Rád by som sa zoznámil s milou slobodnou tehuľkou
Ahojte 🙂 rád by som sa zoznámil s milou slobodnou tehuľkou 🙂
@torp7 Alan Jerome Harper?
🧐 Zaujímavá požiadavka, ale na druhú stranu úprimnosť sa cení.
@torp7 koľko máš rokov? Máš veľa peňazí? Dom so záhradou a bazénom? Aspoň 3 auta? Loď?
@torp7 dlhé prázdniny? Počkaj! 8.1.ta vyskúšam v škole z tráviacej sústavy, či budeš frajer aj potom…a trochu v inej sfére…
Uchylka?
Tak takto som sa na Silvestra hodinu a pol pred polnocou ešte nenudil, aby som hľadal tehuľku na zoznámenie..
Ked som bola tehotna mi tu taky pisal a potom riesil uchylnosti ale nick bol iny
Ked som bola tehotna mi tu taky pisal a potom riesil uchylnosti ale nick bol iny
@anonym_d3f4b7
tu to tiez bude na 99% o tom istom. Ved to kričí uz z nazvu. Pokial by to bol cisto dobrosrdecny clovek s umyslom pomoct jej, formuloval by to uplne inaksie. A perverznosti by boli este ten slabsi odvar.
Vcera jedna krasavica ponuka pracu v DE bez udania nazvu firmy - ved naco! Ona nic nevie a jej muz cisty svatec.
Tu dalsi zhana tehotnu slobodnu...
Tolko lasky k bliznemu za dva dni, este tomu uverit 🫠
Skôr treba napísať, zoznámim sa so slobodnou mamičkou. Teda ja nie lebo by som to nezvládol, ale tak všeobecne muži zvykli že slobodné mamičky. A za druhé v mojom veku už kto nemá deti? Drvivá väčšina nezadaných rovesníčok je rozvedená alebo slobodná mamička.
Tak takto som sa na Silvestra hodinu a pol pred polnocou ešte nenudil, aby som hľadal tehuľku na zoznámenie..
@sevrin keby som neochorel na sviatky tak som niekede na diskotéke alebo domovej párty. Ale tento rok som sa nudil aj ja.
Slobodne mamicky su fajn. Ale hladat tehulku je tazky stupen uchylnosti.
Slobodne mamicky su fajn. Ale hladat tehulku je tazky stupen uchylnosti.
@anonym_6412a2 súhlasím. Jedine slobodnú mamičku už s väčším dieťaťom…
@anonym_d3f4b7 Takíto uchýli menia nicky ako ponožky.
@torp7 koľko máš rokov? Máš veľa peňazí? Dom so záhradou a bazénom? Aspoň 3 auta? Loď?
@anonym_152581 a ty vieš dobre variť? Dúfam že veľa tráviš času v kuchyni a dúfam že mužovi každý den peries.
Tieto nároky od žien na mužov, až sa hanbim byť ženou. Žena ktorá nič neprinesie na stôl od muža chce všetko
Baby mozno je to uplne normalny chlap.Ja som sa s mojim sice dala dokopy ked mala dcera 8mesiacov ale den ked som sa don zamilovala si pamatam presne.Bola som tehotna na prelome 4/5mesiac,kamaratili sme sa asi tristvrte roka.S otcom dietata som sa rozisla v den ked som zistila,ze som tehotna,nechceli sme sa hoci sme boli zasnubeni a doma svadobne saty.On ma chcel tiez len cakal kym sa ja vymáčknem a ja som nechcela slobodnemu chlapovi zavesit na krk seba a dve deti.No a teraz sme manzelia a mame spolu dve deti.

Ew