagujem pozitívne, ale toto je už prehnané a príliš dlhé. Odradilo by ma to

anonym_b60d40
8. sep 2026

🤦🏼‍♀️

marci9
8. sep 2026

Čo si si šlahol? Daj aj mne.

esther100
8. sep 2026

Pre Boha,toto je už moc,nasilu vtipné,vlastne to ani nieje vtipné

cholitko
8. sep 2026

Tiež som sa nezasmiala ani raz…

anonym_1b98cc
8. sep 2026

No neviem, ci si prave tymto najdes partnerku. Je to trapne, vobec nie vtipne. Skor niekoho odradis. To si takyto aj v skutocnosti? Ak ano, tak vela stastia prajem pri hladani. Ale radsej fakt bud sam sebou, budes mat vacsiu sancu. Aj ked za vyskusanie nic nedas, drzim palce.

anonym_3cc6b6
8. sep 2026

Humor mám rada, zasmejem sa aj na úplnej hlúposti, ale teda toto nie. Zbytočne prehnané, silené, humor z toho necítiť vôbec, len silnú potrebu zaujať. Prepáč, ale naozaj trápne a pri čítaní by som nad tým prevrátila oči, určite by som ti nepísala.

anonym_cb9f71
8. sep 2026

Nemyslím si, že by ľudia na koníku vo väčšom počte dokázali oceniť tvoju sarkastickú štylistickú ekvilibristiku - nepreceňuj tunajšie osadenstvo. Skús hľadať iný priestor pre literárnu tvorbu.

anonym_06ef3c
8. sep 2026

Občas mávam pocit tzv. "prenesenej hanby", a tu ju cítim riadne. Popritom sa ešte mieša s pocitom trápnosti.

domkakvet
8. sep 2026

@anonym_autor ty si muz, alebo zena, ked raz pises v muzskom a raz v zenskom rode, tak ja vobec neviem ci ti maju pisat muzi, ci zeny, no az take dokonale to nebude.

sovica
8. sep 2026

No jasné, všetky topmodelky a herečky s vyštudovanou medecínou a jadrovou fyzikou sa ti budú hádzať k nohám. Chlape, toto nie je nevšedný, ale skôr trápny pokus o nájdenie partnerky🙈 A to mám sarkastický humor naozaj rada.

jblheart
8. sep 2026

Ako by povedali mladí - Cringe as fuck 🤣🤣

anonym_a93c0d
8. sep 2026

Este aj ten pokus o vtip ti musela napisat umela inteligencia 🤦🤦🤦

anonym_2dd2fc
8. sep 2026

Napisane umelou inteligenciou😂😂😂. Keby to aspon bolo pisane z tvojej duse 🤷‍♀️

anonym_2c39aa
8. sep 2026

Nuz ked si umelecke dielo stvorene Vsehomirom plati pre teba to co vo vsetkych galeriach: Pozerat, nechytat! Nezabudni vyberat vstupne a aj z neho platit dane a odvody. Verim, ze na to aby ta ludia videli budu ochotni vystat fronty ako na Monu Lisu, tak zvaz kde sa vystavis aby si nebol pricinou kolapsu dopravy.

anonym_febeb6
8. sep 2026

@anonym_autor pochybujem, že sa niekto na tento "slohový úlet" chytí.

akodoma
8. sep 2026

Ak to mal byť pokus o sebairóniu, tak tá sebairónia je ale veeeeľmi skrytá, až neexistujúca ..

morpheuss
8. sep 2026

@anonym_autor daj kontakt, nech ti @earlgrey môže napísať... jediná, čo tu spĺňa tvoje kritériá...

earlgrey
8. sep 2026
@morpheuss

@anonym_autor daj kontakt, nech ti @earlgrey môže napísať... jediná, čo tu spĺňa tvoje kritériá...

@morpheuss 🤣🤣🤣 ty nešťastník jeden 🤣🤣🤣

danculka25
8. sep 2026

A meniny oslavuješ na Deň narcisov,ćo?

secret_a
8. sep 2026

Nahodou ja som sa zasmiala 😀

d_ivana
9. sep 2026

@anonym_autor Mňa to pobavilo...daj si ale pozor, aby si si zo seba neustále neuťahoval; potom sa bude zdať, že máš malé sebavedomie. Držím palce s hľadaním polovičky.

anonym_5c969b
9. sep 2026

@anonym_autor vidíš a paradoxne práve toto bude mnoho žien, vrátane mňa, vnímať ako trápne, absolútne nie vtipné a zúfalé.