icon

Nezvyčajné zážitky z prvého rande

5. sep 2025

Toto sa mi stalo na rande. Isla som s chalanom na rande. Bola to taka mala restiko kaviaren. Objednali sme si len kavu a rozprávali sme sa. Ja som si odskocilana wecko a vratila som sa k stolu. Zase sme kecali...no a teraz pointa. Zrazu prišiel čašník a pirniesol mu na stôl pizzu. On si medzitým objednal len pre seba..a začal jesť. Pozeram jak puk ze ci dobre vidím. Uz sme sa nikdy potom nevideli.

beata_k
5. sep 2025

@anonym_autor Neponukol ta? 😆

zanaz
5. sep 2025

Asi mu vyhladlo 🤷 😀...

autor
5. sep 2025
@beata_k

@anonym_autor Neponukol ta? 😆

@beata_k nie😄

pe_mi
5. sep 2025

@anonym_autor no tak asi dobre,že ste sa už nikdy nevideli 😀😀

viestta
5. sep 2025
@anonym_autor

@beata_k nie😄

@anonym_autor "gentlenan" 🙄 Alebo kolenovrt

beata_k
5. sep 2025
@anonym_autor

@beata_k nie😄

@anonym_autor Tak to je ine dilino 😄

knmmch
5. sep 2025

@anonym_autor kks, to ako mohol? choré..

anonym_7a70cb
5. sep 2025

Si pozrite na kanáli Vox o 18.00 first date
Prvé rande

anonym_24f78b
5. sep 2025

@anonym_autor ako velmi si opustena ze potrebujes toto zdielat na konikovi?

zuzanka.zuzu
5. sep 2025
@anonym_24f78b

@anonym_autor ako velmi si opustena ze potrebujes toto zdielat na konikovi?

@anonym_24f78b ako veľmi sa hanbíš za túto správu že si ju musela dať ako anonym? 😜

mirokub
Odpoveď bola odstránená
klara546
5. sep 2025

Hned mi napadlo toto

anonym_cec93a
5. sep 2025

Aký zmysel má táto diskusia? Toto je prìspevok ako z Bravíčka spred pár rokov.

anonym_24f78b
6. sep 2025
@zuzanka.zuzu

@anonym_24f78b ako veľmi sa hanbíš za túto správu že si ju musela dať ako anonym? 😜

@zuzanka.zuzu hanbim sa za autorku, radsej s nou nechcem byt spajana

marianarem
6. sep 2025

@anonym_autor Ja som raz mala take relativne smutne rande. Kamoska zosnovala pre mna a jedneho jej kamarata rande naslepo. S obidvomi nami sa dohodla na spolocnom kine a ked sme tam prisli, ukazalo sa, ze je to rande pre nas dvoch, nechala odkaz v pokladni. Ako napad to bolo mile, len bohuzial sa ukazalo, ze ten chalan je v skutocnosti zalubeny do nej. Cely cas bol smutny, zroneny a dost rychlo isiel domov, bolo mi ho luto.

slovakboy
6. sep 2025
@marianarem

@anonym_autor Ja som raz mala take relativne smutne rande. Kamoska zosnovala pre mna a jedneho jej kamarata rande naslepo. S obidvomi nami sa dohodla na spolocnom kine a ked sme tam prisli, ukazalo sa, ze je to rande pre nas dvoch, nechala odkaz v pokladni. Ako napad to bolo mile, len bohuzial sa ukazalo, ze ten chalan je v skutocnosti zalubeny do nej. Cely cas bol smutny, zroneny a dost rychlo isiel domov, bolo mi ho luto.

@marianarem keď to kamoška vedela, že ju má rád a tak mu chcela pomôcť sa od nej odmilovať, tak to mala hlúpy nápad.

slovakboy
6. sep 2025

@anonym_autor máš aspoň skúsenosť akí niektorí muži sú. Pizza je mu dôležitejšia ako ty. Niektorým toto fakt nedocvakne. Nabudúce sa spýtaj ho aké filmy má rád a čo vraví na film Serendipity. Každý muž by mal byť aspoň trochu romantik a vedieť čo to vo filmoch a rozprávkach znamená.

ivik4
6. sep 2025

Hahahaha to je moc 😃
Ale som sa dobre pobavila
Ste suche jak 3dnove rozky niektore
Uz aj diskusia na pousmiatie je problem

evcagabi
6. sep 2025

Ja by som si objednala svoju 😅

anonym_effff8
6. sep 2025

Ja som raz dávno bola na káve s jedným človekom, v podstate susedom. Zavolal ma do piatej cenovej, kde on si dal 4 veľké pivá a ja kávu do skla (turka), lebo inú tam nemali. Pri odchode som si chcela zaplatiť moju úhradu - vtedy 1 eur. On že nie, že ma pozýva. O dva dni mi písal sms, kde mi poslal číslo účtu, na ktoré mu mám poslať 1 eur. Dala som do obálky 5 eur, a hodila som mu ju do schránky. Nech má do budúcnosti aj pre iné dámy na kávičku 🙂.

