icon

Prečo toľko dobrých mužov preferuje mužov?

16. sep 2025

Ahojte hladam si uz vyse roka priatela, som dost narocna. Mam vlastny byt auto ziadna hypoteka a to iste ocakavam aj od partnera. Dobre vyzeram cvicim chodim do spolocnosti a napriek tomu ziadny muz o ktoreho by som stala ma neoslovi. V praci ale mam zaujem o jedneho auditora v korporate ktoreho vidavam raz za cas. Co ma ale teraz uplne zarazilo ze som sa dozvedela ze nie je na zeny. On je ale uplne moj typ po kazdej stranke aj dobra praca. Som dost zufala lebo z toho mnozstva muzov je kvalitnych zalostne malo a este z toho je viacero teplych... Poznam dalsich dvoch ktori su detto...

Strana
z5
anonym_3d00c2
16. sep 2025

@anonym_autor tak autorka ja som na tom bola podobne ako ty .Tiez mi nasi dali dom.Vztahy som si vzdy vyberala tak aby sa mi chlap pacil vyzorom a jasne aby sme si rozumeli a nebol hlupy a to splnal malokto.Hlavne ten vyzor kedze som si na sebe dala aj ja zalezat.Len som chcela aby sme si boli podobni aj vizazou aj spolocnymi temami doplnali sme sa.Mne ale hypo nevadila u chlapa vobec.Akurat to ze slovaci uz po 30 boli vacsina plesati pupkaci.Tam som to nechala tak.vobec nehladala a nasla az skoro pred 40 ale nemcura fesneho.Takze nevesaj hlavu a ked uz hladaj mimo Sr.Vela zdaru 👍

ivik4
17. sep 2025

Odkedy som autorke napisala ci jej hanba nieje chvalit sa bytom od rodicov, tak sa nejak sekla 🥲

bu_bu_bubak
17. sep 2025
@ivik4

Odkedy som autorke napisala ci jej hanba nieje chvalit sa bytom od rodicov, tak sa nejak sekla 🥲

@ivik4

Bohuzial, zien ako je autorka je vela. Ziju vo svojej instagramovej bublinke a potom ked pridu na forum ako MK alebo na inu platformu po radu tak maju dojem akoby ich prave zrazil vlak.....tazke stretnutie s realitou.

Urcite sama vidis, ze sa pytala ci moze sukromne napisat tym dievcatam ktore napisali, ze ju chapu pretoze prijat realitu od ostatnych je pre nu tazke.

Neprajem nikomu nic zle, ale autorka zrejme v zivote doplati na tu protektivnu vychovu zo strany rodicov. Dievca zrejme zistuje, ze ani vlastny byt ci dobry vzhlad jej negarantuje stastny zivot alebo dobreho muza a frustracia zacina byt evidentna.

Doteraz bol svet gombicka lebo vsak rodicia sa postarali a zrazu nastala tvrda realita a zistuje, ze zvysok sveta ju neobletuje tak ako vlastny rodicia a ona nechape preco 🤷🏻.

Skoda, ze neexistuje obchod s muzmi, mozno by jej rodicia zakupili aj toho aby v tom byte nebola sama.

tiezjedna
17. sep 2025
@anonym_autor

@zojazoja mam 28 a vazny vztah som mala pred dvomi rokmi. Rozisla som sa s nim lebo bol neambiciozny Ja potrebujem niekoho energetickeho, kto chce v zivote nieco dokazat

@anonym_autor myslíš energického....😉

niki35
17. sep 2025
@bu_bu_bubak

@ivik4

Bohuzial, zien ako je autorka je vela. Ziju vo svojej instagramovej bublinke a potom ked pridu na forum ako MK alebo na inu platformu po radu tak maju dojem akoby ich prave zrazil vlak.....tazke stretnutie s realitou.

Urcite sama vidis, ze sa pytala ci moze sukromne napisat tym dievcatam ktore napisali, ze ju chapu pretoze prijat realitu od ostatnych je pre nu tazke.

Neprajem nikomu nic zle, ale autorka zrejme v zivote doplati na tu protektivnu vychovu zo strany rodicov. Dievca zrejme zistuje, ze ani vlastny byt ci dobry vzhlad jej negarantuje stastny zivot alebo dobreho muza a frustracia zacina byt evidentna.

Doteraz bol svet gombicka lebo vsak rodicia sa postarali a zrazu nastala tvrda realita a zistuje, ze zvysok sveta ju neobletuje tak ako vlastny rodicia a ona nechape preco 🤷🏻.

Skoda, ze neexistuje obchod s muzmi, mozno by jej rodicia zakupili aj toho aby v tom byte nebola sama.

@bu_bu_bubak síce neexistuje obchod s mužmi ale je kopu takých čo sa nechajú radi vydržiavať ženou takže teoreticky sa dajú "kúpiť" 😆 ale to by autorke nepasovalo do jej nárokov takže nič z toho

kavasaki370
21. sep 2025
@anonym_37a7bc

@anonym_autor budem kontroverzna ale ja Ťa chapem. Síce necakam od muza vlastne auto a byt bez hypoteky aj keď sama ten byt mam a to som od teba urcite mladsia ale dnes je velmi malo kvalitnych muzov. Ja mam velmi vela peknych múdrych kamaratiek ktore su bohuzial same a to co sa o ne zaujima je niekedy des. Ja odkedy som sa rozisla s ex som tiez sama a vidim to tak ze aj ostanem a to si myslim tiez ze nevyzeram zle, staram sa o seba, chodim do fitka snazim sa pekne obliekat ale je to tazke 🙂)

@anonym_37a7bc môžme skúsiť popísať. Super, že cvičíš 💪

Strana
z5