icon

Rande s mužom hovoriacim iba anglicky

Včera o 20:48

Ahojte. Pisem si s jednym muzom vyzera byt velmi fajn problem je ten ze on hovori len anglicky a moja anglictina je A2 .. ale napriek tomu sa chce stretnut ze sa budeme od seba ucit..neni to ziaden moslim. Tak co by ste robili vy ?

anonym_e16de0
Včera o 20:49

odkiaľ je? vek? len mu nevrav, kde bývaš ..

biba_18
Včera o 20:54

na svk? a ak by písal slovensky išla by si? ak hej tak choď aj keď píše anglicky…

anonym_59e696
Včera o 21:03

Ja osobne by som nešla, angličtinu mám C1 a používam ju denne, no partnera, s ktorým sa neviem rozprávať v rodnom jazyku by som nechcela, doma chcem komunikovať, vtipkovať, vyznávať city po slovensky... ale poznám páry, ktoré fungujú v cudzom jazyku a funguje im to, takže je to naozaj moja osobná preferencia... pravdou je, že keď budeš nútená, naučíš sa najlepšie, otázka je na akej úrovni sa dokážete naozaj spoznať a či dokážete komunikovať tak, ako si to vzťah podľa mňa vyžaduje... myslíš, že to má pre teba potenciál do budúcna?

martinmmartin
Včera o 21:17

nic sa ucit nikto nebude. Jeden sa tak nejak prirodzene lahsim odporom presadi a bude to komunikacna tec navzdy....ale preco nie. Ale tazko mu vysvetlis ze sa ti prave doma na jednej stolicke vymrdlali nozicky a podobne hovadinky ..... ale to je najmenej

anonym_e5a547
Včera o 21:31

Príliš málo info...
Ja osobne som nikdy nebola na riadne, na ktorom som sa musela rozprávať po slovensky,ani som nemala záujem
Mám sesternice desiatky rokov vydaté za rakúšana , bulhara, švajčiara, chorvata, najlepšiu kamarátku vydatú za filipínca. Švagriná je Talianska. Dedko bol narodený v Timosoare v Rumunsku a babička bola nemka a oba prežili najväčšiu časť života na SVK.
Ani jednom z týchto vzťahov neboli jazykové znalosti na 1*

anonym_9c7839
Včera o 21:34
@anonym_59e696

Ja osobne by som nešla, angličtinu mám C1 a používam ju denne, no partnera, s ktorým sa neviem rozprávať v rodnom jazyku by som nechcela, doma chcem komunikovať, vtipkovať, vyznávať city po slovensky... ale poznám páry, ktoré fungujú v cudzom jazyku a funguje im to, takže je to naozaj moja osobná preferencia... pravdou je, že keď budeš nútená, naučíš sa najlepšie, otázka je na akej úrovni sa dokážete naozaj spoznať a či dokážete komunikovať tak, ako si to vzťah podľa mňa vyžaduje... myslíš, že to má pre teba potenciál do budúcna?

@anonym_59e696
Nas syn ma 10 rokov za zenu Francuzsku
a po Francuzsky vie tak na A1 a ona po Slovensky nevie

marianarem
Včera o 21:41

@anonym_autor Tak poznam pary co takto zacinali, resp. aj horsie. Kamarat sa odstahoval do Belgicka a zacal tam chodit na kurz holandciny, kde sa zoznamil s dievcatom z Paraguaya. Nemali iny spolocny jazyk, len tu zaciatocnicku holandcinu. Napriek tomu to klaplo a su uz dlhe roky manzelia a rodicia.
Ja som zase chodila s Talianom, moja taliancina bola vtedy maximalne A2, ale asi ani to nie. On mal zase slabu anglictinu a ano, bolo to take vselijake nezrozumitelne. Takze ja som zapracovala na tej taliancine a velmi rychlo som sa vysvihla na uplne plynulu rec, aj so schopnostou vtipkovat a dokonca aj pisat rymovane basne. V tom vztahu sa to proste na mna rychlo lepilo, trvalo to len niekolko mesiacov. Tak mozno aj ty rychlo vylepsis anglictinu🙂

patrike
Včera o 21:42

Trosku od temy, ale nebude to akysi podvodnik, ktory ked za tebou prave bude cestovat, postretne ho nejaka prihoda, z ktorej ho zachrani len tvojich 5000 ?

anonym_59e696
Včera o 22:20
@anonym_9c7839

@anonym_59e696
Nas syn ma 10 rokov za zenu Francuzsku
a po Francuzsky vie tak na A1 a ona po Slovensky nevie

@anonym_9c7839 ale asi vedia obaja dobre po anglicky či iny jazyk, v ktorom sa dorozumievajú… super pre nich, keď im to funguje, ako pisem, pre mňa by to nebolo, ale poznám také pary, takže niet pochýb o tom, že fungovať to môže… tu autorka nemá s dotyčným žiadny spoločný jazyk, v ktorom by rozprávala na dobrej úrovni, určite sa dá aj to prekonať, veď sa hovorí, že láska hory prenáša, ale človek sa na to musí nastaviť, ja mam komunikáciu tak vysoko v rebríčku priorít, že pre mňa by to bol pri zoznamovaní problém, iskra a chémia je pre mňa málo…