Pokec, Badoo alebo Tinder
Čo je lepšie na vyhľadávanie dlhodobého vzťahu?? 🤔
Ja somsa s manželom spoznala cez badoo
Ja som sa s partnerom spoznala cez pokec.. sme spolu uz takmer 4 roky.. a nie, nikto z nas si tam nehladal s*x, ani nic podobne.. bol to taky unik z reality a nejaka pro-forma socializacie v covidovych casoch… Podla mojho nazoru, na zoznamkach sa daju najst aj normalni ludia, s ktorymi si sadnete, spriatelite sa/casom sa rozvinie vztah.. ale takisto tam najdes vela, nazvem to, podivinych individui.. Musis preberat ako Popelka oříšky.
Čo tak sa viac obzerať okolo seba,alebo ísť von? 😏. V dnešnej dobe sa už ani nebudem čudovať,keď si zadáš parametre svojej potencionalnej budúcej do nejakého návrhu, zoznamu a pristane ti rovno pred dverami 🤭😏.
Hmm.... a není nejaká štvrtá zoznamka 😁😀😂🤣
Pokec ešte funguje?
ja som môjho videla najprv na Tindri, páčil sa mi - ja jemu tiež (ale myslela som, ze tam bude daky problem - taky chlap proste nebude len tak pre nic za nic sam).. potom som ho videla na Badoo - rovnaký scénar.... potom mi napísal na FB zoznamke a volal ma von.. uz som vazne zvazovala, ze pojdem ale nakoniec som nesla, lebo som sa bala.. citila som, ze mam na neho slabosť aj ked som ho nepoznala...nakoniec sme sa nahodne stretli v meste.. dali sme sa do reci - odvtedy sme sa od seba nepohli, prakticky hned to zapadlo.. zijeme spolu a snad aj budeme nadalej.. kazopadne od prveho Tinder zhliadnutia ubehlo 5 rokov, kym sme sa dali dokopy.. ale k otazke.. on bol vsade Tinder, pokec, Badoo, FB.. takze je to asi jedno.. ak to ma byt tak to bude, ak nie tak nie..
Manzelka je cez pokec. Ale teda z roku 2004. hadam to este funguje rovnako
Pokec nie ke mrtvy 20 rokov ?
Ja somsa s manželom spoznala cez badoo
@anonym_fff200 ako sa ti to podarilo? Chce to za všetko poplatok.
Čo tak sa viac obzerať okolo seba,alebo ísť von? 😏. V dnešnej dobe sa už ani nebudem čudovať,keď si zadáš parametre svojej potencionalnej budúcej do nejakého návrhu, zoznamu a pristane ti rovno pred dverami 🤭😏.
@zuzanita1609 vonku je to považované za harašment…
Pokec ešte funguje?
@yelena159 ale už sa veľmi zmenil. Je tam len samí inzerat, žiadna diskusia, a tiez uz tlačia na platenie.
@anonym_fff200 ako sa ti to podarilo? Chce to za všetko poplatok.
@unbeholfen tak bolo to 10 rokov dozadu, vtedy to bolo zadarmo.

🤣