Rád by som sa zoznámil so ženou vo veku okolo 30 rokov
Ahijte,rád by som zoznámil so ženou vo veku plus mínus 30 rokov,mám výšku 175 cm,byvam sám v byte,pochadzam od Bardejova,som single,rád komunikujem,som milý uprimný...znamenie lev
Stabilne pracujem v súkromnej firme pred tým som pracoval v zahraničí...voľný čas trávim ako sa dá aktívne prechádzka,hory,plávanie kino atd...mám aj fb insta ak niečo...
Viem ze modry konik nie je zoznamka ale su tu rozne temy...
Moderne zeny ked citaju mily uprimny tak 🙄🙄🙄
@lentakyterapeut milý, úprimný a vidno mu len oči. S tou úprimnosťou to nebude až také ružové. 🤣🤣
Nemusis odpovedat,ale nepytam sa zo zvedavosti. Si veriaci ?
@anonym_c00696 ano ale 🙂 do kostola chodim len par krat do roka
@mimion poď do Bardejovských kúpeľov na zábavu. V lete je na troch miestach: Magnólia, Kryštál, Dupkáreň. Tam sa každý rok zoznámim. Dá sa tam zabaviť aj zoznámiť.
@anonym_c00696 kedysi dávno sa ma niečo podobné pýtala jedna kamoška ktorej som dvoril. Len to povedala tak inými slovami. Že vzťah k bohu, alebo niečo s bohmi proste, a ja som v tej dobe hral viacero hier s mytologickým dejom, tak som jej hneď povedal že osobne som zabil zopár bohov a so Zeusom som bojoval ale v dvojke sa nedalo nad ním vyhrať taký je scenár hry, ale v treťom diely som ho zabil. A niektorí bohovia ako napr. Aténa boli na mojej strane. Akože chvílu mi pomáhala len ale ona zabránila v dvojke aby som zabil Zeusa. Ale aj toho boha som zabil s tým trojzubcom jak sa volá? Nenapadá ma teraz. Ona že nevie čo to mám za vieru. Tak som sa jej spýtal ktorý severský boh je jej najoblúbenejší (akurát som hral Ragnarök) a že ja mám najradšej Thora. Lebo Odin sa mi nepozdáva a Loki je špekulant. Ale poznala len Egyptskéhi boha slnka Ra. Ja som pozeral hviezdnu bránu tak som jej vymenoval zopár bohov ešte ako Horus, Apofis, a tak. Ale tých už nepoznala. Ty máš ktorého boha najradšej. Mne sa páči aj Prometheus, ale na Thora nemá.
@anonym_c00696 kedysi dávno sa ma niečo podobné pýtala jedna kamoška ktorej som dvoril. Len to povedala tak inými slovami. Že vzťah k bohu, alebo niečo s bohmi proste, a ja som v tej dobe hral viacero hier s mytologickým dejom, tak som jej hneď povedal že osobne som zabil zopár bohov a so Zeusom som bojoval ale v dvojke sa nedalo nad ním vyhrať taký je scenár hry, ale v treťom diely som ho zabil. A niektorí bohovia ako napr. Aténa boli na mojej strane. Akože chvílu mi pomáhala len ale ona zabránila v dvojke aby som zabil Zeusa. Ale aj toho boha som zabil s tým trojzubcom jak sa volá? Nenapadá ma teraz. Ona že nevie čo to mám za vieru. Tak som sa jej spýtal ktorý severský boh je jej najoblúbenejší (akurát som hral Ragnarök) a že ja mám najradšej Thora. Lebo Odin sa mi nepozdáva a Loki je špekulant. Ale poznala len Egyptskéhi boha slnka Ra. Ja som pozeral hviezdnu bránu tak som jej vymenoval zopár bohov ešte ako Horus, Apofis, a tak. Ale tých už nepoznala. Ty máš ktorého boha najradšej. Mne sa páči aj Prometheus, ale na Thora nemá.
@unbeholfen hádaj, ktorého gréckoho boha mám najradšej ja...
@unbeholfen hádaj, ktorého gréckoho boha mám najradšej ja...
@morpheuss vidím vidím, ale ten nebol ani v jednej z tých hier.

@mimion Skús zoznamku. Tu normalnu zenu tazko najdes.