Oplatí sa ešte skúšať Pokec zoznamku?
Oplatí sa ešte skúšať túto zoznamku ?
Ani nie
A aj ked sa to zacne slubne do par sprav vies o co im ide
@anonym_autor pokec je uz dlho skor sexzoznamka, skús badoo, ja som si tam našla moju lásku
@anonym_autor pokec je uz dlho skor sexzoznamka, skús badoo, ja som si tam našla moju lásku
@anonym_a30ff0 vyskúšam. Ako dlho si hľadala na badoo ?Možno aj nejaké iné zoznamky, nepoznáš ešte nejaké ?
Ani nie
A aj ked sa to zacne slubne do par sprav vies o co im ide
@anonym_3582c9 no ja som na tom pokeci ako chlap a chcem nájsť niečo normálne, stále.
To už je skôr obchod s bielym mäsom nie zoznamka 😀
@anonym_c7f7c5 ešte k tomu som introvert a nájsť niečo normálne je ťažké
@anonym_c7f7c5 ešte k tomu som introvert a nájsť niečo normálne je ťažké
@anonym_autor no ja som na pokeci. Na ahoj neodpovedám. Ani mužom mimo môj vekový záber a mimo moje bydlisko. Aj to mám v profile veľmi jasne napísané. Aj tak muži profily nečítajú a píšu.. a potom sú urazení. Na pokeci je odpad, myslím aj žien aj mužov. Sú aj výnimky..
@anonym_autor no ja som na pokeci. Na ahoj neodpovedám. Ani mužom mimo môj vekový záber a mimo moje bydlisko. Aj to mám v profile veľmi jasne napísané. Aj tak muži profily nečítajú a píšu.. a potom sú urazení. Na pokeci je odpad, myslím aj žien aj mužov. Sú aj výnimky..
@anonym_f01871 ako dlho si už na pokeci ? Koľko máš rokov ? Rozmýšľal som ešte vyskúšať inú zoznamku ale pochybujem keďže ani inde není tráva zelenšia.
@anonym_f01871 ako dlho si už na pokeci ? Koľko máš rokov ? Rozmýšľal som ešte vyskúšať inú zoznamku ale pochybujem keďže ani inde není tráva zelenšia.
@anonym_autor 11 mesiacov. a ty?
@anonym_autor 11 mesiacov. a ty?
@anonym_f01871 5 mesiacov ale katastrofa. Buď fejkovy účet alebo ani neodpiše a chlap čo hľadá niečo vážne tak tam nemá šancu ani nájsť babu
@anonym_a30ff0 vyskúšam. Ako dlho si hľadala na badoo ?Možno aj nejaké iné zoznamky, nepoznáš ešte nejaké ?
@anonym_autor v piatok som si ho prihlasila v pondelok sme sa stretli 😃 už mame aj babo aj svadbu za sebou 😃 takže celkom dosť rýchlo
@anonym_f01871 5 mesiacov ale katastrofa. Buď fejkovy účet alebo ani neodpiše a chlap čo hľadá niečo vážne tak tam nemá šancu ani nájsť babu
@anonym_autor no ženy neodpisujú, lebo muži absolútne nečítajú a píšu úplne odveci. Keď žena napíše, že hľadá niekoho medzi 45-50, píšu jej zo zásady 25-35 roční. A keď napíše človek v tom vekovom limite, je 400 km ďaleko alebo hľadá kamarátku s výhodami. Tak im napíšem, aké sú to tie výhody. Lebo sex pre mňa nie je výhoda.
@anonym_autor v piatok som si ho prihlasila v pondelok sme sa stretli 😃 už mame aj babo aj svadbu za sebou 😃 takže celkom dosť rýchlo
@anonym_a30ff0 tak to máš super. Ja som jednej babe na pokeci napísal čo hľadá, žeby som bol v obraze a ona nato že len kamoša. Keď som napísal že by som chcel niečo trvalé a sa usadiť, tak už nato ani neodpísala.
@anonym_a30ff0 tak to máš super. Ja som jednej babe na pokeci napísal čo hľadá, žeby som bol v obraze a ona nato že len kamoša. Keď som napísal že by som chcel niečo trvalé a sa usadiť, tak už nato ani neodpísala.
