Čo ženy hľadajú na zoznamkách?
Co ženy na zoznamkach hladaju?
Prečo ženy neodpisujú aj ked majú zhodu a chlap im napíše?
Sú ženy na zoznamkách reálne alebo je to len AI?
dovody su rovnake ako ked muz neodpisujs - maju zhodu s jiekym lepsim nestihaju odpisovat lebo maju zivot aj kimo zoznamky a tam chodia len vo volnom case, uz si medzicasom niekoho nasli... Ja ked som mala zoznamku som odpisovala asi len ¼ z tych co som mala zhodu, nebolo realne vsetkym. Ked som niekoho nasla s kym sme sa zacali bavit serioznejsie tak som druhym prestala uplne odpisovat.
@slobodnyanonym dôvodov je viac . Áno niektoré zoznamovacie portáli ( tie platené ) používajú botov alebo ľudí čo sa vydávajú za ženy. Mužov je na zoznamkach oveľa viac ako žien . Ten pomer niekde môže byť obrovský napríklad na erotických zoznamkach ako amatéri. A keď žena dostane behom pol hodiny 30 správ tak samozrejme vyberá tých najkvalitnejších. Jednoducho zoznamovaci trh je výrazne nevyváženy neprospech mužov.
Prečo neodpíšem = toto je konkrétne môj prípad.
1. Nepáči sa mi chlap na fotke = ale to by sa trochu mohol, keďže máme zhodu
2. Nepáči sa mi niečo v jeho profile
3. Je mladší ako ja.
4. Je vzdialený odo mňa, teda z iného mesta
5. Neovláda gramatiku a vidím, že je jednoduchší
6. Začne celé zle - preddefinou správou napríklad na Badoo - to rovno blokujem
Nefnukaj, to odradza najviac. Nauc sa napisat bud vlastny profil tak, aby ich zaujal alebo im odpis nieco take, co nezahodia do kosa.
Prečo neodpíšem:
1. Má prázdny profil /prázdne profily majú na 99% ženatí a zadaní muži/.
2. Má výšku pod 180 cm, alebo váhu pod 90 kg.
3. Je starší odo mňa.
4. Neovláda gramatiku.
5. Má v profily uvedené koníčky, ktoré neakceptujem /napr. poľovníctvo, rybárstvo/.
6. Jeho prvá správa ma nezaujme /napr. napíše len "Ahoj."/.
7. Býva ďaleko.
8. Je fajčiar.
9. Nepáči sa mi na fotke.
Ak ti (dlhodobo) nefunguje zoznamka, hladaj proste v realnom zivote. Nestracaj tam cas. Zoznamky skresluju, davaju falosny pocit velkeho az neobmedzeneho vyberu. Zeny sa zvyknu zaregistrovat a sedia tam aj par rokov v domneni, ze cim dlhsie pasivne pockaju, tym vacsia nadej na terno. Zatial im bezi cas a ziadne terno nepride. Plus muzi, co dlhsie nemozu nikoho najst, spamuju, posielaju to iste na x profilov. Co utvrdi tu zenu, ze pri tolkych muzoch sa nema kam ponahlat plus presvihne normalne profily. Vysledok je, ze ani jeden nikoho nenajde. Do 45, vacsina zien vyzera dobre, tak si mysli, ze do poslednej minuty ma este stale cas a staci, ak si najde muza aj na poslednu chvilu. Potom pride rychle starnutie a pride presny opak toho preberania predtym. Pride stazovanie sa, ze ako zivot nie je fer a ci stara zena nema tiez narok na stastie.

@slobodnyanonym asi zavisi, ze na ktorej zoznamke. Ale ano mozu byt realne. A preco sa neozve? Dovodov moze byt vela, uz jej napisal niekto zaujimavejsi az po to, ze to co si jej napisal ju nezaujalo. Mozno sa nudi a nehlada nic alebo ma doma vztah a potrebovala si len nieco dokazat. Hlavne jej nenapis desat sprav preco ti neodpisuje a neuraz ju ze je chudera, lebo sa ti neozvala. To situacii nepomoze.