icon

Rád by som sa zoznámil s milou slobodnou tehuľkou

torp7
Včera o 21:28

Ahojte 🙂 rád by som sa zoznámil s milou slobodnou tehuľkou 🙂

haley7897
Včera o 21:31

Ew

anonym_8197fe
Včera o 21:43

@torp7 Alan Jerome Harper?

cyneric
Včera o 21:57

🧐 Zaujímavá požiadavka, ale na druhú stranu úprimnosť sa cení.

anonym_152581
Včera o 22:15

@torp7 koľko máš rokov? Máš veľa peňazí? Dom so záhradou a bazénom? Aspoň 3 auta? Loď?

anonym_f6ba8d
Včera o 22:30

@torp7 dlhé prázdniny? Počkaj! 8.1.ta vyskúšam v škole z tráviacej sústavy, či budeš frajer aj potom…a trochu v inej sfére…

torp7
autor
Včera o 22:54
@anonym_f6ba8d

@torp7 dlhé prázdniny? Počkaj! 8.1.ta vyskúšam v škole z tráviacej sústavy, či budeš frajer aj potom…a trochu v inej sfére…

@anonym_f6ba8d si skvelá 🙂

anonym_6412a2
Včera o 23:56

Uchylka?

sevrin
Dnes o 03:20

Tak takto som sa na Silvestra hodinu a pol pred polnocou ešte nenudil, aby som hľadal tehuľku na zoznámenie..

anonym_d3f4b7
Dnes o 07:26

Ked som bola tehotna mi tu taky pisal a potom riesil uchylnosti ale nick bol iny

anonym_062014
Dnes o 09:07
@torp7

@anonym_f6ba8d si skvelá 🙂

@torp7 Bud husty a sprav si svoju tehulu

svetlonos
Dnes o 09:31
@anonym_d3f4b7

Ked som bola tehotna mi tu taky pisal a potom riesil uchylnosti ale nick bol iny

@anonym_d3f4b7
tu to tiez bude na 99% o tom istom. Ved to kričí uz z nazvu. Pokial by to bol cisto dobrosrdecny clovek s umyslom pomoct jej, formuloval by to uplne inaksie. A perverznosti by boli este ten slabsi odvar.
Vcera jedna krasavica ponuka pracu v DE bez udania nazvu firmy - ved naco! Ona nic nevie a jej muz cisty svatec.
Tu dalsi zhana tehotnu slobodnu...
Tolko lasky k bliznemu za dva dni, este tomu uverit 🫠

unbeholfen
Dnes o 11:56

Skôr treba napísať, zoznámim sa so slobodnou mamičkou. Teda ja nie lebo by som to nezvládol, ale tak všeobecne muži zvykli že slobodné mamičky. A za druhé v mojom veku už kto nemá deti? Drvivá väčšina nezadaných rovesníčok je rozvedená alebo slobodná mamička.

unbeholfen
Dnes o 11:58
@sevrin

Tak takto som sa na Silvestra hodinu a pol pred polnocou ešte nenudil, aby som hľadal tehuľku na zoznámenie..

@sevrin keby som neochorel na sviatky tak som niekede na diskotéke alebo domovej párty. Ale tento rok som sa nudil aj ja.

anonym_6412a2
Dnes o 11:59

Slobodne mamicky su fajn. Ale hladat tehulku je tazky stupen uchylnosti.

unbeholfen
Dnes o 12:01
@anonym_6412a2

Slobodne mamicky su fajn. Ale hladat tehulku je tazky stupen uchylnosti.

@anonym_6412a2 súhlasím. Jedine slobodnú mamičku už s väčším dieťaťom…

ankare
Dnes o 12:01
@anonym_d3f4b7

@anonym_d3f4b7 Takíto uchýli menia nicky ako ponožky.

anonym_23b589
Dnes o 12:06
@anonym_152581

@torp7 koľko máš rokov? Máš veľa peňazí? Dom so záhradou a bazénom? Aspoň 3 auta? Loď?

@anonym_152581 a ty vieš dobre variť? Dúfam že veľa tráviš času v kuchyni a dúfam že mužovi každý den peries.
Tieto nároky od žien na mužov, až sa hanbim byť ženou. Žena ktorá nič neprinesie na stôl od muža chce všetko

anonym_a73bc5
Dnes o 12:08

Baby mozno je to uplne normalny chlap.Ja som sa s mojim sice dala dokopy ked mala dcera 8mesiacov ale den ked som sa don zamilovala si pamatam presne.Bola som tehotna na prelome 4/5mesiac,kamaratili sme sa asi tristvrte roka.S otcom dietata som sa rozisla v den ked som zistila,ze som tehotna,nechceli sme sa hoci sme boli zasnubeni a doma svadobne saty.On ma chcel tiez len cakal kym sa ja vymáčknem a ja som nechcela slobodnemu chlapovi zavesit na krk seba a dve deti.No a teraz sme manzelia a mame spolu dve deti.