Rande so ženou: Ako pochopiť jej záujem?
Včera som bol vonku s jednou babou, všetko super a na konci vravela, že by raz chcela stretnúť muža, ako som ja, úplne som to nepochopil, prečo chce niekoho ako ja, keď ja som ja ?
Ja si skor myslim, ze sa jej pacis a bolo jej blbe navrhnut dalsie rande, tak skusila takto, ci zareagujes. Alebo si potrebuje dat pauzu od vztahov a myslela to tak, ze keby ta spoznala v inom case, za inych okolnosti, bolo by to fajn.
Ved sa jej normalne opytaj, ci sa mozete stretnut v blizkej dobe.
no ja to tiez tak mam.. mam dvoch muzov, ktori su skveli muzi a maju o mna zaujem.. uz niekolko rokov.. uz teraz zavidim ich zenam.. podla mna su perfektni.. ale mna vobec nepritahuju az mi je z toho smutno..
Vieš čo, ja som žena, ale tiež nechápem, čo za myšlienku ti to vlastne povedala 😅
Asi to bude tak, ako píšu baby nadomnou. Nepáčiš sa jej. Ale načo ti to povedala takto prazvláštne, ani srnky netušia.
A ani si neviem predstaviť, čo čakala, že jej povieš na takú hlúposť. Čo si jej povedal?
Zrejme jej sedis osobnostne, si mily atd, ale nepacis sa jej, v podstate mi to pride, ze ta friendzone-la
@anonym_autor v preklade to bolo, páčiš sa mi. Ale trochu blbo povedané 😀
“Prečo chce niekoho ako ja, keď som to ja?” 😁 milo si to napísal. V skratke ale, si milý, zlatý, dobrý, ale nepáčis sa jej. Nebola iskra z jej strany.
@anonym_88648f ale tak potom nechce stretnúť muža ako on, lebo chce stretnúť takého kde je iskra.
@anonym_autor milosrdná lož, ale túto verziu som ešte nepočul. Pridám ju do zbierky. Ja som sa ich napočúval habadej.
no ja to tiez tak mam.. mam dvoch muzov, ktori su skveli muzi a maju o mna zaujem.. uz niekolko rokov.. uz teraz zavidim ich zenam.. podla mna su perfektni.. ale mna vobec nepritahuju az mi je z toho smutno..
@anonym_775896 áno, toto je najčastejšia verzia. Niesi zlý ani škaredý, len ma nepriťahuješ.
Ja si skor myslim, ze sa jej pacis a bolo jej blbe navrhnut dalsie rande, tak skusila takto, ci zareagujes. Alebo si potrebuje dat pauzu od vztahov a myslela to tak, ze keby ta spoznala v inom case, za inych okolnosti, bolo by to fajn.
Ved sa jej normalne opytaj, ci sa mozete stretnut v blizkej dobe.
@anonym_1c4354 ja si to nemyslím, keď sa žene chlap páči, tak to dá jasne najavo a nebude hrať divadielko. Nebude riskovať, že jej toho super chlapa výfukne iná, nie?
To nemyslíš vážne, že ako muž chces pochopiť ženu 😁

“Prečo chce niekoho ako ja, keď som to ja?” 😁 milo si to napísal. V skratke ale, si milý, zlatý, dobrý, ale nepáčis sa jej. Nebola iskra z jej strany.