icon

Nová forma reálneho zoznamovania

28. sep 2025

vymyslela som pre vás novú formu zoznamovania sa v reálnom svete. Mali by ste to skúsiť, napiste ci by vás tato forma lákala ?
Každú nedeľu sa všetci ľudia ,ženy aj muži ,ktorí majú chuť zoznámiť sa, môžu stretnúť v obchodoch začínajúcich na písmeno T (napr. Tesco, Terno, Tedy, Tempo...).
Rozpoznávacie znamenie: každý, kto má záujem o zoznámenie, si oblečie niečo červené (tričko, šaty, sukňu, šál...).

Ako začať?
Ak uvidíte človeka v červenom, môžete k nemu pristúpiť a povedať...

„Máte krásne červené tričko/ / šaty.“
Ak druhá strana nemá záujem, odpovie iba: „Ďakujem.“
Ak má záujem pokračovať, odpovie: „Ďakujem, aj vy máte pekné (a doplní, čo má oblečené).“

Ďalej je to už len na vás.

Cieľom je, aby sa ľudia vedeli v dave identifikovať, našli si lahší spôsob, ako niekoho osloviť, a stretávali sa naživo, nie iba online kde to nefunguje.

Tento nápad sa môže opakovať každý týždeň aspoň raz , vždy v nedeľu. ........

čo vy na to? šli by ste do toho? vidíte v tom výhody?

Strana
z2
anonym_39168e
28. sep 2025

@anonym_autor ani náhodou.

anonym_6e8f46
28. sep 2025

@anonym_autor Napad sa mi paci. Akurat by som nedelu zmenila na pracovny tyzden.

autumn1
28. sep 2025

Už teraz ľutujem zadaných ľudí, ktorí budú mať v nesprávny čas, na nesprávnom mieste, omylom "zlú" farbu oblečenia. Toto je veľmi zlý nápad.

martinkatinka
28. sep 2025

A co keby ludia nosili odznaky? Napriklad ako v autoskole maju oznacenie Z-zaciatocik? 🤷🙈

barka1
28. sep 2025

Nešla by som do toho. Absolvovala som vela rande cez online zoznamky alebo speeddating. Takato masovka by nikam neviedla.

domkakvet
28. sep 2025

@anonym_autor urcite by som do toho nesla.

autor
28. sep 2025
@barka1

Nešla by som do toho. Absolvovala som vela rande cez online zoznamky alebo speeddating. Takato masovka by nikam neviedla.

@barka1 ale že ta veľa chlapov nechcelo, nemusí byt ich chyba. no nie?

viestta
28. sep 2025

@anonym_autor pre istotu uz nebudem chodit na nakup v cervenom tricku

martinkatinka
28. sep 2025
@viestta

@viestta ale treba sledovat, ze aky da den a farbu... To sa moze asi menit, to v prispevku nevysvetluje... Takze sa treba mat na pozore...

autor
28. sep 2025
@viestta

@viestta Ten nápad mal dobré ohlasy po viacero zoznamkách a už sa začali ľudia zapájať

viestta
28. sep 2025
@martinkatinka

@viestta ale treba sledovat, ze aky da den a farbu... To sa moze asi menit, to v prispevku nevysvetluje... Takze sa treba mat na pozore...

@martinkatinka nuz, aby som chodila na nakupy naha...

viestta
28. sep 2025
@anonym_autor

@viestta Ten nápad mal dobré ohlasy po viacero zoznamkách a už sa začali ľudia zapájať

@anonym_autor takze uz viem, ked ma nejaky trapko v obchode oslovi, bude to tym, ze ja blba, neinformovana som v nespravnom obleceni na nespravnom mieste, nebude to tym, ze je vlezly

lindous
28. sep 2025

Viem, že niečo takéto fungovalo v Španielskej sieti supermarketov s ananásom naopak v košíku o určitej hodine, podľa mňa super reklamný ťah zo strany daného reťazca a vlastne milý, ale toto je príliš všeobecné zadanie, ktoré ľudí vlastne vôbec nevyselektuje… ísť do Tesca v nedeľu a mať niečo červené na sebe je úplne bežné

billy_jean
28. sep 2025

Super nápad, len by som zmenila obchod na kino, namiesto rozprávania by mlčali a sledovali film a namiesto červených tričiek by mali pukance, kolu alebo ľadový čaj.

autor
28. sep 2025
@lindous

Viem, že niečo takéto fungovalo v Španielskej sieti supermarketov s ananásom naopak v košíku o určitej hodine, podľa mňa super reklamný ťah zo strany daného reťazca a vlastne milý, ale toto je príliš všeobecné zadanie, ktoré ľudí vlastne vôbec nevyselektuje… ísť do Tesca v nedeľu a mať niečo červené na sebe je úplne bežné