@anonym_autor no ved aj ja hladam iba kamosa.
@anonym_autor no ženy neodpisujú, lebo muži absolútne nečítajú a píšu úplne odveci. Keď žena napíše, že hľadá niekoho medzi 45-50, píšu jej zo zásady 25-35 roční. A keď napíše človek v tom vekovom limite, je 400 km ďaleko alebo hľadá kamarátku s výhodami. Tak im napíšem, aké sú to tie výhody. Lebo sex pre mňa nie je výhoda.
@anonym_f01871 ty máš aspoň profil rozpísaný. Ja čo som sledoval profily tak boli len čerstvo založené a po tých správach mi to prišlo ako fake profil.
@anonym_autor no ved aj ja hladam iba kamosa.
@anonym_f01871 v akom vekovom rozmedzí
@anonym_f01871 v akom vekovom rozmedzí
@anonym_autor ako som pisala vyssie 45-50r, staci citat. Ako na pokeci.
@anonym_autor pokec? Neblázni 😉 tam už zostali iba úchylaci a ten zbytok 1% ako napr ja ☝️, na pokec už nechodí
Pokec? To ešte funguje? 😀 To bola skrachovaná zoznamku už pred 10-timi rokmi, nie ešte dnes 😀
Ja som našla muža na pokeci pred x rokmi.Aj vtedy som mala pocit,že to muži berú ako sexzoznamku. Bol introvert, to mne vyhovovuje. Ja som tuež z časti introvert,ale občas-sa mi huba nezavrie 😆Nemám rada prázdne reči a také,že sa niekto snaží za každú cenu byť vtipný,alebo stále počúvať super zábavné príhody o sebe.U neho nehrozì,že by niekedy s nejakou ženou flirtoval, nemá ani kamarátov,s ktorými by vysedával v krčme,alebo trávil svoj čas.Ak nie je v práci,alebo s nami,tak je u rodičov, pomáha im,alebo ich niekam vezme autom-k DR napr.Mne jeho povaha veĺmi vyhovuje.Splní mi všetko,čo mi na očiach vidí, je pracant.Trochu ušomraný občas,ale ja mám tiež svoje muchy, ĺúbim ho aj po tých rokoch a neviem si predstaviť,že by som mala byť s niekým iným. To,že si introvert ja ako vadu nevnímam.V komunikácii môže byť dôležité,že ti nejde iba o sex,ale nestačí to.Mňa napr.zaujímalo,či neholduje alkoholu,stávkovaniu,či nemá dlhy a či má stabilnú prácu. Ak bývaš stále s rodičmi-to odradí veĺa žien.Môj býval,ale neváhal s osamostatnením. Žijeme už vo svojom dávno. Aj vzhĺad zaváži.Min.treba aby si bol atraktívny pre ten ty ženy,o ktoré javíš záujem.Napr.ak si chudý,mĺandravý,alebo aj nízky-najmenej sexy- možno je pre teba vhodná žena ,ktorá tiež nie je dokonalá.Napr.má nadváhu.Zdá sa mi,že problém je nerovnováha medzi tým,čo chceme a tým,na čo reálne máme.Keď sú požiadavky realistické,myslím si,že sa nájdete .
@anonym_autor pokec? Neblázni 😉 tam už zostali iba úchylaci a ten zbytok 1% ako napr ja ☝️, na pokec už nechodí
@terezia74 je to tam katastrofa. Ja som mal trochu nádej že sa tam nájde niekto normálny ale je to skôr sex zoznamka. Keď som videl tie ponuky že má chlap volá do trojky a jeho žena s tým súhlasí ta sa mi oči prevracali. Preto skúšam nejakú inú zoznamku
Pokec? To ešte funguje? 😀 To bola skrachovaná zoznamku už pred 10-timi rokmi, nie ešte dnes 😀
@anonym_54df13 je to tam hrozne. Skôr sex zoznamka. Reálne ešte horšie ako amateri 😂 myslel som si že to bude trochu normálne ale ta čosi. Keď som videl že tam ženatý muži píšu dievčatám alebo chlapom ta si vravím že to radšej zruším ten pokec
@anonym_54df13 je to tam hrozne. Skôr sex zoznamka. Reálne ešte horšie ako amateri 😂 myslel som si že to bude trochu normálne ale ta čosi. Keď som videl že tam ženatý muži píšu dievčatám alebo chlapom ta si vravím že to radšej zruším ten pokec
@anonym_autor a ty bývaš teda s rodičmi? Koľko máš rokov? Lebo je na pováženie, že napríklad 165 cm vysoký montér v Nemecku, ktorý keď príde domov, tak býva u mamičky, píše samostatne fungujúcej žene, na manžérskom poste. Ona 175 cm, on 165 cm. Statusovo, výzorovo absolútne mimo záber. Muži nemajú žiadnu sebareflexiu.