anonym_3b53c9
6. sep 2025

@anonym_autor kamoška má tiež super zážitok z prvého rande. Chlap prišiel pre ňu pred byt ale vraj mu treba na wc či by nemohol k nej. Tak povedala že jasné nech si odskočí. Počas rande v reštaurácii sa stale hmyril tak sa ho spýtala čo sa deje a on jej na to odpovedal že nevie že si asi zle utrel zadok že on doma používa bidet. No mimo toho vraj fakt super rande odviezol ju domov a tam ju v záchode čakalo jedno obrovské prekvapenie🤣🤣 naklátený plný záchod zahadzane hordou papiera a nesplachnute

ivik4
6. sep 2025
@anonym_3b53c9

@anonym_autor kamoška má tiež super zážitok z prvého rande. Chlap prišiel pre ňu pred byt ale vraj mu treba na wc či by nemohol k nej. Tak povedala že jasné nech si odskočí. Počas rande v reštaurácii sa stale hmyril tak sa ho spýtala čo sa deje a on jej na to odpovedal že nevie že si asi zle utrel zadok že on doma používa bidet. No mimo toho vraj fakt super rande odviezol ju domov a tam ju v záchode čakalo jedno obrovské prekvapenie🤣🤣 naklátený plný záchod zahadzane hordou papiera a nesplachnute

@anonym_3b53c9 😱 ty kokos 😄😄

anonym_4ebfb1
6. sep 2025

Ja som si musela na prvom rande odskočiť cikať za kríky 🤷‍♀️ prechádzali sme sa okolo jazera a ja mam hyperaktívny močový mechúr 😃 problém to nebol vzal to v pohode

autor
6. sep 2025
@anonym_3b53c9

@anonym_3b53c9 fuuj hnus

ika02
7. sep 2025

@anonym_autor možno dúfal, že budeš na toalete dlhšie a stihne ju zjesť, kým sa vrátiš. Fakt dilino žgrlavé.

anonym_90a5ad
7. sep 2025

Vieš čo, my tu na koníkovi sme sa zasmiali, ale pre teba je dobré, že sa táto črta ukázala takto skoro a nestrácala si viac času s týmto úkazom...

simona_racz
18. sep 2025

Mne je čudné kde na to chodíte? Toto sa nemôže stať ano v rómskej osade. 🤣
Ako takí ludia môžu existovať (na margo toho WC).
To s tou pizzou je len uhol pohladu. Veď nech sa naje keď mu chutí, ak pritom rande bude prebiehať ďalej, a kecáme a rozumieme si tak kľudne. Nestarám sa do druhých, kým mi nerobí zle, alebo nerobí výtržnosti, tak nech si robí čo chce. Nech je a pije čo chce. Ja som sa vždy sústredila na chalana, nie na to čo pritom jedol/pil a kolko.

Ja som bola s takým vonku že si priniesol so sebou ako keby šiel na výlet. Sedíme na lavičke kecáme, a zrazu vybalí doma robenú svačinu… Ja mám všelijakých spolužiakov, kamarátov, tak som zvyknutá na všeličo a nečudujem sa. Každý jak mu pasuje.

charlotte911
19. sep 2025
@anonym_3b53c9

@anonym_3b53c9 moje nervy 😂

anonym_6e2f1c
12. dec 2025

Raz som siel na vecero rande. Dievca trvala na tom ze plati ze urcite nenecha platit mna. Tak bolo mi to blbe ale po dlhsom presviedcani som suhlasil. Vsetko vypadalo normalne vela rozpravala ja som vela pocuval ale druhe rande uz nebolo. Tak neviem preco 😱

charlotte911
12. dec 2025
@simona_racz

Mne je čudné kde na to chodíte? Toto sa nemôže stať ano v rómskej osade. 🤣
Ako takí ludia môžu existovať (na margo toho WC).
To s tou pizzou je len uhol pohladu. Veď nech sa naje keď mu chutí, ak pritom rande bude prebiehať ďalej, a kecáme a rozumieme si tak kľudne. Nestarám sa do druhých, kým mi nerobí zle, alebo nerobí výtržnosti, tak nech si robí čo chce. Nech je a pije čo chce. Ja som sa vždy sústredila na chalana, nie na to čo pritom jedol/pil a kolko.

Ja som bola s takým vonku že si priniesol so sebou ako keby šiel na výlet. Sedíme na lavičke kecáme, a zrazu vybalí doma robenú svačinu… Ja mám všelijakých spolužiakov, kamarátov, tak som zvyknutá na všeličo a nečudujem sa. Každý jak mu pasuje.

@simona_racz mohol si vytiahnúť svačinu, možno je ťažký diabetik a toto oni robia, lebo musia