Nová forma reálneho zoznamovania
vymyslela som pre vás novú formu zoznamovania sa v reálnom svete. Mali by ste to skúsiť, napiste ci by vás tato forma lákala ?
Každú nedeľu sa všetci ľudia ,ženy aj muži ,ktorí majú chuť zoznámiť sa, môžu stretnúť v obchodoch začínajúcich na písmeno T (napr. Tesco, Terno, Tedy, Tempo...).
Rozpoznávacie znamenie: každý, kto má záujem o zoznámenie, si oblečie niečo červené (tričko, šaty, sukňu, šál...).
Ako začať?
Ak uvidíte človeka v červenom, môžete k nemu pristúpiť a povedať...
„Máte krásne červené tričko/ / šaty.“
Ak druhá strana nemá záujem, odpovie iba: „Ďakujem.“
Ak má záujem pokračovať, odpovie: „Ďakujem, aj vy máte pekné (a doplní, čo má oblečené).“
Ďalej je to už len na vás.
Cieľom je, aby sa ľudia vedeli v dave identifikovať, našli si lahší spôsob, ako niekoho osloviť, a stretávali sa naživo, nie iba online kde to nefunguje.
Tento nápad sa môže opakovať každý týždeň aspoň raz , vždy v nedeľu. ........
čo vy na to? šli by ste do toho? vidíte v tom výhody?
@anonym_autor Napad sa mi paci. Akurat by som nedelu zmenila na pracovny tyzden.
Už teraz ľutujem zadaných ľudí, ktorí budú mať v nesprávny čas, na nesprávnom mieste, omylom "zlú" farbu oblečenia. Toto je veľmi zlý nápad.
A co keby ludia nosili odznaky? Napriklad ako v autoskole maju oznacenie Z-zaciatocik? 🤷🙈
Nešla by som do toho. Absolvovala som vela rande cez online zoznamky alebo speeddating. Takato masovka by nikam neviedla.
Nešla by som do toho. Absolvovala som vela rande cez online zoznamky alebo speeddating. Takato masovka by nikam neviedla.
@barka1 ale že ta veľa chlapov nechcelo, nemusí byt ich chyba. no nie?
@anonym_autor pre istotu uz nebudem chodit na nakup v cervenom tricku
@viestta ale treba sledovat, ze aky da den a farbu... To sa moze asi menit, to v prispevku nevysvetluje... Takze sa treba mat na pozore...
@anonym_autor pre istotu uz nebudem chodit na nakup v cervenom tricku
@viestta Ten nápad mal dobré ohlasy po viacero zoznamkách a už sa začali ľudia zapájať
@viestta ale treba sledovat, ze aky da den a farbu... To sa moze asi menit, to v prispevku nevysvetluje... Takze sa treba mat na pozore...
@martinkatinka nuz, aby som chodila na nakupy naha...
@viestta Ten nápad mal dobré ohlasy po viacero zoznamkách a už sa začali ľudia zapájať
@anonym_autor takze uz viem, ked ma nejaky trapko v obchode oslovi, bude to tym, ze ja blba, neinformovana som v nespravnom obleceni na nespravnom mieste, nebude to tym, ze je vlezly
Viem, že niečo takéto fungovalo v Španielskej sieti supermarketov s ananásom naopak v košíku o určitej hodine, podľa mňa super reklamný ťah zo strany daného reťazca a vlastne milý, ale toto je príliš všeobecné zadanie, ktoré ľudí vlastne vôbec nevyselektuje… ísť do Tesca v nedeľu a mať niečo červené na sebe je úplne bežné
Super nápad, len by som zmenila obchod na kino, namiesto rozprávania by mlčali a sledovali film a namiesto červených tričiek by mali pukance, kolu alebo ľadový čaj.
Viem, že niečo takéto fungovalo v Španielskej sieti supermarketov s ananásom naopak v košíku o určitej hodine, podľa mňa super reklamný ťah zo strany daného reťazca a vlastne milý, ale toto je príliš všeobecné zadanie, ktoré ľudí vlastne vôbec nevyselektuje… ísť do Tesca v nedeľu a mať niečo červené na sebe je úplne bežné
@lindous patronát nad tým si berie jedno celoslovenské rádio.
@anonym_autor nápad nie je úplne zlý, ale to červené oblečenie je veľmi široký pojem, to by som zúžila napríklad na červenú šiltovku alebo niečo špecifické
@anonym_autor nápad nie je úplne zlý, ale to červené oblečenie je veľmi široký pojem, to by som zúžila napríklad na červenú šiltovku alebo niečo špecifické
@janickacrazy koľko poznáš ľudí čo majú červenú šiltovku a nemajú partnera?
Tak ja rádio napríklad nepočúvam vôbec a myslím, že ak by sa to aj rozbehlo, tak veľa ľudí nebude tušiť prečo ich možno niekto oslovuje alebo či danú osobu fakt majú osloviť alebo to je náhoda, že má na sebe niečo červené… a ak nechcem aby ma niekto oslovil, tak to aby som si dávala pozor čo si obliecť, ak mi treba ísť v nedeľu do obchodu, čo by s mojou červenou zimnou budnou bolo vcelku zaujímavé 😅😅 hovorím, milé, ale malo by to byť podľa mňa určite niečo špecifickejšie… Mercadona to proste vymyslela lepšie
A bude aj kupónik s club card? 🙈🙈🙈 keby chcem byť súčasťou bandy zúfalcov, tak idem na speed dating, tam je aspoň jasný účel stretnutia a nie trapošiť po obchodoch
Tak u nás to už fičí a ani o tom nevedia 😀 ale podporovať debatný krúžok v strede uličky, medzi regálmi, je somarina.
A bude aj kupónik s club card? 🙈🙈🙈 keby chcem byť súčasťou bandy zúfalcov, tak idem na speed dating, tam je aspoň jasný účel stretnutia a nie trapošiť po obchodoch
@anonym_d5ffa3 a nieje prejav zúfalstva komentovanie anonymne ľudom príspevky?
A kedy tam dojde viac chlapov a jedna žena?co sa pobiju?
@anonym_autor kedhladam partnera, tak hadam investujem aj do kupy cervenej siltovky, v ktorej sa v nedelu doobeda hodinku poprechadzam v Tescku. Ked bude lov neuspesny, tak ju hodim do ruksaka a odchadzam domov aspon s dokonalym prehladom o cenach a zasadacom poriadku tovarov v Tescu.
Zaujímavý nápad ale
@anonym_autor tak si ju kúpia, veď šiltovka nestojí 100 eur preboha
Nápad je to dobrý ale zadanie by malo byť konkrétnejšie. Naozaj sa môže v obchode v tom čase vyskytnúť x ľudí vyhovujúcim zadaniu a nebudú mať ani šajnu o čo ide 😁 chcelo by to iné poznávacie znamenie rovnako vhodné pre muža aj pre ženu. Niečo čomu bežný človek v obchode nevyhovuje. Skôr možno červený náramok na pravej ruke (ak sa nosia bundy tak nech je napr navrchu viditeľný) alebo nejaký odznak pripnuty na bunde /sale /kabelke.

@anonym_autor ani náhodou.