icon

Rande so ženou: Ako pochopiť jej záujem?

22. aug 2026

Včera som bol vonku s jednou babou, všetko super a na konci vravela, že by raz chcela stretnúť muža, ako som ja, úplne som to nepochopil, prečo chce niekoho ako ja, keď ja som ja ?

anonym_88648f
22. aug 2026

“Prečo chce niekoho ako ja, keď som to ja?” 😁 milo si to napísal. V skratke ale, si milý, zlatý, dobrý, ale nepáčis sa jej. Nebola iskra z jej strany.

anonym_1c4354
22. aug 2026

Ja si skor myslim, ze sa jej pacis a bolo jej blbe navrhnut dalsie rande, tak skusila takto, ci zareagujes. Alebo si potrebuje dat pauzu od vztahov a myslela to tak, ze keby ta spoznala v inom case, za inych okolnosti, bolo by to fajn.
Ved sa jej normalne opytaj, ci sa mozete stretnut v blizkej dobe.

anonym_775896
22. aug 2026

no ja to tiez tak mam.. mam dvoch muzov, ktori su skveli muzi a maju o mna zaujem.. uz niekolko rokov.. uz teraz zavidim ich zenam.. podla mna su perfektni.. ale mna vobec nepritahuju az mi je z toho smutno..

anonym_24ab94
22. aug 2026

Vieš čo, ja som žena, ale tiež nechápem, čo za myšlienku ti to vlastne povedala 😅
Asi to bude tak, ako píšu baby nadomnou. Nepáčiš sa jej. Ale načo ti to povedala takto prazvláštne, ani srnky netušia.

anonym_24ab94
22. aug 2026

A ani si neviem predstaviť, čo čakala, že jej povieš na takú hlúposť. Čo si jej povedal?

crazy_cat_lady
22. aug 2026

Zrejme jej sedis osobnostne, si mily atd, ale nepacis sa jej, v podstate mi to pride, ze ta friendzone-la

januska12323
22. aug 2026

Si dobrý chlap ale iskra neprekročila.

anonym_f43164
22. aug 2026

@anonym_autor v preklade to bolo, páčiš sa mi. Ale trochu blbo povedané 😀

podvody
23. aug 2026
@anonym_88648f

“Prečo chce niekoho ako ja, keď som to ja?” 😁 milo si to napísal. V skratke ale, si milý, zlatý, dobrý, ale nepáčis sa jej. Nebola iskra z jej strany.

@anonym_88648f ale tak potom nechce stretnúť muža ako on, lebo chce stretnúť takého kde je iskra.

podvody
23. aug 2026

@anonym_autor milosrdná lož, ale túto verziu som ešte nepočul. Pridám ju do zbierky. Ja som sa ich napočúval habadej.

podvody
23. aug 2026
@anonym_775896

no ja to tiez tak mam.. mam dvoch muzov, ktori su skveli muzi a maju o mna zaujem.. uz niekolko rokov.. uz teraz zavidim ich zenam.. podla mna su perfektni.. ale mna vobec nepritahuju az mi je z toho smutno..

@anonym_775896 áno, toto je najčastejšia verzia. Niesi zlý ani škaredý, len ma nepriťahuješ.

sevrin
23. aug 2026
@anonym_1c4354

Ja si skor myslim, ze sa jej pacis a bolo jej blbe navrhnut dalsie rande, tak skusila takto, ci zareagujes. Alebo si potrebuje dat pauzu od vztahov a myslela to tak, ze keby ta spoznala v inom case, za inych okolnosti, bolo by to fajn.
Ved sa jej normalne opytaj, ci sa mozete stretnut v blizkej dobe.

@anonym_1c4354 ja si to nemyslím, keď sa žene chlap páči, tak to dá jasne najavo a nebude hrať divadielko. Nebude riskovať, že jej toho super chlapa výfukne iná, nie?

anonym_7707e7
23. aug 2026

To nemyslíš vážne, že ako muž chces pochopiť ženu 😁