@anonym_autor a ty bývaš teda s rodičmi? Koľko máš rokov? Lebo je na pováženie, že napríklad 165 cm vysoký montér v Nemecku, ktorý keď príde domov, tak býva u mamičky, píše samostatne fungujúcej žene, na manžérskom poste. Ona 175 cm, on 165 cm. Statusovo, výzorovo absolútne mimo záber. Muži nemajú žiadnu sebareflexiu.
@anonym_f01871 mám 21 rokov. 175 cm vysoký a pracujem v zahraničí odkedy som zmaturoval lebo si chcem zabezpečiť bývanie čo najskôr a áno bývam z rodičmi lebo v nájme sa mi neoplatí bývať a platiť niekomu inému hypotéku, to volím ešte rok porobiť v zahraničí a kúpiť si vlastný byt.
@anonym_f01871 Presne, privysoko rúbu chlapi zväčša , ale aj opačne si myslím, že chlapi by vedeli povedať, ako im prišla na rande ohava a v profile vylepšené fotky .
@anonym_f01871 mám 21 rokov. 175 cm vysoký a pracujem v zahraničí odkedy som zmaturoval lebo si chcem zabezpečiť bývanie čo najskôr a áno bývam z rodičmi lebo v nájme sa mi neoplatí bývať a platiť niekomu inému hypotéku, to volím ešte rok porobiť v zahraničí a kúpiť si vlastný byt.
@anonym_autor a teda na čo oslovuješ ženy, keď si v zahraničí? Myslíš si, že nejaká 19 ročná mladá žena pôjde do vzťahu s niekým, kto je mimo a keď je doma, tak je u rodičov?
@anonym_autor a teda na čo oslovuješ ženy, keď si v zahraničí? Myslíš si, že nejaká 19 ročná mladá žena pôjde do vzťahu s niekým, kto je mimo a keď je doma, tak je u rodičov?
@anonym_f01871 pracujem 2 týždne v zahraničí a 2 týždne doma. Mám dosť času sa venovať dievčaťu a v mojom veku ešte poniektoré dievčatá študujú čiže tiež nemajú čas lietať každý deň vonku
@anonym_f01871 pracujem 2 týždne v zahraničí a 2 týždne doma. Mám dosť času sa venovať dievčaťu a v mojom veku ešte poniektoré dievčatá študujú čiže tiež nemajú čas lietať každý deň vonku
@anonym_autor a tie dva týždne keď tu nebudeš, tak čo? A tie dva týždne, keď si doma, tak teraz ona bude všetko prispôsobovať tomu, že ty si doma? Ale no...
Pokec je skor pre stratene existencie, co zabijaju cas pisanim s anonymami. Co nevylucuje, ze tam nechodia normalni ludia. Len su v mensine. A aj ti vzdaju kvoli strate casu marne pokusy a velmi lahko prehliadnu tych normalnejsich. Skus normalnu zoznamku, alebo klasicke zoznamovanie (skola, praca, pri cestovani, cez kamosov,...). Byvanie u rodicov, kym pracujes v zahranici, je normalne a pragmaticke. Mas 21 rokov, vela ludi maju (prve) vztahy v 25 (po vyske),... takze si mozno este pockas ... Tu si v nevyhode, ze si v zahranici (vztah na dialku, kym sa nerozhodnete obaja ist vonku, menej prilezitosti, kym ini randia doma a hocikedy).
Ja som si na pokeci našla manžela. V októbri sme sa našli, v marci zasnúbili a v júli bola svadba. Teraz v júli to bude 20 rokov. 🙂

To už je skôr obchod s bielym mäsom nie zoznamka 😀