@lindous patronát nad tým si berie jedno celoslovenské rádio.

dskjhfdlkdjhl
28. sep 2025

@anonym_autor Dlho si nad tym premyslala?

janickacrazy
28. sep 2025

@anonym_autor nápad nie je úplne zlý, ale to červené oblečenie je veľmi široký pojem, to by som zúžila napríklad na červenú šiltovku alebo niečo špecifické

autor
28. sep 2025
@janickacrazy

@anonym_autor nápad nie je úplne zlý, ale to červené oblečenie je veľmi široký pojem, to by som zúžila napríklad na červenú šiltovku alebo niečo špecifické

@janickacrazy koľko poznáš ľudí čo majú červenú šiltovku a nemajú partnera?

lindous
28. sep 2025

Tak ja rádio napríklad nepočúvam vôbec a myslím, že ak by sa to aj rozbehlo, tak veľa ľudí nebude tušiť prečo ich možno niekto oslovuje alebo či danú osobu fakt majú osloviť alebo to je náhoda, že má na sebe niečo červené… a ak nechcem aby ma niekto oslovil, tak to aby som si dávala pozor čo si obliecť, ak mi treba ísť v nedeľu do obchodu, čo by s mojou červenou zimnou budnou bolo vcelku zaujímavé 😅😅 hovorím, milé, ale malo by to byť podľa mňa určite niečo špecifickejšie… Mercadona to proste vymyslela lepšie

anonym_d5ffa3
28. sep 2025

A bude aj kupónik s club card? 🙈🙈🙈 keby chcem byť súčasťou bandy zúfalcov, tak idem na speed dating, tam je aspoň jasný účel stretnutia a nie trapošiť po obchodoch

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
larsen
28. sep 2025

Tak u nás to už fičí a ani o tom nevedia 😀 ale podporovať debatný krúžok v strede uličky, medzi regálmi, je somarina.

autor
28. sep 2025
@anonym_d5ffa3

A bude aj kupónik s club card? 🙈🙈🙈 keby chcem byť súčasťou bandy zúfalcov, tak idem na speed dating, tam je aspoň jasný účel stretnutia a nie trapošiť po obchodoch

@anonym_d5ffa3 a nieje prejav zúfalstva komentovanie anonymne ľudom príspevky?

anonym_e2b6c5
28. sep 2025

A kedy tam dojde viac chlapov a jedna žena?co sa pobiju?

viestta
28. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor kedhladam partnera, tak hadam investujem aj do kupy cervenej siltovky, v ktorej sa v nedelu doobeda hodinku poprechadzam v Tescku. Ked bude lov neuspesny, tak ju hodim do ruksaka a odchadzam domov aspon s dokonalym prehladom o cenach a zasadacom poriadku tovarov v Tescu.

anonym_e2b6c5
28. sep 2025

Zaujímavý nápad ale

ewwe
28. sep 2025

jaj baby, tak jednoducho ak budete v tescu v nedelu v cervenom a nemate zaujem o tuto akciu, tak ak k vam vobec niekto pride a povie mas peknu cervenu bundu, tak jednoducho poviete dakujem a odidete a hotovo, mozno ani nik k vam nepride 🙂

lindous
28. sep 2025
@ewwe

jaj baby, tak jednoducho ak budete v tescu v nedelu v cervenom a nemate zaujem o tuto akciu, tak ak k vam vobec niekto pride a povie mas peknu cervenu bundu, tak jednoducho poviete dakujem a odidete a hotovo, mozno ani nik k vam nepride 🙂

@ewwe len aj keď sa na to pozriem z druhej strany, tak by som sa viac zdráhala niekoho osloviť, ak som si nie istá, či tam je naozaj za týmto účelom 😄

janickacrazy
28. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak si ju kúpia, veď šiltovka nestojí 100 eur preboha

sszuzu8
28. sep 2025

Nápad je to dobrý ale zadanie by malo byť konkrétnejšie. Naozaj sa môže v obchode v tom čase vyskytnúť x ľudí vyhovujúcim zadaniu a nebudú mať ani šajnu o čo ide 😁 chcelo by to iné poznávacie znamenie rovnako vhodné pre muža aj pre ženu. Niečo čomu bežný človek v obchode nevyhovuje. Skôr možno červený náramok na pravej ruke (ak sa nosia bundy tak nech je napr navrchu viditeľný) alebo nejaký odznak pripnuty na bunde /sale /kabelke.

Strana
z2